The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
prober
Senior Member

Od: 08.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.09.2008, 23:56
2002, I mecz: Parma - Wisła 2:1
2002, rewanż: Wisła - Parma ...

W składzie zostało z ówczesnej Wisły tylko 3 zawodników, ale może sobie przypomną jak ogrywać silniejszych?

minigaleria forumowych wynalazków językowych (zbieram kolejne!): Balon, Balonik, Dzida, Dziwnie spokojny, I tyle w tym temacie, Kicha, Miałem przeczucie, Na pałę, Napinka, Nie mam pytań, Oddychać rękawami, Padaka, Pan Basałaj, Pan Cupiał, Parch, Piach, Przypał, Siara, Szrot, Wspomnicie moje słowa
Odpowiedz cytując
dzollo
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 18.09.2008, 23:59
prober napisał(a):Wyświetl post
2002, I mecz: Parma - Wisła 2:1
2002, rewanż: Wisła - Parma ...

W składzie zostało z ówczesnej Wisły tylko 3 zawodników, ale może sobie przypomną jak ogrywać silniejszych?

Mi znow analogicznie przypomina sie potyczka z Baitarem, gdzie po wyrownanej walce frajersko przegrywamy, a pod koniec meczu Wtorek ma sytulacje sam na sam, ktora marnuje....

Rewanz.....
Czy wygrywasz czy nie.... <3
Odpowiedz cytując
luk02
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 19.09.2008, 00:00
http://forums.tottenhamhotspur.com/s...ead.php?t=7947 polecam ;D
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 19.09.2008, 00:09
Pawelek zaliczyl kolejny "swietny" wystep...cudowna interwencja przy drugim golu . Ten mecz(jak i inne w tym sezonie w europejskich pucharach) pokazal takze, ze Zienczuk nie nadaje sie na taki poziom gry(jest to juz wiadome od kilku lat, ale jest pare niepokornych osob, ktore twierdza inaczej). Trzecia sprawa...brak rezerw...wchodzi Niedzielan i nie potrafi wyjsc sam na sam z bramkarzem, bo ma taka szybkosc, ze 100 kg stoper dogania go mimo straty kilku metrow przy starcie...to byla parodia(Szpakowski powinien powiedziec o szybkosci, ktora mial 3-4 lata temu). O Maleckim nie mowie, bo Wisla to nie klub na jego umiejetnosci.
Oprocz w/w gra byla dobra i wynik tez calkiem korzystny.
Odpowiedz cytując
Estovic
Senior Member

Stary 19.09.2008, 00:22
Dobre tylko niech ten kolo o nicku WislaKrakow się tak strasznie nie napina bo jeszcze wyjdzie, że mamy kompleksy.
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 19.09.2008, 00:24
Acha, czyli znów Pawełek zawalił drugą bramkę?
Oczywiście każdy inny by to obronił, bo taka łatwa do wyłapania była..
Odpowiedz cytując
LAB
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 19.09.2008, 00:24
Niewiem dlaczego ale bardzo rozbawił mnie moment kiedy kamera pokazała czesc trybuny gospodarzy siedza sobie angole i miedzy nimi 2,3 kibiców naszej Wisły

Co do meczu to poprawne rozgrywanie piłki na naszej polowie,szkoda tylko ze po przejsciu lini srodkowej czesto nasi pilkarze rzucali dalekie pilki padajace łupem bramkarza lub obroncy. Takie za darmo oddawanie piłki ..
Jezeli Tottenham zagra tak jak dzis (wczoraj) w rewanzu to mamy duze szanse na awans.
No i Pawełek-cóż ten typ tak ma..
Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 19.09.2008, 00:36
Pomimo takiego wyniku Wisla tym meczem potwierdzila, ze jest ZDECYDOWANIE najlepszym polskim zespolem. Bylem pod wielkim wrazeniem jak dlugimi momentami Wislacy prowadzili gre. Naprawde niespodziewalem sie takiej postawy. Widac, ze wreszcie nastawienie psychiczne bylo takie jak trzeba.

