|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
zbyt kontuzjogenny jest Kuba na premiership
nadałby sie napewno, bo grac potrafi, tylko ...jest polakiem ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Frankowski wraca do Polski
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Czy to prawda że Wisła ma zagwarantowany procent ze sprzedaży Błaszczykowskiego jeśli Borusia Dortmund zdecyduje się go sprzedać dalej? I jeśli tak jest, to jakie wielkości wchodzą w grę?
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
20% od sumy
![]()
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"...... |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
To w takim razie niech Kuba idzie do tego Liverpoolu za jakieś konkretne pieniądze np. 10 mln EUR
Będziemy mieć kasę na transfery ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Czyli po nieudanych negocjacjach w sprawie przedłużenia kontraktu nie masz żadnego urazu do zespołu "Białej Gwiazdy"?
- Oczywiście, że nie. Jeżeli byłaby możliwość absolutnie chciałbym do Wisły wrócić. całość tutaj : http://www.sportowefakty.pl/pilka/20...m-pilkarzem-a/ ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Urodzony optymista
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Raczej Boguś będzie miał kasę na transfery.
Transfer nowego basenu np. albo Maybacha. A Kubie życzę wszystkiego co najlepsze może go spotkać, bo to wspaniały chłopak i Wiślak. Teraz życie powinno mu wszystko wynagrodzić, a transfer do FCL na pewno byłby taką swoistą nagrodą. Powodzenia! E: Pa, pa, pa Kamilku.
Ostatnio edytowane przez Maćko : 26.08.2008 o godz. 16:12.
![]()
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
|
|
|
|
ranny ptaszek
Od: 09.2003
Offline |
|
![]()
www.historiawisly.pl
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Cytat:
Czyzby juz zarobil na wystarczajaca ilosc pampersow? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Łukasz Sosin ze swoim Anarthosisem awansował do Ligi Mistrzów! Strasznie słaba ta cypryjska liga.
Kamil powodzenia jutro! ![]()
|
|
|
|
Urodzony optymista
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Na moje oko jego dzieciak sra już sam i potrafi wstrzymywać, to dlatego.
No i nie wiem, dlaczego skasowano tego posta w pierwszym wydaniu - przecież tylko wyrażam swoją opinię. STOP dla kopaczy wycierających sobie dupę naszym klubem! ![]()
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Nie, przerzucili się na tetrowe pieluszki. Na Pampersy nie wyrabia nawet na Cyprze. Zrozumiał swój błąd
![]()
Że posty sensowne usuwają ![]() Ot to. Precz z nim. Nie wiem za co go wszyscy szanują, za bramki z Parmą i Schalke? Historia. I żeby ten post nie poszedł do kosza, napiszę coś związanego z tematem. Co z Kuźbą? Kopie jeszcze? |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
o Boże wielkie mi halo , Anthrosis to 2 Perzalka , jednosezonowiec z massssa farta w losowaniu i jednym dobrym dniem . A Sosin..respect za gole w lidze z W-y Afrodyty ale jednak nadal śmie mtwierdzić ze nasza liga jest mocniejsza ,.
A co do Kosy , taaaa.... mysle ze Omonia była by u nas miSZCZem a Famagusa Sosina W-ce + puchar Polski. Wybaczcie ale ja jednak podchodze sceptycznie do rewelacji na temat ligii cypryjskiej , choc ten sezon jest dośc dla nich udany . |
|
|
|
Guest
|
|
Dajcie spokój Kosie. Sportowo On a Łobo to niebo a ziemia. Mentalnie zresztą tak samo - gość co nie klęka przed żadnym rywalem vs zbity pies. Niestety Kosa poza tym jest leniuchem rozrywkowym gościem i to Go kładzie. Zieniu też miał taką jesień 2007 bo było drugie skrzydło i miał więcej miejsca, a poza tym wrzuty i 9 asyst Kosy. Teraz widzicie co Zieniu gra i obawiam się, że jak drugie skrzydło nie będzie grało to tak już pozostanie. A Dan Petrescu bierze udział w reklamie rumuńskiej sieci komórkowej Cosmotel.
Ostatnio edytowane przez arti : 28.08.2008 o godz. 06:14.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Adrian Mrowiec przeszedł właśnie z Kowna do Hearts
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/foot...an/7586011.stm |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Kosowski załadował bramkę Red Star Belgrad i kolejna cypryjska sensacja zaraz stanie się faktem.
Cypryjczycy naprawde fenomenalnie teraz grają edit. A w meczu Debreczen - Young Boys bramke strzela Dudu
Ostatnio edytowane przez Wasiu : 28.08.2008 o godz. 20:42.
|
|
|
|
Member
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Kosowski wlasnie strzelil bramke Crvenie. Pamietacie co mowil tuz po przyjsciu do APOELu? Ze bedzie chcial osiągnąc to samo co z Wisla. I jest na bardzo dobrej drodze. Niech mi ktos powie ze cypryjczycy są słabi. 3 na 3 zespoły grają dalej (w tym jedna w LM). A co u nas
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
Więc postrzeganie tego w ten sposób jest troszkę nie na miejscu... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Będzie dogrywka. CG wyrównała na 2:2.Ja już też ogłosiłam tryumf Apoela
![]()
|
|
|
|
ranny ptaszek
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Wembley, Barcelona i długo, długo nic
Cytat:
![]()
www.historiawisly.pl
|
|
|
|
Member
Od: 11.2003
Offline |
|
|
z całym szacunkiem ale Olimpiakos to lepszy zespół niż Beitar zas AEK Ateny i Crvena Zvezda to silniejsi przeciwnicy anizeli FK Moskwa i Grashoppers Zurich.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
No niestety, ale taka prawda, nawet Cypr nas wyprzeda w piłce klubowej...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
To mój pierwszy post tutaj i nie jest on może zbyt odkrywczy, ale...
Po meczu pewnej warszawskiej drużyny w PUEFA zobaczyłem wywiad z jej trenerem i pomyślałem: jakie my mamy szczęście! Przecież on mógł u nas pracować - dzięki Bogu nie pracuję... |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Kamil Kosowski strzelił bramke dla swojej drużyny w dzisiejszym meczu z Red Star Belgrad.
![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Juz nie długo Cypr bedzie nas wyprzedzał w piłce klubowej ..... Polskie kluby rosna w siłe
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W dogrywce CZ-Apoel 3:3.Mecz zakończony. Apoel awansuje do dalszych gier w Pucharze UEFA. Kamil strzela kolejnego ważnego gola.
Najserdeczniejsze gratulacje. To ci dopiero dziadowska liga na tym Cyprze!
Ostatnio edytowane przez Silvestro : 28.08.2008 o godz. 21:58.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Dudu strzelił bramkę dla Debrecen ale jego zespół przegrał: Debrecen 2 - 3 Young Boys Bern
![]()
When you touch my face
When you call my name I`m burn with desire... http://www.youtube.com/watch?v=fW4Y867Oh6s |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
trener Hereenveen rezygnuje z Matusiaka.We wrześniu czeka Radka operacja pachwin.Ostatnio miał propozycje z drugiej ligi hiszpańskiej z Alaves
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
..... i podobno rozwiazal kontrakt i chce zakonczyc kariere
http://sport.onet.pl/0,0,1815482,wiadomosc.html |
|