The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.09.2008, 22:35
Eustachy napisał(a):Wyświetl post
Wychodzi na to, ze gramy z najslabszym zespolem angielskiej ekstraklasy
W ciemno mozna zakladac, ze nastroje wsrod nich panujace, musza byc podle. Ma to swoje dobre i zle strony. Zle to takie, ze beda w koncu chcieli z kims wygrac po raz pierwszy w sezonie.

Tottenham mnie nie zachwycil i warto zauwazyc, ze przegral zasluzenie. Aczkolwiek dobra gre A.Villi, tez warto odnotowac. Zwlaszcza w obronie grali bardzo zdecydowanie i nie dali sie zaskakiwac londynczykom.
Przy tym tempo meczu caly czas bylo wysokie i trzeba sie przygotowac na sporo biegania z nimi.
!

No wlasnie Angielskiej EKstrkalasy,podejrzewam ze taki ostatni zepoł.nie mial by problemow z utrzymaniem sie w Polskiej Ekstraklasie...

I tez sie zgadzam ,ze caly mecz to generalnie wielka gonitwa....niewiem jak to zrobic zeby wyobrazic sobie na tym tle, Łobodzinskiego albo Cantoro ,ale jak to mowia kazda wyobraznia gdzies sie konczy...

TT w tym meczu nic nie pokazal,mogli wczesniej dostawac juz 0;3 a tak zypelnie niezalsuzony i przypadkowy gol Jenasa ...Modric zeszedl ,cos mial ze stopa bodaj,ciekawe czy zagra we czwarek.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
LooNatyk
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 15.09.2008, 22:37
ANo Tottenham na pewno sie podpali, teraz liga dla nich to absolutny priorytet. Jakos ta kasa musi sie zwrocic.. Ale z drugiej strony, po tym co pokazalismy w meczu z Lechem :/
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 15.09.2008, 22:53
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
No wlasnie Angielskiej EKstrkalasy,podejrzewam ze taki ostatni zepoł.nie mial by problemow z utrzymaniem sie w Polskiej Ekstraklasie...

taki TT nawet tak grający jak teraz spokojnie mógłby zdobyć mistrza Polski.

liga angielska to jest inny świat.

ja wogóle nie przywiązuje wagi do ich wyników bo to i tak solidny zespół który jest zdecydowanym faworytem w meczu z nami.
i nie ma co pisać że kiepsko grają itp, to tylko tak wygląda i można odczuć takie wrażenie dlatego że nie mają za przeciwników taką Odrę Wodzisław, to jest inny świat jak już pisałem, zresztą zauwayżycie to w meczu gdy będą grać z nami..
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 15.09.2008 o godz. 22:59.
Odpowiedz cytując
prober
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 15.09.2008, 22:54
Nie, nie, nie. To nie tak: Tottenham odpuścił mecz z Aston Villą, żeby skupić się na meczu z tym groźnym polskim zespołem, który ma skalpy takich zespołów jak Barcelona, Sevilla, Schalke czy Parma

Polecam ciekawy artykuł dotyczący rewolucji u naszego czwartkowego rywala:
http://michalszadkowski.blox.pl/2008...rewolucji.html

minigaleria forumowych wynalazków językowych (zbieram kolejne!): Balon, Balonik, Dzida, Dziwnie spokojny, I tyle w tym temacie, Kicha, Miałem przeczucie, Na pałę, Napinka, Nie mam pytań, Oddychać rękawami, Padaka, Pan Basałaj, Pan Cupiał, Parch, Piach, Przypał, Siara, Szrot, Wspomnicie moje słowa
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Stary 15.09.2008, 23:09
Statystyki:

Strzały: 17-17
Celne: 11-14
Faule: 14-12
Rzuty rożne: 12-8
Spalone: 1-0
Żółte kartki: 1-4
Posiadanie piłki: 54% - 46%

wislaportal
Odpowiedz cytując
prober
Senior Member

Stary 15.09.2008, 23:10
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
Pytanie raczej brzmi czy czołowy zespół z Polski dałby radę utrzymać się w Premier League... W Premier League masz 20 zespołów, z tego 9 gra w pucharach europejskich. Mecze co trzy dni. Do radzenia sobie w takich warunkach dochodzi się latami. Trudno sobie wyobrazić żeby w Anglii nagole zdarzył się przypadek porównywalny z niemieckim TSG Hoffenheim.

minigaleria forumowych wynalazków językowych (zbieram kolejne!): Balon, Balonik, Dzida, Dziwnie spokojny, I tyle w tym temacie, Kicha, Miałem przeczucie, Na pałę, Napinka, Nie mam pytań, Oddychać rękawami, Padaka, Pan Basałaj, Pan Cupiał, Parch, Piach, Przypał, Siara, Szrot, Wspomnicie moje słowa
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 16.09.2008, 06:33
kilka razy Włoscy menagerowie co oglądali mecze Wisły z Legią mówili że poziom tych drużyn jest jak końcówka serie A lub czołówka 2 ligi.Pewnie podobnie rzecz sie ma z liga Angielską.Szkoda tylko że Biała Gwiazda jest teraz nieco pod formą ale ta drużyna sprzed kilku tygodni co rozgromiła Beitar i wygrała z Barcą myśle że spokojnie powlaczyłaby z obecnym Tottenhamem.
Na miejscu Pana Skorży od pierwszej minuty wystawiłbym Singlara widać zę Peter jest w formie.
Zaryzykowałbym też z Burligą jak kiedyś Władysław Stachurski z 19 letnim wówczas Wojtkiem Kowalczykiem który w debiucie strzelił dwa gole Sampdori Genua w meczu pucharu uefa.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 16.09.2008 o godz. 07:03.
Odpowiedz cytując
szczebrzeszcz
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 16.09.2008, 08:22
SpoXsteR napisał(a):Wyświetl post
Statystyki:

Strzały: 17-17
Celne: 11-14
Faule: 14-12
Rzuty rożne: 12-8
Spalone: 1-0
Żółte kartki: 1-4
Posiadanie piłki: 54% - 46%

wislaportal
C+ podał ze posiadanie Wiłsy wyniosło 64%
Odpowiedz cytując
Raphael
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 16.09.2008, 09:16
Zastanawiając się jak nasi piłkarze zagrają po klęsce z Lechem przypomnijmy sobie jak oni zagrali po klęsce z Barceloną w pierwszym meczu III rundy LM. Najpierw wygrali z silną Polonią Warszawa 2:0, potem Z Bełchatowem 2:1 i następnie Z Barcą 1:0.

Wniosek z tego taki: psychicznie nasi kopacze nie są słabi. Porażka z Lechem nie ma żadnego skutku końcowego więc spodziewam się gryzienia trawy na White Park Lane.
Odpowiedz cytując
Nehiar
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 16.09.2008, 09:33
AYALA napisał(a):Wyświetl post
Zaryzykowałbym też z Burligą jak kiedyś Władysław Stachurski z 19 letnim wówczas Wojtkiem Kowalczykiem który w debiucie strzelił dwa gole Sampdori Genua w meczu pucharu uefa.
Już to widzę jak Skroża nie wystawia Łobo. Spójrzmy prawdzie w oczy - Łobo to pewniak w pierwszej 11 jakkolwiek by nie grał.
Odpowiedz cytując
rafal777
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 16.09.2008, 11:44
W trakcie wczorajszego meczu wyobrażałem sobie Wisłe w miejsce AV i jakoś nie mogłem sobie tego wyobrazić To co ma przyspieszenie ten Dos Santos to po prostu masakra. Wszyscy zawodnicy wczoraj biegali po prostu niesamowicie szybko!! Nie wiem czy nasz środek pola da sobie z tym rade... Piszecie tu że z tak słabym TT Wisła przynajmniej powinna zremisować. Nie wiem na jakiej podstawie tak można przypuszczać. Gdybyście znaleźli się na miejscu Skorży jaką taktyką byście zagrali? Zagęszczenie środka czyli to co gramy teraz Rozjadą nas skrzydłami (już widzę na Zieniu wraca za Dos Santosem, albo Łobo dzielnie na pełnej pycie wyrywa się do przodu). Bardzo mocny pressing jaki wczoraj zastosował TT w drugiej połowie był możliwy do odparcia tylko dzięki bardzo dobremu przygotowaniu fizycznemu piłkarzy AV. Obrońcy w lidze ang są niesamowici (bardzo dobre warunki, świetna skoczność, zwinność) Paweł Brożek może z nimi powalczyć ale raczej nie na biegi ale może jakąś klepką z Boguskim... Sam nie wiem... Mimo iż wczoraj TT przegrał to naparwdę zespół ten wydaje się poza zasięgiem. Dlatego ja nie będę po porażce wieszał psów na naszych graczach. Mimo wszystko życzę powodzenia!!
Odpowiedz cytując
JohnnyH
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 16.09.2008, 14:38
Ja również widziałem mecz TT z AV i muszę się zgodzić z rafalem777. Mecz wyglądał jak każdy w Premierleague. Zapieprzali na maksymalnym spidzie nawet w doliczonym czasie gry. Miazga, niestety w naszej Lidze takie historie można obejrzec najwyżej przez 15 minut.

Myślę że na TT Wisła musi wystawić takich samych "zapierdalaczy" jak TT ma w składzie (oczywiście przy zachowaniu proporcji). My będziemy musieli wyjść do nich presingiem, tak jak to robiła AV i zmuszać ich do ataku pozycyjnego bo kompletnie im to nie wychodzi. Nie są zgrani, Pawluczenko jeszcze nie "wszedł" w tą drużynę a reszta to jak narazie grupa indywidualności.

Jeśli mamy angielską drużynę nękać presingiem to na boisko nie mogą wyjść Mauro czy Łobodziński.

Mauro ma problemy z dogonieniem kogokolwiek w naszej lidze a co dopiero gości z TT. Skoro nie będzie nadążał to będzie musiał uciekać się do fauli a wtedy szybkie żółtko spowoduje że jego gra jako defensywnego pomocnika będzie kompletnie bezowocna. Polecam przypomniec sobie bramkę z Beitarem w Jerozolimie - ta sytuacja mówi sama za siebie.

Szybkość Łobodzińskiego i jego świetną gra w odbiorze podziwialiśmy w lidze poskiej przez ostatnie pół roku więc chyba tutaj sprawa też jest jasna.

Nie oszukujmy się, w tym meczu naszą jedyną szansą będą szybkie kontrataki po tym jak odbierzemy angolom piłę. Na prowadzanie gry w obecnym składzie personalnym nas nie stać co pokazał choćby ostatni mecz. Mamy na to zbyt słabą 2 linię a jak się kończą straty w środku pola Henry, Xavi,Bandrowski, Lewandowski to sa 4 bramki w 2 meczach.

Wg. mnie alternatywy są dwie.

Pierwsza to Jirsak z Sobolem na środku Rafał Boguski i Zieniu na skrzydlach i Niedzielan grający za Brożkiem. W środku potrzebujemy takiego gościa jak Jirsak który rzuci dobrą piłę na skrzydła albo do Brożka i Niedzielana. Tak grał z nami Lech i nas pięknie wypunktował. Niedzielan jest szybki więc do zakładania pressingu byłby idealny.

Druga opcja to Jirsak z Sobolem na środku Peter Singlar z Zieniem na skrzydłach i Boguski grający za Brożkiem. Singlar być może nie jest demonem szybkości ale za to jest silniejszy fizycznie od Rafała (o Niego trochę się boję bo w TT nawet kurduple mają posture Rooneya) i dobrze się ustawia. W dodatku potrafi zagrać dobrego crossa do przodu więc wydaje mi się że to też jest jakieś wyjście z sytuacji.

Niestety nasza sytuacja kadrowa wg. mnie nie pozwala na więcej manwerów. Szkoda bo ponoć do fazy grupowej PUEFA mieliśmy awansować w cuglach. Patrząc realnie na nasz skład naprawdę nie zazdroszcze Maciejowi Skorży. Szkoda że nie dano Panu Maćkowi większych szans na awans do następnej rundy. Pozdrowienia dla Panów z RN.

Pozdrawiam
Żuraw my personal Jesus
Odpowiedz cytując
ciacho
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 16.09.2008, 15:38
JohnnyH napisał(a):Wyświetl post
Wg. mnie alternatywy są dwie.
Jest jeszcze trzecia alternatywa.. alternatywa Skorży, który wystawi Mauro w środku i Łobo na skrzydle.
Odpowiedz cytując
leszekm
Senior Member

Stary 16.09.2008, 16:26
Boguski dla SportoweFakty.pl: Nie wiem dlaczego telewizja pokazuje Lecha, a nie nas

"Pierwsze słyszę, że będzie pokazywany mecz Lecha, a nie Wisły - mówi serwisowi SportoweFakty.pl zdziwiony Rafał Boguski, piłkarz Wisły Kraków, po czym dodaje: - Trzeba się z tym pogodzić, że telewizja nie chce pokazywać mistrza Polski, który gra w dodatku z bardzo mocnym przeciwnikiem. Mi się wydaje, że jeśli telewizja pokazuje mecz czwartej drużyny ligi polskiej z ubiegłego sezonu, a nie mistrza Polski, to nie ma co tutaj mówić. Wydaje mi się, że bardziej emocjonującym spotkaniem będzie Tottenham - Wisła. "

Więcej:
http://www.sportowefakty.pl/pilka/20...elewizja-poka/

Tottenham to nie gladiatorzy
http://miasta.gazeta.pl/krakow/1,358...adiatorzy.html
Ostatnio edytowane przez leszekm : 16.09.2008 o godz. 17:28.
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 16.09.2008, 18:35
Wie ktoś o której zawodnicy lecą do Londynu?
Odpowiedz cytując
-Goral-
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 16.09.2008, 19:40
Mam nadzieje że wygramy. Ważne, żeby na początku nie stracić gola i będzie dobrze.
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Stary 16.09.2008, 19:43
-Goral- napisał(a):Wyświetl post
Mam nadzieje że wygramy. Ważne, żeby na początku nie stracić gola i będzie dobrze.

Wiesz co.. odkryłeś Amerykę!

To chyba logiczne że każdy ma nadzieje że wygramy, że ważne jest to żeby nie stracić na początku gola a najlepiej wogóle i wtedy będzie dobrze!

co niestety będzie mega trudne.. i raczej niewy... a zresztą poczekamy zobaczymy

"...cuda na kijach Józek, cuda, cuda.."
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 16.09.2008 o godz. 19:46.
Odpowiedz cytując
prober
Senior Member

Stary 16.09.2008, 20:20
SpoXsteR napisał(a):Wyświetl post
Wiesz co.. odkryłeś Amerykę!

To chyba logiczne że każdy ma nadzieje że wygramy, że ważne jest to żeby nie stracić na początku gola a najlepiej wogóle i wtedy będzie dobrze!
To ja jeszcze dorzucę odkrycie: najważniejsze, żeby być drużyną, która jako ostatnia w meczu wyjdzie na prowadzenie. I wtedy nawet 0:2 niestraszne w pierwszych 8 minutach

Odpowiedz cytując
Wiślak_358
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 16.09.2008, 20:28
Ja się początku nie obawiam ale za to ostatnie 10 minut jeszcze przy niekorzystnym wyniku dla TT to będzie masakra ten zespół potrafi 3 gole w 10 minut odrobić ale na szczęście w tym sezonie tego nie pokazuje,i najlepiej by było żeby nie pokazał.
Odpowiedz cytując
Crusi
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 16.09.2008, 20:55
Wracajac jeszcze do transmisji meczu z TT. Wczoraj sprawdzalem czy mam TVP Info na kablowce. Samego nie posiadam niestety ale wlaczylem TVP Krakow i to jest polaczone z TVP Info, tzn jest logo takie jakby TVP Info, tylko w nim zamiast to Info jest Krakow no i jak leca reklamy jakies to juz normalnie jest TVP Info. Wkoncu bede na tym mogl mecz ogladac czy mam se gdzies juz rezerwowac miejsce?
"WHAT DON'T KILL US, WILL MAKE US STRONGER"
THE WHITE STAR DIVISION
Odpowiedz cytując
e
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 16.09.2008, 22:02
Cytat:
WYJAZD DO LONDYNU - ORGANIZACYJNIE

Jutro wyrusza większość kibiców udających się do Anglii na mecz z Tottenhamem w związku z tym prezentujemy państwu następujący plan do którego prosimy się dostosować.

Zbiórka na :

TRAFALGAR SQUARE

GODZ. 16.00 !!!

UWAGA - Będziemy przemieszczać się w dużej grupie w godzinach szczytu więc prawdopodobnie będziemy potrzebować 4-5 składów metra aby dotrzeć na miejsce.

16.30 -wsiadamy do metra na Charing Cross. Jedziemy czarną linią Northern Lane na stacjeWarren Street

16.40 - Na Werren Street przesiadamy sie do błękitnej linii Victoria Lane i jedziemy na stacje Seven Sisters

17.00 -17.15 Przed stacją metra Seven Sisters czekamy aż dojadą wszyscy.

17.15 - Pochód ze śpiewem na ustach ulicą High Road w kierunku stadionu

17.45 - Będziemy pod stadionem Tottenhamu

Pamiętajcie że będziemy przemieszczać sie sporą grupą i czas może ulec niewielkiej zmianie !

W środę oraz w czartek przed południem zapraszamy wszystkich do pubu The Sports Cafe. Pub ten znajduje się 150m od Trafalgar Square .J est to typowy pub sportowy który może pomieścić kilkaset osób. Znajdują się w nim telebimy oraz kilkanaście telewizorów LCD. Mamy obiecaną polską obsługę na barach , oczywiście w miarę możliwości , tak że nie powinno być problemów z komunikacją.

Prosimy o NIE ZABIERANIE ze sobą żadnych FLAG! Gdyż osoby posiadające flagi w raz z nimi nie wejdą na stadion!

Ponadto prosimy by w spacery po Londynie udawać się grupkami, a nie pojedynczo.

MAPKA MIEJSCA ZBIÓRKI:

Cytat:
Informacje dla kibiców udających się do Londynu autokarami SKWK.
Informujemy, że autokary SKWK wyjadą jutro tj. w środę o godzinie 10-tej!

Zbiórka wszystkich zainteresowanych o godzinie 9-tej przed halą Wisły! Bardzo prosimy o PUNKTUALNE przybycie!
Cytat:
Apelujemy do wszystkich fanów Białej Gwiazdy udających się na mecz do Londynu, by podczas meczu dostosowali swoje zachowanie oraz doping do wymogów UEFA.

Zarówno SKWK jak i większości kibicom zależałoby na uniknięciu kar finansowych nałożonych przez UEFA na nasz klub. W związku z tym, apelujemy o zaniechanie śpiewania głupawych przyśpiewek, przez które władze UEFA bedą miały podstawy do ukarania naszego klubu - włącznie z wycofaniem z rozgrywek!

Pamiętajmy, że od ładnych kilku sezonów jesteśmy na "świeczniku" i jak by nie było - w "zawiasach"! Mamy nadzieję ,że po raz kolejny pokażemy, iż jesteśmy "dwunastym" zawodnikiem Wisły- prawdziwą Armią Białej Gwiazdy!!!

Ponadto prosimy by kibice udający się na „nasze” sektory byli ubrani w barwy Wisły ewentualnie jej zgód.
TO MECZ WISŁY A NIE REPREZENTACJI!!

Prosimy wszystkich udających się do Londynu by dostosowali się do naszego apelu!!!
ZRODLO: STOWARZYSZENIE KIBICOW WISLY KRAKOW

PS: ZEBY NIKOMU NIE PRZYCHODZILO DO GLOWY WYBIJAC SIE Z BARWAMI W PLENER SAMEMU!! W LONDYNIE SA NIE TYLKO KIBICE WISLY!!
NIEPROSZENI GOSCIE NA PEWNO BEDA KITRAC PO "KANALACH" WIEC JESLI KTOS NIE ZNA SWOIM UMIEJETNOSCI NIECH SIE TRZYMA GRUPY!!
BARWY WIELKIEJ WISLY TO NIE BYLE SZMATA DO GAROW!

Cytat:
Podziel się z nami swoimi fotkami / filmikami z Londynu!
Zapraszamy wszystkie osoby, które wybierają się do Anglii na mecz z Tottenhamem do przesyłania nam zdjęć z wyjazdu.

Wszystkie zdjęcia oraz filmiki prosimy przesyłać na adres mailowy: stowarzyszenie@kibice wisly.pl (razem)

Zachęcamy wszystkich wyjazdowiczów do przesyłania zdjęć i filmików zrobionych przez siebie podczas samego wyjazdu jak i pobytu w Londynie! Wszystkie zdjęcia będzie można zobaczyć na łamach naszego serwisu!

Przesyłając nam materiały foto lub video stajecie się państwo współautorami serwisu skwkpl

Pragniemy poinformować iż takie akcje będą prowadzone po każdym meczu Wisły. Więc wszystkich gorąco zapraszamy do dzielenia się swoimi fotkami z innymi kibicami, poprzez nasz serwis.
zrodlo: SKWK
Ostatnio edytowane przez e : 16.09.2008 o godz. 22:49.
Odpowiedz cytując
jasnyGwint
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 16.09.2008, 22:54
Crusi napisał(a):Wyświetl post
Wracajac jeszcze do transmisji meczu z TT. Wczoraj sprawdzalem czy mam TVP Info na kablowce. Samego nie posiadam niestety ale wlaczylem TVP Krakow i to jest polaczone z TVP Info, tzn jest logo takie jakby TVP Info, tylko w nim zamiast to Info jest Krakow no i jak leca reklamy jakies to juz normalnie jest TVP Info. Wkoncu bede na tym mogl mecz ogladac czy mam se gdzies juz rezerwowac miejsce?
musisz zadzwonic do tvp krakow zeby ci zarezerwowali miejsce na tvp info

... tak, kpie sobie. tvp info = dawne tvp krakow (tvp regionalne) nawet antena naziemna je odbiera...

_
ja sie tylko boje żeby nie przerwali meczu aby pokazać zjazd pisu czy innego po
Ostatnio edytowane przez jasnyGwint : 16.09.2008 o godz. 22:58.
Odpowiedz cytując
Dzimi
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 16.09.2008, 23:30
Analizując ostatni mecz z Lechem, aktualną formę piłkarzy oraz mecz z Barceloną postawiłbym na skład:

------------------- Pawełek ------------------------
Peter Singlar,Baszczyński, Cleber, Piotr Brożek
Tomas Jirsak, Sobolewski, Junior Diaz, Zieńczuk
---------- Boguski------ Paweł Brożek -------------
Odpowiedz cytując
jabadabaryba
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 16.09.2008, 23:38
Piotrek nie zagra z tottenhamem z powodu kartek. Wg mnie najlepiej ustawic sklad:
Pawełek- Baszczyński, Głowacki, Cleber, Diaz- Boguski, Cantoro, Jirsak,Sobolewski, Zieńczuk- Paweł Brożek

Ewentulanie na środek Baszcza ze Głowackiego, a na prawo Petera wprowadzic ;P
Odpowiedz cytując
thechris
Senior Member

Stary 16.09.2008, 23:59
Dobrze kombinujesz ale ja bym dał kogoś... kogokolwiek na lewą za Diaza, wiem, że to nie byłby nominalny zawodnik na lewą obronę ale po ostatnich występach Juniora zaryzykowałbym kogokolwiek.. a kogo tego nie powiem, bo nie mam do czynienia na co dzień z drużyną. Może Zieńczuk... ale wtedy oznaczałoby, że wskakuję Łobo do składu więc też lipa (czyt. wychodzimy grać w 10-tkę :| )

Ktoś ma może info jak stoimy z kartkami w pucharach i kto jest zagrożony tym, że nie zagra w rewanżu za ewentualne żółtko?
Odpowiedz cytując
Grantar
Senior Member

Stary 17.09.2008, 06:48
thechris napisał(a):Wyświetl post
..........ja bym dał kogoś... kogokolwiek na lewą za Diaza, wiem, że to nie byłby nominalny zawodnik na lewą obronę ale po ostatnich występach Juniora zaryzykowałbym kogokolwiek..
Diaz ostatnio dużo grał i być może dlatego z Lechem był trochę przymęczony ... nie był zresztą taki slaby jak niektórzy piszą. Trzeba pamiętac jak walczył z Barcą i Beitarem ....
W sytuacji gdy nie może grać Piotr Brożek ... Diaz grać musi.
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
Odpowiedz cytując
leszekm
Senior Member

Stary 17.09.2008, 07:56
Wejście mścicieli z Reymonta

http://sport.interia.pl/pilka-nozna/...ymonta,1179293
Odpowiedz cytując
sandomingo
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 17.09.2008, 08:20
Będąc na miejscu Skorży zdecydowanie nie wystawiałbym Łobodzińskiego i Cantoro. Szkoda byłoby marnować na ławce Singlara, który może nie jest szybki ale można liczyć że nie pęknie a ten mecz rozegra się przede wszystkim w głowach naszych zawodników. Jeżeli przed meczem będą wierzyć w dobry wynik to może tak być. Jeśli pękną - tak jak przed Barcą - to nic nie pomoże.

Pawełek - Baszczu, Cleber, Głowacki, Singlar - Jirsak(Małecki), Diaz, Sobolewski, Zieńczuk - Boguski, Brożek.
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
Odpowiedz cytując
michu-k
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 17.09.2008, 08:24
Nie, nie, nie. Nie Małecki. Jego zabiją olbrzymy z Tottenhamu. Niestety z braku def. pom. jesteśmy skazani na duet Sobolewski, Cantoro.

Skład będzie taki: Pawełek - Baszczyński, Cleber, Głowacki, Diaz - Łobodziński, Cantoro, Sobolewski, Zieńczuk - Brożek

A powinien być taki: Pawełek - Singlar, Baszczyński, Cleber, Diaz - Boguski, Sobolewski, Jirsak, Zieńczuk - Niedzielan - Brożek.
Odpowiedz cytując
ypeeh
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 17.09.2008, 09:02
michu-kozlowek napisał(a):Wyświetl post
Nie, nie, nie. Nie Małecki. Jego zabiją olbrzymy z Tottenhamu. Niestety z braku def. pom. jesteśmy skazani na duet Sobolewski, Cantoro.

Skład będzie taki: Pawełek - Baszczyński, Cleber, Głowacki, Diaz - Łobodziński, Cantoro, Sobolewski, Zieńczuk - Brożek

A powinien być taki: Pawełek - Singlar, Baszczyński, Cleber, Diaz - Boguski, Sobolewski, Jirsak, Zieńczuk - Niedzielan - Brożek.
No tak, powinniśmy grać w 11, a nie w 10 Chyba zgubiłeś Boguskiego w 1 wersji składu
Wisła Kraków & MUFC RULEZ.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów