|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Mieszkam na stale w Anglii, szukalem na allegro i ebay-u ALE NIESTETY NICCC. Czy ktos wie, jak i gdzie kupic replike czerwona wisly z logo tyskie
|
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Zamawiając przez oficialną stronę WISŁY
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Multi, nie bądź bardziej kumaty niż papież
albo podaj linka gdzie można zamówić koszulkę sprzed 3 lat. |
|
|
|
Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
witam, zeby nie robic zamieszania dopisuje sie, rowniez poszukuje takiej koszulki badz nawet starszej z czasow kiedy Wiselka grala z logo ery na koszulkach. pozdrawiam
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Witam, mam dokładnie taką koszulkę jakiej panowie szukacie (umbro, czerwona, tyskie, replika)
może za jakaś dobra cenę był bym w stanie ja sprzedać jeżeli był by ktoś zainteresowany koszulka oczywiście używana,wszystkie metki posiadam, bo prawdopodobnie nie będzie mnie stać na wyjazd do Wrocka więc wtedy bym rozważał ew. sprzedaż. . . jak coś proszę pisać pw z pytaniami |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://allegro.pl/item472230569_oryg...ow_nik e.html
Oryginalna Koszulka Wisełki z Biała Gwiazda.....Jak cos to PRIV l TYSKIE!! |
|
|
|
Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
ja tez nie ukrywam ze tak owej koszulki poszukuje ... i tez mieszkam w Anglii i bede na meczach z Lechia i Slaskiem ... jezeli ktos ma prosze o priv
|
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
![]()
B R O N O W I C E
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Jakby chciał ktoś koszulkę Wiselki... różnych roczników to w rozsądnej cenie byłbym gotów mu ją sprzedać... jbc to priv
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Witam Posiadam taką koszulkę wraz z autografami wszystkich zawodników, koszulka oryginał. UMBRO, TYSKIE wraz z białą gwiazdą, czekam na odpowiedz
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
To jest koszulka któregoś z zawodników czy po prostu kupiona ?
![]()
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW.. |
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Witam, odpowiadam teraz bo wcześniej nie byłem na tej stronie. Koszulka ma na plecach napis THWAITE 2, z przodu czerwona naszywka z biała gwiazdą, po prawej haftowany znak firmowy UMBRO, napis TYSKIE na środku koszulki, ina prawym rękawie niebieska okrągła naszywka z pucharem, + autografy zawodników. Jeśli ktoś jest chętny proszę o kontakt. Pozdrawiam.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|