Utrzymywanie sie przy pilce, szybka gra na 1, 2 kontakty, dlugie wymiany dokladnych podan, az pytalem sam siebie czy ogladam Polska druzyne ?
Az zal tego niedzielnego meczu jak sie patrzylo na dzisiejsza gre Lecha i Wisly. To byl po prostu wypadek przy pracy, a jeszcze wiele czasu minie zanim Kolejorz czy Legia beda umialy tak rozgrywac pilke, w takim tempie jak dzis Wisla.

Przegrana to niestety brak tych 2-3 wzmocnien jakie przydalyby sie Wisle np. bramkarz (druzyne buduje sie od tylu i niestety, lepszy bramkarz by takiego gola nie puscil, Pawelek nie moze wychodzic do pilki na 5, po czym nagle sie wracac - efekt byl taki, ze nie wysoki, nie mocny strzal wyladowal w bramce. Gdyby sie nie ruszyl spokojnie by to obronil).

Reszta generalnie na wysokim poziomie, wszyscy zagrali bardzo dobry mecz. Ciezko nawet kogos wyroznic. I tak jak mowie, 2-3 wzmocnienia, wiecej ogrania i takie mecze bedziemy wygrywac lub remisowac. Ale ta bramka nie moze zamazac bardzo pozytywnego wrazenia jakie zostawili po sobie gracze Wisly.

Link do forum TT o meczu:
http://www.tottenhamhotspurs.tv/foru...la-krakow.html

Cytat:
Well not a bad game, i was actually surprised at the level of football Wisla play.
Ostatnio edytowane przez nesta : 19.09.2008 o godz. 00:41.
Odpowiedz cytując
Przemo12
Banita

Od: 04.2008

Stary 19.09.2008, 00:45
uff dopiero co wrocilem
otworzylibyscie temat kibicowski bo jest o czym pisac !!!
Odpowiedz cytując
antoshka1985
Junior Member

Od: 06.2008

Stary 19.09.2008, 00:46
ja mysle, ze jak w rewanzu na skrzydlach zagra duet Boguski - Bogucki to bedzie bardzo dobrze!
Bogucki swietnie sie wkomponowal w zespoł!
Odpowiedz cytując
prober
Senior Member

Stary 19.09.2008, 00:53
LAB napisał(a):Wyświetl post
Niewiem dlaczego ale bardzo rozbawił mnie moment kiedy kamera pokazała czesc trybuny gospodarzy siedza sobie angole i miedzy nimi 2,3 kibiców naszej Wisły
Do tego ze spojrzenia tych Anglików można było wyczytać: "czy my na pewno usiedliśmy na właściwym sektorze?"

W końcu nawet dobrze, że wylosowaliśmy ten Tottenham, w Londynie jest kultura. Nikt nie rzucał zapalniczkami w bramkarza gości (patrz: zszargane nerwy Kotorowskiego po meczu Austria-Lech)

No i Baszczyński jest po raz pierwszy w historii na pierwszej stronie serwisu BBC
Ostatnio edytowane przez prober : 19.09.2008 o godz. 00:56.

minigaleria forumowych wynalazków językowych (zbieram kolejne!): Balon, Balonik, Dzida, Dziwnie spokojny, I tyle w tym temacie, Kicha, Miałem przeczucie, Na pałę, Napinka, Nie mam pytań, Oddychać rękawami, Padaka, Pan Basałaj, Pan Cupiał, Parch, Piach, Przypał, Siara, Szrot, Wspomnicie moje słowa
Odpowiedz cytując
kubanczyk
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 19.09.2008, 00:56
Pawelek potwierdzil po raz kolejny ze jest przecietnym bramkarzem, wybroni to co wybroni kazdy bramkarz ale jesli trzeba zrobic cos troszeczke wiecej jest bezradny. Zienczukowi najlepiej wychodzi chowanie sie za przeciwnikiem, jesli Lobodzinski ebdzie probowal takich kiwek jak dzisiaj to juz jego wole widziec i Boguskiego na lewej. Diaz, duzo lepiej na stoperze lub w pomocy. dobrze wychodzi mu wyprowadzanie pilki ale bronienie na boku juz gorzej.

Boguski, Sobol, Baszczu najlepsi.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 19.09.2008, 01:08
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
Pawelek zaliczyl kolejny "swietny" wystep...cudowna interwencja przy drugim golu . .
Daj sobie chlopie spokoj , albo zasiądz wsrod kolegow 'jebakow' na E i wyzywaj sie w nastepnym meczu
Gol jak gol , jeden by obronil, drugi nie , strzal byl z bliska, pod poprzeczke - trzeba duzo jadu by obwiniac o to Pawelka - gdzie dla mnie jest jasne ze potrzebujemy lepszego bramkarza....tyle ze go nie ma i w najblizszym czasie nie bedzie.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
Maverickk
Member

Od: 11.2006

Stary 19.09.2008, 02:26
Mariusz Pawełek - Ciesze się ze pokazał w tym meczu ze mecz z Lechem to tylko przykry wypadek przy pracy!

Mauro Cantoro - Niedawno wszyscy go ganili wydaje mi się ze w tym meczu pokazał co potrafi super w odbiorze starał się zagrywać do przodu a kiedy trzeba było to przerwał akcje gospodarzy lekkim faulem w srodku pola a takze uspokajał gre przetrzymujac piłke swietnie zastawiajac sie dajac mozliwosc kolega na wyjsce z strefy obronnej!

Łobo - Niestety kolejny mecz w którym nic nie pokazał!Straszne problemy z przedryblowaniem przeciwnika ze o szybkosci nie wspomne!

Nidzielan - Cien Andrzeja z przed kontuzji czego dowodem była sytłacja kiedy mogł spokojnie wyjsc sam na sam i strzelic na 2-2 ale brakło go niestety!

Tak czy inaczej trzeba pochwalic cała nasza ekipe kazdy starał sie jak mogł i mysle ze wyszło to całkiem niezle!
A co do bramki na 2-1 sadze ze Cleber ewidetnie był faulowany poniewaz strzelec bramki oparł sie łokciem na plecach Clebera uniemorzliwiajac mu jakiekolwiek wybicie sie do tego dosrodkowania!
Odpowiedz cytując
Tiramisu
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 19.09.2008, 07:45
Maverickk napisał(a):Wyświetl post
Mariusz Pawełek - Ciesze się ze pokazał w tym meczu ze mecz z Lechem to tylko przykry wypadek przy pracy!

Mauro Cantoro - Niedawno wszyscy go ganili wydaje mi się ze w tym meczu pokazał co potrafi super w odbiorze starał się zagrywać do przodu a kiedy trzeba było to przerwał akcje gospodarzy lekkim faulem w srodku pola a takze uspokajał gre przetrzymujac piłke swietnie zastawiajac sie dajac mozliwosc kolega na wyjsce z strefy obronnej!

Łobo - Niestety kolejny mecz w którym nic nie pokazał!Straszne problemy z przedryblowaniem przeciwnika ze o szybkosci nie wspomne!

Nidzielan - Cien Andrzeja z przed kontuzji czego dowodem była sytłacja kiedy mogł spokojnie wyjsc sam na sam i strzelic na 2-2 ale brakło go niestety!

Tak czy inaczej trzeba pochwalic cała nasza ekipe kazdy starał sie jak mogł i mysle ze wyszło to całkiem niezle!
A co do bramki na 2-1 sadze ze Cleber ewidetnie był faulowany poniewaz strzelec bramki oparł sie łokciem na plecach Clebera uniemorzliwiajac mu jakiekolwiek wybicie sie do tego dosrodkowania!

Co takiego pokazał Pawełek? Nadal można to określić jednym zdaniem: ""Błagam, nie wypuść tej piłki". Że o podaniu do przeciwnika nie wspomnę.. Na szczęście choć mocno kopnął i się odbiła.

A z Łobo przesada - jak gra od pierwszej minuty jest dużo gorzej.

Cantoro - .. i tak się napalił na gola, że każdy widział... czego mu nie wypominasz, natomiast Niedzielanowi owszem (a mecz Mauro świadczy o czym? Dla chcącego nic trudnego. Dlaczego nie w lidze?)

ode mnie - Radek Sobolewski to Radek Sobolewski szkoda, że nie wpadła choć jedna z tych dwóch bomb .

Generalnie pozostało uczucie, że naprawdę można było choć zremisować. Tak jak dla Lecha 2:1 to wynik fartowny. Tak dla nas 2:1 można się uprzeć na niedosyt . Optymizm przed meczem w Krakowie. D ich zje .
Ostatnio edytowane przez Tiramisu : 19.09.2008 o godz. 07:56.
"Nawet jeśli serce miałbym sztuczne to biłoby wraz z bębnem za Wisłę,,,"
Odpowiedz cytując
www.rallyonline.prv.pl
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 19.09.2008, 07:50
Wg mnie najlepszy na boisku by Singlar- praktycznie zero strat i swietne przetrzymywanie pilki. Super zagral raz fajnie "machnął" lenona swietny mecz slowaka. Dobrze gral Boguski ii Paweł Brożek. Najslabiej ii typowo "po polsku" niestety marek zieńczuk... szkoda bo po nim nalezaloby oczekiwać dużo dużo więcej

Ogolnie dobry mecz zagralismy. Rewanż w Krakowie wiec jest bardzo duza szansa awansu zwlaszcza ze nawiązalismy rowną walke z TT aa dodatkowo momentami potrafilismy narzucic swoj stylk gry na boisku rywala.

Jestem pelen optymizmu przed rewanzem
Odpowiedz cytując
mcovalski
miszcz ortografji

Od: 04.2004

Stary 19.09.2008, 07:58
www.rallyonline.prv.pl napisał(a):Wyświetl post
Wg mnie najlepszy na boisku by Singlar- praktycznie zero strat i swietne przetrzymywanie pilki. Super zagral raz fajnie "machnął" lenona swietny mecz slowaka. Dobrze gral Boguski ii Paweł Brożek. Najslabiej ii typowo "po polsku" niestety marek zieńczuk... szkoda bo po nim nalezaloby oczekiwać dużo dużo więcej

Ogolnie dobry mecz zagralismy. Rewanż w Krakowie wiec jest bardzo duza szansa awansu zwlaszcza ze nawiązalismy rowną walke z TT aa dodatkowo momentami potrafilismy narzucic swoj stylk gry na boisku rywala.

Też uważam że Singlar to najlepszy gracz na boisku. Świetny transfer. Jak narazi facet w każdym meczu bez zarzutu. Nie daję się kręcić na boku jak Baszczu.
Jeszcze wyróżnię Sobola- klasa!! oraz Diaz'a. Chłopak gra odważnie zdarzają się głupie straty ale bardzo dużo widzi. Jednak za wolny na obrońce.
Odpowiedz cytując
Tiramisu
Senior Member

Stary 19.09.2008, 08:01
SpoXsteR napisał(a):Wyświetl post
Acha, czyli znów Pawełek zawalił drugą bramkę?
Oczywiście każdy inny by to obronił, bo taka łatwa do wyłapania była..
Może nie KAŻDY inny, ale są tacy co by wyłapali. Klasę bramkarza poznaje się po wyłapywaniu TRUDNYCH piłek.. Łatwe to jest minimum rzemiosła. WTF
Odpowiedz cytując
Samoth
Senior Member

Stary 19.09.2008, 08:03
www.rallyonline.prv.pl napisał(a):Wyświetl post

Zgadzam się z Tobą. Bardzo mi się podobała gra Singlara (z resztą nie tylko w tym meczu). Bez wątpienia najlepszy wśród Wiślaków.
Odpowiedz cytując
jasnyGwint
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 19.09.2008, 08:05
zim zum napisał(a):Wyświetl post
a ja widziałem, że nasz wielmożny bramkarz zaczął wychodzić do piłki i się cofnął co jest podstawowym błędem w rzemiośle. inna sprawa to, że 2 statystów patrzyło się jak leci dośrodkowanie i Cleber źle sie ustawił

eh...........................
przypomniał mi sie Angelo Hughes w meczu z Lazio w Krakowie.
Odpowiedz cytując
szlaQ
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 19.09.2008, 08:17
Jirsak nic wielkiego nie zagrał ale .... w sumie to strzelił bramkę więc wychodzi na +
Odpowiedz cytując
Przemo12
Banita

Stary 19.09.2008, 08:35
widzialem ze w przerwie gostka wyprowadzili bo sie szarpał
ale czy nie wpuścili lub wyrzucili kogos bo kibicował Wisle?

jak w telewizji słychać było doping
angole głośniejsi
Odpowiedz cytując
staszek2309
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 19.09.2008, 08:35
To był dobry mecz... Tottenham zagrał swoją piłkę, oni po prostu tak grają... Nadal preferują piłkę polegającą na akcjach skrzydłami i na wrzutkach, co jak widać z meczu przyniosło im dwie bramki... Wisła zagrała naprawdę fajnie, zupełnie nie było widać na boisku różnicy kto Polak a kto Anglik... Szczególnie chciałbym wyróżnić Rafała i parę środkowych pomocników... Sobol przyzwyczaił do dobrej gry i walki na całym boisku, ale tym razem zaskoczył mnie Mauro... W lidze kiepsko, w pucharach zawsze się spręża i pokazuje co naprawdę umie... Grał bardzo dobrze i mógł strzelić gola... W obronie dobrze - Cleber, bardzo dobrze - Baszczu i Singlar.. Z tego chłopaka będzie pociecha... To znaczy już jest... Pewny, zdecydowny, nie bojący się nikogo, lubiący grę do przodu... Typowy prawy obrońca... Brawo... Diaz niestety słabiutko... Obie bramki z jego strony, szczególnie przy drugiej szlag mnie trafiał jak krył napastnika na radar i dał mu dośrodkować... To jego gol, nie Clebera na którym oparł się Bent... Przy pierwszej bramce też gdzieś się zapodział... Już z Lechem miał kilka fatalnych strat i podań w poprzek boiska... Lewa strona wyraźnie mu nie służy....
Zieniu starał się jak mógł, a że przy okazji musiał pomagać Diazowi... Szkoda tego strzału z 90 minuty... Lewa noga, 20 metrów od bramki... Mógł to lepiej uderzyć... Paweł jak zwykle... Świetna asysta i dobra gra... Tomas też dobrze, pięknie strzelił gola, ale ewidentnie nie ma siły na 90 minut....
Ze zmienników - bardzo dobra zmiana Łobodzińskiego... On mnie zadziwia... W lidze kiepsko, w pucharach całkiem dobrze... Jak Mauro... Mały powalczył, Wtorek, gdyby miał lepszą szybkość mógłby spowodować, że czulibyśmy się jeszcze lepiej...
Ogółem... Świetna taktyka ( szacunek dla pana trenera ), dobre wykonanie i... Proste błędy po których tracimy bramki...
Najlepsi nasi kibice... Fantastyczny doping... Czapki z głów...
Odpowiedz cytując
vip2008
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2008

Stary 19.09.2008, 08:39
Moim zdaniem super zrobił trener Skorża że Łobo zaczął mecz na ławce oby tak częściej to chłopak zobaczy że są lepsi od niego w zespole i będzie gryzł trawę,może to polepszy jego obecny niski poziom gry..co do Diaza..moim zdaniem super piłkarz oby tak dalej kilka głupich zagrań ale mimo wszystko naprawdę będziemy mieli z niego pożytek tak jak z Singlara momentami bawił się z napastnikami TT szkoda Pawła Brozka bo starał sie ,za mało miał dolnych piłek i mało prostopadłych otwierających droge do bramki zagrań z pomocy cięzko było walczyć za dwóch z przodu ...Sobol super mecz byłoby jeszcze cudowniej gdyby udało się co nieco ustrzelić...Szkoda że Andrzej nie wygrał pojedynku z obrońcami bo miał doskonała okazje ale nie obwiniajmy go,moim zdaniem nie ma jeszcze w 100% czucia piłki ,mam nadzieje ze jednym golem sie przełamie i zacznie dla Wisełki strzelać gol za golem...Mariusz widać ze chciał udowodnic ze jest dobrym bramkarzem i udowodnił ,mowice ze znowu przez niego bramka ze mnogl sie lepiej zachowac ...tak sie tylko wydaje..a co do sytuacji zle wybitej piłki ...nawet Borucowi sie to zdarza wiec dobrze ze tak sie skonczylo jak widzielismy...Baszczu kapitalny mecz zagrał ,Cleber tez sie starał wiec ogolnie motywacji nie zabrakło i widać było że chcieli walczyć do końca!!! co do kibiców niektórzy twierdza ze nie potrzebne okrzyki obrazliwe...myslicie ze angole lepsi są? dobrze ze pokazalismy kto rządzi nawety na agolskich stadionach!! duza pochwala i super sie meczyk ogladalo slyszac naszych kibiców..w rewanzu bedzie strasznie ciezko ale szybko strzelona bramka doda skrzydeł i awansujemy!!
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 19.09.2008, 08:46
Akcja Wiślaków przy strzeleniu bramki - bezcenne.
Za wszystkie inne rzeczy zapłacisz kartą MasterCard.

P.S. Singlar to jest gość.
P.S.2. Dariusz Sz. rządzi.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
michu-k
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 19.09.2008, 09:01
Cytat:
W sytuacji sam na sam napastnika Wisły powstrzymał Woodgate.
Nasz "Onet"
Odpowiedz cytując
Blat Wywiad
Banita

Stary 19.09.2008, 09:16
Kilka impresji na zimno po meczu
- doping rewelacja
- najlepsza przyśpiewka "coście tak cicho, hej k...y coście tak cicho"
- to co grał Baszczu wczoraj to Liga Mistrzów! Dla mnie Cleber i Głowa mogą mu buty czyścić na pozycji stopera. W obecnej formie jest rewelacyjny. Przecina dosrodkowania, wyprzedza napastników, szybki, zdecydowany, pewny a przy tym (co jest przewagą nad Głowackim i Cleberem). Zwróćcie uwagę z jakimi firmami spotykał się Baszczu podczas swojej kariery: Real, Barcelona, Sevilla, Tottenham, Inter, Parma, Schalke, Porto. Gościu ma doświadczenie.
- o ile zaangażowania i walki nie można było odmówić o tyle na tle byków z Anglii taki Boguski, Jirsak, Małecki wyglądali marnie, niestety ale pod względem fizycznym Anglicy są w LM a my w lidze okręgowej.
Odpowiedz cytując
Tiramisu
Senior Member

Stary 19.09.2008, 09:32
vip2008 napisał(a):Wyświetl post
...nawet Borucowi sie to zdarza wiec dobrze ze tak sie skonczylo jak widzielismy...
A co to Boruc jakiś bóg międzysłupkowej galaktyki? Pawełek grał jak zawsze. Nie gorzej, nie lepiej.

Co do reszty wypowiedzi podpisuję się obiema rękami. Tylko.. Ile czasu dajemy Wtorkowi na poczucie piłki? Oto jest pytanie.
Odpowiedz cytując
Tiramisu
Senior Member

Stary 19.09.2008, 09:35
Przemo12 napisał(a):Wyświetl post
widzialem ze w przerwie gostka wyprowadzili bo sie szarpał
ale czy nie wpuścili lub wyrzucili kogos bo kibicował Wisle?

jak w telewizji słychać było doping
angole głośniejsi
Na angielskiej tv sie oglądało jak transmisję z Reymonta .
Odpowiedz cytując
Przemo12
Banita

Stary 19.09.2008, 09:38
koniecznie potrzeba nam bramkarza klasy international
prawda jest taka, ze mariusz przechodzi kryzys, potrzebne mu wsparcie nasze, kibicow
a co z tym ilie cebanu przeciez chlop jest reprezentantem kraju?

niezly wynik przed rewanzem w Krakowie
doping rewelacja !! atmosfera na trybunach - nie do podjebania !!

bardzo optymistycznie podchodze do rewanzu !!
szczescie ze snajperzy ze Spursów nie mieli dobrego cela, bo moglo byc gorzej.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów