The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
HEDu
Senior Member

Od: 04.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.08.2008, 23:07
LAB napisał(a):Wyświetl post
Poważnie?
To zwycięstwo ma jeszcze jeden plus. Da nam kopa psychicznego przed derbami
i punkt do rankingu krajowego

Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 26.08.2008, 23:07
Mnie najbardziej cieszy, ze to zwyciestwo dobrze wplynie na psychike Wislakow w przyszlosci. Wierze, ze doda im pewnosci siebie i kiedy znow spotkaja sie z silnym rywalem moze glowa bedzie spokojniejsza niz na Nou Camp.

A jesli chodzi o indywidualne popisy Wislakow to jestem pod wrazeniem wysilku i woli walki, ktora wlozyli w ten mecz. Widac bylo jak pod koniec slaniaja sie na nogach, ale jednak grali do konca.
Swietnie zagral kazdy z obroncow, bylem zaskoczony postawa Diaza, naprawde ma papiery na gre i przy wiekszym ograniu moze stac sie bardzo wartosciowym pilkarzem. I widzialbym go wlasnie na srodku pomocy, bo ma taki fajny spokoj w grze. Cala reszta rowniez zagrala swietny mecz.

Jednego czego nie rozumiem to braku Piotra Brozka w kadrze... Przy takich problemach na boku obrony w reprezentacji zeby nawet nie sprawdzic najlepszego obecnie gracza na tej pozycji w Polsce ? jaja. W czym jakis Wojtkowiak jest lepszy, ktory nawet nie wiem jak wyglada ? Wielka kpina ze strony Benhakkera. Przeciez Brozek w calych eliminacjach nie zagralby przeciwko lepszym zawodnikom niz dzisiaj wiec skoro dzis zdal egzamin to logiczne, ze w kadrze tez by sobie poradzil.
Odpowiedz cytując
St@chu
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 26.08.2008, 23:08
Prawda jest taka, że nie jest to do końca istotne czy oni grali na luzie czy nie, jeśli chcemy oceniać czy ten mecz był sukcesem...

Moim zdaniem grali na poważnie, co było widać po niektórych boiskowych reakcjach.

W każdym razie chciałem tylko powiedzieć, że gdyby to nawet był przedsezonowy sparing to zwycięstwo nad Barceloną i tak byłoby sukceem, a tu bądź co bądź był mecz o stawkę, w dodatku transmitowany na cały świat...

To był nasz dzień!
Odpowiedz cytując
JohnnyH
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 26.08.2008, 23:08
Gratulacje dla chłopaków za zaangażowanie i serce do gry. Zwycięstwo fartowne ale historyczne bez dwóch zdań i wynik idzie w świat. Największe brawa dla Maćka Skorży. Poskładać z takiej kadry zespół który walnie Fc Barcelone to majstersztyk

Brawo WISŁA !!!!!

Pozdrawiam
Żuraw my personal Jesus
Odpowiedz cytując
Maćko
Urodzony optymista

Od: 07.2005

Stary 26.08.2008, 23:09
Lysy napisał(a):Wyświetl post
To jest pokój o Wiśle, rozmawiamy tu o WIŚLE KRAKÓW! Oszczędziłbyś sobie marną napinkę.
Jeśli już - napinkę. Język polski, szkoła podstawowa się kłania.
To pokój o Wiśle, temat o Wiśle w EUROPEJSKICH PUCHARACH. Czemu więc mam nie odnosić się do porównań i opinii dziennikarskich/kibicowskich w kwestii Wisły w EUROPEJSKICH PUCHARACH?
Myślenie nie boli.
P.S. Nie będę płakał z Tobą i na następny post odpisać nie zamierzam, zapraszam na PW.
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
Odpowiedz cytując
Ciastek1
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 26.08.2008, 23:10
http://fcbarcelona.com.pl/blamaz_w_krakowie_2339.html hahahahha nie ma to jak napinka miedzy "wielkimi kibicami ' barcelony i realu , ehh co za dzieciarnia ,
Odpowiedz cytując
rafalek
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 26.08.2008, 23:13
Tylko, zeby to zwyciestwo nie uderzylo naszym za bardzo do glow jacy to oni wspaniali i jakąś Cracovie, pokonamy z palcem w dupie, bo to się może źle skończyć.

Tym nie mniej jednak wygrana z takim rywalem to jest cos.
Косово је СРБИЈА!!
Odpowiedz cytując
jova
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 26.08.2008, 23:15
Wiadomo, że Barca nie grała na 100%, że nie była w optymalnym składzie, ale takie mecze jak dzisiejszy to max na co stać polską piłkę. Tradycyjnie w takich sytuacjach biję brawo Skorży - naprawdę widać, że facet zna się na swojej pracy.
Najlepszym Wiślakiem na moje oko był Pietia. Oby szybko wywalczył miejsce w repie, bo kadra takiego gracza potrzebuje. Poza tym na wyróżnienie zasługuje środek obrony i skrzydła. W przypadku Zieńka i Łoba nie dlatego, że zagrali jakoś rewelacyjnie, ale ponieważ byli znacznie aktywniejsi niż w poprzednich meczach. Trochę zawiódł mnie Boguski. Chyba przytrafił mu się jakiś lekki dołek formy.
Odpowiedz cytując
brasilia79
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 26.08.2008, 23:17
I tylko nie mówcie że Barcelona grała na 10% bo to jest nie ważne. Wynik poszedł w świat
Odpowiedz cytując
Lysy
Senior Member

Stary 26.08.2008, 23:18
Maćko napisał(a):Wyświetl post
Jeśli już - napinkę. Język polski, szkoła podstawowa się kłania.
To pokój o Wiśle, temat o Wiśle w EUROPEJSKICH PUCHARACH. Czemu więc mam nie odnosić się do porównań i opinii dziennikarskich/kibicowskich w kwestii Wisły w EUROPEJSKICH PUCHARACH?
Myślenie nie boli.
P.S. Nie będę płakał z Tobą i na następny post odpisać nie zamierzam, zapraszam na PW.
Od takich porównań masz ten temat:

http://wislakrakow.com/forum/showthr...441#post592441

Jak byk pisze: "Europejskie puchary w wykonaniu polskich drużyn" tam możesz do woli się napinać.
Tutaj piszemy o grze WISŁY KRAKÓW! A Ty piszesz o Lechu. Tak trudno to pojąć takiemu "mózgowi" jak Ty?
Odpowiedz cytując
kalashnikov2
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 26.08.2008, 23:19
A więc jak zwykle u siebie potrafimy grac z najepszymi jak równy z równym.

Parma 1:1, 4:1, Schalke 1:1, Porto 0:0, Inter 1:0, Sevilla na stulecie 2:0 (sparing, ale zawsze), teraz Barca 1:0. Porażki 1:2 z Lazio czy 3;4 z Barca też wstydu nam nie przyniosly.

Jedynie Anderlecht, Blackburn i Vitoria Guimaraes sprawily nam psikusa paradoksalnie bedąc znacznie nizej w hierarchii niż Schalke, Lazio, Barca czy Real. Z tym że gdyby nie dobry mecz Portugalczykow to kto wie czy Cleber by zostal zauważony
Ostatnio edytowane przez kalashnikov2 : 26.08.2008 o godz. 23:23.
Odpowiedz cytując
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 26.08.2008, 23:23
K_2 napisał(a):Wyświetl post
Przynajmniej juz nie bedziemy wspominac Schalke i Lazio Mozna sie pochwalic tym w sumie bez znaczenia zwyciestwem ale zawsze
Inter też pokonaliśmy 1:0 mimo to jakoś się nie wspomina tego meczu zbyt często. Może dlatego, że wtedy naprawdę było blisko i wyeliminowanie nas bardziej bolało.

Dziś piłkarze zagrali super. Piłkarz meczu to Piotrek Brożek. Szkoda, że będzie pauzował na kartkę.

Pokonaliśmy Barce która przez drugą połowę chciała, CHCIAŁA! ale jej się nie udawało To nie była gra na pół gwizdka z ich strony jak chrzanił komentarzyna. Teraz czekamy na dobre losowanie Byle nie klub na M.
Odpowiedz cytując
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 26.08.2008, 23:24
Brawa dla Wiślaków za mecz. Choć może Barcelona nie zagrała dziś aż tak dobrze jak dwa tygodnie temu, to po jej piłkarzach i po trenerze było widać, że zależy im na zwycięstwie. Ponadto, co ważniejsze, Wisła zagrała przynajmniej o klasę lepiej niż w pierwszym meczu, choć uważam, że to nadal nie jest maksimum tego na co stać naszych piłkarzy. Ze smutnych wniosków nasuwa się przede wszystkim brak wartościowych zmienników w ofensywie, bo po powrocie kontuzjowanych w defensywie Skorża będzie miał wybór.

Pawełek- powtórzę to co napisałem po poprzednim meczu z Barceloną. To jest bramkarz na naszą miarę, po prostu reprezentacja nas w ostatnich latach rozpieściła Kuszczakami, Borucami, Dudkami itd. drużyny na naszym poziomie często mają bramkarzy słabszych niż Pawełek. Dzisiaj zagrał poprawnie, tam gdzie były kłopoty wynikały one z braków fizycznych Pawełka. Wiadomo, że już nie urośnie, ale może powinien z trenerem popracować jeszcze nad skocznością. Przy wyjściach nawet kilka centymetrów robi różnicę.
Singlar- wielu skreśliło tego piłkarza zanim pierwszy raz kopnął piłkę, bo za darmo. Singlar pokazuje, że jest klasowym zawodnikiem, jednym z lepszych w lidze na swojej pozycji. Nadal nie do końca czuje drużynę, po raz kolejny odpuścił kilka piłek, których nie powinien odpuszczać, ale mimo to zagrał bardzo dobry mecz. Zwróciłbym szczególną uwagę na jego technikę, dzięki której zachowywał spokój pod ciśnieniem, po prostu wiedział co robi z piłką, to on nią rządził, a nie ona nim. W ogóle jego gra pokazuje czemu Czesi, czy Słowacy mają dobrych obrońców, a my nie. Kwestia techniki, oni mogą wymieniać podania pod ciśnieniem, mogą nawijać napastnika i kleić trudne piłki, a polski obrońca musi salwować się rozpaczliwym wybiciem nawet po przechwycie, bo na nic więcej nie staje techniki. [Pierwszy powód do osobistej satysfakcji, bo liczyłem na niego przed sezonem.]
Baszczyński- klasa. Kilka kapitalnych interwencji, nieliczne błędy. Z czasem Baszczyńskiemu będzie coraz ciężej podołać fizycznie grze na boku defensywy, ale pokazał, że po przesunięciu na stopera możemy jeszcze długo mieć z niego pożytek. Jest to o tyle istotne, że za rok wygasa jego umowa i jego dobra postawa na stoperze na pewno zwiększa jego szanse na dobrą propozycję nowej umowy ze strony klubu. [Drugi powód do osobistej satysfakcji, bo nie dawno kłóciłem się na tym forum, że Baszczu poradzi sobie jako stoper]
Cleber- klasa. Błedy nieliczne, bramka piękna, czego chcieć więcej?
Piotr Brożek- ręce same składają się do oklasków. Pewny w defensywie, błyskotliwy w ofensywie. Jestem pewien, że poradziłby sobie w każdej lidze na świecie, a na tej pozycji gra od 9-ciu miesięcy. Szkoda, że jedynym, który tego nie dostrzega jest Don Leło. [Trzeci powód do osobistej satysfakcji, bo wierzyłem w niego na tej pozycji]
Łobodziński- argh, nie wiem czym się zachwycacie. Przez kilkadziesiąt minut gry zrobił jedną akcję, raz spudłował w dobrej sytuacji, a poza tym był absolutnie niewidoczny. Zniknął już na samym początku, pierwsza nasza akcja, Singlar schodzi prawą stroną i musi grać do stopera, bo Łobodziński gdzieś się schował. I przez następne kilkadziesiąt minut sytuacja wyglądała podobnie. Szczytem szczytów była sytuacja, kiedy Baszczyński poirytowany bezradnością Łobodzińskiego sam poszedł po skrzydle. Poza tym nóż się w kieszeni otwierał, kiedy patrzyło się Łobodzińskiemu skacze piłka przy przyjęciu. W defensywie Łobodziński też był bezproduktywny, właściwie czasem tam biegał, czasem nie, całą robotę musieli odwalać Baszczyński z Singlarem. W derbach chcę Szabata na prawym skrzydle.
Diaz- tak sobie. Facet ma potencjał, ale obawiam się, że nigdy nie podoła psychicznie grze na tej pozycji, bo że nie podołał dziś było aż nadto widoczne. Na środkowych pomocnikach w dzisiejszym futbolu ciąży największa presja i każde zagranie musi być przemyślane, precyzyjne i odpowiedzialne. Tego trzeciego Diazowi najbardziej brakuje. Ponadto kiepsko przemieszczał się bez piłki( np. często dublował pozycje), a to u defensywnego pomocnika naprawdę ważne. Niby wszystko jest do wykorzenienia, ale facet nie przekonuje mnie na tyle żeby stawiać na niego akurat na tej pozycji. Sądzę, że jednak większy pożytek będzie z niego albo na stoperze, albo na lewej pomocy( nie obronie, bo tam go za łatwo wkręcają w ziemię).
Jirsak- Czech jest bez formy. W odbiorze nieźle, rozgrywa też dobrze, ale po pierwsze brakuje mu błysku, jakiejś dynamiki, czegoś co wyróżniało go na boisku wiosną, a teraz to znikło. Ponadto zalicza dużo głupich, prostych strat. Jak dla mnie to klasyczne objawy braku formy. Bardzo liczę na tego gracza bo ma potencjał.
Zieńczuk- Dobry występ, dośrodkowania, ładny strzał, dobra postawa w defensywie, dobra współpraca z Brożkami, chyba nasz najlepszy pomocnik jeśli idzie o ofensywę.
Boguski- powiedział "A", ale nie może powiedzieć "B". Gra solidnie, cały czas to samo, ale jak na ofensywnego zawodnika brakuje jego strzałów, dryblingów, wrzutek. Zamiast być motorem napędowym jest taką turbosprężarką. Wyraźnie pomaga, ale sam nic nie zrobi.
Paweł Brożek- dobry występm, grał na podobnym poziomie co tydzień temu, ale z jednej strony miał więcej wsparcia, z drugiej strony był mniej widoczny, bo reszta drużyny zagrała lepiej.
Niedzielan- z całym szacunkiem, z całego występu zapamiętałem, że kogoś skosił. Szkoda, że kolejny nasz zawodnik nie potrafi dojść do siebie po kontuzji. Mimo wszystko wciąż na niego liczę.
Małecki, Dawidowski- grali za krótko żeby oceniać.
Odpowiedz cytując
White_Star77
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 26.08.2008, 23:24
kalashnikov2 napisał(a):Wyświetl post

Parma 1:1, 4:1, Schalke 1:1, Porto 0:0, Inter 1:0, Sevilla na stulecie 2:0 (sparing, ale zawsze), teraz Barca 1:0. Porażka 1:2 z Lazio czy 3;4 z Barca też wstydu nam nie przyniosly.
Jeszcze Celtic 2-0

ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY !!
Odpowiedz cytując
Thomé
Member

Od: 05.2008

Stary 26.08.2008, 23:28
Uran235 napisał(a):Wyświetl post
Zieńczuk - Dobry występ, dośrodkowania, ładny strzał, dobra postawa w defensywie, dobra współpraca z Brożkami, chyba nasz najlepszy pomocnik jeśli idzie o ofensywę.
Chyba byłem na innym meczu! Obserwowałem Zieńczuka przez większą część drugiej połowy i grał żałośnie słabo. Nie biegał tylko truchtał sobie w kółko i tylko patrzył jak na jego stronie biega Alves. Poza tym strzałem, pokazał tylko tyle, że nie dorósł do gry w Europie. Gdyby miał kieszenie w spodenkach, przez cały mecz miałby w nich ręce. Drużyna zostawiła serce, a on chyba nawet się nie spocił.
Śmieszą mnie wypowiedzi że ten drewniak pokazał "dobrą postawę w defensywie".
Odpowiedz cytując
buczo1985
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 26.08.2008, 23:29
świetny mecz Wisły. wszyscy sie cieszą, ale prawda jest taka ze po raz kolejny odpadlismy z LM...a ta radosc jest chyba tym wieksza, ze juz po wylosowaniu Barcy kazdy z góry zakładał ze nie mamy szans...takie są realia. a za ten mecz wielkie brawa. Po raz kolejny Pawełek zagrał niezle zawody, ja cały czas uwazam ze to bramkarz z potencjałem i bedziemy z niego mieli jeszcze duzo pociechy, Singlar okazuje sie niezlym grajkiem, Juniora to coraz bardziej lubie, coraz lepiej gra i wydaje sie swietnym człowiekiem. Baszczu szacunek! byłeś genialny. Piotrek Twoje miejsce jest w reprezentacji. Pokazalismy ze umiemy grać w piłke. Gratulacje dla druzyny i trenera!
What's new?

Odpowiedz cytując
Barbarossa
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 26.08.2008, 23:29
Raz już gwiazdorstwo ograliśmy - wspomniany Inter 1:0 i byliśmy nawet blisko dogrywki (słupek Szymka po wolnym :/). Oby tylko nasi nie zlekceważyli Cracovii w niedziele, ale trzeba się liczyć z tym, że żydy kiedyś nas ograją... Byle nie teraz
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 26.08.2008, 23:31
Thomé napisał(a):Wyświetl post
Chyba byłem na innym meczu! Obserwowałem Zieńczuka przez większą część drugiej połowy i grał żałośnie słabo. Nie biegał tylko truchtał sobie w kółko i tylko patrzył jak na jego stronie biega Alves. Poza tym strzałem, pokazał tylko tyle, że nie dorósł do gry w Europie. Gdyby miał kieszenie w spodenkach, przez cały mecz miałby w nich ręce. Drużyna zostawiła serce, a on chyba nawet się nie spocił.
Śmieszą mnie wypowiedzi że ten drewniak pokazał "dobrą postawę w defensywie".
A mnie śmieszysz ty, Marek zagrał naprawdę dobry mecz i jeśli piszesz że zagrał żałośnie słabo to nic tylko pogratulować .... wiecie czego.
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 26.08.2008, 23:36
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
Dlaczego uważasz, że z powalczeniem ze średniakiem europejskim nie ma mowy?Myślisz, że w tej chwili np z takim Anderlechtem nie mieli byśmy szans?
...
Z Anderlechtem pewnie bysmy powalczyli, tylko,że nie uznaje go za średniaka europejskiego, a jak już to takiego z końca stawki, w której znajdują się Dynamo Kijów, Spartak Moskwa, Lens, Benfica, Sporting, Sparta Praga itd Na dzień dzisjeszy trudno mi wyobrazić sobie udaną rywalizację z tymi zespołami.

Pablo84 napisał(a):Wyświetl post

Osobiście uważam, że w tej chwili Wisła jest solidnym średniakiem europejskim z wyrobioną - nie najgorszą marka.Sugerujesz się dwumeczem s z Barcą?
.
Nie sugeruje sie meczami z Barceloną, bo ten klub nie jest dla mnie średniakiem. To gigant, ktory kazdego bije jak chce. Dzisjejszy wynik uważam za wielki sukces. Także mecze z Barceloną nie są dla mnie żadnym odnosnikiem, bo i czego? To,ze oni graja w piłkę a my kopiemy wiedzialem od dawna.

Nie jesteśmy w mojej ocenie średniakiem europejskim. Jeszcze nie jesteśmy na dobrej dordze. Aby bylo to możliwe musi być spelnione szereg kryteriów, od mocniejszej ligi wlącznie. Jak dla mnie jesteśmy solidnym klubem europejskim, ktorego mogą się obawiać średniacy, bo potęzni mogą obawiać sie średniaków, tych mocnych rzecz jasna. Taką przyjmuje gradacje.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
Oldpara
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 26.08.2008, 23:52
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Dynamo Kijów, Spartak Moskwa, Lens, Benfica, Sporting, Sparta Praga itd .
Faworytami nie bylibyśmy, ale w aktualnej dyspozycji to drużyny w naszym zasięgu. U siebie jesteśmy bardzo mocni.

Natomiast Milan, Sevilla, czy zespoły angielskie.... to trochę za wysokie progi. Ale powalczyć można. Po dzisiejszym zwycięstwie trochę się podbudowali psychicznie, i przypuszczam, że takie 0-4 jak na Camp Nou się już nie przytrafi - niezależnie z kim.
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 27.08.2008, 00:04
kalashnikov2 napisał(a):Wyświetl post

Parma 1:1, 4:1, Schalke 1:1, Porto 0:0, Inter 1:0, Sevilla na stulecie 2:0 (sparing, ale zawsze), teraz Barca 1:0. Porażki 1:2 z Lazio czy 3;4 z Barca też wstydu nam nie przyniosly.

Jedynie Anderlecht, Blackburn i Vitoria Guimaraes sprawily nam psikusa paradoksalnie bedąc znacznie nizej w hierarchii niż Schalke, Lazio, Barca czy Real. Z tym że gdyby nie dobry mecz Portugalczykow to kto wie czy Cleber by zostal zauważony

Tez sie zastanawiam skad sie biora takie metamorfozy ,zwlaszcza w Pucharach jak gdzies jedziemy to jestesmy skazani na porazki ale mecz u seibie to jakby to inna Wisla grała ,80% mocniejsza

Mozna to tlumaczyc tylko chyba nastawieniem naszych pilkarzy no i dopingiem nas kibicow ,bo slyszac to wszystko dostaja wiatr w plecy i poprostu zapierdzielaja jak małe samochodziki
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
e
Senior Member

Stary 27.08.2008, 01:22
gol gol gol gol gol
http://pl.youtube.com/watch?v=Ch2AquyrzRs

miłej nocki!
Odpowiedz cytując
hoolifan
Banita

Stary 27.08.2008, 01:36
Gorące gratulacje za wygraną z Barceloną !!!!!!!! Tego oczekiwaliśmy, o to chodziło z zachowaniem twarzy.
Brawa dla wszystkich. Będziemy przebojem w Pucharze UEFA.
Odpowiedz cytując
widi
Junior Member

Od: 02.2005

Stary 27.08.2008, 07:43
szorstki napisał(a):Wyświetl post
http://fcbarcelona.com.pl/blamaz_w_krakowie_2339.html
Generalnie rozbawiają mnie netowe napinki małolatów ale tutaj gówniarze przegięli pyte ;/
Wpiszcie sobie ksywkę autora tego fantastycznego artykułu w google i co z tej lektury wynika - że ma też drugą ksywkę : ZIDAN, 18 lat i pochodzi z Gliwic. A w awatarach często ma ustawiony herb Chelsea.
Czy mi się wydaje czy gość ma trochę pod deklem namieszane?

pozdrawiam
Odpowiedz cytując
Przemo12
Banita

Stary 27.08.2008, 07:51
Ogromne gratulacje i Brawa, dla całego zespołu. Wsystkich, którzy przyczynili się do zwycięstwa nad Wielką Barcą !!!

Dziękujemy panowie za łzy szczęścia !!
Wszystkego dobrego w Pucharze UEFA, myślę ze ten wynik otworzy oczy większości nieodwiarków i pesymistów.

http://miasta.gazeta.pl/krakow/1,358...arcelone_.html

Macie tu nagranie pomeczowe słów Skorży oraz Brożka
Odpowiedz cytując
hoolifan
Banita

Stary 27.08.2008, 08:01
GRATULACJE BROŻEK SUPER
SINGLAR FANTASTYCZNIE
CLEBER EKSTRA
PAWEŁEK PRZYZWOICIE !!!!!!

Dziękujemy Panie Cupiał za takie chwile !!

Obejrzyjcie koniecznie Wisła Kraków - FC Barcelona 1:0 cz. I
Ostatnio edytowane przez hoolifan : 27.08.2008 o godz. 08:08.
Odpowiedz cytując
firstborn
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 27.08.2008, 08:10
napisze krotko, bo wiele juz na ten temat zostalo napisane.

dziekuje Ci Wislo za ten mecz i te chwile radosci, ktore dzieki Tobie przezywamy.Dziekuje Trenerze za to, ze na przekor wszystkim pkazujesz, jak fantastycznym trenerem jestes.

JESTESMY NAJLEPSI!!!
"... Ja zrobię wszystko dla tego klubu i będę walczył na boisku dopóki będę miał siłę, nawet jeśli kibicom nie będzie się podobać moja gra."Konrad Gołoś

El Toro: Gra w Wiśle to dla mnie prestiż

Tylko Wisła TS!!!!
Odpowiedz cytując
DrewniaQ
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 27.08.2008, 08:32
Na wielki szacunek Singlar zasługuje, Baszczyński który nie grał jeszcze na swojej pozycji, Diaz, który z obrońcy nagle stał się pomocnikiem na srodku! Boguski również, który biegał jak szalony! Cleber... Wszystkich bym wymienił chyba
NIC DODAĆ NIC UJĄĆ ! WISŁA KRAKÓW
http://w.drewnicki.pl - fotografia.

W kraju uczą mnie bierności.
Odpowiedz cytując
Dremon
Member

Od: 07.2007

Stary 27.08.2008, 09:02
Jak to wyglada teraz z losowaniem jakie sa druzyny rozstawione jaka jest szansa na trafienie na kogos z grupy druzyn ktore odpadly jak Wisła z ligi mistrzów w tej rundzie czy sa w tym samym koszyku ktos wie z gory dzieki
Osobiscie chcialbym trafic na Artmedie Petrzalke odpadli z Juventusem a wiem ze sa spokojnie w naszym zasiegu szczegolnie ze teraz trener sie zmienil
Odpowiedz cytując
Gin
Socios Wisła Kraków

Stary 27.08.2008, 09:58
Będzie powtórka na TVP Sport
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów