The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
iiYama
Senior Member

Od: 12.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.09.2008, 22:06
Kuchnia mam mieszane odczucia.

Z jednej strony się obawiałem czy nie dostaniemy paru w plecy. Niedzielny mecz i marka rywala wytworzyły we mnie tę psychozę.

2-1 to bardzo miła niespodzianka, przed meczem większość z nas taki wynik zapewne wzięła by w ciemno.

Z drugiej strony Angole są teraz w słabej formie, ostatnie miejsce w Premiership, osłabieni. Niedosyt.

Najważniejsze jednak że awans jest wciąż sprawą otwartą.

P.S. Przy drugiej bramce Tottenham świetnie obnażył nasze słabe strony. To że Diaz grając na boku obrony kryje na radar i pozwala na dużo przeciwnikom. Oraz to że Baszczu na stoperze to dobry pomysł gdy rywal gra po ziemi, ale na walkę w powietrzu, zwłaszcza z wyspiarzami może mu brakować centymetrów.

Tak czy siak Wisełko dzięki za emocje, dobry mecz. Lekki rewanż za 1-4 z Niedzieli.
Ave
Wisła
Odpowiedz cytując
pawelos84
Senior Member

Od: 09.2006

Tottenham zagrał bardzo słaby mecz, Wisła niewiele im ustępowała. W Krakowie jesli zagrają Anglicy tak samo a Wisła zagra troche lepiej, to sądze że jest szansa na awans. Szkoda że zarząd nie wzmocnił nam skrzydeł, przez co akcjie bokiem szczególnie tym lewym wyglądały słabo.
Odpowiedz cytując
CH.
Senior Member

Od: 01.2006

Gdzie są malkomenci?

Przegrać 2-1 z Tottenhamem to wstyd nie? klepali nas jak Barca nie? chujowy wynik nie? TT słabo zagrał i wogóle nie? Wisła też kiepsko..

a 99% zdawało sobie sprawę że TT może nas rozklepać już po 20 minutach. No ale to Polska mentalność jest zajebista..
Odpowiedz cytując
Crusi
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 18.09.2008, 22:07
Jedyne o co sie boje w rewanzu to wlasnie kontry w stylu wyjazd na Lennona, a ten niestety potrafi zakrecic... Z drugiej jednak strony w rewanzu zagra juz Pi. Brozek wiec bedzie dobrze i tak jak wczesniej pisalem, mysle ze skoncza tak jak Beitar, bo straszne z nich cwaniaki
"WHAT DON'T KILL US, WILL MAKE US STRONGER"
THE WHITE STAR DIVISION
Odpowiedz cytując
Aga21
Senior Member

Od: 11.2005

Boguski a nie Bogucki
i
Diaz a nie Dias

!!!!!!!!!!!!!!!!! WTF
Odpowiedz cytując
adam09
Banita

Od: 03.2005

Mecz ładny ale Mario...mnie coraz bardziej załamuje :(
Odpowiedz cytując
pan_premier
Senior Member

Od: 01.2003

ilu piłkarzy TT z tych co dzis nie grali zagra w Krakowie?

zrobimy piekło,itp itd, jednak róznica klas jest, a biorac pod uwage, że czas pracuje na korzyśc TT to wcale kolorowo być nie musi...

Diaz obrońca nie jest, Pawełek bramkarzem na puchary nie jest, Leo co zrobiłes Brożkowi?
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
Odpowiedz cytując
Schloser
Junior Member

Od: 04.2003

Stary 18.09.2008, 22:08
Jestem dumny z Wiślaków .... najbardziej tych na trybunach ...... szkoda że mnie tam nie było :-(
Odpowiedz cytując
hoho
Banita

Od: 09.2008

1. Ogolna uwaga .Dopoki pilakrze z zachodu beda nas tak przewyzszac warunkami fizycznymi to zawsze bedziemy grali z pozycji outsidera.Bent wygladal jak 3 razy kazdy nasz pilkarz
2. Uwaga do tego meczu .Jakze by sie przydala szeroka lawka ,zeby ktos wszedl i dal wartosciowe zmiany..

Szkoda tej porazki bo dzis byli ciency na maxa jak na poziom ligi angieslkiej ,pewnie w rewanzu beda grali juz 10 razy lepiej i z Modricem...
Odpowiedz cytując
ciacho
Senior Member

Od: 06.2007

Nie jest źle. U siebie mamy szanse, ale trzeba zaatakować, a nie bać się wyjść do przodu. Wytłumaczcie mi jaki jest sens gry długą piłką do przodu? Co my Toniego w ataku mamy?
Mauro Cantoro- jak on jest przy piłce to mam palpitacje serca. Pod koniec meczu myślałem, że umrze ze zmęczenia. Trzeba zacząć ogrywać na tej pozycji Barreto chyba, bo to się kiedyś źle dla nas skończy.
I jeszcze taka uwaga. Czy tylko mi się wydaje, że przy ich nieuznanej bramce nie było spalonego?
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 18.09.2008, 22:09
Graliśmy zdecydowanie lepiej niż w meczach wyjazdowych z Barceloną i Beitarem. Wynik 2:1 uważam za sprawiedliwy, bo w ogólnym rozrachunku TT odrobinę lepszy.

Piłkarzom i trenerowi należą się podziękowania za ten mecz. Zrobili dobrą robotę
..
Odpowiedz cytując
Tiramisu
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 18.09.2008, 22:10
Aga21 napisał(a):Wyświetl post
Boguski a nie Bogucki
i
Diaz a nie Dias

!!!!!!!!!!!!!!!!! WTF
lol. sory, ale aż się ciśnie: powiedziała co wiedziała.

...

Podziękowania i gratulacje w stronę zarówno boiska jak i trybun!! W angielskiej tv słychać było jakbyśmy grali u siebie .
Pawełek... :(
Ostatnio edytowane przez Tiramisu : 18.09.2008 o godz. 22:12.
"Nawet jeśli serce miałbym sztuczne to biłoby wraz z bębnem za Wisłę,,,"
Odpowiedz cytując
Crusi
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 18.09.2008, 22:10
mozdzierz napisał(a):Wyświetl post
Kuchnia mam mieszane odczucia.
Oraz to że Baszczu na stoperze to dobry pomysł gdy rywal gra po ziemi, ale na walkę w powietrzu, zwłaszcza z wyspiarzami może mu brakować centymetrów.
Tyle ze to nie Baszczu przegral glowke tylko Cleber, ktory moim zdaniem ostatnio chyba ma lekki kryzys formy, bo przytrafia mu sie coraz wiecej farfocli i jakby nie gra juz tak twardo jak kiedys. Miejmy nadzieje ze to tylko chwilowa znizka formy.
"WHAT DON'T KILL US, WILL MAKE US STRONGER"
THE WHITE STAR DIVISION
Odpowiedz cytując
Mareq
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 18.09.2008, 22:11
Wynik niezły , dający spore nadzieje .
Niestety Cleber zawalił kolejną bramkę w tym sezonie . Na kogo jak nie na niego mamy liczyć przy walce o górne piłki ? Szczególnie , że to on krył Benta .

Cytat:
Szkoda tej porazki bo dzis byli ciency na maxa jak na poziom ligi angieslkiej ,pewnie w rewanzu beda grali juz 10 razy lepiej i z Modricem..
Wątpię żeby zagrał lepiej . Ich gra nie różniła się specjalnie od tego co pokazali w ostatnim meczu z Aston Villa , po prostu są dosyć przeciętni i to jest fakt .
Należy też docenić wkład naszych chłopaków , którzy zagrali całkiem , całkiem dobrze .
Modrica też bym nie demonizował , póki co w lidze spisuje się bardzo słabo .
Odpowiedz cytując
Aga21
Senior Member

Tira.mi.su napisał(a):Wyświetl post
lol. sory, ale aż się ciśnie: powiedziała co wiedziała.
o co ci biega - poprostu mnie to wkur****

tobie to lata?
Odpowiedz cytując
hoho
Banita

Crusi napisał(a):Wyświetl post
Tyle ze to nie Baszczu przegral glowke tylko Cleber, ktory moim zdaniem ostatnio chyba ma lekki kryzys formy, bo przytrafia mu sie coraz wiecej farfocli i jakby nie gra juz tak twardo jak kiedys. Miejmy nadzieje ze to tylko chwilowa znizka formy.
Widziales Benta i Clebera ? Cleber sie od neigo odbil jak od sciany
Odpowiedz cytując
krzywy
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 18.09.2008, 22:12
na co liczył Skorża sciągając jedynych naszych 3 ofensyfnych piłkarzy ? chyba 2-1 to szczyt Jego (naszych?) marzeń
od kołyski, aż po grób zawsze ukochany klub WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
jasnyGwint
Senior Member

CH. napisał(a):Wyświetl post
Gdzie są malkomenci?

Przegrać 2-1 z Tottenhamem to wstyd nie? klepali nas jak Barca nie? chujowy wynik nie? TT słabo zagrał i wogóle nie? Wisła też kiepsko..

a 99% zdawało sobie sprawę że TT może nas rozklepać już po 20 minutach. No ale to Polska mentalność jest zajebista..
Jestem.

TT cienki jak dupa węża. Boczni pomocnicy, lepszy bramkarz i była by szansa na remis lub wygraną. Naszą jedyną nadzieją jest to że TT w lidze wtopi dwa kolejne mecze i już totalnie odpusci sobie puchary. Oby obyło się bez kontuzji do rewanżu, z Piotrem Brożkem na obronie też powinno być lepiej.

IMHO szanse na awans jakies 25%
Odpowiedz cytując
Mareq
Senior Member

Od: 04.2007

Cytat:
Chyba tylko Modric o ile wyzdrowieje i się do składu załapie .
Grali najmocniejszą ekipą o ile się nie mylę .
Odpowiedz cytując
zimka
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 18.09.2008, 22:13
Ja jestem optymistą przed rewanżem zagraliśmy o niebo a nawet 2 lepiej jak z Lechem ale nie ma co tego porównywać. Pokazaliśmy że umiemy grać w piłkę i że nie jestesmy chłopcami do bicia.

Wygralismy ten mecz zdecydowanie na trybunach i chwała Naszym za to!!!

Spokojnie pykniemy ten Tottenham u nas z 2:0
Odpowiedz cytując
Devonisch
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 18.09.2008, 22:14
Szkoda szkoda. Mecz był do zremisowania ale nie jest źle.
Na R22 zrobimy taki kocioł, że koguty zjemy jak Beitar.

A Szpakocki to jest mega kretyn - byślałem, że mu przynajmniej w przerwie ktoś zjebkę zrobi za Boguckiego.
STELLA BIANCA FOREVER - SOCIOS WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
Aimable
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 18.09.2008, 22:15
pan_premier napisał(a):Wyświetl post

zrobimy piekło,itp itd, jednak róznica klas jest, a biorac pod uwage, że czas pracuje na korzyśc TT to wcale kolorowo być nie musi...

Diaz obrońca nie jest, Pawełek bramkarzem na puchary nie jest, Leo co zrobiłes Brożkowi?
MOże zagrać tylko Modric.... A u nas Piotrek Brożek i Marcelo. Poza tym liczę na to, że Skorża odrodzi Pawła Brożka. Jeśli błędy Mariusza nie będą skutkować straconymi bramkami w rewanżu (zwykle tak bywa Lech to wyjątek) to jest szansa na awans.
OLE SUPER WISEŁKA, OLE SUPER WISEŁKA...
MARTINA - I BELIEVE YOU!!
Odpowiedz cytując
michu-k
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 18.09.2008, 22:15
jasnyGwint napisał(a):Wyświetl post
IMHO szanse na awans jakies 25%
25? Chyba ze 70. Wisła u siebie gra świetną piłkę, wyjątek Amica. Beitar, Barca- pokazali na co ich stać. 1:2 przed meczem u siebie to znakomita pozycja wyjściowa do dalszej walki.

Kiedyś pisałem już coś podobnego- byłem pewien awansu z Beitarem, udało się. Byłem pewien dobrego meczu rewanżowego z Barcą, udało się. Teraz jestem pewien awansu. I ja się przeważnie w przeczuciach nie mylę.
Odpowiedz cytując
hoho
Banita

Stary 18.09.2008, 22:16
Devonisch napisał(a):Wyświetl post
Szkoda szkoda. Mecz był do zremisowania ale nie jest źle.
Na R22 zrobimy taki kocioł, że koguty zjemy jak Beitar.

A Szpakocki to jest mega kretyn - byślałem, że mu przynajmniej w przerwie ktoś zjebkę zrobi za Boguckiego.

Jeszcze byl zamiast Zokory ,Zakora ,ale to juz wogole pikuś
Odpowiedz cytując
marthens
Member

Od: 09.2004

Stary 18.09.2008, 22:16
Wynik sprawiedlliwy.
W Krakowie jesteśmy w stanie spokojnie z nimi wygrać.
Doping naszych zajebisty. Respect.

A propos, poczytajcie błazna:
http://jibe.blox.pl/2008/09/Jestesmy...ka-graaaa.html
Link ze strony głownej www.gazeta.pl. Who the fuck is this guy? :/
Amnezja Team.
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Stary 18.09.2008, 22:17
Miny kibiców Tottenhamu po meczu? bezcenne!

Pięknie.. aż mi się miło będzie spać.
Odpowiedz cytując
www.rallyonline.prv.pl
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 18.09.2008, 22:17. ...
Zaczęlismy super- wymiana podan, szybkie krotkie podania... pozniej jak zwykle gralismy tak... po polsku. Koncówka znwou byla niezla ale szkoda tej glupiej bramki. Przegralismy bo jestesmy wolniejsi. Mimo wszystko szanse sa dalej 50;50 bo rewanz jest u nas !!!!!!!
Odpowiedz cytując
Squall
Junior Member

Od: 07.2007

Stary 18.09.2008, 22:17
Wynik niezły ale ciągle mam nieodparte wrażenie że TT grał gorzej niż lepiej. Gdyby tak mieć ze 2 klasowych ofensywnych graczy więcej... No nic liczę na to że w Krakowie zepchniemy ich do obrony
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 18.09.2008, 22:19
źle nie jest...
ale widac brak formy Wisły...jakbyśmy byli w formie to z tak grającym TT byśmy wygrali...
przed meczem taki wynik brałbym w ciemno, terazczuje lekki niedosyt.

dobrze ze w rewanżu zagra Piotrek Brożek, bo to co wyprawia Diaz na boku przyprawia mnie o palpitacje serca. Pawełek moim zdaniem mógł obronić tą 2 bramke, ale zdecydowany błąd to nie był na pewno.

Widac było atletyczność TT na tle Wisły. Szybkością, siła i dynamiką rewanżu nie wygramy.
Cóż, pozostaje stawić się w komplecie 2 października na Reymonta i wspierać Wisełke dopingiem. A jak wiemy, w Krakowie możemy ograć każdego!!! jazda,jazda,jazda Biała Gwiazda!
Ostatnio edytowane przez Proud : 18.09.2008 o godz. 22:23.
Odpowiedz cytując
jasnyGwint
Senior Member

Stary 18.09.2008, 22:19
michu-kozlowek napisał(a):Wyświetl post
25? Chyba ze 70. Wisła u siebie gra świetną piłkę, wyjątek Amica. Beitar, Barca- pokazali na co ich stać. 1:2 przed meczem u siebie to znakomita pozycja wyjściowa do dalszej walki.
Już nie przesadzajmy z tą Barcą, wszyscy wiemy co to był za mecz. Równie dobrze mogło być 1:5...

Beitar? 2 szybkie gole i było po meczu jak w niedziele, niekoniecznie musi być tak samo za 2 tygodnie.

Do tego dosyć kiepska pora meczu, nam się raczej dobrze o takiej godzinie nie gra, dla anglików to standard.

Po za tym my MUSIMY strzelić bramkę, a więc musimy atakować, a kim ? sam Boguski i Brożek nie dadzą rady.

podtrzymuje swoje 25%
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów