|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 10.2004
Offline |
|
|
Jeśli to rzeczywiście będzie to ta piątka Sevilla, Rapid Bukareszt, PSG, Sampdoria, Portsmouth to stawiam że trafimy na Seville, choć wątpię aby to była ta właściwa grupa, i drugi mój typ to Schalke.
Pzdr |
|
|
|
Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jesli ten zestaw to kibicowsko zdecydowanie najfajniej PSG i Sampdorie..
PSG skonczylo ostatni sezon na 11 miejscu,rok wczesniej 15,wczesniej 9..takze chyba teraz spokojnie mozemy z nimi powalczyc,chyba wieksze szanse niz z Nancy ktore bylo 4.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Ale sie wygłupiłem
Wle wciąż,każdy klub z Francji, jest lepszą opcją niż Sevilla i Portsmouth. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
a na Wislaportalu wysymulowali taką grupę:
GRUPA I rozstawione: Milan AC, Beşiktaş JK, Spartak Moskwa, Hertha BSC Berlin, FK Partizan Belgrad nierozstawione: AS Saint-Étienne, WISŁA KRAKÓW, Motherwell FC, Metalist Charków, Saint Patrick's Athletic i wyjaśnienie: Wisła zajmując 50. pozycję powinna trafić do grupy II, ale przed nią, jako 49. drużyna jest niemiecki VfL Wolfsburg, który zamiast Wisły powinien być w grupie I. tam jest już jednak niemiecka Hertha - a to oznacza, że nie może tam trafić. jest więc w grupie II, a następna w kolejności Wisła... w I. ze wszystkimi oprócz Milanu można powalczyć. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sevilla sie nas strasznie jednak uczepila...
100 lecie, Chicago. Los bywa zlosliwy w takich chwilach i nie zdziwie sie jak 3 raz z nimi zagramy. Po Barcy i wczesniejszych z nimi spotkaniach o lekcewazeniu z ich strony mowy byc nie moze. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Jedno mam do powiedzenia. Gdyby te koszyki się potwierdziły, to jakoś najchętniej widziałbym chyba PSG. Przecież to jest klub Wielkiej Klęski, kiedy oni ostatnio zdziałali cokolwiek sensownego w Europie? Prawdopodobnie znowu będą się bronić przed spadkiem z Ligue 1. Taki synonim bezładnej zbieraniny gwiazdorów, jak dla mnie. Jasne, że i tak byliby faworytami, ale jeśli mielibyśmy wylosować jakiś zespół z 5 czołowych lig Europy, to PSG brałbym w ciemno.
Ale lepiej, żeby prawdziwy koszyk okazał się trochę łatwiejszy. ![]() ![]() Co to k***a jest "rów widokowy"?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
za wislaportal.pl
Cytat:
Wszystko pomieszane. i juz chyba wolalbym ta grupe z TWSD ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
||
![]()
Ostatnio edytowane przez treneiro : 28.08.2008 o godz. 22:59.
|
|||
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
http://www.wislaportal.pl/news.php?id=13826
Ciężko się już połapać, ale widocznie nie mogą być dwie drużny z jednego kraju w grupie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Portsmouth po dwóch meczach w lidze zajmuje ostatnie 20 miejsce z dwoma porażkami. Bramki 0-5
Chelsea - Portsmouth 4:0 Portsmouth FC - Manchester United 0:1 mieli ciężkich rywali ![]() ![]() |
|
|
|
Urodzony optymista
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Otóż to. Niemiłosiernie w****iony jestem...
![]()
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Ja tak samo jak Macko....
My cos juz tam uciulalismy w ostatnich latach i w nagrode jak zwykle znajac nasze kur**skie szczescie bedzie Milan albo Sevilla ,Lech praktycznie pierdzac w stolek przez ostatnie seozny w najgorszym wypadku dostanie CSKA,w najlepszym jakies cieniasy z Austrii.....tez w******* jestem.. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
zgadzam się z Wami
taki Lech wjeżdza na puchary po takim czasie i od razu na jakieś ogóry mogą trafić my tyle lat czekaliśmy, pracowaliśmy, cały czas nie mieliśmy szczęscia.. no i znów to samo :( nie mogę tego zrozumieć, gdzie ta sprawiedliwość mnie nie boli tyle co nasza grupa, co Lecha.. gdzie jest sprawiedliwość? czemu oni mają łatwiej skoro mają o połowę mniej punktów od nas? o co tu chodzi wogole? nie ma sprawiedliwości panowie, nie ma. dobranoc a jak wstane oczywiście news na TWSD "Trafiliśmy na Milan / Sevillę!"
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 28.08.2008 o godz. 23:27.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Hehe... Wszyscy pierdu pierdu a i tak wiadomo, że będziemy grać z Milanem lub Sevillą
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Na stronie głównej jest błąd, ponieważ jak w koszykach będą mogły znajdować się kluby z tego samego państwa, to w naszym koszyku będzie Nancy, a nie Portsmouth.
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Pod jakim dokładnym adresem można śledzić na żywo losowanie ?
![]()
-> Prawda jest jak du*a, każdy ma swoją ...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Niezmiennie od paru lat na www.uefa.com
![]()
STELLA BIANCA FOREVER - SOCIOS WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Aż uwierzyć nie mogę jakie ogóry może wylosować Lech... w przeciwieństwie do nas...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Daj spokój nazywanie tych drużyn ogórkami to lekka przesada fakt faktem że trafili na dużo łatwiejszych rywali ale z każdym z nich Wisła mogłaby odpaść
![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Tottenham Hotspur FC (ENG)
AFC Ajax (NED) Udinese Calcio (ITA) PFC Levski Sofia (BUL) FC København (DEN) No to nie tak zle ![]() |
|
|
|
Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Levski lub Kopenhaga innej opcji nie widzę.
![]()
"Jeżeli Wisła trafi w eliminacjach do Ligi Mistrzów na drużynę z jednej z pięciu najsilniejszych lig Europy, to niezależnie od transferów będzie to walka gołej d*** z batem."
Tomasz Hajto
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Sam już nie wiem, czy lepiej, czy nie
Fajnie byłoby trafić na Bułgarów. Teraz wypada nam tylko czekać na szczęśliwe losowanie. Ps. Ciekawe, według jakiego klucza wybierali te grupy!? |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Hahaha jest dobrze, pyry dostały silniejszych rywali
My w miarę ok. Całe wczorajsze dywagacje prysły, wszystko poprzestawiali ![]() Oczywiście wymarzony rywal to Levski Sofia a Tottenham to znowu szkoda gadać, choć to już nie jest Barcelona.
Ostatnio edytowane przez -Goral- : 29.08.2008 o godz. 09:08.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Levski to marzenie bo jest do ogrania jak nic. Kopenhaga to silny rywal w naszym zasięgu w sparingu było 1-1 więc nasz poziom. Te dwa zespoły zdecydawanie najłatwiejsze ze stawki. Później jest Ajax który sie osłabił przed tym sezonem i Udinesse o którym za dużo nie wiem ale myślę że spokojnie można powalczyć. Najtrudniejszy zdecydowanie Tottenham, tam jest mnóstwo gwiazd za grube miliony lepiej ich nie trafić bo odpadamy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
To może Milan odrazu
Pewnie że trzeba ogrywać najlepszych żeby osiągnąć sukces ale na to przyjdzie czas w fazie grupowej. Jak teraz odpadniemy to klub straci pare baniek na biletach i prawach do transmisji.Oby nie Tottenham i Ajax licze na Kopenhage ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Totenham? na tą chwile bez formy... Wyniki w Premier League narazie sa tragiczne. Ale mimo wszystko nie chciałbym na nich trafic.
Ajax? To juz nie ten sam Ajax co 10-12 lat temu. napewno Wisla nie byla by bez szans. Udinese? Solidna wloska firma i jak dla mnie najmocniejsza ekipa w stawce. Levski? Marzenie los FC Kopenhaga? ujdzie.. ale nalezy pamietac o grze dunskich klubow w UEFA. Leją wszystkich ostro. Wisla w maxymalnym gazie (czytaj mecze z Barca, Beitarem) ma spore szanse na awans. Reasumujac: Levski, Kopenahaga Ajax.. tylko te! Lech... Schalke, La Coruna i Aston raczej odpadają. Uwazam ze Herrenven i Austrie bez problemu przejda. Powód: zapomniałem o Lechu..
Ostatnio edytowane przez AZS_Lublin : 29.08.2008 o godz. 09:14.
|
|
|
|
Banita
Od: 12.2007
Offline |
|
|
jak wylosujemy Tottenham to będzie najgorsze losowanie w historii Wisły Kraków, panowie w grę wchodzą tylko 3 drużyny Levski, Kopenhaga,Ajax , najlepiej by było gdyby Wisełka wylosowała Kopenhage ale zobaczymy czy Wilczek nam przyniesie szczęście
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
FCK z tego co pamietam to najgroźniejszy był ten Sionko ale Brożek może sobie z nim poradzić.
Levski dostało z BATE. Może im się mecz nie ułożył a może to zespół w rozsypce jak np. Legia? Ajax- szkoda że nie sprzedali Huntelaara myślę że najsłabszą mogą mieć obronęUdinese- zapewne wynik będzie oscylował w granicach 2:0 2:1 ale obawiam się że jednak wygra Udinese,ale włosi stawiają na defensywę a przy niskim wyniku zawsze jest szansa. Totenham- są za bogaci... teraz są w dołku ale zapewne 17 będą już w lepszej formie, Man Utd też teraz bez formy a wszyscy wiemy jaki ma potencjał. Za silna liga.
Ostatnio edytowane przez Raporter : 29.08.2008 o godz. 09:19.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|