|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Pierdoły.
KAŻDE zwycięstwo, awans, sukces polskiego zespołu w europejskich pucharach, to wymierna korzyść dla całej polskiej piłki i Wisły. To więcej punktów w rankingu, większy presitż naszej ligi, lepszy klimat dla futbolu w ogóle, więcej pewności siebie dla piłkarzy. Ale już się przyzwyczaiłem, że jest pewna grupa "betonowych" kibiców, którzy nigdy tego nie pojmą, i srać będą we własne gniazdo dopingując jakieś FK Moskwa. Cóż, takie życie i nic tego nie zmieni. ![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
To już nie chodzi o to od ktorej rundy, tylko o to czy chcemy za każdym razem grać w III rundzie z drużynami pokroju Barcelony, Arsenalu, Juventusu, Realu Madryt itp, itd. Chcemy? ![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Maćko ja już nauczyłem się srać na dziennikarzy ,wiec ich wypociny totalnie mnie nie interesują.
e : może teraz Ciebie nie interesuje , ale jak później w eliminacjach LM w przyszłym sezonie znowu trafimy na jakiegoś europejskiego potentata (ja wierzę w mistrzostwo) ,znowu będzie biadolenie, jakiego my to pecha nie mamy. P.S to tylko moje zdanie. P.S 2 zawsze sprawia mi radość jeżeli Polacy (nie ważne czy repra- w siatkę,piłkę czy nawet qzwa w piłkę wodna, czy kluby polskie) dop....... ruskim.
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 28.08.2008 o godz. 15:44.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Wisła jest cały czas po jasnej stronie dupy .
To tak jakby się cieszyć z krzywdy sąsiada,z tego że ma gorzej ,lepiej chyba samemu się rozwijać ? Wisła jest wielka i taka będzie zawsze,jest na to skazana,a gorsze momenty tak czy inaczej przychodzą . To że nasze kluby odpadają w przedbiegach nie przynosi Wiśle chwały . |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Urodzony optymista
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Podobno jakaś reforma ma być czy coś, że już nie będziemy... Ale nie wiem, nie obchodzi mnie to.
![]()
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
chodzi mi o Ekstraklasę oczywiście (polską piłkę)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Ja rozumiem, ze można życzyć jak najgorzej Lechowi Legii. Szczerze mówiąc sam to często robie, ale żeby ****a ruskim kibicować ?!
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
Nie wazne ze to rosyjski klub. Wazne ze Legia dostanie w dupe bo przeciez punkty nie sa wazne, to nie repra, bedzie zmiana przepisow i Wisla ktora juz teraz ma mistrza bedzie w LM ogrywac wszystkich bo pokonala u siebie Barcelone - Streszczenie dla tych ktorzy nie kumaja o co chodzi. ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
Dzięki za majstra ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Gdy słucham eee Grzelaka, to sądzę sądzę, że yyy Czarek Kucharski doczekał się eee równie elokwentnego yyy następcy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
.......enie za przeproszeniem za rok jest zmiana w rozgrywkach ,będziemy grali z drużynami teoretycznie łatwiejszymi dlaczego mam kibicować Legii ? mimo wszystko każda wygrana to kasa dla nich,szansa na złapania formy,promowanie sie itd. jakoś nie widzę tu żadnych wymiernych korzyści dla nas nawet jak zdobędziemy punkty to za "chwile" ktoś je prze****i takie Zagłebie czy Bełchatów umiesz liczyć licz na siebie ,będziemy gotowi na LM to na pewno do niej awansujemy dla mnie obojętne kto wygra ,ale z każdej przegranej Legii ,Lecha ,Maccabi Kraków sie ciesze ![]()
Ostatnio edytowane przez South : 28.08.2008 o godz. 16:03.
![]()
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
kreseq, ja nawet miałem nadzieję, że coś ugracie w tej Moskwie...
...ale jak zobaczyłem co robi Giza, a gra ofensywna opiera się na.. Rockim - to mi się odechciało. ![]() wybacz, ale nie wierzę, że odwrócicie wynik. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
to jest właśnie dramat sumienia. Komu gorzej życzyć? Z jednej strony na legijnych stronach moczyli się z satysfakcji po 4-0 w Barcelonie a po 1-0 w Krakowie wmawiali sobie sparing Barcy i olanie meczu.
Z drugiej strony ruskie to ruskie. Dobrze, że flacha czegoś mocniejszego w domu, ona pomoże .Żarty na bok: Legia na razie nic nie gra, stoi. Bez względu na nasze rozdarte serca ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
ojej z jednej strony można mieć dziką radośc że Legia tak parszywie gra tz. udaje że gra a tempo akcji jest "lepsze" niż Dżopa na ME
ale patrzac bardziej humanitarnie no dobra jedno pytanie CO DO KU*** robili obrocy Legii ? rozbiegli się jakby piłka była toczącym się granatem.... Bez jaj poziom jest żenujący ; jest już po grze de facto , ale co zrobić jak ww. Dżop bierze w pojedynku biegowym Chinyame...
Ostatnio edytowane przez djjamajczyk : 28.08.2008 o godz. 16:10.
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
4fan_player - To co napisalem o mistrzu to esencja wiekszosci wypowiedzi na tym forum. Nie widzisz tego to masz pecha
![]() Gucio25 - Nic nie graja to wynik jest jaki jest. Odpadna z pucharow i bedziemy sie znowu podniecac wygraniem z ogorasami ktorymi jest 3/4 ligi ( Tak wiem Odra...ale ona jak wiecie doskonale ma swoje mozliwosci w grze z "wielkimi" ). Zmiana trenera to pewnik, pytanie tylko kiedy. Lubie Urbana ale Legia to firma w ktorej trzeba cos robic a nie uczyc sie. Harthausen - Nic tylko sie napic. Wy ze szczescia a my z rozpaczy Przynajmniej cos nas laczy.Borysiuk wchodzi ciekawe....po co nam DM ? Tejksiur na boisku , jak nie on to nikt. djjamajczyk - humanitarnie to Ty sie zajmij soba W sumie Iwanski tez umie podac, zastawic sie i odegrac ale tego to juz nie widzi nikt. Iwanski to dno Jak ja was lubie 2:0 - Dziekuje.
Ostatnio edytowane przez kreseq : 28.08.2008 o godz. 16:08.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Borysiuk za Vukovica a nie Iwanski ?
Nie rozumiem Urbana. Iwanski przynajmniej z dystansu umie pacnac. W sumie tylko to umie.... ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Patrząc na to dno w TV zastanawiam się jaką dyscyplinę uprawia Legia ? Piłka dreptana czy chodzona ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Legia gra piach, a ten mecz to w ogóle żal oglądać.
Urban to prawdziwy taktyczny geniusz, granie wysokich piłek na Gizę i Rockiego na pewno przyniesie Legii korzyści. A nawet jeśli nie, to przynajmniej będzie kupa śmiechu... Do tego Kiełbowicz w bloku defensywnym i Giza jako "playmaker". Żal. Mimo wszystko kibicuję wam, bo alternatywa to kibicowanie naszym wschodnim sąsiadom., a jak wiadomo - lepszy swój wróg, niż obcy ![]() Ale nie robię sobie nadziei. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Każdy ma inne priorytety. Mi akurat wisi kto wygra. Jak wygra Legia to sie bede cieszył z punkcików dla Polski, jak wygra FK to bede sie smial z Legii. Tak czy siak humor mi sie nie zjebie...
O gol, 2:0 ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
2:0 Legia ma niezły kryzys
Z taką formą to powodzenia w lidze |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Oby tak kolegom ze stolicy szło cały sezon
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Wstyd
![]() 10 znakow |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
nie no po tym co zobaczylem przy golu na 2:0, to matko, az mnie przerazilo, gosc mial totalny luz, jakby sam gral, nikt go nie atakowal ani niepilnowal. najblizszy obronca byl chyba 10m dalej...
edit: nie wiem co tam Urban na wywijal, ale zrobil im niezle kuku. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
No to w obecnym sezonie Legie czeka walka o utrzymanie , przecież to FK Moskwa to kelnerzy których Odra ograłaby .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Zaden wstyd, tylko powod do dumy 8)
****a mac, FK grac! 0-2 to za malo...!! ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
to jest dno dna co prezentuje Legia...
nie wiem chyba Giza daje 3/4 swojego kontraktu panu Urbanowi za to ze ciągle na niego stawia ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
"No i proszę zwrócić uwagę, nie ma żadnych animozji między kibicami FK i Legii Warszawa". Czy nad tym transparentem nie były jeszcze 2 bomby czasem?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
from Moscow to Warsaw with (L)ove
i dwie rakiety powyzej ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Komentator: "Ten mecz pokazuje nam, jak silna jest liga rosyjska, skoro(blablabla)".
Kogo on chce nabrać? ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|