|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Jeden zawodnik mnie tylko zastanawiał – Keita. Facet zachowuje się, jakby był na haju. W czasie meczu śmieje się sam do siebie, robi dziwne miny (raz coś go dziwi, raz cieszy – zawsze bez powodu), cmoka, gwiżdże, wydaje jakieś odgłosy nie z tej ziemi, mlaska. Już na Camp Nou go przyuważyliśmy. Między sobą w rozmowach pytano: - Ty, widziałeś tego świra? Wierzcie mi, czasami mieliśmy wrażenie, że gościu przyszedł z holenderskiego coffee shopu. Widać, że dobrze się chłopak bawi na boisku
![]() Andrzej Niedzielan |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
(Tomas czyta się Tomas ,a Tomaš czyta się Tomasz) A i jeszcze odniesienie do Juniora Diaza . Teoretycznie to powinno się czytać Hunior ale Dżunior w Costa Rica jest dopuszczalny (taki amerykanizm) ;-). PS. Uczmy się języków obcych za przykładem Umiłowanego: (za "Wprost" mazurek & zalewski - komentarz tygodniowy z życia koalicji) " ... Donek powitał gościa z USA angielszczyzną á la Wojciech Olejniczak, czyli mniej więcej taką, jakiej używa naganiacz do knajpy w greckim kurorcie. Na szczęście Condoleezza Rice stanęła na wysokości zadania i zamiast zamówić u premiera gyrosa, wzięła i podpisała umowę ..."
Ostatnio edytowane przez Bronex : 27.08.2008 o godz. 20:07.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Nie żartujmy ,że w Wiśle nie ma drugiego napastnika oprócz Pawła.
Ja osobiście postawiłbym na Kmiecika (oczywiście nie w każdym meczu). Pewnie dla niektórych będzie to śmieszne ,ale tak samo śmiano się ze mnie gdy mówiłem ,że Paweł jest najlepszym polskim napastnikiem.
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 28.08.2008 o godz. 11:11.
![]()
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"...... |
|
|
|
Senior Member
Online |
|
Kmiecik nawet w MESIE strzela mniej bramek od Batki ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No cóż ,czas pokaże kto ma rację .
![]()
|
|
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Online |
|
ten drugi tak pojechał że zatrzymał się dopiero w Empoli ![]() nie udawaj że nie wiesz dlaczego ww. pojechał nam jest potrzebny napastnik który strzela bramki a nie markuje grę i robi "zamieszanie" kristos pan Kmiecik Grzegorz ma lat 24 za ile lat ma wystrzelić za dwa ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie już w tym ,tylko musi zagrać ,ale nie z drugim składem tylko pierwszym.
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
obawiam się że nawet jakby wyszedł w składzie Barcy to niewiele by mu to pomogło....
![]()
|
|
|
|
Urodzony optymista
Offline |
|
|
A ja również postawiłbym na Grześka. Na jakieś, chociaż, 45min. Szansę dostaje Niedzielan, Dawidowski, Małecki, ale coś im nie idzie... Dlaczego więc nie Grzesiek? Pokazał w meczu z Legią, że grać potrafi...
![]()
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Tym o superpuchar? No moje oko zagrał tragicznie. Poza tym, że strzelił gola będąc niekrytym nie pokazał kompletnie nic. Nawet o górne piłki nie udawało mu się skutecznie walczyć. Facet ani nie ma szybkości, ani techniki, ani strzału, zastawić się nie umie, w rozegraniu jest słaby - z czym do ludzi? Miejsce w słabym pierwszoligowym klubie (starej pierwszej ligi = nowej ekstraklasy) to maksimum jego możliwości.
Gdy Kristos bronił Brożka to przyznawałem, że choć Paweł nie jest w formie to potencjał ma największy w lidze, ale teraz zupełnie nie widzę powodów by pozytywnie wypowiadać się o Grześku. Powód: dwuznaczność
Ostatnio edytowane przez jova : 28.08.2008 o godz. 13:26.
|
|
|
|
Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
W każdym razie mam nadzieję, że Junior wie na pewno jak się to wymawia. Biuro Prasowe - przekażcie więc spikerowi, żeby nie mówił Djaz, tylko Dijaz ;] |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
A ktoś wie co sie dzieje z A. Barreto? Ma grac? czy tylko rezerwy? Cos z nim cisza, bynajmniej tu do nas do Lublina zadne info w jego temacie nie dotarlo
. Dziekuje za wiesci |
|
|
|
Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Grał dzisiaj w młodych derbach.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Co do Barreto to nikt nie wie jak on gra. Do tej pory nie mial szans nam sie pokazac. Jednak to jest gosc, ktory mial miejsce w podstawowym skladzie w druzynach I ligi Portugalii, on nam sie moze przydac, moze nie jako gwiazda, ale jako mocny rezerwista. Sezon jest dlugi, bez mocnej lawki sukcesow nie bedzie.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Barreto pamiętam z 2 czy 3 meczy w Wiśle na jesieni 2005 (mecz z Legią i 15 minut z Koroną)
Wyróżniał się agresywną grą i poziomem nie odbiegał od Sobola czy Cantoro. Co prezentuje obecnie ciężko powiedzieć ale uważam, że jeśli będzie zdrowy w ciągu kilku miesięcy jest w stanie nawet zająć miejsce w pierwszym składzie. Powód: o_O
Ostatnio edytowane przez ziooom : 30.08.2008 o godz. 21:07.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Cytat:
Zostańmy przy tym, że Junior wie najlepiej ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
I jeszcze takie pytanie w kwestii formalnej . Varga i Gołoś są kontuzjowani , a Baretto dochodzi do siebie tak
Powód: ...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 01.09.2008 o godz. 15:13.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
![]() ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
|
Urodzony optymista
Offline |
|
|
Czy słowo Guedes przypadkiem nie jest w Brazylii określeniem dobrego obrońcy?
Cleber Guedes da Lima, teraz Marcelo Guedes... A na poważnie to mam nadzieję, że nasz drugi Guedes będzie tak dobry, jak pierwszy - dla mnie wystarczy zdecydowanie. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
W najbliższym czasie postaramy się poinformować, jak nazywa się nasz nowy zawodnik: dziś na prezentacji dla dziennikarzy był to Marcelo, Marczelo, Marselo A w PS, żeby jeszcze bardziej zamieszać - nasz miły mołdawski bramkarz to Czebanu, z tym, że to cz takie miękkie jest. Pozdrawiamy! ![]()
Biuro Prasowe Wisły Kraków
|
|
|
|
Urodzony optymista
Offline |
|
|
Dla mnie może tyle faulować, oby miał takie podejście do gry. W sumie to mnie nie bardzo rusza faulowanie, karne czy wyniki. Dla Wisły mają grać chłopy z jajami i odpowiednim podejściem, jak Cleber. Nie płaczki i niedorajdy.
E: Adaś Kokoszka nie dostanie certyfikatu! A kysz, zakało! Do celi go i niech się chłopaki wyżyją.
Ostatnio edytowane przez Maćko : 01.09.2008 o godz. 19:38.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Widzieliście jakieś filmiki z tym chłopakiem ? Tak grzebie w tym internecie i nic .
Podpaliłem się trochę,może ktoś jutro foty podczas treningu zrobi ? ....filmik ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Jak tak piszecie, to staje mi przed oczami ... Matusiak! On walczył i biegał za piłką
![]()
Ostatnio edytowane przez DrewniaQ : 01.09.2008 o godz. 21:16.
![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|