The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
katalonczyk17
Junior Member

Od: 08.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.08.2008, 13:44. Wisła - Tottenham (bilety)
Siema, jestem nowy na forum, chciałem się dowiedzieć czy nie wie już ktoś ile będą kosztować bilety na Wisła Kraków - Tottenham, na sektor D

Z góry dzięki
Ostatnio edytowane przez katalonczyk17 : 31.08.2008 o godz. 14:38.
heyah_pozytywny
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 31.08.2008, 13:47
śledź stronę internetową to na pewno napiszą.
,,Kibic jest od tego by wspierać swoją drużynę, a nie by wspierać najlepszych"
Żmijka
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.

Od: 10.2003

Stary 31.08.2008, 14:09
Polecałabym raczej każdy inny sektor niż D ...
katalonczyk17
Junior Member

Stary 31.08.2008, 14:37
Dlaczego? Na Wisła - Barcelona, byłem na E, ale mi się zdaje że na D jest lepiej,
Bartek_Gdów
Junior Member

Od: 05.2007

Stary 31.08.2008, 14:40
Właśnie dlatego, że D nie jest sektorem dla tych, którym "się zdaje", tylko takich, którzy wiedzą co to za trybuna...
katalonczyk17
Junior Member

Stary 31.08.2008, 14:48
No to chyba pojade na E...
amauri1990
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 31.08.2008, 15:02
bardzo dobra decyzja
pamiętaj, d jak doping fanatyczny
jeśli chcesz oglądnąć mecz a przy okazji podrzeć trochę japę to e jest doskonałym wyborem

jak dojdziesz do momentu gdy to, co na boisku ch.uj Cię interesuje, to zapraszamy
orzeu
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 31.08.2008, 15:27
Co to ****a za "bilety na Tottenham" ? Jak chcesz bilety na Tottenham to jedz do Londynu. W Krakowie kupuje sie bilety na mecze Wisły !
Zmieniam tytul tematu.
WISŁA PANY !!
Zieniu17
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 31.08.2008, 15:46
Katalończyk, lepiej nie idź wogóle na mecz, bo z Tottenhamem będzie grała Wisła, a nie Barcelona. Co do ceny biletu to myśle, że nie mniej niż 70zł na D w wolnej sprzedaży.
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!

Fundacja #1 - Wiezi Muzyki
Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze
Firma krk - Zamiast szukac podzialow
Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak
Peja - (Z)robie szmal
~WISŁA~
Junior Member

Stary 31.08.2008, 16:21
amauri1990 napisał(a):Wyświetl post
bardzo dobra decyzja
jeśli chcesz oglądnąć mecz a przy okazji podrzeć trochę japę to e jest doskonałym wyborem

jak dojdziesz do momentu gdy to, co na boisku ch.uj Cię interesuje, to zapraszamy

Od kiedy to co sie dzieje boisku "ch.uj iteresuje"', "tych" co chodza na Wisłe? Obojetnie na jaki sektor!!!!!! Ja jestem z "D",wczesniej z "X", i zawsze mnie interesowało to co sie działo na boisku!!!!! Co nie miało nic wspolnego (wynik) z sila dopingu!!!!!! Moge sie czuć "zaproszony" na sektor? PARANOJA
Pablooo
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 31.08.2008, 17:05
~WISŁA~ napisał(a):Wyświetl post
Od kiedy to co sie dzieje boisku "ch.uj iteresuje"', "tych" co chodza na Wisłe? Obojetnie na jaki sektor!!!!!! Ja jestem z "D",wczesniej z "X", i zawsze mnie interesowało to co sie działo na boisku!!!!! Co nie miało nic wspolnego (wynik) z sila dopingu!!!!!! Moge sie czuć "zaproszony" na sektor? PARANOJA

to Ty jeszcze nie wiesz? Teraz wszyscy są tacy fanatycy, ze nie patrzą na boisko, będąc w młynie
W ogóle ich to nie interesuje, co się tam dzieje, tylko jeszcze nie wiem czemu wszyscy krzyczą gromko "kur**" po popsutych akcjach i ciesza sie po strzelonych
Nie mozesz byc na sektorze D, jak Cie interesuje to, co na boisku. Jestes za mało fanatyczny

Niektórym to naprawdę już się w głowie przestawiło
~WISŁA~
Junior Member

Stary 31.08.2008, 17:10
100% RACJI Pablooo !!!!! Pozdro !!!!!!
artur2220
Junior Member

Stary 31.08.2008, 18:58
ja mam pytanie
mieszkam w londynie jak mam kopic bilet na mecz wisły w Londynie
czy jest wogole taka mozliwosć kopienia bez przyjazdu do polski
michu-k
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 31.08.2008, 19:34
Pablooo napisał(a):Wyświetl post
to Ty jeszcze nie wiesz? Teraz wszyscy są tacy fanatycy, ze nie patrzą na boisko, będąc w młynie
W ogóle ich to nie interesuje, co się tam dzieje, tylko jeszcze nie wiem czemu wszyscy krzyczą gromko "kur**" po popsutych akcjach i ciesza sie po strzelonych
Nie mozesz byc na sektorze D, jak Cie interesuje to, co na boisku. Jestes za mało fanatyczny

Niektórym to naprawdę już się w głowie przestawiło
Wiślak_358
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 31.08.2008, 20:33
amauri1990 napisał(a):Wyświetl post
bardzo dobra decyzja

To mam taki pomysł odwróć się w drugą stronę i dopinguj zobaczymy ile wytrzymasz.
kalashnikov2
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 31.08.2008, 21:17
katalonczyk17 napisał(a):Wyświetl post
Siema, jestem nowy na forum, chciałem się dowiedzieć czy nie wie już ktoś ile będą kosztować bilety na Wisła Kraków - Tottenham, na sektor D

Z góry dzięki
Amauri ma rację, lepszy jest na D kibic ktorego nie interesuje pilka, niż nadpobudliwy fan dobrej pileczki, bo ten pierwszy przynajmniej nie będzie burzyl dopingu chóralnym "kuuurwaaa" po tym jak "Broziowi" pilka odskoczy...

Jeśli już futbol Cię interesować musi ;-) to nic nie szkodzi ;-) byle byś spiewał, i nie przerywał dopingu nawet gdy sędzia gwizdnie cos nie tak, albo gdy rywal sfauluje wislaka etc. Tam się liczy przede wszystkim doping.
malkiew
Member

Od: 03.2005

Stary 01.09.2008, 19:06
artur2220 napisał(a):Wyświetl post
ja mam pytanie
mieszkam w londynie jak mam kopic bilet na mecz wisły w Londynie
czy jest wogole taka mozliwosć kopienia bez przyjazdu do polski
Oczywiscie, ze bedzie mozna kupic w Londynie. Bedziesz mogl to zrobic on-line, badz prosciej ... udasz sie do kas przy stadionie np tydzien przed meczem. Oczywiscie, Tottenham przekaze czesc biletow do sprzedazy w Krakowie, ale te zostawmy "Wislakom" z kraju, a my (Wislacy mieszkajacy w Londynie) ... wykupmy miejsca teoretycznie przyslugujace Anglikom ...
W ten sposob caly stadion bedzie nasz ...
...a Malysz zaczyna skakac dopiero zima
malkiew
zakk
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 01.09.2008, 19:33
kalashnikov2 napisał(a):Wyświetl post
Amauri ma rację, lepszy jest na D kibic ktorego nie interesuje pilka, niż nadpobudliwy fan dobrej pileczki, bo ten pierwszy przynajmniej nie będzie burzyl dopingu chóralnym "kuuurwaaa" po tym jak "Broziowi" pilka odskoczy...

Jeśli już futbol Cię interesować musi ;-) to nic nie szkodzi ;-) byle byś spiewał, i nie przerywał dopingu nawet gdy sędzia gwizdnie cos nie tak, albo gdy rywal sfauluje wislaka etc. Tam się liczy przede wszystkim doping.
czyli dążymy do dopingu który nie reaguje na sytuacje na boisku
amauri1990
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 01.09.2008, 19:57
kalashnikov2 napisał(a):Wyświetl post

właśnie o to mi chodziło kalashnikov
już mam szczerze dość takich sytuacji, gdy na Bełchatowie w pewnym momencie 'bitwe gigantów' przerwało donośne '****a' - głośniejsze niż nie jeden okrzyk dopingu...
albo jedziemy 'bo w Krakowie...', jakiś grajek skosi Zienia, a pół D już zapodaje pozdrowienia dla Listkiewicza, zamiast śpiewać swoje

nosz ****a, ktoś mnie chyba źle zrozumiał, wcale nie chodziło mi o to, żeby mieć wyjebane na mecz i wogóle...
ale zdażały się juz przypadki, że 'kibice futbolu' mieniący się 'kibicami Wisły' w przegrywanym meczu np. z ŁKSem siadali i mieli w dupie doping
a Ci, dla których zasada '**** z wynikami, Wisełko jesteśmy z wami' jest esencją życia darli jape tak mocno, że grajki złapały ambicję...

ave Wisła.

edit, bo doczytałem

Wiślak_358 napisał(a):Wyświetl post
To mam taki pomysł odwróć się w drugą stronę i dopinguj zobaczymy ile wytrzymasz.
a skąd wiesz że nie spędzam tak części meczu?
kalashnikov2
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 01.09.2008, 20:34
zakk napisał(a):Wyświetl post
czyli dążymy do dopingu który nie reaguje na sytuacje na boisku
spytaj pilkarzy, czy im bardziej pomaga nieustanny doping, czy "kuuurwaaa" po spartaczonej sytuacji.

Gdy jestem na meczu w okolicach mlyna to nie stoje tylem do boiska, spiewam i mi to wogole nie przeszkadza w ogladaniu meczu. I nie muszę po każdej sytuacji przerywać spiewu by też to przeżywać. Ale emocje wkladam w spiewanie, i jak pokazują mecze u nas z Zaglebiem, ŁKSem czy Cracovią - nawet strata gola nie musi byc powodem do przerwania dopingu, a możde dać zawodnikom kopa do tego by dociągnąć mecz do szczęsliwego końca.

Rozumiem gdy sedzia kręci totalne wały jak Kasierski albo gdy jest karny albo jakis cholernie brutalny faul, ale trzeba sobie miarkować czy dana sytuacja jest na tyle poważna by burzyc jakas chóralną pieśń, ktora napewno daje kopa zawodnikom. Burzenie z byle powodu dopingu to jest zwykla dywersja.

B A i E niech sobie reaguja jak chca, ale takie reakcje bardzo mnie wkurzaly, gdy bywalem na D. Ta trybuna ma byc mlynem, a nie kabina komentatorska C+.
Ostatnio edytowane przez kalashnikov2 : 01.09.2008 o godz. 20:48.
Przemo12
Banita

Od: 04.2008

Stary 02.09.2008, 11:59
rozpoczeli leszcze Koguty sprzedaz na mecz wyjazdowy w Krakowie http://www.tottenhamhotspur.com/tick...yinfo/408.html

a o meczu w Londynie ktory jest wczesniej? cisza...
wojteq_NH
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 02.09.2008, 12:53
to sa dopiero rezerwacje jak sądzę.
:twisted: Good things come to those who wait... :twisted:
malkiew
Member

Od: 03.2005

Stary 02.09.2008, 17:18
PIERWSZA INFORMACJA O SPRZEDAZY BILETOW NA MECZ W LONDYNIE!
UEFA Cup match at White Hart Lane

East / West Stand: £25.00
North / South Stand: £20.00
Concessions / Restricted View: £10.00
This match is included as part of the season ticket, therefore Platinum, Gold and Silver season ticket holders do not need to purchase their seat for this match.

One Hotspur Bronze / Lilywhite Members: Thursday 4th September at 10.00am

General Sale: Tuesday 9th September at 9.30am

CZYLI BEDZIE MNIEJ MIEJSC NIZ SIE SPODZIEWALEM, ALE I TAK PODKUPIMY ANGLIKOW
9 wrzesnia pierwszy bede w kolejce
Powód: Pierwsze info o biletach Tottenham - Wisla
Ostatnio edytowane przez malkiew : 02.09.2008 o godz. 17:19.
malkiew
emem34
Junior Member

Od: 09.2007

Stary 03.09.2008, 12:54
Do kiedy bedzie mozna kupic bilety w KrakowieObecnie jestem w Liverpoolu,ale 14.09 przyjezdzam na 2 tygodnie do Polski!
marcinfcb17
Junior Member

Od: 09.2008

Stary 14.09.2008, 06:29
Ceny biletów na ten mecz

http://wisla.krakow.pl/art.php?id=&news_id=4517

Wedel
Member

Od: 02.2004

Stary 23.09.2008, 13:39
Coś wiadomo jak idzie sprzedaż? Chcę jutro kupić bilet i nie wiem czy mam się nastawić na długie stanie w kolejce przed Wiślackim Światem.
Wisła to jest potęga...!!!
wislak_92
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 23.09.2008, 13:42
Wedel napisał(a):Wyświetl post
Coś wiadomo jak idzie sprzedaż? Chcę jutro kupić bilet i nie wiem czy mam się nastawić na długie stanie w kolejce przed Wiślackim Światem.
Byłem w pt popołudniu i było pusto, jutro zapewne będzie podobnie.
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
cycek
Junior Member

Od: 12.2006

Stary 23.09.2008, 13:49
ja byłem dzisiaj zaraz po otwarciu ok 12 i była nawet mała kolejka - kończyła się przy drzwiach wejściowych
do sklepiku.
Ale spoko karnetów nie ma dużo także biletów dla wszystkich wystarczy.
M.
Member

Od: 06.2007

Stary 24.09.2008, 18:51
nie orientuje się ktoś czy można jeszcze kupić bilet na karnet?

WislakWiDoK
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 24.09.2008, 19:08
rys28 napisał(a):Wyświetl post
nie orientuje się ktoś czy można jeszcze kupić bilet na karnet?
Nie można.
ɐɪʌoɔɐɹɔ

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów