The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
whitestarheart
Junior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.09.2008, 15:51. talenty z usa
A tak na powaznie to mam chlopaka ,ktury o niczym nie mazy tylko o graniu dla bialej gwiazdy.(jego tatus pewnie nie ma nic z tym wspolnego) Problem polega na tym ,ze moj mlody urodzil sie w stanach zjednoczonych i jest troche zadeleko zeby dojezdrzac na treningi .w tej chwili ma 11 lat i poza pilka swiat dla nioego nie istnieje.Czy wisla ma jakas akademie pilkarska? Tu podaje link do jege video, ocencie czy cos z niego bedzie.http://www.youtube.com/watch?v=P0RccgFlljw i filmik 2 z akedemi w portugali lat 10 http://www.youtube.com/watch?v=8vljJ...eature=related Dzieki. jazda jazda biala gwiazda
whitestarheart
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 17.09.2008, 15:59
Tak, Wisła ma akademię piłkarską w każdym kraju, dlatego nie ma kilku prostych boisk na R22. Bo cała kasa idzie w świat, na szkółki, akademię. Jeśli chłopak jest naprawdę zdolny to wypatrzy go jeden z setki scautów pracujących dla Wisły. Nie ma szans, aby chłopak nie został nie zauważony.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 17.09.2008 o godz. 16:05.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
whitestarheart
Junior Member

Stary 17.09.2008, 16:01
dzieki za sarkastyczna odpowiedz lol
whitestarheart
Odpowiedz cytując
pysio
Banita

Od: 11.2002

Stary 17.09.2008, 16:29
wszystko ładnie, ale chciałbym zobaczyć jakby sobie radził, gdyby obrońcami byli np. Cleber lub ewentualnie Głowacki
Odpowiedz cytując
whitestarheart
Junior Member

Stary 17.09.2008, 16:37
No niewiem ,nie takich przechodzil a tak napowaznie daj mu pare lat LOL
whitestarheart
Odpowiedz cytując
sergio
Senior Member

Stary 17.09.2008, 16:42
pysio napisał(a):Wyświetl post
wszystko ładnie, ale chciałbym zobaczyć jakby sobie radził, gdyby obrońcami byli np. Cleber lub ewentualnie Głowacki
Przeciez on jest jeszcze dzieckiem! Clebera i Głowackiego chcesz zeby woził!!!!

Na swój wiek ma chłopak talent oby tak dalej sie rozwijał!
TYLKO WISŁA!
Odpowiedz cytując
whitestarheart
Junior Member

Stary 17.09.2008, 16:45
chlopie przeciez ja zartowalem dzieki za pozytywna opinie
whitestarheart
Odpowiedz cytując
sergio
Senior Member

Stary 17.09.2008, 16:52
whitestarheart napisał(a):Wyświetl post
chlopie przeciez ja zartowalem dzieki za pozytywna opinie

CHŁOPIE........to nie odnosiło sie do Twojego postu
TYLKO WISŁA!
Odpowiedz cytując
whitestarheart
Junior Member

Stary 17.09.2008, 16:56
Tak naprawde to zamiescilem te linki poniewaz gra mojego mlodego kosztuje mnie straszna kase,gra dla swojego klubu,oprucz tego dojezdrzamy do akademi benfiki lisbon dwa razy w tygodniu okolo 90 km,bujam sie z nim po calej europie.Bylem na testach w sportingu i evertonie.W sportingu powiedzieli ,ze owszem ma talent ale chca go zobaczyc za dwa lata.W evertonie chca go odrazu ale nam nie odpowiada klimat angli.Doszedlem do momentu ,ze moze lepiej dac se siana i wyluzowac troche.Moze wydaje mi sie lepszy niz naprawde jest,wkoncu jestem jego ojcem.Dlatego postanowilem zasiegnac opini z zewnatrz.Sorka za moj polski ale wyjechalem z polski majac 14 lat.
whitestarheart
Odpowiedz cytując
Robert_wislak
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 17.09.2008, 17:38
Chyba nie znasz naszych realiów... Jest szkółka ale w TSie gdzie chłopaki trenują pod opieką niezwykłego człowieka Stanisława Chemicza, wygrywają turnieje jakie sie tylko da w tym ten ostatni Disney Cup który był rozgrywany w Chicago i brały w nim udział drużyny z całego świata. A gdzie trenują? w je*anej rosypującej sie hali gdzie jak mocniej kopniesz piłke to odpada tynk. Nie poddawaj się chłopie, bo nie chciałbym żeby został Polskim Amerykaninem grał być może dla innej reprezentacji niż ta biało czerowna...
Odpowiedz cytując
whitestarheart
Junior Member

Stary 17.09.2008, 17:46
realiow nie znam,czytam polska prase i wiem ,ze nie dzieje sie dobrze.Pomimo tego ze moj syn urodzil sie tutaj jest 100% polakiem i jest z tego dumny.Ja jestem kibicem wisly chadz pochodze z innej czesci polski.Zarazilem go wislackim wirusem,i od tej pory mi zyc nie daje. Jak bylismy w evertonie to on nie dawal mi spokoju, tato jestesmy tak blisko chodz pojedziemy do krakowa!!!!!!! W przyszlym roku obiecalem mu ze zabiore go na mecz wisly i zalatwilem mu trning z wiselko 95. Powinienes zobaczyc jego mine, myslalem ze mnie udusi.Inna repra ni e wchodzi nawet w gre 100% polish
whitestarheart
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 17.09.2008, 18:19
W zasadzie po takich filmikach najlepszy trener nie będzie wstanie określić czy chłopak ma talent, potencjał itp. W "zabawie z piłką" nie pokazuję nic nadzwyczajnego, chłopaki w jego wieku też potrafią robić takie rzeczy. Kiedyś gdzieś ktoś wkleił link pokazujący umiejętności młodego zawodnika z Serbii, wiek mniej więcej ten sam albo był nawet młodszy. Robił takie rzeczy, że mnie osobiście mocno olśnił i z całym szacunkiem ale twój chłopak przy nim jest niczym. Oczywiście wcale go nie przekreślam bo ocena 11 letniego piłkarza po filmikach nie ma sensu. Nikt nie jest wstanie przewidzieć jak on się rozwinie, on cały czas będzie rosną na pewno się zmieni. Nie wiadomo jakie będzie miał predyspozycję, obrońca pomocnik napastnik. Ciężko mi powiedzieć co będzie dla jego rozwoju najlepsze, nie jestem trenerem i nie znam się na tym. Myślę że powinieneś spytać o radę fachowca a nie nas na forum.

edit:
Znalazłem link do tego Serba http://pl.youtube.com/watch?v=HuDyk7GHeEE
Ostatnio edytowane przez westersyl : 17.09.2008 o godz. 18:24.
Odpowiedz cytując
whitestarheart
Junior Member

Stary 17.09.2008, 18:30
masz racje ten chlopak z serbi wyglada super,tyle ,ze jest o 3 lata starszy.dzieki
whitestarheart
Odpowiedz cytując
kubawislak
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 17.09.2008, 19:06
A próbowałeś go w Holandii, tam mają najlepsze szkółki piłkarskie. Nie patrz, ze Everton w Anglii, tam też go mogą wychować na faceta który będzie grał dobrze, będzie silny fizycznie itp
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów