The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
bieniuTS
Senior Member

Od: 10.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.09.2008, 18:51
Masz ci los, następny Hiszpan schodzi z urazem....
Odpowiedz cytując
Neon
Member

Od: 05.2008

Stary 13.09.2008, 18:51
84' - Za kontuzjowanego Tito wchodzi Giza
76' - Do Tito podjeżdża wózek, co wzbudza salwę śmiechu na trybunach. Kibice śpiewają "weźcie na wózek Miklasa"
68' - Zmiana w Legii. Za Borysiuka wchodzi "Tito"

Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 13.09.2008, 19:04
No to Legia co było do przewidzenia wraca do gry w walce o MP. I wbrew pseudoznawcom i płaczkom prolegijnym grając średnio urodziwie zbiera punkty. Jutro My. A jak się nam noga powinie? To zaczynamy od zera.....
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
4fan_player
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 13.09.2008, 19:05
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
No to Legia co było do przewidzenia wraca do gry w walce o MP. I wbrew pseudoznawcom i płaczkom prolegijnym grając średnio urodziwie zbiera punkty. Jutro My. A jak się nam noga powinie? To zaczynamy od zera.....
nic się nie powinie !
Odpowiedz cytując
Clapham
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 13.09.2008, 19:30
Ogladalem tylko 2 polowe i nie moge powiedziec, ze nieurodziwie. Bardzo konsekwentnie Legia grala i widac bylo, ze bramki to kwestia czasu. Bedzie sie raczej w tym sezonie liczyc, juz 3 wygrane z kolei.
Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Stary 13.09.2008, 19:40
widać, że forma rośnie. Piłkarze nie oddychają już przez rękawy i to daje efekty.

PS Maciej Iwański- jak ja się cieszę, że on przyszedł do Legii

http://www.legialive.pl/graf/TL05kolor.pdf -

Piąty numer biuletynu Tylko Legia
jakby ktoś chciał sobie poczytać. Na 7 stronie fajna ciekawostka z Dynama Drezna
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 13.09.2008 o godz. 21:07.
Odpowiedz cytując
szlaQ
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 13.09.2008, 20:17
ToTylkoJa napisał(a):Wyświetl post
widać, że forma rośnie. Piłkarze nie oddychają już przez rękawy i to daje efekty.

PS Maciej Iwański- jak ja się cieszę, że on przyszedł do Legii
W sumie to jak na razie Iwański się Legii zwraca zobaczymy jak będzie z hiszpanami
Odpowiedz cytując
Ribas
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 13.09.2008, 20:36
Hiszpanie (nie licząc oczywiście Astiza) to się mogą co najwyżej zwrócić z powrotem do Espanii
Odpowiedz cytując
Szczurek_PB
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 13.09.2008, 20:43
ku%#^... ale Dysko... Warszawa miała finisz...
"Od chwili tej do końca świata,
...w pamięci ludzkiej będziem żyć:
my, wybrańców garść,
...kompania braci"
W.Szekspir

Drink up me Hearties Yo Ho!

You can't always get what You want
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Stary 13.09.2008, 20:45
Polonia Warszawa gromi 4-0 Polonie Bytom i już jest cały peleton zespołów z 10 punktami....
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
Maćko
Urodzony optymista

Od: 07.2005

Stary 13.09.2008, 21:10
Zobaczymy, czy z Lechem czy Wisłą się "zwróci". Choć w sumie Legia gra tylko na krajowym podwórku(ambicje pewnie też sięgają tylko tego), a prawda jest taka, że na naszą marną ligę, a dokładnie mecze z PB, GKS czy ŁKSem Iwański jest zawodnikiem dobrym. Nawet z dużą oponką, po nieprzespanej nocy i spożyciu kilku "napojów".
Swoją drogą to "wielkie hiszpańskie wzmocnienia" wywołują u mnie salwę śmiechu.
RYSIEK SZUL!
Ostatnio edytowane przez Maćko : 13.09.2008 o godz. 21:12.
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Stary 13.09.2008, 21:16
to tak samo jak u mnie Wojtek ''zawsze mam pewne miejsce w składzie'' Łobodziński

