The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
vote-for-mikey
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.08.2008, 19:55
Verter, masz rację, Pogoń zaczęła od B klasy a GKS może od IV ligi, nie pamiętam koniec offa
.
Odpowiedz cytując
zloto
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 28.08.2008, 19:56
Nie no teraz to mnie Szczesny zaskoczyl, w trakcie studia meczowego Lecha mowie ze trzeba zdobywac punkty bo moze za rok Lechowi sie przydadza jako mistrzowi Polski, mistrz jest jeden, TS
Odpowiedz cytując
pasikonik
Banita

Od: 07.2008

Stary 28.08.2008, 19:58
Lech gra elegancko
Nawet zauważyłem dwa akcenty nasze krakowskie. Flaga NOWA HUTA Cracovii oraz gostek w pasiastej koszulce Os. Oświecenia...

Ale doping pierwsza klasa, ktoś ostatnio nie doceniał.
Odpowiedz cytując
e
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 28.08.2008, 20:02
Nasze? A NH nie jest Cracovii
Odpowiedz cytując
South
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 28.08.2008, 20:03
pasikonik napisał(a):Wyświetl post
Lech gra elegancko
Nawet zauważyłem dwa akcenty nasze krakowskie. Flaga NOWA HUTA Cracovii oraz gostek w pasiastej koszulce Os. Oświecenia...

jakie ****a NASZE !!!!!!

doping im sie niesie bo maja pusty zamknięty stadion a przeciwnik jest żaden,jak ten Grass-coś głośniej krzyknie w 200 osób to ich dobrze słychać na tym stadionie
Ostatnio edytowane przez South : 28.08.2008 o godz. 20:05.
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 28.08.2008, 20:04
Lech gra elegancko

Co tzn. nasze? Kolega for nie pomylił?
South napisał(a):Wyświetl post
jakie ****a NASZE !!!!!!
doping im sie niesie bo maja pusty zamknięty stadion a przeciwnik jest żaden
Już widze ich napinke i teksty w mediach jak to Kuchenkorz fantastycznie dopingował i był słyszalny cały czas. A kij, że pusty stadion, że z Zurichu kilkadziesiąt osób. A te ich piosenki... tak jak mówił G. Lalalallalalalalalalla... zerowy repertuar.

Ahahahahaha forze śpiewali, i że coś im sie na niebie mieniło no nie moge.

Verter napisał(a):Wyświetl post
o losowanie się nie martwcie, może byc Milan
Dla was oczywiście. Niech słynny Milan pozna siłe z Wronek!
Powód: lalalalalalalalalalalalalala, lolololololololollololololooo, lylylylylylyllylylylyly, I ty możesz śpiewać z Kuchenkorzem.
Ostatnio edytowane przez Kamson : 28.08.2008 o godz. 20:18.
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
Coach
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 28.08.2008, 20:05
Albo mi się wydaje albo oni naszą forze śpiewają :/
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
Odpowiedz cytując
Tom'ash
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 28.08.2008, 20:06
Nie wiedziałem, że Lech ma jakąś swoją przyśpiewkę na melodię "Forza Wisła"
Odpowiedz cytując
FajQ
Senior Member

Stary 28.08.2008, 20:07
E czy mnie słuch nie myli czy ziemniaki śpiewają coś na melodie Forza Wisła ?
Co to za kosmita z oprawy ?
Odpowiedz cytując
QBAS
Senior Member

Stary 28.08.2008, 20:10
Coś tam sobie podśpiewują.. Zresztą nieważna. Jak już zostało napisane - na pustym, zadaszonym stadionie, to nawet Cracovię byłoby słychać.. No dobra, przesadziłem ;P

Ale niech sobie dzisiaj ten Lech wygra, bo punkty do krajowego rankingu nam są potrzebne
Odpowiedz cytując
tslawek
Member

Stary 28.08.2008, 20:11
Legii w Moskwie do 100 osób, mają 3 race, mongoły krzyczą m.in. "Polska k....",
od wczorajczego wieczora i do teraz pobyt spokojny,
Odpowiedz cytując
harthausen
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 28.08.2008, 20:11
jakby nie patrzeć 60 minuta, można nie oglądać, musiałoby by być 5 czerwonych kartek a reszta biegać ze związanymi z tyłu rękami by ktoś zabrał awans poznaniakom.

Najważniejsze teraz losowanie. Choć i jakaś brameczka pyrów by nie zawadzila, zawsze jakieś punkty.

Odpowiedz cytując
vote-for-mikey
Senior Member

Stary 28.08.2008, 20:25
nie umiecie czytać... gość pisząć nasze krakowskie po prostu zgubił przecinek, a wy postanowiliście nie czytać krakowskie, tylko wiślackie chyba...
.
Odpowiedz cytując
South
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 28.08.2008, 20:32
to po **** pisał nasze, mógł napisać samo krakowskie ... co też byłoby nie do końca prawdą
Ostatnio edytowane przez South : 28.08.2008 o godz. 20:39.
Odpowiedz cytując
tentrak
Member

Od: 11.2005

Stary 28.08.2008, 20:36
tslawek napisał(a):Wyświetl post
Legii w Moskwie do 100 osób, mają 3 race, mongoły krzyczą m.in. "Polska k....",
od wczorajczego wieczora i do teraz pobyt spokojny,
jak dla mnie najwazniejszy mecz w pucharach Polska druzyna wlasnie przegrala, jak Legii
normalnie z oczywistych przyczyn nie lubie (jestem Kibicem Wisły), to w tym meczu bylem calym sercem za nimi, szkoda i jeszcze raz szkoda , j...... ruskich
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 28.08.2008, 20:37
Legię w sto osób na pełniejszym stadionie było podobnie słychać jak ziemniaków na pustym. Wszelkie podniety przyszłymi frytkami są na wyrost.

Nieprawdopodobne, dwie drużyny przebrnęły pucharowy sierpień. Zapomniałem kto odpadł w czerwcu.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Stary 28.08.2008, 20:40
kibice Lecha miazdza 20 minut w pierwszej połowie ,,spiewali'' jedno i to samo w kółko i cały czas jakieś alelalalalalaalalalooooo i mówią że Lech ma najlepszy doping chyba na koszykówce wymyślili by coś nowego bo to nudne już jest teraz to oglądam mecz bez głosu bo mi się nie chce słuchać tego samego w kółko... przyjadą do Krakowa to zobaczą co to jest prawdziwy doping!!!!!
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
harthausen
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 28.08.2008, 20:42
jedno trzeba Szwajcarom przyznać: mimo braku jakichkolwiek praktycznycn szans na odrobienie 6-0 z Poznania grali i walczyli.
Warszawianie z Legii w Moskwie mimo sporych szans oddali mecz bez walki. Dla ich kibiców dramat.
Od czasu do czasu trzeba przegrać, takie życie. Przegrana w takim stylu jak dziś to smutek i piach dla ich fanów.

Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 28.08.2008, 20:48
Silny remis ****a, ciekawe ile będą się rozcmokowywać nad grą Amici po meczu pudrowani "menszczzni" w studio. Szczęsny ty byku ty....takie coś widzę w wzroku Patyry.

Ja nie wiem,ale ludzie to jacyś dziwni są,nie uczą się na błędach innych. Wy...zwolnilismy Szula,bo był za dobry, poszedł do Legii. Smuda wiadomo jak zazyna piłkarzy, wzięli go do Amici. W sumie to mi ich żal,no ale sami tego chcą i jeszcze im za to płacą.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 28.08.2008 o godz. 20:51.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Stary 28.08.2008, 20:48
oprawa Lecha jak dla mnie taka sobie... machali tymi flagami chyba z 15 minut widać że nic wiecej nie potrafią . w pierwszej połowie zamiast szalikami machali koszulkami normalnie śmiech na sali.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 28.08.2008, 20:54
e napisał(a):Wyświetl post
A jak ma ich nie byc slychac, skoro Zurychu jest z 200 osob.
Amice serdeczne podziekowania za pozdro, nawet tam nas beda znac 8)
no nam by na pewno wyciszyli mikrofony
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
Mareq
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 28.08.2008, 20:54
Cytat:
oprawa Lecha jak dla mnie taka sobie... machali tymi flagami chyba z 15 minut widać że nic wiecej nie potrafią . w pierwszej połowie zamiast szalikami machali koszulkami normalnie śmiech na sali.
Cytat:
kibice Lecha miazdza 20 minut w pierwszej połowie ,,spiewali'' jedno i to samo w kółko i cały czas jakieś alelalalalalaalalalooooo i mówią że Lech ma najlepszy doping chyba na koszykówce wymyślili by coś nowego bo to nudne już jest teraz to oglądam mecz bez głosu bo mi się nie chce słuchać tego samego w kółko... przyjadą do Krakowa to zobaczą co to jest prawdziwy doping!!!!!
A po co Ty się tak napinasz ? Ostatnio słowa Lech to , Lech tamto na tym forum padają zdecydowanie zbyt często . Przede wszystkim szczegółowe komentowanie ich dopingu czy opraw bywa drażliwe . My jesteśmy WISŁA i tyle , a Lech jest dla nas tym czym był zawsze , zwykłym Lechem i uj z nimi nie ma się czym podniecać . Co do meczu , to Bobadilla jest świetnym piłkarzem . Dobry technicznie , silny i młody , więc jeszcze perspektywiczny .
Ostatnio edytowane przez Mareq : 28.08.2008 o godz. 21:03.
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 28.08.2008, 20:55
WISLAZWE napisał(a):Wyświetl post
A co mieli majtkami machać? Tacy jak oni nie noszą, bo się zapaża pod obcialsymi skórzanymi spodniami.

Daj spokój,pierwszy wyjazd ludzi dalej niż Wodzisław to się jeszce nie umieją zaprezentować. Milo,że o Nas wspominają,oj miło.

A jakiś kolega z pyrlandii mi tutaj tlumaczył,że My im wisimi, i że mecze z Nami są dla nich takimi samymi spotkanaimi jak pozostałe mecze ligowe. Klamał, no ale czego się spodziewać po kimś kto ma zgodę z brzydszą siostrą ladacznicą.Widać wzbudzamy w nich takie uczucia,że kompleksy muszą wykrzykiwać na obczyźnie.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
Maćko
Urodzony optymista

Od: 07.2005

Stary 28.08.2008, 20:56
Lech gra elegancko
Nawet zauważyłem dwa akcenty nasze krakowskie. Flaga [b]NOWA HUTA Cracovii[b] oraz gostek w pasiastej koszulce Os. Oświecenia...
Nasze = Izraelskie?
Nie rozumiem powiązania słowa "krakowskie" z flagą i szmatą w barwach KSC...
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
Odpowiedz cytując
Verter
Member

Od: 05.2007

Stary 28.08.2008, 20:57
FajQ napisał(a):Wyświetl post
E czy mnie słuch nie myli czy ziemniaki śpiewają coś na melodie Forza Wisła ?
Co to za kosmita z oprawy ?
jaki kosmita, Joker - Why So Serious?

Mimo wszystko chyba niezły mecz w naszym wykonaniu. Za mało sytuacji dziś by strzelic gola, za duża zaliczka z pierwszego meczu by przesadnie szarżowac i zabiegac rywala. Czekamy na losowanie
Ostatnio edytowane przez Verter : 28.08.2008 o godz. 21:06.
Odpowiedz cytując
Coach
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 28.08.2008, 20:59
WISLAZWE napisał(a):Wyświetl post
Niech napinka trwa też nie lubięLecha ale bez przesady , rozkminialiśmy na forum jakąś pieśń którą można ciągnąć 10 - 15 minut i wtedy takie były fajne , my takiej nie mamy , ma taką Lech i nagle takie długie pieśni są fuj :/ Zawiść ? Zazdrość? Skupmy się na sobie bo lepsi jesteśmy , tylko że żadna ekipa tego nie przyzna bo jesteśmy aczej średnio lubiani , a z obiektywizmem to bywa różnie , nawet na naszym forum
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
Odpowiedz cytując
Oress
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 28.08.2008, 20:59
Dziwni jesteście.
Kiedy Lech grał u siebie z Górnikiem to zachwalaliście (chodzi o ogół opinii na forum) Kolejorza pod niebiosa jeżeli chodzi o doping a stał na stosunkowo niskim poziomie wtedy(abstrahując od tego że Zabrzanie zaprezentowali konkretny poziom i często przebijali się przez kibiców z Poznania). Teraz natomiast kiedy Lech zaprezentował umówmy się bardzo dobry doping to wszyscy się nie wiem z czego śmieją. Oprawa, Flagi, Race, doping stojący na dobrym poziomie- nie mówię rewelacyjnym, ale z waszych opisów wywnioskowac można że Lech zaprezentował się na poziomie nie wiadomo kogo...
Oni trzymają poziom na każdym wyjeździe a my...może zacznijcie najpierw od krytykowania samego siebie, bo jeden wyjazd do Barcelony nie wystarczy.

Sportowo Lech grał słabo, może wreszcie dzięki temu meczowi co poniektórzy zrozumieją że Lech nie jest Realem Madryt i z taką piłką dostanie w dupę na Reymonta.
Odpowiedz cytując
Pablooo
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 28.08.2008, 21:05
Przeżywacie tego Lecha pod każdym względem, setki osób tu omawiają każdy aspekt ich gry, ich dopingu. A oni się tylko cieszą, że wywołują emocje i ciśnienie u innych klubów

Zamknijcie po prostu mordy i sie powstrzymujcie, i piszcie z umiarem.

Tylko Wisła. Zrozumiano?
Odpowiedz cytując
Luu...
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 28.08.2008, 21:06
Oress napisał(a):Wyświetl post
Sportowo Lech grał słabo, może wreszcie dzięki temu meczowi co poniektórzy zrozumieją że Lech nie jest Realem Madryt i z taką piłką dostanie w dupę na Reymonta.
właśnie nikt nie wychwala tych cudownych gwiazd Lecha, wspaniałej gry... normalnie nie to forum
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..."
Odpowiedz cytując
wisl@k_TS
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 28.08.2008, 21:09
Dajcie już sobie spokój z tym Lechem, bo wychodzi ze to my mamy ich kompleks. Już na tym forum chyba tyle pojawiło sie komentarzy o Lechu co na forum Cracovii o Nas.

Jeśli chodzi o aspekty sportowe (bo o tym jest chyba temat) to Lech dzisiaj nie pokazał nic, ale po takie zaliczce mogli sobie na to pozwolić. Mam nadzieje że wylosują Milan.

Legia...porażka, aż szkoda mi kibiców którzy tam pojechali i musieli to oglądać. Jako że Legii nie lubię to akurat w tej sytuacji życzyłem jej awansu, bo komu jak komu, ale ruskim kibicować sie sposób, tak było na Euro, tak w dzisiaj.
the end
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów