|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Dawidowskiego nigdy nie lubiłem, ale całkiem przewalone ma u mnie od kiedy wymusił na mnie pierwszeństwo na pewnym rondzie tym swoim gratem
.![]()
:/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Dawidowski - gdzie byli rodzice? No gdzie, ja się pytam!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Mam taką sama reakcję jak nesta gdy słyszę o Dawidowskim. Facet nie zasługuje nie tylko na szacunek ale nawet na akceptację. Pomijając kwestie sportowe jest zwykłym pii, pii, piiii...
Spotkałem kiedyś w mieście Nikolę z Gołym i Dawidem na doczepkę. Było to po, jakimś nieudanym meczu, sezonu o którym chcemy szybko zapomnieć. Rozmawialiśmy z Konradem i Nikolą, gdy podszedł Dawid zarzucając tekstem: "chodźcie już, nie będziecie tak tu .......ić" (zupełnie olewając, że z kimś rozmawiają - przecież to tylko nieznany MU kibic).... oczywiście, wszyscy wymownie na siebie spojrzeliśmy podając sobie ręce na do widzenia. Historyjka pozornie bez sensu lecz jednak pokazuje jak Dawid traktuje i zawsze traktował Wisłę i fanów. Więc niech nie oczekuje naszej (mojej) akceptacji. To nie brak strzelonych goli powoduje, że go tu nie chcemy ale jego życiowa postawa. Ale tego taki typ nie zrozumie. ![]()
ANTY-RABBIN-FRONT
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Umówmy się Dawidowski gra wiadomo jak, ale: - sam się do składu nie wystawia - nie jest jego winą, że nasz sztab medyczny dał dupy(dwukrotnie pod rząd - w tym samym czasie przychodził do Wisły Kuźba), za co zresztą z pracą pożegnał się dr Zając - sam sobie kontraktu tak nie skonstruowal - ani też sam się do nas na siłę nie pchał. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
||
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
A' propos Dawidowskiego - jak wywiad powinien wyglądać, aby nie było gierek, kłamstw itd.
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
A ja się w ogóle mu nie dziwię . Zresztą co on takiego strasznego powiedział ?
Patrzy na to z innej perspektywy,tak jak i kibice .Swoje przeszedł,wielkiego wsparcia nie miał . Zachowujecie się jak jakieś c....py ,oby nadszedł taki moment gdy będę mógł go chwalić . Choć oczywiście narzekania i utyskiwania na niego dobrze rozumiem . |
|
|
|
Urodzony optymista
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Jakiś mod wykasował.
Więc tym razem kulturalnie przypomnę, bo niektórzy mają spaczoną wizję Tomasza D. Po meczu z Vitorią my płakaliśmy ze smutku lub klęliśmy ze złości. W tym czasie uradowany i podniecony Tomasz D. macał pannę w swoim aucie na parkingu. Nigdy mu tego nie zapomnę...Nie mówię tu o wyrywaniu panny na dobre auto, ale jego mać, w takim momencie? Dla mnie jesteś zerem, drogi Tomku. To tylko tyle. ![]()
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wolfy, nie wiem czy zszedl, bo dokladnie pamietam slowa Hellera na spotkaniu z kibicami "U Wislakow", kiedy opowiadal jaki opor materii napotyka kiedy chociaz napomknie o renegocjowaniu kontraktu.
Oczywiscie, formalnie racje ma Dawidowski, podpisal i w zaden sposob nikt nie ma prawa mu zarobkow bez jego wiedzy obcinac. Ale zarabiajac min. 20 tys zl miesiecznie (choc mysle, ze mial wiecej, bo mowi sie o 150 tys Euro za sezon) nie odpuscic tych 5 tys ? Sprawy Redondo, ktory odrazu dostal kontuzje po przejsciu do Milanu i zrzekl sie 50% zarobkow nawet nie warto przytaczac, bo to troszke inny format ludzi. Po Dawidowskim odrazu widac z kim sie ma do czynienia, a opinie Macko i Spartana tylko to potwierdzaja. Zreszta nawet nie o to chodzi, pal licho, podpisal kontrakt to zarabia tyle na ile Wisla sie zgodzila. Ale niech przynajmniej zachowa reszte godnosci i przyzwoitosci i po tym ile grubej kasy wyciagnal od Wisly, po tym, ze kompletnie nic tu nie zrobil, on jeszcze wypina sie na kibicow i ich krytykuje !!! Co za tupet trzeba miec ! Niech spieprza jak najdalej od naszego klubu. Uwazam, ze solidna porcja gwizdow powinna go przywitac kiedy nastepny raz wejdzie na boisko.
Ostatnio edytowane przez nesta : 08.09.2008 o godz. 21:50.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
![]()
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
To jeszcze nic. Mnie by kiedyś rozjechał na Miechowskiej jak szedłem po bilet na jakiś mecz. Nie żebym się czepiał, ale przy wjeżdzie na Miechowską z Reymonta gaz chyba do dechy, a przy Czarnowiejskiej hamowanie z piskiem opon, a jak krótki to odcinek chyba wszyscy wiedzą, no ale znalazł sobie miejsce do ścigania ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Wy tu gadu gadu o Dawidowskim, a nam sie Sobol niestety znowu polamal :/ Ma gosc pecha w tym sezonie. Pozostaje chyba liczyc na Barreto...
![]() "WHAT DON'T KILL US, WILL MAKE US STRONGER" THE WHITE STAR DIVISION
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Moim zdaniem miejsce Baretto jest w Młodej Wiśle...niestety.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
|
Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Mnie oburzało parkowanie chryslera sportfire na parkingu Galerii Krakowskiej na miejscach dla niepełnosprawnych. to był fajny widok: sportowe auto Dawida i terenówka Nikoli na miejscach dla niepełnosprawnych, hehe
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
Wiem,pomyłka ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
![]()
W życiu przeczytałem tylko jedną książkę, bo miała tylko osiem stron. To była" Nasza szkapa". Chyba coś o jakimś wychudzonym koniu----Mariusz Piekarski
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Z kazdym dniem zwiększa się ilosc ludzi, ktorzy moga pocalowac mnie w dupe
|
|
|
|
Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Normalna rywalizacja
W końcu to faceci a nie baby he he ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur,
i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ludzie, cytując tu taki szmatławiec wystawiamy sami sobie wizytówkę - chyba nie muszę mówić, że beznadziejną..
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Na zdjeciu widac ze to chyba nie byly zarty.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Ale ze Zieniu taki agresor to sie nie spodziewalem hehe ;D
![]() "WHAT DON'T KILL US, WILL MAKE US STRONGER" THE WHITE STAR DIVISION
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Zieniu czuje, że nie wszystko udaje mu się tak jak w tamtym sezonie i że depczą mu po piętach Boguski i Niedzielan. Do tego konkurent z drużyny na jego pozycję wchodzi mu wślizgiem. Mogły mu na chwile nerwy puścić. Ja się w sumie nie dziwię. Poza tym, dobrze to świadczy o grajkach, że walczą o skład i pierwszą jedynastke. Co do Dawidowskiego, po co się już nad nim rozwodzić, sam sobie wystawił wizytówkę tym wywiadem a każdy z nas już wcześniej miał o nim własne zdanie. Teraz tylko je utwierdził.
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki" - H. Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sprawę zajścia na treningu widzę tak;
Wisła w lidze jest na pierwszym miejscu ,ale swoja grą nie imponuje. Jest okazja by trochę zamieszać w zespole,popsuć atmosferę,wprowadzić niepokój wśród kibiców. Czemu nie skorzystać z tej okazji ? ![]()
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"...... |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Z tego zdięcia to wygląda jakby Zieniu chciał podać rękę Andrzejowi a w to wszytko wpakował się Mauro, nie wiem co było ale nawet jeżeli coś zaiskrzyło to się zdarza nie raz tylko na szczęście nie zawsze jest wyłapane przez dziennikarzy i rozdmuchane do miana konfliktu w drużynie, zresztą za fakty niech służy ten cytat: "...Dwa lata temu na treningu bracia Brożkowie poszarpali się ostro z Konradem Gołosiem (25 l.). Wtedy nie udało się tak szybko załagodzić konfliktu. Ówczesny trener Wisły Dan Petrescu (40 l.) wyrzucił całą trójkę z treningu i nałożył surowe sankcje..."
Jak ma to podnieść poziom zawodników tak jak to było u Brożków niech się tłuką codziennie ![]() ![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
szukanie sensacji. Nawet grając amatorsko jak cie najlepszy kumpel zaatakuje ostro, to często zdarzają sie niecenzuralne słowa i przepychanki. A to tylko dobrze świadczy o zaangażowaniu piłkarzy na treningach. Pozatym ja z tego zdjęcia bym nie wyciągał wniosków, bo nic na nim tak naprawde nie widać, w dodatku kolorowy szmatławiec
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Jeśli uda się panu odrodzić i nagle kibice i dziennikarze zaczną znów być mili, jaka będzie pana reakcja?
- ,,Do kibiców w Krakowie nie mam zbyt wielkiego zaufania. Nie wspierali mnie w trudnych chwilach, więc trudno, abym ich teraz kochał. Dlatego jeśli wyjdzie mi dobry mecz i coś strzelę, to uśmiechnę się ironicznie i pójdę z podniesioną głową w swoją stronę. '' - wypowiedż Dawidowskiego --------------------------------------------------------------------------- Boże kompromitująca wypowiedź , to ty łaske robisz że grasz dla Wisły , Skorża dał ci ostatnią szansę a ty na kibiców nadajesz.... a wiesz dlaczego Skorża dał ci szansę ... dlatego że w Wiśle liczą że znajdzie się jeszcze jakiś klub który cie weźmie pod swoje skrzydła i Wisła uwolni się od ciebie raz na zawszę. Dlatego jak strzelisz lub podasz dobrze jakaś 2 ligowa drużyna bez ambicji może zechcę się widzieć w swoich szeregach !!!! ![]()
Borinho
|
|
|
|
Urodzony optymista
Offline |
|
A swoją drogą to Dawidowski mógłby się postarać o wydanie plakietki, powodów nie brakuje. A co do zajścia na treningu: Męskie słowa czy czyny jeszcze nikomu nie zaszkodziły. Przecież co najwyżej doszłoby do wymiany ciosów na pięści. ![]()
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|