|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
wybieram się autem na mecz z Barcą, jeśli wybiera się ktoś z trasy Andrychów Wadowice Kalwaria to mam jeszcze 4 miejsca wolne... zrzutka na gaz, nie wyjdzie więcej niż autobusem
wiadomości na pw![]()
Za mało jest cudownych chwil, by bać się tych pozornie złych!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Jakby ktoś się wybierał na mecz ze Śląskiem samochodem z Miechowa lub okolic i miał wolne 2 miejsca to chętnie się zabierzemy
jak coś to priv |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
MA KTOŚ WOLNE MIEJSCA NA MECZ Z LECHEM? z Ok Wadowic? Priv
|
|
|
|
Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Nie mogę tego "zgooglować", przystanek Miasteczko Akademickie AGH jest naprzeciwko stadionu Wisły? W którym miejscu on się dokładnie znajduje(ulica)?
Z góry dzięki za odp. |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Nawojki (przy skrzyzownaiu z Piastowską).
|
|
|
|
Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Mam pytanie odnośnie tramwaju nr 15... Jak to wygląda " po meczu"? Tramwaj jest kompletnie zapchany i czasami zdarzy się "nie wsiąść" (czyt. tak, jak to się zdarza we Wrocławiu), czy raczej nie ma problemu? Pociąg mam "na styk" i jedyne pasujące połączenie komunikacji miejskiej to tramwaj nr 15... Zresztą, ta 15stka jeździ regulaminowo, jeśli chodzi o czas?
Z góry dzięki za odp. |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
15 jeździ regularnie bo to jest jej drugi przystanek, myślę że nie powinno być problemu lecz zdarzają się mecze że trudno wsiąść ale jak się dobrze ustawisz to na pewno wsiądziesz.
![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Raczej regulaminowo, w koncu to bodaj pierwszy przystanek
![]() Najwyżej jak będziesz miał chwile czasu to pójdziesz na pętle i tam wsiądziesz... |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
Jeżeli kibice nie zaczną skakać w tranwaju i przez to się nie zaczyma bo będzie miał zamało prądu to raczej jeździ planowo no wiadomo zawsze mogą być korki ale jak byś przez przypadek nie wysiadł to zawsze można samemu otworzyć drzwi lub wyskoczyć przez okno na światłach lub jak się gdzieś zaczyma |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
pomyłka.....
Ostatnio edytowane przez Padre1906 : 23.07.2009 o godz. 21:30.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member