|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Dlaczego niektore artykuly na glownej mozna komentowac, a niektore nie jak na przyklad oswiadczenie Futbol.pl
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Vide Cul Fide
Od: 09.2004
Offline |
|
|
prawdopodobnie ta funkcja zostala zablokowana przez administratora strony w obawie przed komentarzami ze strony docielkiwych kibicow - spiskowcow - zwal jak chcial...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Da radę wyczyścić temat o rankingu? Jakieś pokemony zadają w kółko te same pytania w rodzaju '"na kogo możemy trafić"?
Witek i jeszcze kilku chłopaków odwalają tam dobrą robotę i szkoda byłoby taki temat spieprzyć. ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Do Eustachego nic nie mam, sam lubię jego posty. Co do insynuowania mi kierowania się osobistymi pobudkami - żenujące... Na koniec - wątpię, żebyśmy mieli podobne punkty odniesienia, dla mnie okres transferowy nie jest najważniejszą częścią sezonu. Dalszą dyskusję(do której szczerze zniechęcam)proponuję prowadzić ze mną na privie, gdyż w przeciwnym przypadku zostanie ona usunięta, aby nie zaśmiecać tematu. EDIT: To nie jest pokój do dyskusji z modami, tylko do zadawania pytań, zgłaszania problemów etc. Problem zgłosiłeś, dostałeś odpowiedź, jeżeli czujesz się nieusatysfakcjonowany - załóż inny temat.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 28.08.2008 o godz. 01:57.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Jest temat o Lidze Mistrzów i jest o Europejskich Pucharach... może ten 2 'przekwalifikować' na temat o PUEFA?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pozdrawiam delikwenta,ktory zbanowal uzytownika Pablo84 za napisanie nazwy zydowskiego klubiku zza blon z malej litery.Pogratulowac dzialania.Ale tez wspolczuc nieudanych wakacji.
![]()
Pozdrawiam wszystkie internetowe,placzace mendy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Temat Ranking krajowy, Ranking klubowy do zamknięcia i oczyszczenia. Nie dość, że ten temat nie jest o losowaniu pucharu UEFA w tym sezonie, to jeszcze kilku "ekspertów" zaczęło tam szerzyć własne, alternatywne wersje rzeczywistości, przeważnie nie mając bladego pojęcia o czym piszą.
Edit- z tym zamykaniem, to chodziło mi tylko o tymczasowe kilkugodzinne zamknięcie.
Ostatnio edytowane przez Uran235 : 29.08.2008 o godz. 13:45.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Nie zamykać! Ograniczyć innych i dać dostęp Witkowi
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
Widać jakiś admin nie zrozumiał sensu tematu (nie przeczytał 1 posta). Ale dalej wierze w innych, bo tam pożyteczny a zrobił się tam burdel. Jak coś na ochotnika go wyczyszcze ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Temat: Wisła w pucharach. Robi się zamieszanie i błagalne okrzyki: Levski, lub też przeczucia.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
http://www.wislakrakow.com/forum/sho...t=259&page=101
Wkroczy ktoś i upomni kolegę z drugiej strony Błoń? |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
również w tym temacie dodam że za pieprzenie: "nie da się" "odpadniemy" "posramy się" "porażka" powinny być bany dla ostrzeżenia dla płaczków wszelkiej maści ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
![]()
mam 1906 powodów, by nie zmieniać swych przekonań
i nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga!... RAP po godzinach i LUZ ponad wszystkim http://www.myspace.com/pio.m pio http://www.youtube.com/user/wszyscypio?feature=mhee wszyscypio |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
Zluzuj kolego bo wg mnie to sam "pieprzysz" (bez urazy) takimi propozycjami. ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jasne, już zniknął.
Nie trzeba dwa razy tego samego pisać, czasem po prostu nie ma żadnego moda na forum. Wystarczy zgłosić i cierpliwie poczekać. A najlepiej skorzystać też z systemu zawiadamiania, w ten sposób dostajemy informację na maila - przydaje się w szczególnie rażących przypadkach(czyli - w 99% - kibicach Cracovii). ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Czy za rozmowę na privach z modem, jezeli juser(
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
podam ci taką analogię, wchodzisz do pub'u i krzyczysz głośno "ch... wam w d... sk....." od razu cię wyrzucą (to jest ban za pisanie w tematach)
Jeśli powiesz ochronie (powiedzmy odpowiednik moderatora) w pub'ie (nawet na ucho czyli priv) "ch... ci w d... sk......" to myślisz że cię nie wyrzucą? =-----= mam problem, od dzisiaj co jakiś czas wylogowuje mnie ze strony wislakrakow.com oraz z forum. nie jest to uciążliwe, ale zastanawiające. Czy ktoś dzisiaj ma podobne problemy? |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
czy admini lub modowie moga cos zrobic z ta reklama skody na glownej
pozdrawiam ![]() ![]() Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawde .... aż ciężko czasami ich wyprzedzić .... |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Witam po przerwie.
Co do swojego bana powiem tak. Po częsci go rozumiem, ponieważ są tu na forum jakieś wyznaczone kryteria.Ja zostałem zbanowany przez to, że napisałem cracovia z małej litery- nazwa włąsna- rozumem. Kłopot w tym, że nie jestem hipokrytą i nie ukrywam, że z całego serca ich nienawidzę.Poza tych ich nie szanuje więc z Wielkiej litery na pewno pisał nie będe... Zupełnie inny stosunek mam do kibiców np Legii,Lecha itp- te kluby, mają przynajmniej jakieś zasady, a z kibicami można normalnie i kulturalnie porozmawiać. Tego typu pouczenia jak "bany" itp mnie tylko śmieszą Nie chce mi się rozpisywać, o atmosferze, jaka panowała tu kiedyś - to już kiedy było przerabiane. Bardziej nurtuje mnie kwestia cenzury i nakazów jakie ostatnimi czasy pojawiły się na forum.Z forum kibicowskiego stajemy się kółkiem rożańcowym, gdzie nawet nie można się wypowiedzieć na swój -czasem prymitywny - sposób. Ja rozumiem, że forum jest coraz bardziej zauważalnym medium,(czytają go m.in ludzie z C+, dziennikarze i działacze sportowi,piłkarze) jak i coraz częściej odwiedzane przez kibiców innych klubów - m.in przez całkowity zakaz bluzgania po sobie, ale już bez przesady.Przypominam, że to forum kibiców Wisły Kraków a nie kółka różańcowego . Do niektórych nazw własnych po prostu nie pasuje wielka litera - zwłaszcza mi.Więc proszę od razu bana dożywotniego. Jeśli będzie jakiś problem to zapraszam na priv
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 30.08.2008 o godz. 09:08.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wolfy
Mam kilka pytan. Jak to jest, ze jedni otrzymuja bany za nazwanie kogos ignorantem (co w tym takiego obrazliwego ?), podczas gdy drudzy o jeczacych placzkach moga sobie pisac bez skrepowania ? To, ze delikatnie wzburzylo mnie po przeczytaniu kolejnych madrosci koyota, to fakt, aczkolwiek w odpowiedzi, ktorej mu udzielilem, wcale nie bylo obrazania, chocby takiego jakie sam stosujesz wobec forumowiczow, szczegolnie tych udzielajacych sie w temacie transferowym. Jesli jestem w bledzie, prosze wyprowadz mnie z niego, ale wydaje mi sie, iz masz jakis problem z transferami, a scisle mowiac z ludzmi ich oczekujacymi. Zastanawialem sie chwile nad tym, probujac wskoczyc w te buty i szczerze mowiac, nic sensownego do glowy mi nie przychodzi. Na ukrytego agenta zarzadu mi nie wygladasz, na pasiaka w konspiracji to samo, wiec moze samemu zdobedziesz sie na szczerosc i postanowisz wyjawic pozostalym wislakom, co tez powoduje, ze gdy tylko ktos wylamie sie z zasady "w transferowym piszemy wylacznie pozoytywnie albo wcale", gotow jestes do naduzycia wladzy jaka Ci ktos powierzyl w dobrej wierze jak mniemam ? Pozwoliloby to byc moze uniknac w przyszlosci banow jakie juz kilka osob tutaj otrzymalo wg. okreslonego klucza, tzn. praktycznie za nic i po zabraniu glosu w temacie transferowym [nesta, 1q2 etc] Ps. do koyota nic nie mam. Moge go nawet przeprosic jesli rzeczywiscie poczul sie dotkniety, choc sadze, ze nie mial do tego wystarczajacych podstaw. Za wreczenie mi bana takze absolutnie sie nie obrazam, tak jak nie obrazalem sie niegdys, gdy przy okazji dyskusji o Chciacu, niewybrednie mi ublizales. Po prostu trzymanie w sobie zadry ze wzgledu na roznice zdan, chocby nawet w ostrym wydaniu, nigdy nie bylo moja mocna strona i tak juz pozostanie. Ps.2 mozna tez zadac pytanie pozostalym moderatorom, czy wedlug was to dobrze, ze zaczynaja leciec bany, ktore z lamaniem regulaminu maja niewiele wspolnego, by nie powiedziec nic, a tutaj mamy powszechna znieczulice i kazdy udaje ze nic nie widzi. Nikt przeciez nie wstawia sie za jakimis pokemonami calkowicie wyjetymi spod prawa, bo co by nie mowic o takim nescie czy 1q2, to ich opinie byc moze czasem sa nietrafne, jednak ci ludzie z cala pewnoscia nie zanizaja poziomu forum. Pozdrawiam |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja też niedawno zostałem zbanowany - za przekleństwo. Piszę na tym forum już ponad 6 lat i strasznie mnie ta cała sytuacja rozbawiła, zwłaszcza gdy popatrzę na całą rzeszę świeżo zarejestrowanych pokemonów, którzy rzucają mięsem na lewo i prawo.
Ostatnio moderacja na tym forum wydaje mi się co najmniej dziwna, a zwłaszcza postępowanie jednego z modów. Ale trudno, nic z tym zrobić nie mogę ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Masz racje z tą dziwną moderacją ) czasy gdy rządzili Rav, Menel, Tequila, Piotr, Shell, Plankton (7 Kotów) jak również nie tak odległe czasy: Żmijki, PvD'a, orla - i nigdy nie miałem wrażenia, że ktoś na siłę próbuje zmieniać forum wedle swoich przekonań... do teraz ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
|
Macie rację wszystkiemu sa winni moderatorzy - bo Wy sami; wielcy userzy tego forum, już przecież nie ...
http://www.wislakrakow.com/forum/sho...postcount=4050 Cytat:
mic napisał(a):
![]()
Myślenie nie boli !
|
||
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
on nie pisał małymi i dużymi literami, tylko z włączonym CAPS LOCKIEM, też tak czasami mam (ale wtedy edytuje post)
jak włączysz capsa i chcesz napisać zdanie dużymi literami (POLSKIMI tzn z ć , ą ś i tak dalej) to wyskakuje własnie takie coś jak u Nowosolanin'a. nie zawsze tak jest ale czasami. taki off, bo niektórzy myślą że ktoś umyślnie piszę wyrazami prosto z pokebola, najlepiej nie pisać z capsem i po kłopocie ![]() oto screen i potwierdzenie: http://i34.tinypic.com/70kj20.jpg i w sumię nie wiem czemu tak jest..
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 30.08.2008 o godz. 16:19.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Chciałem tylko przypomnieć, że jeszcze ze 2 lata temu śmialiśmy się z tego, że na forum Cracovi kasują co drugi post. Jak widać w chwili obecnej wszystkie tematy z HP, które są w miare aktualizowane postami mają min. po rok - dwa.. Rozumiem, że niektórzy chętnie wpiszą sobie do CV "jestem moderatorem na forum wisłakraków.com - pilnuje tam porządku od zmierzchu do świtu" ale jak kiedyś większość użytkowników ****owała ze smakiem to w nikogo to nie godziło, a teraz jeden z drugim nawet na komórce banują ludzi, żeby podbudować własne ego. Ja oraz większość trochę starszych użytkowników mam wyjebane na obecne forum. W internecie znajdzie się nie jeden portal, gdzie jest ciekawiej, a osoby nadzorujące nie zachowują się jak dewoty osiedlowo-ławkowke co to jak ktoś przeklnie dzwonią na straż miejską. Zaraz dostanę odpowiedź w stylu "nie podoba się, to nie pisz" - owszem.. nie piszę, bo nie ma komu odpisywać. Polecam też rozważyć czy temat "nocny" jest głupszy od tematu w stylu "czy używacie CB radia".
Nie pozdrawiam, bo raczej nie ma kogo. ![]()
Rzeki przepłynąłem, góry pokonałem,
Wielkim lasem szedłem, nocy nie przespałem. Żeby Ciebie spotkać w małym kącie świata, Żeby z Tobą zostać na calutkie lata.... |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
a Bednarz jest ch... tak jak pozostali co pracowali na tym stanowisku aczkolwiek też mam wątpliwości co do niektórych banów ale i współczuje modom ilości pracy i dlatego dziwie sie że nie szukają innych sposobów rozwiązania problemu szczególnie z klonami charcerzyka i kolejnymi wcieleniami Vreda, bo chyba nikt nie ma wątpliwości że mają po kilka kont i piszą więcej na dzień niż cały "rocznik" 2002 z 2003 razem wzięci |
|
|
|
ranny ptaszek
Od: 09.2003
Offline |
|
|
|
Nikt się nie kwapi, postaram się spokojnie, w moim ostatnim poście na tym Forum, odpowiedzieć na Wasze zarzuty.
Cytat:
*** Wiele odpowiedzi na Wasze pytania znajduje się w temacie założonym 28. sierpnia 2005 roku, już na pierwszej stronie. Dokładnie 3 lata temu Chester zadał takie pytanie. Cytat:
*** Pablo84, przyznaję, że jestem zdumiona Twoim postem. Sam tyle razy upominasz innych na Forum, wytykasz błędy, ganisz za złe zachowanie. Jakże słusznie. Nawet kiedyś myślałam, że jesteś "ukrytym" modem http://i36.tinypic.com/2ih3tiv.jpg http://i34.tinypic.com/167876v.jpg http://i37.tinypic.com/2v0lekl.jpg http://i37.tinypic.com/2ymf5ap.jpg Co byś powiedział, gdyby ostatnie zdanie skierowane do Forumowicza padło z ust moderatora? *** Ktokolwiek by modem nie był, zawsze będą pretensje, bo wśród tysięcy użytkowników nie może być jednego zdania na każdy temat. Ile głów, tyle opinii. A głów coraz więcej, zastraszająco dużo. Zazdroszczę starym modom. Mieli nieliczną grupę do kontroli, możliwość banowania na IP, nie było powielania kont, bo nie było neostrady i tysięcy znudzonych dziesięciolatków siedzących całe dnie przed kompem, ba, nie było nawet robotów rozsiewających spamy Przyznaję, że z wieloma Waszymi krytycznymi uwagami się zgadzam, owszem, ale rozglądam się wokół i widzę, jak zmieniły się czasy, zmieniło się społeczeństwo, zmieniły się priorytety. Widać to również na Forum. Nigdy już nie będzie tak samo. Pozdrawiam wszystkich. ![]()
www.historiawisly.pl
|
||
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
http://www.wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=4788
Temat do zamknięcia... Ankieta Fajnie by było gdyby na forum tematy mogły zakładać osoby kompetentne, a nie jakieś pajace, którym nagle coś przyjdzie do główki. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|||||
Na przyszłość - moderatorzy nie muszą się nikomu tłumaczyć, i jest to nasza z dorotją dobra wola, że w ogóle odpowiadamy. P.S. Wszystkim represjonowanym radzę nie tracić otuchy. Może kiedyś dzięki temu traficie do ZBoWiD-u i będziecie mieli darmowe przejazdy komunikacja miejską(albo - dostęp do internetu). P.S. 2 Pablo84, przyznam szczerze, że mnie załamałeś. Ja Ciebie uważałem za jedną z sensowniejszych osób na tym forum, a ty wyjeżdżasz z tekstem, że nie napiszesz nazwy Cracovii z dużej litery, bo ich(ją?)nienawidzisz. Skoro tak stawiasz sprawę, to nie zostaje mi nic innego, jak napisać: "my Cię będziemy banować, bo ją wprost kochamy" A ja, to nawet jestem jej kibicem incognito(Eustachy Ci podpowie, co i jak).Naprawdę, nie jesteśmy Antycracovią, Antlylegią ani Antylechem i stać nas chyba na odrobinę klasy? "Noblesse oblige". P.S. 3 Heban, ja za głupi jestem i za młody, żeby na Twój post odpowiedzieć. Wierz mi - jeśli któryś z adminów stwierdzi, że coś ze mną nie tak, to z mojej strony nie będę robił problemów. Tylko nie wrzucaj do tego tematu więcej homilii, bo się zrobi bałagan.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 31.08.2008 o godz. 01:41.
![]()
Już za cztery lata,
|
||||||
|

|
||||||
![]() |
|
|