|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Urban to juz wogole specyfik w calej okazalosci.
"Roger chujowy bo jeszcze nie wypoczal po euro"
Ostatnio edytowane przez e : 24.08.2008 o godz. 22:58.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Urban takie głupoty wygadywał, że hej
Najlepsze było... Iwański mówi o słabym początku Legii, a Urban na to: początek sezonu był dobry. Przecież wygraliśmy Superpuchar, później ograliśmy Homel... nie mogłem z Niego ![]() Gdyby nie to, że pędzą w tym programie jak na zawał, to byłoby jak dla mnie w miarę ok. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Cytat:
Nie wiem czy zwróciliście uwage na mine Szczesnego jak się śmiał pod nosem jak Urban mówił że ograli Homel |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Na bank Urbany był jak to się mówi "na bani"
Ten redaktor (jeżeli zauważyliście) na stoliku pisał palcem "pijany" a Szczęsny tylko popatrzył i już wiedział o co chodzi W końcu nie ma co się dziwić Urbanowi, bo Legia wygrała ![]() Każdy odcinek "Szybkiej piłki" według mnie jest coraz lepszy i chłopaki dają rade ![]() ![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Spodobało mi się stwierdzenie Szczęsnego o tym, że najwyższa pora aby Leo powołał Pawła Brożka: "To już jest ostatnia szansa. Ale nie dla Pawła. Dla Benhakeera."
Trafne +1![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wogóle wydawałomi się, że Urban nie był dziś w najlepszej kondycji umysłowej
czym to było spowodowane nie wnikam, nie moja broszka ![]() ![]()
Gdybym dostawał pieniądze za moją miłość do Wisły, byłbym milionerem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Ten z Rzeczpospolitej chyba rzeczywiście napisał palcem na stoliku Szczęsnemu "pijany" , gdy Urban zaczął filizofować
![]() ![]() A sam program fajny, dużo lepszy od je je je. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Ja przypomne ze Legia w zeszłym roku wygrała pierwszych 7 meczy pod rząd Lech na razie 2 jeden przegrał i niech oni maja nadzieje że franek ma lepsze odzywki niż jak pracował u nas, bo nie wiem czy dojada do konca sezonu w takim stylu i formie.
P S Ten dziennikarz napisał Szczęsnemu ile zarabia Descarga a ten do Urbana. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Dodam że podobała mi się wypowiedź Brożka na to co powiedział o tym że jest Leo na trybunach.
"No to pozdrowienia" no i Szczęsny też przysolił "To już jest ostatnia szansa. Ale nie dla Pawła. Dla Benhakeera" ![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Z relacjii mojego ulubionego dziennikarza Rafała Patyry
![]() Zaczyna czytac Lech-Gornik ujecie na sektor Gornika(pewnie nawet tego nie wiedzial,albo mu nie napisali) i pisze tam jak byk ZERO TOLERANCJII--czyli slowa kibicow Gornika do pilkarzy Gornika.. Jak to przeslanie odczytuje Rafał Patyra ![]() ZERO TOLERANCJII --takim transparentem przywitali kibice Lecha kibicow Gornika No widac nie mial mu kto napisac co i jak ,to chlop sam musial sie wykazac ,no i wykazał ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Wczoraj miałem nieszczęście oglądnąć po raz pierwszy ten tvpowski program Szybka piłka
totalne dno magiel, tempo jak w wirówce - po co 4 gości i 2 prowadzących chyba tylko po to żeby każdy z nich p..dolił bez sensu nigdy więcej ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Panowie, sobotnia Liga+ potrzebna. Z góry dziękuję za pomoc.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() 24.08.2008 - 3 kolejka Plik : 349 MB (349 MB), czas 0:54:33, rodzaj: AVI, 1 ścieżka(i) audio, jakość 46 % Video : 309 MB, 792 Kbps, 25.0 fps, rozdz. 640*352 (16:9), XVID = XVID Mpeg-4, Obsługiwane Audio : 40 MB, 102 Kbps, 44100 Hz, 2 kanał(y), 0x55 = Lame MP3, Obsługiwane Kod:
part1 http://rapidshare.com/files/139935564/Szybka.pilka.08.08.24.www.sport-video.pl.part1.rar part2 http://rapidshare.com/files/139936544/Szybka.pilka.08.08.24.www.sport-video.pl.part2.rar Kod:
part1 http://sharebase.de/files/hhjhyw66tQ.html part2 http://sharebase.de/files/2m2yPP303s.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
niech pompują balonik jak co roku ![]() |
|
|
|
Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
mnie tylko szkoda Franka Smudy, bo najpierw dziennikarze napompują balonik, a potem sami go przebiją i bedą chcili głowy Smudy...ale to w sumie nie nasz problem
![]() ![]()
WISŁA KRAKOW........
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Może ktoś wrzucić na youtube sam wywiad z Urbanem bo on nie tylko posłał Rzeźniczaka na EURO to jeszcze Pance Cumbeva nazwał... Pancevem
Chciałbym to zobaczyć ![]()
W prosektorium najprzyjemniej jest nad ranem, gdy szrzeje za oknami pierwszy świt. W takim świetle całkiem ładnie wyglądają starsze panie, a i panom nie brakuje wtedy nic...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dzieki za upload szybkiej piłki. Właśnie obejrzałem
![]() Pompują balonik, ale trudno im nie przyznać racji. Lech gra w tej chwili najładniejszą piłkę i rzeczywisćie mogą imponować. W tej chwili to jedyna kompletna (czyli taka, która w każdej formacji ma dobrych zawodników i ich zmienników) drużyna w Polsce, a styl gry jaki prezentuje Legia (i niestety czasem Wisła), to rzeczywiscie "ubodzy kuzyni". |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Pastor napisał(a):
Lech wygrał póki co z ostatnią i przedostatnią drużyną ligi (uprzedzając kontrargument - tak, mam świadomość, że to m.in. dzięki porażkom z Lechem, Górnik i Jaga są na tych miejscach). Obecnie ósmy Bełchatów wygrał z nimi w Poznaniu. Ten sam Bełchatów, który przegrał z nami. Poczekajmy na mecze Lecha z nieco lepszymi rywalami - już nawet mecz z Arką będzie niezłym testem. Panowie redaktorzy w "szybkiej piłce" wydają takie sądy, bo na piłce znają się średnio. W każdym razie gorzej niż Szczęsny, który w ferowaniu wyroków jest dość powściągliwy. Robienie z jakiejś drużyny faworyta rozgrywek dopiero po 3 kolejkach jest zwyczajnie śmieszne. Gdyby to była chociaż trzecia kolejka rundy rewanżowej... ale przed nami cały rok gry, z zimowym okienkiem transferowym po drodze. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Ale właśnie ja do tego zmierzam, że można zagrać ładną piłkę, jeśli przeciwnik na to pozwoli.
Beitar pozwolił na to Wiśle w rewanżu, zaś Lechowi pozwalali przeważnie dotychczasowi przeciwnicy. Przeważnie, bo GKS zagrał solidnie (jak z nami) i to już wystarczyło. Zobaczymy czy zmieni się ton redaktorów "Szybkiej piłki" po kolejnych porażkach czy remisach Lecha, które niedługo nadejdą. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Czy ktos ma wczorajszą Lige+ ?
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
No, moim zdaniem poziom "szybkiej piłki" się zwiększa.Calkiem przyjemnie słuchało się Iwańskiego jak i zaproszonych gości, jedynie czego można załować, to to, że program trwa tak zajebiscie krótko.
Przecież o samych debrach można by mówić i mówić. Podejrzewan, że tak jest umowa skonstruowana z C+, że dłużej się nie da... Cóż, dobre i to. A i tak sobie Lige+ ściągne |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
wie ktos kiedy tvp zacznie tramsmitowac polska lige? maja chyba wykupione pare meczy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
W szybkiej piłce podobał mi się wczoraj jeden komentarz: "chyba trochę zagłaskaliśmy Lecha".
Mięli kisiel z radości jak to Lech wspaniale gra a wczoraj jeden się obudził i wpadł, że na 12 pkt. Kolejorz ma ledwie 6. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
Tak mają 4 mecze. Jeden z nich to miał być mecz Ruch- Wisła na inaugurację, ale PZPN im wszystko pomieszął. Ja liczę, ze pokażą derby na R22, pewnie Lech-Legia, a reszta nie wiem. Pisałem do nich e-maile z pytaniami, ale zero odpowiedzi ![]()
Zbigniew Boniek - "Śmierć, wybuchowa atmosfera wisiały nad stadionem."
Michel Platini - "Ten wieczór nie miał nic wspólnego z futbolem." The Daily Mirror - "Dzień w którym umarł futbol." 29.05.85 |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
będą pokazywać po jednym meczu na otwarcie rundy i na zamkniecie ,o ile się nie mylę
![]()
|
|
|
|
Urodzony optymista
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Że co, że kiedy?
![]()
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Oni mają prawa do 4 meczów, ale w sezonie, a nie rundzie, więc wielce prawdopoodbne, że wiosenne derby będą pokazywane w TVP2.
|
|
|
|
Urodzony optymista
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ale z tego co wiem, wiosenne Derby nie odbędą się na R22...
![]()
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Uchylisz rąbka?
|
|