PS meczu chyba nie oglądałeś, ale Descarga póki grał te 15 minut, to zrobił więcej dobrego niż taki Rzeźniczak przez 90 minut. Niech się w 100% wykuruje i gra tak jak dziś przez te 15 minut, to będę bardzo szczęśliwy

Widzę, że przynajmniej teraz oceniasz wzmocnienia a nie grę Legii. Gra coraz lepsza, to trzeba znaleźć sobie inne pole szydzenia

no to mistrzostwo świata. Nie oglądać meczy i oceniać transfery. Post roku, to się chyba nawet do łapu capu nadaje I kto tu pisze, żebyś nam kibicował? Wymyślasz sobie jakieś dziwne ideologie. A no i jestem bardzo ciekaw, gdzie Ty tu tak widziałeś to, co napisałeś - Ale jeśli ktoś robi zamieszanie w stylu "jesteśmy najlepsi, jesteśmy zajebiści, mamy hiszpańskie gwiazdy" ? Mi się raczej wydaje, że były infa na temat tych transferów i to właśnie niektórzy kibice Wisły się gotowali, że u nas są transfery a u Was nie. Nie sądzę, żeby Kijek, spidey czy kreseq się jakoś nimi bardzo podniecali. Ja Ci mogę udowodnić to, że kibice Wisły (niektórzy, nie wszyscy) właśnie tak robili, ale czy Ty udowodnisz mi to samo o nas? Nie sądzę.
PS i racja, więcej luzu, bo z Twoich postów aż cieknie szydzeniem
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 13.09.2008 o godz. 21:55.
Odpowiedz cytując
vote-for-mikey
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 13.09.2008, 21:21
gdyby chodziło o inny klub, dałbym Ryśkowi dwa mecze. Ale, żet Legia, że to Warszawa... może wylecieć jeszcze dzisiaj, a może posiedzieć sezon lub dwa pan trener nasz lekkoatletów,
.
Odpowiedz cytując
Maćko
Urodzony optymista

Stary 13.09.2008, 21:44
ToTylkoJa napisał(a):Wyświetl post
to tak samo jak u mnie Wojtek ''zawsze mam pewne miejsce w składzie'' Łobodziński

PS meczu chyba nie oglądałeś, ale Descarga póki grał te 15 minut, to zrobił więcej dobrego niż taki Rzeźniczak przez 90 minut. Niech się w 100% wykuruje i gra tak jak dziś przez te 15 minut, to będę bardzo szczęśliwy

Widzę, że przynajmniej teraz oceniasz wzmocnienia a nie grę Legii. Gra coraz lepsza, to trzeba znaleźć sobie inne pole szydzenia
Nie oglądałem, nie oglądałem żadnego z meczów Legii w tym sezonie(ekstraklasa), obejrzałem dwa w poprzednim(jakie - nietrudno się domyślić)... Po co mam to robić?
Zrozum, JESTEM KIBICEM WISŁY KRAKÓW, na **** mi mecze Legii?
Dla mnie możecie grać ładnie, grać dobrze, możecie mieć zajebistego Descargę bez nogi czy Rzeźniczaka, który nawet z obiema nogami gra jak bez jednej - szczerze mówiąc, nie bardzo mnie to interesuje. Róbcie swoje, ale nie myślcie, że będę Wam kibicował.
Ale jeśli ktoś robi zamieszanie w stylu "jesteśmy najlepsi, jesteśmy zajebiści, mamy hiszpańskie gwiazdy" i to w dodatku na forum kibiców Wisły Kraków to ja, jako kibic WISŁY muszę się do tego ustosunkować. Bardziej, że moje zdanie w kwestii waszych wzmocnień było znane już w czasie trwania okienka, teraz mogę mieć satysfakcję.
Także, jak się to mówi, nie bierz wszystkiego z połykiem.
Dobrej nocy i luzować zawory.
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
Odpowiedz cytując
Yossarian
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 13.09.2008, 22:03
Maćko napisał(a):Wyświetl post
Zobaczymy, czy z Lechem czy Wisłą się "zwróci". Choć w sumie Legia gra tylko na krajowym podwórku(ambicje pewnie też sięgają tylko tego), a prawda jest taka, że na naszą marną ligę, a dokładnie mecze z PB, GKS czy ŁKSem Iwański jest zawodnikiem dobrym. Nawet z dużą oponką, po nieprzespanej nocy i spożyciu kilku "napojów".
RYSIEK SZUL!
Warto przy okazji dodac ,ze ow futbolowy geniusz to 650000 €+300000 € kontraktu,czyli prawie banka euro
w zamian za klepanie takich pilkarskich poteg jak Jaga,Gornik czy Arka.
Reasumujac-Legia zrobila zajebisty interes...
Odpowiedz cytując
blz
Member

Od: 11.2004

Stary 13.09.2008, 22:52
Yossarian napisał(a):Wyświetl post
Warto przy okazji dodac ,ze ow futbolowy geniusz to 650000 €+300000 € kontraktu,czyli prawie banka euro
w zamian za klepanie takich pilkarskich poteg jak Jaga,Gornik czy Arka.
Reasumujac-Legia zrobila zajebisty interes...
najpierw trzeba klepnąc takie piłkarskie potęgi jak Jaga, Górnik czy Arka... żeby zagrac chocby z Beitarem, o Barcelonie nie wspominając.
Reasumujac-Legia zrobila zajebisty interes...no chyba ze uważasz Wisła czy Legia maja europuchary z urzedu, wtedy probponuje cofnąc sie 2 sezony temu i gdzie wtedy byliśmy.
Odpowiedz cytując
Yossarian
Senior Member

Stary 13.09.2008, 23:24
blz napisał(a):Wyświetl post
najpierw trzeba klepnąc takie piłkarskie potęgi jak Jaga, Górnik czy Arka... żeby zagrac chocby z Beitarem, o Barcelonie nie wspominając.
Reasumujac-Legia zrobila zajebisty interes...no chyba ze uważasz Wisła czy Legia maja europuchary z urzedu, wtedy probponuje cofnąc sie 2 sezony temu i gdzie wtedy byliśmy.
Coz,zajebistosc wyzej wspomnianego interesu potwierdza postawa pana Macieja w meczach z europejska potega MK Moskwa,co zreszta mnie dziwi majac w pamieci ,ze ogrom jego pilkarskiego geniuszu nie porazil np.pilkarzy Odry Wodzislaw.
Odpowiedz cytując
Aro1234
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 13.09.2008, 23:35
Nie wspomniawszy już o potędze FK Homel, z którym to również klubem Pan Maciek sobie nie poradził zbyt dobrze...
Odpowiedz cytując
Raphael
Senior Member

Stary 14.09.2008, 06:45
Można się było spodziewać, że Legia zacznie w końcu grać lepiej i odrabiać straty. Ten zespół często tak miał w ostatnich sezonach. W tym, w przeciwieństwie do nas i do Lecha szybko odpadli z Pucharu UEFA i mogą bardziej się zaangażować w rozgrywki krajowe (stąd też pewnie zwycięstwa w PE).

Jednak nie sądzę, żeby Legia cz yLech były w stanie zdobyć więcej niż +- 65 w tym sezonie , a tyle tylko może dać bardzo prawdopodobne mistrzostwo. Niewiele mniej (62) wystarczyło Zagłębiu sezon temu żeby zdobyć mistrzostwo. W ubiegłym sezonie 63 pkt zapewniło Warszawianom drugie miejsce, rok wcześniej 66 pkt dało im I miejsce. We wcześniejszych sezonach (po reformie ligi) nikt poza Wisła nie przekroczył granicy 65 punktow.

Wisła jest wciąż wystarczająco silna żeby zdobyć więcej niż te 65 punktów. Ciężko jest sobie wyobrazić żeby z 77 punktów zejść na niższy o kilkanaście punktów pułap ( a taki dopiero spadek mógłby być zagrożeniem) w ciągu jednego roku przy składzie o porównywalnym poziomie.

Pamiętajmy o tym, że w wyniku braku wydatków na transfery gotówkowe w ostatnim okienku transferowym Wisła ma w przeciwieństwie od swoich głównych rywali prawdopodobnie sporą ilość gotówki, którą może w zimie przeznaczyć na poważne wzmocnienia jeśli zajdzie taka konieczność.
Odpowiedz cytując
Dubi
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 14.09.2008, 09:16
po obejrzeniu spotkania w canal plus mozna stwierdzić
Legia wychodzi z dołka,piłkarze coraz lepiej sie rozumieją,fizycznie wygladaja rowniez zdecydowanie lepiej niż w poprzednich spotkaniach
Hiszpanie - nie dosć ze od kilku tygodni dochodza do formy to cala trójka jest obecnie kontuzjowana.to jest kuriozum jakiego w Legii nie bylo od lat
trybuny - akcja z plastikowymi widelacami na plus. atmosfera- tragiczna
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 14.09.2008, 09:22
RYSIEK SZUL!
my już tęż mieliśmy wielkie australijskie transfery więc nie ma się co napinać
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Stary 14.09.2008, 09:45
Coz,zajebistosc wyzej wspomnianego interesu potwierdza postawa pana Macieja w meczach z europejska potega MK Moskwa,co zreszta mnie dziwi majac w pamieci ,ze ogrom jego pilkarskiego geniuszu nie porazil np.pilkarzy Odry Wodzislaw.
Nie tylko On sobie nie poradził z Odrą Wodzisław - ale wolałbym Iwańskiego niż Łobodzińskiego w Wiśle! Mimo wszystko więcej pożytku z niego
Odpowiedz cytując
Yossarian
Senior Member

Stary 14.09.2008, 10:01
Nie tylko On sobie nie poradził z Odrą Wodzisław - ale wolałbym Iwańskiego niż Łobodzińskiego w Wiśle! Mimo wszystko więcej pożytku z niego
Ja ,szczerze mowiac uwazam ,ze w chwili obecnej obaj to przecietniacy i zadnego bym w Wisle nie widzial.Zasadnicza roznica pomiedzy jednym a drugim to koszty-bagatela drobne 250 tys €-czyli taki Junior Diaz na przyklad.
Odpowiedz cytując
Yossarian
Senior Member

Stary 14.09.2008, 10:03
zim zum napisał(a):Wyświetl post
my już tęż mieliśmy wielkie australijskie transfery więc nie ma się co napinać
Mozesz rozwinac swa mysl ?Za chuja nie lapie analogii.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Stary 14.09.2008, 10:20
Ja ,szczerze mowiac uwazam ,ze w chwili obecnej obaj to przecietniacy i zadnego bym w Wisle nie widzial.Zasadnicza roznica pomiedzy jednym a drugim to koszty-bagatela drobne 250 tys €-czyli taki Junior Diaz na przyklad.
Nie zmieniaj tematu!

Równie dobrze ja mogę powiedzieć że Sobolewski, Cleber to jest coś bo za darmo. Po co z tym Diazem wyjechałeś?

Dyskusja dotyczyła Łobodziński a Iwański - obydwaj kosztowali 400 tys a 650 tysięcy EUR i jak na razie Iwański zagrał mniej meczy w Legii niż Łobodziński w Wiśle a już miał więcej udanych. (Łobodziński zawodzi i w kraju i w pucharach a Iwański przynajmniej w lidze gra przyzwoicie)
Odpowiedz cytując
Yossarian
Senior Member

Stary 14.09.2008, 10:45
Nie zmieniaj tematu!

Równie dobrze ja mogę powiedzieć że Sobolewski, Cleber to jest coś bo za darmo. Po co z tym Diazem wyjechałeś?)

Z Diazem wyjechalem po to zeby pokazac jaka jest moim zdaniem roznica w prowadzeniu polityki transferowej przez Legie i Wisle,co w konsekwencji prowadzic ma do wniosku ,ze Iwanski to zawodnik mocno przeplacony.Mozna dyskutowac czy jest dobry ,srednio dobry,zajebisty czy chujowy co nie zmienia faktu ,ze przynajmniej w chwili obecnej nie jest wart pieniedzy ,ktore sie za niego zaplacilo.

Cytat:
Dyskusja dotyczyła Łobodziński a Iwański)
Otoz nie.Powtarzam jeszcze raz -w mojej ocenie zarowno Lobo jak i Iwanski to obecnie przecietni zawodnicy-jedyna roznica to koszt ich pozyskania

Cytat:
- obydwaj kosztowali 400 tys a 650 tysięcy EUR i jak na razie Iwański zagrał mniej meczy w Legii niż Łobodziński w Wiśle a już miał więcej udanych. (Łobodziński zawodzi i w kraju i w pucharach a Iwański przynajmniej w lidze gra przyzwoicie)
Prosilbym o rozwiniecie tezy.Nie sledze i nie analizuje szczegolowo wystepow rumianego Macieja ale w tych,ktore dane mi bylo ogladac prezentowal sie raczej precietnie.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Stary 14.09.2008, 11:01
Z Diazem wyjechalem po to zeby pokazac jaka jest moim zdaniem roznica w prowadzeniu polityki transferowej przez Legie i Wisle,co w konsekwencji prowadzic ma do wniosku ,ze Iwanski to zawodnik mocno przeplacony.Mozna dyskutowac czy jest dobry ,srednio dobry,zajebisty czy chujowy co nie zmienia faktu ,ze przynajmniej w chwili obecnej nie jest wart pieniedzy ,ktore sie za niego zaplacilo.

Otoz nie.Powtarzam jeszcze raz -w mojej ocenie zarowno Lobo jak i Iwanski to obecnie przecietni zawodnicy-jedyna roznica to koszt ich pozyskania

Prosilbym o rozwiniecie tezy.Nie sledze i nie analizuje szczegolowo wystepow rumianego Macieja ale w tych,ktore dane mi bylo ogladac prezentowal sie raczej precietnie.

Przyznam że nie wiem o czym już piszesz dlatego kończę tę rozmowę. Jesteś jak węgorz śliski..... (bez urazy)

Jeśli o całokształcie polityki transferowej pisałeś, to trzeba poczeka jeszcze chwilę - wszak Marcelo w grze nikt nie widział a jak urwie Pawłowi nogę i zremisujemy kilka meczy bo nie będzie kto miał strzelać gole to ocena naszej polityki transferowej nie musi być taka dobra jak insynuujesz. Jak jest zdrowa nasza 14 piłkarzy nie jest źle, ale jak pojawią się kontuzje to strategia Legii - (ilość) może okazać się lepsza od naszej. Czas pokaże
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 14.09.2008, 11:40
Mozesz rozwinac swa mysl ?Za chuja nie lapie analogii.
po prostu denerwuje mnie takie napinanie się i wyśmiewanie nowych transferów Legii jak sami dobrze wiemy, że mieliśmy wiele transferów, które się nie sprawdziły. Thwaite przychodził jak heros, ubiegliśmy CSKA i w ogóle oczekiwania były niesamowite, a prawda jest taka, że był jednym wielkim niewypałem.

Hiszpanów można oceniać po jakimś czasie, a nie wyśmiewać się po kilku meczach, bo wkrótce może się okazać, że nam się to odbije czkawką. Uche też miał ciężkie początki, a jak skończył?

Co do wczorajszej kontuzji, to Karwan mu wszedł nakładą i cóz, stało się....co temu jest winny Szul?

Równie dobrze możemy się smiać z naszych speców, którzy ściągneli Dawidowskiego, a z bardziej świeżych to Sobolewski, któremu się ciagle kontuzja odnawiała i nie wiadomo co znowu dzisiaj się stanie.

Reasumując, jestem zwolennikiem normalnej dyskusji bez niepotrzebnych wyśmiewań i tak dalej.

edit: i jeszcze coś odnośnie Iwańskiego - Łobodziński. Śmiem twierdzić z czystym sumieniem, że Iwański dla Legii zrobił już więcej niż Łobodziński dla nas. Proponuje porównać okres gry.
Powód: a był taki jeden :)
Ostatnio edytowane przez zim zum : 14.09.2008 o godz. 11:43.
Odpowiedz cytując
Yossarian
Senior Member

Stary 14.09.2008, 13:54
zim zum napisał(a):Wyświetl post
po prostu denerwuje mnie takie napinanie się i wyśmiewanie nowych transferów Legii jak sami dobrze wiemy, że mieliśmy wiele transferów, które się nie sprawdziły. Thwaite przychodził jak heros, ubiegliśmy CSKA i w ogóle oczekiwania były niesamowite, a prawda jest taka, że był jednym wielkim niewypałem.
Smiem twierdzic ,ze Legia ostatnio w ilosci transferowych niewypalow bije nas na glowe.
Thwaite przychodzil jako mlody i perspektywiczny reprezentant Australii,o ktorym w superlatywach wypowiadal sie jej trener Guus Hidink.Przychodzil za friko i z kontraktem na srednim poziomie ligowym,a komentarze zwiazane z jego przyjsciem nijak sie maja do zbiorowej histerii,ktora miala miejsce w mediach kiedy to do polskiej ligi miala zawitac gwiazda europejskiej pilki (tak,tak ...tak go wlasnie okreslil redaktor Ostrowski z Zycia W-wy)Ignacy Descarga.

Cytat:
Hiszpanów można oceniać po jakimś czasie, a nie wyśmiewać się po kilku meczach, bo wkrótce może się okazać, że nam się to odbije czkawką. Uche też miał ciężkie początki, a jak skończył?.
Problem polega wlasnie na tym ,ze nie mozna ich ocenic bo albo maja za malo jednostek treningowych, albo lapia kontuzje po 15 minutach gry .
Uche mial ciezkie poczatki bo geniusz Smuda ustawial go w sparingach na lewej obronie.

Cytat:
Co do wczorajszej kontuzji, to Karwan mu wszedł nakładą i cóz, stało się....co temu jest winny Szul?

Równie dobrze możemy się smiać z naszych speców, którzy ściągneli Dawidowskiego, a z bardziej świeżych to Sobolewski, któremu się ciagle kontuzja odnawiała i nie wiadomo co znowu dzisiaj się stanie.

Reasumując, jestem zwolennikiem normalnej dyskusji bez niepotrzebnych wyśmiewań i tak dalej..
W tym temacie nie bede sie spieral,bo poziom obslugi medycznej we wszystkich polskich klubach wyglada podobnie czyli kiepsko

Cytat:
edit: i jeszcze coś odnośnie Iwańskiego - Łobodziński. Śmiem twierdzić z czystym sumieniem, że Iwański dla Legii zrobił już więcej niż Łobodziński dla nas. Proponuje porównać okres gry.
Dobra, w porzadku masz prawo do takich sadow,ale prosilbym o jakis wymierny i obiektywny argument,bo nie masz chyba na mysli triumfow z poprzednio przywolanymi potegami polskiego futbolu.
Odpowiedz cytując
Kortys
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 14.09.2008, 14:02
Nie oglądałem, nie oglądałem żadnego z meczów Legii w tym sezonie(ekstraklasa), obejrzałem dwa w poprzednim(jakie - nietrudno się domyślić)... Po co mam to robić?
Zrozum, JESTEM KIBICEM WISŁY KRAKÓW, na **** mi mecze Legii?
To po jakiego wała wypowiadasz się w tym temacie? Kogo ****a obchodzą twoje przemyślenia na podstawie onetowskich relacji?

Btw,jest z tysiąc powodów, dla których można oglądać mecze innych drużyn. Przykładowo oglądanie dobrze grającej Legii zbuduje emocje przed meczem z nimi, a i zwycięstwo lepiej zasmakuje.
Najdawniejsze skupiska osadnicze na Wawelu sięgają epoki paleolitu, a więc 50 tysięcy lat p.n.e.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów