The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Piotruś
Junior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.09.2008, 11:46
Zbychu napisał(a):Wyświetl post
Tutaj wyniki nie będzie najistotniejszy - trzeba być dobrze przygotowanym na Tottenham.
Mylisz się. Wynik może być o wiele ważniejszy od tego w Londynie. Nie możemy odpuścić tego meczu, choćby ze względów psychologicznych.
Tym więcej pragniemy, im więcej przypadło nam w udziale.
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 05.09.2008, 12:25
Paweł B. zagra w tym meczu, czy to wielka niewiadoma?

jeśli nie, to będzie cienutko, 30% siły Wisły zniknie.
Odpowiedz cytując
AZS_Lublin
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 05.09.2008, 17:54
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Niemniej kontuzji boję sie najbardziej, trzeba ten mecz rozegrać solidnie,na Amicę wystarczy. Zresztą nawet remis będzie ok, byleby czegoś nie załapać,ich akurat możemy popchnąć zawsze i na luzie. Priorytetem jest Tottenham. .
Sluszne spostrzezenie, mimo ze calym sercem jestem za Wiselką to jednak meczem rundy jesiennej jest dla mnie mecz z Kogutami. To tylko dwa mecze a w lidze kazdego sie dogoni. Oby zadna kontuzja sie nie przytrafila. Jak wyglada sytuacja z A. Glowackim? I czy w przypadku jego absencji mozemy liczyc na debiut Marcela?
Powód: ...
Ostatnio edytowane przez AZS_Lublin : 05.09.2008 o godz. 17:55.
Odpowiedz cytując
kidwislak
Junior Member

Od: 09.2008

Stary 09.09.2008, 18:10
AZS_Lublin napisał(a):Wyświetl post
Sluszne spostrzezenie, mimo ze calym sercem jestem za Wiselką to jednak meczem rundy jesiennej jest dla mnie mecz z Kogutami. To tylko dwa mecze a w lidze kazdego sie dogoni. Oby zadna kontuzja sie nie przytrafila. Jak wyglada sytuacja z A. Glowackim? I czy w przypadku jego absencji mozemy liczyc na debiut Marcela?
Jak dla mnie mecz z kogutami tez jest wazniejszy niz ten z pyroludkami. Mamy nad nimi wypracowaną nikłą przewagę 4 pkt. I mimo przegranwj będzie jeszcze punkt przewagi. A straty na pewno w dalszej części sezonu będzie można nadrobić. Z Londynu natomiast trzeba przywieźć jak najlepszy wynik, żeby mieć o co jeszcze walczyć w Krakowie. PZDR do zobaczenia w niedziele. JAZDA JAZDA BIALA GWIAZDA
Odpowiedz cytując
lord damien
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 09.09.2008, 18:22
dla mnie oba są ważne. chociarz z lechem starczyłby remis, ale z kogutami trzeba strzelic bramkę
Wisła górą,
Wisła pany,
jestem w sobie zakochany
Odpowiedz cytując
4fan_player
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 09.09.2008, 18:27
Ogarnijcie się... Wisła musi w każdym meczu walczyć o zwycięstwo nie ma takiego czegoś że " z Lechem starczyłby remis". Mam nadzieje że Skorża to uświadomi piłkarzom bo różnie to bywa z nimi.
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 09.09.2008, 18:50
Byle Pawełek i przede wszystkim Paweł zagrał, inaczej trudno będzie nawet o remis.
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 09.09.2008, 19:14
SpoXsteR napisał(a):Wyświetl post
Byle Pawełek i przede wszystkim Paweł zagrał, inaczej trudno będzie nawet o remis.
Już nie przesadzaj, jesteście zachłyśnięci tym sztucznie napompowanym Lechem jakby byli nie wiem kim, fakt mają kilka ciekawych zawodników i wszyscy mówią, że są "na fali". Przypomnę tylko, że jak my byliśmy na fali to wygrywaliśmy z każdym, nie zależnie kto do nas przyjeżdżał wracał z workiem goli, wyjazdy także szły nam elegacnko. Bycie Lecha "na fali" oznacza dwie porażki w 4 kolejkach...

Dodam jeszcze, że spora grupa zawodników Lecha jest u Leo, a co to oznacza dobrze wiemy, nie zależnie czy Pawełek i Brożek zagrają w tym meczu to my jesteśmy tu faworytem.
Odpowiedz cytując
Dean
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 10.09.2008, 14:35
Bez Pawła napewno będzie trudniej. Tylko zwycięstwo! Transmisja nawet w tvp . takze jedziemy i pokazujemy Polsce kto tu rządzi! Komplet ma byc.
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 10.09.2008, 14:48
Wystarczy poczytac na forach, kibice Lecha juz pekaja. Juz sobie wymowki robia ze do tego meczu nie beda podchodzic na 100% bo wazniejszy mecz maja w czwartek, ze w tym sezonie to PUEFA najwazniejszy, ze na kontuzje beda uwazac. Ze mecz z Wisla jest o pietruszke i wcale sie martwic nie beda jak przegraja bo to poczatek ligi.
Oj cos czuje ze ten napompowany balonik w Poznaniu powoli zaczyna robis sssssssssssssssssssssssssss, jak sobie uswiadomili ze te sztucznie napompowane przez media mega transfery to tylko dobrzy ligowi sredniacy.

Trzeba wygrac z pyrusami i pokazac im miejsce w szeregu
,
Odpowiedz cytując
Eustachy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 10.09.2008, 15:14
Sprawa jest prosta. W tej konfrontacji powinno nas interesowac wylacznie zwyciestwo. Przy tak waskiej kadrze, nie mamy po prostu innego wyjscia, poki wszystko jest w miare w porzadku, bo nigdy nie wiadomo co bedzie w pazdzierniku czy w listopadzie (patrz slowa Skorzy).

Poza tym :
- atut wlasnego boiska, na ktorym Wisla za panowania Skorzy jeszcze nie przegrala
-mozliwosc odskoczenia rywalowi do tytulu na 7 pkt
-mozliwosc przyteperowania Reissa, ktory nie tak dawno obwiescil swiatu, ze oto Wisla i Legia przez caly sezon beda ogladaly plecy Leszka

Ciekawe czy na lewej obronie wystapi Diaz w miejsce Brozka, ze wzgledu na mecz zblizajacy sie mecz z Tottenhamem. Wiadomo wszakze, iz Brozek przez kartki do Londynu nie pojedzie i kto jak nie Diaz go zastapi, a warto chyba aby nabral obycia na tej pozycji, jako ze od jakiegos czasu wystepuje wszedzie, tylko nie na pozycji, na ktora go sprowadzano.
Odpowiedz cytując
piter116
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 10.09.2008, 15:17
Dean napisał(a):Wyświetl post
Bez Pawła napewno będzie trudniej. Tylko zwycięstwo! Transmisja nawet w tvp . takze jedziemy i pokazujemy Polsce kto tu rządzi! Komplet ma byc.
Jak wszyscy wiecie Telewizja Polska posiada prawa do pokazania 4 spotkań Ekstraklasy w obecnym sezonie. Niestety TVP nie jest zainteresowanie najbliższym spotkaniem Wisły z Lechem Poznań i ten mecz nie zobaczymy na żywo w tej telewizji. Troszkę nas dziwi ta decyzja, ponieważ rzadko zdarza się zobaczyć dwie polskie drużyny, które za kilka dni grać będą w Pucharze Uefa.

Wysłaliśmy pytanie do TVP ws. meczy jakie ma zamiar ta telewizja pokazać i dostaliśmy odpowiedź, że zarezerwowane są następujące pojedynki:

Jesień 2008:
5 października: LECH Poznań - LEGIA Warszawa
26 października: LEGIA Warszawa - WISŁA Kraków

Wiosna 2008:
Lech Poznań - Wisła Kraków (dokładna data jeszcze nie znana)

Wyboru ostatniego meczu z pakietu TVP dokonamy zostanie wiosną, ponieważ stacja uzależnia wszystko od sytuacji w tabeli.
Odpowiedz cytując
Gucio25
Forumowy Di Caprio

Od: 07.2005

Stary 10.09.2008, 16:03
czyli żadnego meczu w Krakowie, za to aż dwa w Poznaniu.
brawo urwa TVP. jakże wielbiony przez nich Leszek i kibice w Poznaniu będą mogli się pokazać. jeszcze ich podgłoszą, bardziej niż komentarz.

co do niedzielnego meczu, trzeba wygrać i tyle. wiadomo, że jest to najtrudniejsze chyba spotkanie w tej rundzie, ale nie mogą nas piłkarze zawieść. w tamtym roku też miało być ciężko, jak się skończyło - wiemy.

ps. wszyscy na czerwono i cały czas jazda, przez więcej niż 90min. taka prywata, choć każdy chyba już o tym wie.
Odpowiedz cytując
Szarny
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 11.09.2008, 07:53
Eustachy napisał(a):Wyświetl post
Ciekawe czy na lewej obronie wystapi Diaz w miejsce Brozka, ze wzgledu na mecz zblizajacy sie mecz z Tottenhamem. Wiadomo wszakze, iz Brozek przez kartki do Londynu nie pojedzie i kto jak nie Diaz go zastapi
Myślę że Skorża od pierwszej minuty wystawi tradycyjnie - Piotrka w obronie, Zienia w pomocy. Jeżeli wynik będzie dobry, będziemy prowadzić 2 bramkami, Piotrek i Zieniu powinni się zmienić pozycjami. Diaz na boku obrony na szybkich skrzydłowych Tottenhamu to samobójstwo. Junior jest dobrym piłkarzem, ale start do piłki i przyspieszenia na kilku metrach ma beznadziejne, a to w potyczkach z Lennonem, albo Bentleyem będzie kluczowe. Zresztą Peszko też jest cholernie szybki, więc wątpie czy Skorża będzie ryzykował z Diazem.

Co do Lecha, jeżeli tacy piłkarze jak Murawski, Rengifo, Hernandez, a szczególnie Stilic i Bandrowski będą w co 3 kontakcie z piłką próbowali jakiś debilnych piętek i trudnych zagrań, jak w każdym z dotychczasowych meczów to powtórka z poprzedniego sezonu jak najbardziej prawdopodobna.
Odpowiedz cytując
Wrona
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 11.09.2008, 09:42
Gucio25 napisał(a):Wyświetl post
czyli żadnego meczu w Krakowie,
.
Czwartym meczem może być Wisła - Legia lub Wisła - Cracovia, pod warunkiem, że przynajmniej jeden z naszych rywali będzie w górnej połówce tabeli...
Nie spaceruj tędy
Nie wyciągaj ręki
To się może skończyć źle

[*]
Odpowiedz cytując
Perek
Member

Stary 11.09.2008, 10:26
piter116 napisał(a):Wyświetl post
Jak wszyscy wiecie Telewizja Polska posiada prawa do pokazania 4 spotkań Ekstraklasy w obecnym sezonie. Niestety TVP nie jest zainteresowanie najbliższym spotkaniem Wisły z Lechem Poznań i ten mecz nie zobaczymy na żywo w tej telewizji. Troszkę nas dziwi ta decyzja, ponieważ rzadko zdarza się zobaczyć dwie polskie drużyny, które za kilka dni grać będą w Pucharze Uefa.

Wysłaliśmy pytanie do TVP ws. meczy jakie ma zamiar ta telewizja pokazać i dostaliśmy odpowiedź, że zarezerwowane są następujące pojedynki:

Jesień 2008:

Wiosna 2008:

Wyboru ostatniego meczu z pakietu TVP dokonamy zostanie wiosną, ponieważ stacja uzależnia wszystko od sytuacji w tabeli.
Kolego ten tekst to news na www.TSW.com.pl. (podawajcie źródła)

TVP leci w kulki z Wisła i tyle w tym temacie. Jak można mecz Tottenham - Wisła nie pokazać w TVP2, bo jest tam Austria - Lech. To chyba logiczne, że Wiselki mecz jest 5x ciekawszy.
Odpowiedz cytując
prober
Senior Member

Stary 11.09.2008, 10:30
Perek napisał(a):Wyświetl post
Jak można mecz Tottenham - Wisła nie pokazać w TVP2, bo jest tam Austria - Lech. To chyba logiczne, że Wiselki mecz jest 5x ciekawszy.
Prawda, ciekawszy. Ale może TVP uprawia propagandę sukcesu i uważa, że priorytetem są te spotkania gdzie Polacy mają większe szanse (patrz: olimpiada).

minigaleria forumowych wynalazków językowych (zbieram kolejne!): Balon, Balonik, Dzida, Dziwnie spokojny, I tyle w tym temacie, Kicha, Miałem przeczucie, Na pałę, Napinka, Nie mam pytań, Oddychać rękawami, Padaka, Pan Basałaj, Pan Cupiał, Parch, Piach, Przypał, Siara, Szrot, Wspomnicie moje słowa
Odpowiedz cytując
Perek
Member

Stary 11.09.2008, 16:49
Mam nadzieje, że Łobodziński nie zagra z Lechem Poznań od początku meczu, bo ostatnie mecze w jego wykonaniu to słabizna.
www.TSW.com.pl - Chcesz dołączyć do redakcji. Napisz. GG: 9420852
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 11.09.2008, 17:39
Gucio25 napisał(a):Wyświetl post
czyli żadnego meczu w Krakowie, za to aż dwa w Poznaniu.
brawo urwa TVP. jakże wielbiony przez nich Leszek i kibice w Poznaniu będą mogli się pokazać. jeszcze ich podgłoszą, bardziej niż komentarz.

Jak gra Lech to jest glos kibicow a w tle komentarz,natomiast jak my gramy to "dziwnym zbiegiem okolicznisci" b.dobrze slychac komantatora a w tle kibicow.....i coNie wplywa to na odbior meczu i jakos dopingu ktorym potem zachwyca sie cala Polska

Ale to nie temat o tym..

Licze ze wyykuruje sie Paweł ,bo to nieoceniona wartosc w atkau na ta chwile+Boguski ktory robi sie nam naszym motorem napedowym,z Cracovią przecieralem oczy ze zdumienia widzac jak wspaniale gra.
W obronie wroci Mariusz do bramki,no i Arek mysle ze jednak zagra choc Junior pokazal ze i na tej pozycjii daje rady.
Innego wyniku niz naszej wygranej nawet nie zakładam,gramy u siebie,gnieciemy Kuchenno-podobnych dopingiem i jedzemy z nimi od pierwszej minuty!!
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
tormenthor
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 11.09.2008, 17:46
Chcąc się liczyć w Europie trzeba takiego Lecha u siebie co najmniej 3 bramkami powieźć. Z całym szacunkiem ale ta drużyna jednym dobrym meczu ze Szwajcarami została zagłaskana przez media jak niedawna gwiazda Wiślackiej ławki niejaki Radosław M. Bramkarza mają niezbyt dobrego, Henriquez i Wojtkowiak są kiepscy, Arboleda robi błędy w obronie choć jest piekielnie groźny pod bramką rywala przy stałych fragmentach więc w obronie jedynym klasowym zawodnikiem jest Bosacki. Murawski jest niezły w środku pola ale za mało waleczny i do tego słaby fizycznie, Bandrowski nic specjalnego, Peszko niesamowicie szybki i dlatego groźny ale nie posiada dobrego strzału i dośrodkowania, Stlicić jest jedynym zawodnikiem środka pola w Lechu, ktory mógłby powalczyć o pierwszą 11 w Wiśle. Atak jest źle dobrany, bo zarówno Regnifo i Lewandowski to typowi środkowi napastnicy, dobrze się ustawiają, niezle graja glową ale brakuje im szybkości. I do tego należy dodać najsłabsze ogniwo Lecha czyli Franek Smuda na trenerskiej ławce - koleś, dla którego zcas się zatrzymał i nie potrafi dobrze przygotować drużyny, bo już widać, że Lech traci świeżość, bo Murawski i Wojtkowiak fatalnie się zaprezentowali na kadrze pod względem fizycznym a i z Arką wielu graczy nie mialo sily ganiać. Dlatego nie wyobrażam sobie innego scenariusza niż przekłucie tego nadmuchanego balona pod nazwą ,,Lech idzie na majstra". Swoją drogą ciekaw jestem miny panów Patyry i R. Zielińskiego z ,,Szybkiej pilki", którzy wierdzili, iż Wisla przy Kolejorzu wygląda jak uboga krewna.
Odpowiedz cytując
piter19
Senior Member

Stary 11.09.2008, 18:34
piter116 napisał(a):Wyświetl post

Jesień 2008:

Wiosna 2008:

a nie lepiej po prostu kupic sobie bilet za 40zł i isc i dopingowac sowj zespół zamist czekać aż tylko tvp łaskawie pusci jakis mecz. ja mam canal + ale oglądam go tylko jak Wisła gra na wyjazadach bo mam karnet na jesień ijestem na kzadym meczu u siebie. Dla mnie jezeli sie uwaza za prawdziwego kibica powinno sie byc przynajmniej na kilku mczach naszego zespolu. Mecze Pucharu Extraklasy sa z 10zł a to nie jest chyba jakis majątek
Odpowiedz cytując
prober
Senior Member

Stary 11.09.2008, 18:47
tormenthor napisał(a):Wyświetl post
Z całym szacunkiem ale ta drużyna jednym dobrym meczu ze Szwajcarami została zagłaskana przez media(...)
Nie ma co, rozpracowałeś rywala Ale ja bym Lecha nie lekceważył. Bo powtórzy się historia z Bełchatowem sprzed dwóch lat.
Często trafiają im się wpadki (patrz: pierwsza i ostatnia kolejka ligowa). Jednak są w stanie grać na naprawdę wysokim poziomie. I nie można grać z nimi takiej otwartej piłki, która przynosi dobre skutki w 80% meczów naszej ekstraklasy.

Cytat:
Swoją drogą ciekaw jestem miny panów Patyry i R. Zielińskiego z ,,Szybkiej pilki", którzy wierdzili, iż Wisla przy Kolejorzu wygląda jak uboga krewna.
Tzn. w jakim kontekście to dokładnie powiedzieli?

minigaleria forumowych wynalazków językowych (zbieram kolejne!): Balon, Balonik, Dzida, Dziwnie spokojny, I tyle w tym temacie, Kicha, Miałem przeczucie, Na pałę, Napinka, Nie mam pytań, Oddychać rękawami, Padaka, Pan Basałaj, Pan Cupiał, Parch, Piach, Przypał, Siara, Szrot, Wspomnicie moje słowa
Odpowiedz cytując
darotsok73
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 11.09.2008, 18:52
Co mnie obchodzi czy mecz będzie w TVP czy gdzie indziej?. Wszyscy na R22 i dopingować z całych sił a nie dywagacje o transmisji lub jej braku. Pyry pokonamy!
Odpowiedz cytując
tormenthor
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 11.09.2008, 19:07
prober napisał(a):Wyświetl post
Tzn. w jakim kontekście to dokładnie powiedzieli?
Powiedział to red. Zieliński (nomen-omen kupa cwaniaka) porównując piłkę jaką Lech prezentował w meczach z Grashopers, Jagą i Górnikiem do Wisły z meczów ligowych i do tego co prezentowala na Camp Nou. Zresztą barwnie to określił, że Wisła jest jak wędkarz, który na swoim stawie łapie wiele ryb ale gdy wypłynie na jezioro to tam sobie nie radzi. Patyra mu wtórował z peanami na cześć Lecha. A prawda jest taka, że może jeden albo dwóch piłkarzy Kolejorza miałoby szanse rywalizować o pierwszą 11 Wisly. Jest to oczywiscie niezla jak na polskie warunki drużyna ale u siebie nie ma co się zastanawiać tylko cisnąć ich na maxa a wtedy może się to skończyć ładnym dla Wisly, ale jakże klującym w oczy większość polskich dziennikarzy, wynikiem.
Odpowiedz cytując
prober
Senior Member

Stary 11.09.2008, 19:39
Barwne porównanie, szkoda tylko że pasuje do prawie wszystkich polskich zespołów...

Nie ma co oceniać ilu zawodników Lecha nadawałoby się do kadry Wisły (bo analogicznie można sobie zadać pytanie ilu zawodników Wisły weszłoby do kadry meczowej Barcelony czy Tottenhamu). Liczy się drużyna, a obserwując tegoroczne co bardziej udane występy Lecha utrzymuję, że można być pod dużym wrażeniem ich możliwości.

P.S. W 5 ostatnich meczach ligowych przy Reymonta Lechowi tylko raz udało się wyjechać z bagażem mniejszym niż 3 bramki. Średnio pada w meczach po 5 bramek. Jeśli historia lubi się powtarzać to będziemy mieć w niedzielę piękne widowisko

Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 11.09.2008, 19:41
tormenthor napisał(a):Wyświetl post
Powiedział to red. Zieliński (nomen-omen kupa cwaniaka) porównując piłkę jaką Lech prezentował w meczach z Grashopers, Jagą i Górnikiem do Wisły z meczów ligowych i do tego co prezentowala na Camp Nou. Zresztą barwnie to określił, że Wisła jest jak wędkarz, który na swoim stawie łapie wiele ryb ale gdy wypłynie na jezioro to tam sobie nie radzi. Patyra mu wtórował z peanami na cześć Lecha. A prawda jest taka, że może jeden albo dwóch piłkarzy Kolejorza miałoby szanse rywalizować o pierwszą 11 Wisly. Jest to oczywiscie niezla jak na polskie warunki drużyna ale u siebie nie ma co się zastanawiać tylko cisnąć ich na maxa a wtedy może się to skończyć ładnym dla Wisly, ale jakże klującym w oczy większość polskich dziennikarzy, wynikiem.
Po co to napinanie się że tylko 2 piłkarzy Lecha miałoby szanse gry w pierwszej 11 Wisły! I którzy to ci dwaj Śmieszy mnie takie nastawienie na zasadzie - wszyscy to leszcze bo w zeszłym sezonie 14pnkt. przewagi itd. (Jeszcze wcześniej 8 miejsce tak dla przypomnienia) . Boisko zweryfikuje kto jest lepszy. Ciekawy jestem jak bez Pawła Brożka zagramy w ofensywie. Jak na razie bez niego nie istniejemy i przykre by było się przekonać że dalej bez niego nie potrafimy strzelać gole.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
Eustachy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 11.09.2008, 20:33
tormenthor napisał(a):
...Henriquez i Wojtkowiak są kiepscy
Wlasnie to mialem dorzucic do swoich wczesniejszych zlotych mysli.
Pomimo, iz jakby nie patrzyc, obaj panowie sa reprezentantami odpowiednio Panamy i Polski, to naciskani gubia sie az milo i jesli mial bym u pyr wskazac najslabsze punkty druzyny, bez zawahania stawiam na obu bocznych obroncow. Zwlaszcza ten Panamczyk potrafi niezle zglupiec pod presja rywali. Warto by bylo dac mu troche hard time, choc z tym moze byc jednak maly klopot, bo to akurat strefa operowania Wojtka zwanego Lobem
Odpowiedz cytując
egonskoczow
Member

Od: 06.2007

Stary 11.09.2008, 20:35
ja mam pytanie odnośnie dopingu na tym meczu na sektorze E. Będzie jakiś zorganizowany czy nie? (chodzi mi o obecność gniazdowego )
BiałaGwiazdaNaNiebieSięMieniTakPowstajeWisłyZnakJe jKibiceSąNiezwyciężeni...
Odpowiedz cytując
cola
Banita

Stary 11.09.2008, 20:49
darotsok73 napisał(a):Wyświetl post
Co mnie obchodzi czy mecz będzie w TVP czy gdzie indziej?. Wszyscy na R22 i dopingować z całych sił a nie dywagacje o transmisji lub jej braku. Pyry pokonamy!

WLasnie a jak bedzie tak dalej to wtedy nie beda juz mieli(tvp) wyboru jazda wszyscy na stadion ( zreszta tak czy tak bedzie pelen)
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 11.09.2008, 21:16
Eustachy napisał(a):Wyświetl post
Wlasnie to mialem dorzucic do swoich wczesniejszych zlotych mysli.
Pomimo, iz jakby nie patrzyc, obaj panowie sa reprezentantami odpowiednio Panamy i Polski, to naciskani gubia sie az milo i jesli mial bym u pyr wskazac najslabsze punkty druzyny, bez zawahania stawiam na obu bocznych obroncow. Zwlaszcza ten Panamczyk potrafi niezle zglupiec pod presja rywali. Warto by bylo dac mu troche hard time, choc z tym moze byc jednak maly klopot, bo to akurat strefa operowania Wojtka zwanego Lobem
Dlatego Smuda ustawia Wilka na pozycji Henriqeza w PE bo też widzi jego nieporadność w defensywie. (Djordjević jest kontuzjowany). I można się spodziewać że Panamczyk mecz z nami rozpocznie na ławce rezerwowych
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów