|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]() No coś jednak było na rzeczy. ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Na zdjęciu w fakcie jest inne zdjęcie. I wygląda jakby Zieniu juz się składał do liścia.
http://www.efakt.pl/sportowcy/artykul.asp?artykul=35998
Ostatnio edytowane przez szczaq21 : 09.09.2008 o godz. 14:23.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
No co było ?
Wy to macie problemy.. zdjęcie jak zdjęcie, Zieniu ma niesmaczną minę, a jaką ma mieć skoro pospinał się z kolegą, co jest normalne w sporcie, tym bardziej w piłce nożnej. Ja też jak czasami zagram to pod wpływem emocji pokłócę się z kumplem, tak że przez dalszą część gry walczymy ze sobą jak byki.. a po meczu na piwko i gra. Są przypadku że kumple się przepychali, nawet po mordzie sobie dali.. taka złość sportowa, emocje, a po meczu sztama. była na treningu widocznie mocna rywalizacja, i dobrze. najważniejsze żeby po meczu sobie wszystko wytłumaczyli ..
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 09.09.2008 o godz. 14:26.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
takie sceny gdzie ktoś w kogoś mocniej wejdzie a potem dochodzi do przepychanek dzieją sie chyba na co drugim treningu każdej poważnej drużyny.Nie ma wiec co robić sensacji.Gdzie drwa rąbią tam wióry lecą
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Kiedyś kumpel z firmy powiedział: Kochać się nie musimy, ale szanujmy się i pomagajmy sobie bo przecież gramy w jednej drużynie.
I te słowa też pasują do powyższej sytuacji. Zieniu i Wtorek nie muszą razem wieczorów spędzać. Ale rywalizacja i ambicja dla zespołu szkody z pewnością nie przyniesie. ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
na tym zdjęciu Pitera faktycznie Zieńczuk nie wygląda na zachwyconego, ciekawe, że po jednej kosie się tak wku***wił, pewnie coś Wtorek powiedział 'zabawnego'. A w tle widzimy cierpiącego Kmiecika, aż mnie chwyta za serce
No i Dawid, przynajmniej się zainteresował, ma plusa. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
A moze Zieniu po prostu faceta nie trawi, tak jak Cleber i Brozek nie trawia boiskowych poczynan Lobodzinskiego ?
Kazdy kto jest z tym klubem emocjonalnie zwiazany (a za takiego z cala pewnoscia uwazam Zienia), ma prawo po malu miec dosc pana, ktorego pobyt w Wisle jawi sie niczym dobrze platne wczasy i do tego jeszcze probuje robic za gwiazde, a prawda jest taka, ze klub korzysci z jego uslug ma praktyczne zadne. Oczywiscie to tylko luzna rozkmina i bierze sie glownie stad, ze sam nigdy za osoba Niedzielana nie przepadalem, uwazajac go za lekko cwaniackiego typa, ze tak sie wyraze Natomiast co do Dawidowskiego, to Wisla dwukrotnie miala mozliwosc skorzystania z przedterminowego rozwiazania kontraktu,gdy jego przerwy w grze wynosily wiecej niz 6 miesiecy. Zamiast tego Dawid otrzymal kolejne szanse, lecz trudno mowic, by klub choc w minimalnym stopniu na tym skorzystal. Skonczylo sie na tym, ze Heler na spotkaniu z kibicami wylewal na niego swoje zale, wyrazajac sie o nim jako o zaporze, blokujacej mozliwosc pozyskiwania nowych i lepszych pilkarzy. Skolei Dawidowski swoje zale wylewa na kibicow, ktorzy z jakis niezrozumialych przyczyn, nie potrafia znalezc uznania dla jego cudownej postawy. Trzeba sie bylo w odpowiednim momencie roztac i wtedy wszyscy byliby niezmiernie zadowoleni ![]()
Ostatnio edytowane przez Eustachy : 09.09.2008 o godz. 15:35.
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Eustachy, nie wiadomo ale raczej to zwykłe boiskowe starcie, w końcu nie są to panienki tylko zawodowcy i na treningach nie odpuszczają. Raczej nie ma sensu dorabiania ideologii do zwykłego starcia, dobrze to SpoXsteR skomentował. Na boisku walka, a po meczu piwko.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Każdy ostrzejszy wślizg w Zienia na meczu powoduje, że Marek łapie pianę i gdyby nie sędzia, to chętnie dałby atakującemu delikwentowi w pysk. Więc mnie to raczej nie dziwi
![]() ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Przecież oni się chcieli bić o miejsce w pierwszym składzie
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Miejmy nadzieje, że po treningu, jak emocje już opadły to wyjaśnili sobie wszystko na spokojnie i podali sobie rękę. Konflikty w drużynie w tym momencie jakby to powiedzieć nie są wskazane.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Cytat:
wislaportal ![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
konflikty w drużynie nigdy nie są wskazane
Nie ma co robić afery. Nerwy każdego mogą ponieść ![]() |
|
|
|
Member
Od: 08.2006
Offline |
|
Pozdrawiam ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
W drużynie trwa dominacja, były już przypadki, że tacy "wielcy" i "nietykalni" jak Cantoro dostawali "liście"... Ale po co odgrzewać stare kotlety. ![]()
czy wygrywasz czy nie, zawsze ja kocham Cie
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Ja bym do tego jakiejs wielkiej ideologii nie dorabial.Wtorek wjechal za mocno, Zieniu zagotowal - zycie
![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Arkadiusz Głowacki: Mój dom jest w Krakowie
http://miasta.gazeta.pl/krakow/1,358..._Krakowie.html Milo sie czyta. Zawsze myslalem, ze Glowa jednak bardziej z Poznaniem zwiazany, a tu sie okazuje, ze mamy nowego krakusa Prawdziwy kapitan. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
Tutaj macie filmiki jak wymawiają to brazylijscy komentatorzy http://www.youtube.com/watch?v=r5ZMVugdPZo W 5:30 oraz 6:10 http://www.youtube.com/watch?v=hVui0AShPNc 0:15 bramka Marcelo Poprawcie jeśli możecie trenera Skorżę, który na konferencji cały czas mówił Marczelo http://www.youtube.com/watch?v=vEJimX3LWMw ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Co do psychiki, widzisz, żeby był załamany czy coś w tym stylu z tego powodu, że gra pyte? Bo ja tylko widze jakieś durne uśmieszki na zdjeciach |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
w temacie widnieje słowo 'opinie' więc pozwoliłam sobie umieścić artykuł porównujący styl Pawła Brożka i Roberta Lewandowskiego. oceniał Tomasz Jacyków, a art. pochodzi z "Wprostu"
![]() ![]()
po prostu Kasia
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
ale tu nie chodzilo o niego ;]
![]()
po prostu Kasia
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
.Jest na temat więc daruj sobie . === Kuba długo w tym Dortmundzie raczej nie zagrzeje ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Po złapniu piłki w rękawice przez Pawełka przy stanie 0-2 ....... "oklaski" -- FUCK w strone "E" od Mariusza ....... tylko pochwalic .....
|
|
|
|
Urodzony optymista
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Raczej środkowy palec, siedziałem tak gdzie zwykle, ale sporo "poinformowanych" mówi o środkowym palcu.
Poza tym na **** prowokujecie i wyzywacie swojego chłopaka? ![]()
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Pawełek powinien dostać karę od klubu ( pieniężną/odsunięcie od drużyny ) za to co pokazał kibicom. Nie pamiętam, żeby ktoś tak kiedykolwiek zrobił jak on dzisiaj, nawet przed przyjściem TF kiedy nie było "gwiazd". Tak się nie robi. Jak ludzie "jechali" po Brożku czy on też pokazał kibicom środkowy palec? Nie. Matusiak pokazał? Nie.
![]()
"...Możesz nazywać mnie bratem diabła
I nienawidzić jeśli chcesz Możesz mówić, że jestem złem Lecz nigdy nie zmienisz mnie..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Pawełka nikt nie wyzywał. Dostał tylko ironiczne brawa od kibiców za to, że udało mu się złapać piłkę. Akcja ze strony kibiców głupia, choć wszyscy mają już chyba dosyć jego dziurawych rąk. Mario jednak mógłby się powstrzymać, bo do tej pory nawet po najgłupszych błędach miał wsparcie z trybun np. przed karnym w PP z Groclinem w zeszłym sezonie na Reymonta.
![]()
:/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Ironiczne brawa to prowokacja żeby podburzyć piłkarza i to z swojego klubu. Może zagrał najgorsze zawody ale tak się nie robi, w sumie się Mariuszowi nie dziwie, był już pewnie zdołowany bramkami. Nie wytrzymał i tyle miał prawo...
![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|