|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
szczerze wolalbym Ibize albo Lupo 1.4 16v ![]() WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
a ja mam takie dwa pytania:
1) gdzie najtaniej pierwszy przegląd techniczny auta na terenie Polski - a jak wszedzie tak samo to gdzie polecacie 2) czy w ktoryms z urzędów (celny, skarbowy, komunikacji) papiery moze zlozyc ktos inny niz wlasciciel ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Fiesta, Felicia, Matiz, Punto, Siena - jakieś opinie kogoś kto "siedzi" w branży motoryzacyjnej lub jest użytkownikiem jednego z wymienionych?
który najbardziej godny polecenia? |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
jestem na etapie papierkowym z samochode a dokladnie Urząd Celny czyli akcyza itd. umowe mam na siebie ale czy na tym etapie jest juz pozamiatane jesli chodzi o zarejestrowanie auta ze wspolwlascicielem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
wiec tak ford gówno wort, Deawoo odpuscmy sobie, Fiat ładne ale jednak nie. Ale jesli juz jezdzic jakims autem z wyzej wymienionych to Siena.
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
A Siena to nie Fiat ?
![]() Chyba najgorsze co może być - wszędzie ohydny plastik plus spalanie jakbyś miał silnik co najmniej 4 litrowy a nie jakiś szajs 1.8 Wszystko zależy od wieku - jeśli nowe to Fiesta a jeśli takie 5 letnie lub starsze to Punto - mimo że czasami coś się sypnie to naprawy tanie a auto naprawdę ekonomiczne i wygodne. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
Owszem. W agencjach dokonują pełnych rejestracji pojazdów za ciebie, oczywiście odpłatnie. ![]()
Rzeki przepłynąłem, góry pokonałem,
Wielkim lasem szedłem, nocy nie przespałem. Żeby Ciebie spotkać w małym kącie świata, Żeby z Tobą zostać na calutkie lata.... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Za parę tygodni mam zamiar sprawić sobie autko.
Kwota do wydania miedzy 8 a 10 tys zł Najlepiej z instalacją gazową. I tu mam dylemat bo rozglądam się za Felicią, Polo, Astrą, Punto, coś w tym klimacie..... Jakieś sugestie z Waszej strony Czy na gazie są faktycznie takie oszczędności ![]()
STELLA BIANCA FOREVER - SOCIOS WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Polecał by ktoś takie autko jak to starsze Reno Clio wie ktoś coś więcej na jego temat ?
![]()
"NIECH ŻYJĄ ŻOŁNIERZE POLSKIEJ ARMII PODZIEMNEJ"
|
|
|
|
Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Prawde mówiąc to wolałbym poszukać okazyjnie Renault Clio II z silnikiem 1.5 dci, pali ok. 4,5-5l ropy przy w miare ekonomicznej jeździe (przynajmniej u kumpla... ja mam niestety 1.2 w benzynie). Można kupić za ok. 10tyś ale lepiej dołożyć jeszcze 2tyś i kupisz egzemplarz z 2003r. z klimą i przyzwoitym wyposażeniem.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|