The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy masz ochote kopac jeszcze w tym roku
Tak bardzo chetnie (Liga rzadzi Liga radzi Liga nigdy Cie nie zdradzi) 490 57,11%
Prawdopodobnie tak, ale jeszcze nie wiem na 100% 94 10,96%
Wolalbym nie, chyba ze pod partyjnym przymusem 36 4,20%
Nie ma ch.... wole wpierdalac karpia 181 21,10%
Decyzje zostawiam innym i dostosuje sie do niej 57 6,64%
Głosujących: 858. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.08.2008, 19:17
St@chu zluzuj z tym Weszlo. są trochę brukowi i wyjątkowo nieobiektywni, ale w wielu kwestiach mają rację, a co więcej, są dobrze poinformowani, nawet bardzo dobrze. To nie są Stece, czy inne Pole, które piłkę znają z telewizji. Oni znają się z wieloma piłkarzami, trenerami i menadżerami, mają informacje z pierwszej ręki. Choć może piszą w konwencji brukowej, to jednak cenię ich za to, że piszą co myślą, bez owijania w bawełnę. Koniec OT.

Co do powołań, to na miejscu Brożka bym Benhałerowi powiedział "Ap jors bejbe" i odesłał powołanie, serio. Ten facet Brożka notorycznie obrażał, tak słowami jak i czynami i niech teraz nie p@#$%^&* jakie to Brożek nagle poczynił postępy. Przypominam, że Brożek nie był nawet w najszerszej wersji kadry na euro, a znalazło się tam miejsce dla Matusiaka.
Ponadto skandalem dla mnie jest brak Piotra Brożka, szczególnie w sytuacji, kiedy nie mamy ani lewego obrońcy, ani nawet pomocnika.
W ogóle to ta reprezentacja nie ma szans nic osiągnąć, bo Benhałer to dupa a nie trener. Drużyna może być słabo przygotowana, piłkarze mogą być słabi, ale gra musi mieć jakieś ręce i nogi, jakąś myśl taktyczną, a za kadencji Benhałera tego nie ma. Nie ma żadnych schematów rozegrań, nie ma ogólnej koncepcji taktycznej. Benhałer myśli, że nauczy dwudziesto-paroletnich chłopów gry indywidualnej na poziomie Realu. Anglicy mają takie powiedzenie: You won't teach an old dog new tricks- nie nauczysz starego psa nowych sztuczek. Benhałer powinien skoncentrować się na selekcji i ustawianiu drużyny, a nie edukacji naszych piłkarzy, bo to za przeproszeniem gówno da. Polscy piłkarze przy odpowiedniej selekcji i odpowiednim wykorzystaniu potencjału ludzkiego są w stanie regularnie awansować na duże imprezy piłkarskie. Kombinowanie i próba zrobienia z Polski Brazylii, czy Holandii skończy się tym, że staniemy się europejskim outsiderem.

Stachu, pozwolę sobie odpowiedzieć w edycji, bo to trochę offtop.
W kwestii Osucha, to trzeba zwrócić uwagę, że akurat ta wypowiedź przez Weszło jest tylko cytowana, a oryginalnie pochodzi ze strony Goool, czyli portalu wspomnianego menadżera. W kwestii drugiego artykułu, to dowodów faktycznie brak, ale o jakimś zajściu między Hoekiem i Dziekanowskim inne gazety/portale też coś pisały. Dziwne roszady na pozycji bramkarza za zasów Beenhakker, dziwne powołanie Dudka, "kontuzja pleców" Boruca, sytuacja Kuszczaka, ściąganie Boruca ze Szkocji po to żeby grzał ławę, trudno to wszystko jakoś logicznie wytłumaczyć. Do tego Dziekanowski miał problemy z alkoholem. Dowodów nie ma, ale są poszlaki. Ja wierzę w tej kwestii Weszło, ale nikogo nie zmuszam do podzielania tego poglądu, bo zdaję sobie sprawę, że ich artykuły opierają się głównie na domysłach i anonimowych informatorach. Bronię tego portalu, bo choć trochę tam faktowego błotka, trochę czepiania się na siłę, ale jednak Ci ludzie budzą we mnie pewien szacunek. W tym kraju rzadko kto decyduje się otwarcie mówić co myśli i mieć własne zdanie, a tyczy się to w szczególności dziennikarzy. Zwróciłbym jeszcze uwagę na fakt, że weszło nie jest portalem informacyjnym, jedynym podobnym portalem w Polsce jest zczuba, ale, moim zdaniem, zczuba jest o wiele słabsze- tam to się dopiero czepiają na siłę.

P.S.
Po rewanżu z Barceloną- jeszcze raz:
BRAK PIOTRKA BROŻKA W KADRZE TO SKANDAL!
Ostatnio edytowane przez Uran235 : 26.08.2008 o godz. 22:02.
Odpowiedz cytując
St@chu
Senior Member

Stary 26.08.2008, 19:27
Uran235 napisał(a):Wyświetl post
St@chu zluzuj z tym Weszlo. są trochę brukowi i wyjątkowo nieobiektywni, ale w wielu kwestiach mają rację, a co więcej, są dobrze poinformowani, nawet bardzo dobrze. To nie są Stece, czy inne Pole, które piłkę znają z telewizji. Oni znają się z wieloma piłkarzami, trenerami i menadżerami, mają informacje z pierwszej ręki. Choć może piszą w konwencji brukowej, to jednak cenię ich za to, że piszą co myślą, bez owijania w bawełnę. Koniec OT.
Nie twierdze że wszystko co piszą jest wyssane z palca, bo zapewne tak nie jest. Ale nie lubię czytać artykułów typu wpis na blogu Osucha, który jak z rękawa sypie zarzutami a nie popiera ich choć jednym dowodem.

Wiele artykułów tam stawia jakieś tezy i potem w bardzo ogólny sposób stara się je udowodnić. A jak się bardzo ładnie dopasuje pewne fakty do siebie to i przepowiednie jakiś pseudo-jasnowidzów sprzed kilku lat stają się możliwe...

Może to, że wierzę w czystość selekcji naszego trenera na Euro 2008 i w to że pijani trenerzy nie kłócą się o obsadę naszej bramki jest zbytnią ufnością w tych ludzi, którzy zarządzają obecnie kadrą, ale jakoś nie udaje mi się w to uwierzyć, choćbym nawet miał się kiedyś, po czasie, boleśnie przekonać, że to była jednak prawda.

Odnoszę się w kwestii kadry tylko do tych dwóch artykułów, którym nie daje wiary. Reszty ukazujących się tam materiałów w tym momencie nie komentuję. Brakuje mi w tym logicznym myśleniu panów redaktorów czy też blogerów oprócz postawienia tezy, udokumentowania tej tezy rzetelnymi dowodami, a nie tylko ogólnym bajdurzeniem.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 26.08.2008, 20:36
St@chu napisał(a):Wyświetl post
Nie twierdze że wszystko co piszą jest wyssane z palca, bo zapewne tak nie jest. Ale nie lubię czytać artykułów typu wpis na blogu Osucha, który jak z rękawa sypie zarzutami a nie popiera ich choć jednym dowodem.

Wiele artykułów tam stawia jakieś tezy i potem w bardzo ogólny sposób stara się je udowodnić. A jak się bardzo ładnie dopasuje pewne fakty do siebie to i przepowiednie jakiś pseudo-jasnowidzów sprzed kilku lat stają się możliwe...

Może to, że wierzę w czystość selekcji naszego trenera na Euro 2008 i w to że pijani trenerzy nie kłócą się o obsadę naszej bramki jest zbytnią ufnością w tych ludzi, którzy zarządzają obecnie kadrą, ale jakoś nie udaje mi się w to uwierzyć, choćbym nawet miał się kiedyś, po czasie, boleśnie przekonać, że to była jednak prawda.

Odnoszę się w kwestii kadry tylko do tych dwóch artykułów, którym nie daje wiary. Reszty ukazujących się tam materiałów w tym momencie nie komentuję. Brakuje mi w tym logicznym myśleniu panów redaktorów czy też blogerów oprócz postawienia tezy, udokumentowania tej tezy rzetelnymi dowodami, a nie tylko ogólnym bajdurzeniem.
Za jakiś czas Osuch albo przedstawi dowody albo przeprosi "Miszcza PR z Kraju Tulipanów"

http://www.sport.pl/sport/1,65025,56...menedzera.html

Ja w każdym razie w uczciwość Benhakkera nie wierzę!
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
Maćko
Urodzony optymista

Od: 07.2005

Stary 26.08.2008, 23:13
Dlaczego w kadrze nie ma zawodnika, który dziś nie pozwolił pograć Iniescie, Daniemu Alvesovi i Hlebowi?
Ah, ****a, zapomniałem, przecież w.w. 3. nie jest "international level"... Co innego, jak się zatrzymuje Radovićów, Łobodzińskich czy Karwanów...
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
Odpowiedz cytując
St@chu
Senior Member

Stary 26.08.2008, 23:26
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
A ja nie wiem może naiwny jestem, ale nie chce mi się wierzyć żeby człowiek z taką przeszłością, z takimi osiągnięciami chciał się na stare lata dorabiać sprzedając piłkarzy, a raczej uczestnicząc w prowizjach z ich sprzedaży.

Jest to moim zdaniem tak naciągana teoria, że gdyby zamienić ją w balon to pękła by jak nic w mgnieniu oka.

Oczywiście kontrowersyjna może być postać De Zeuwaa, czy jak tam się ten szanowny pan nazywa, ale w takim razie proszę o podanie innych kandydatów pochodzenia holenderskiego, posługujących się językiem polskim, znających choć trochę polskie piłkarskie realia i znających się na pracy w charakterze dyrektora drużyny...

Ja wiem, że można powiedzieć, że po co mu Holender, ale w pełni rozumiem otaczanie się rodakami w nowym miejscu. Jest to praktyka bardzo częsta wśród trenerów reprezentacji narodowych. Tak samo postapił Leo w Trynidadzie, tak samo postąpił Hiddink w Australii...
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Od: 11.2002

Stary 27.08.2008, 09:55
Uran235 napisał(a):Wyświetl post
St@chu zluzuj z tym Weszlo. są trochę brukowi i wyjątkowo nieobiektywni,
Nie da sie byc troche brukowym. Tak jak nie da sie byc troche w ciazy.
Wyjatkowo obrzydliwy i nieciekawy, z bardzo prostacka forma przekazu portal, ktory omijam szerokim lukiem. Ktos sobie zalozyl bardzo nieudolna "loze szydercow z polskiej pilki noznej". Moze sie wyrobia, poki co to www jest zenujace.

FAKT przy tym gownie, to niemal pismo popularno naukowe.

Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Jogibabu, brawo Misiu!
Obrzydliwy stary dziad z Holandii blakal sie tyle lat po swiecie krecac lody w hadlu zywym towraem i dopiero w Polsce zostal zdemaskowany!

...Szmaty "dziennikarskie" przeprowadzily dochodzenie, wskazaly winnego, ale strzelaja do niego bardzo malymi kulkami i tylko w lewe kolano, zeby przypadkiem nie zabic. Bo sens zycia straca.
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 27.08.2008, 18:17
7 kotów napisał(a):Wyświetl post
Nie da sie byc troche brukowym. Tak jak nie da sie byc troche w ciazy.
Wyjatkowo obrzydliwy i nieciekawy, z bardzo prostacka forma przekazu portal, ktory omijam szerokim lukiem. Ktos sobie zalozyl bardzo nieudolna "loze szydercow z polskiej pilki noznej". Moze sie wyrobia, poki co to www jest zenujace.

FAKT przy tym gownie, to niemal pismo popularno naukowe.

Jogibabu, brawo Misiu!
Obrzydliwy stary dziad z Holandii blakal sie tyle lat po swiecie krecac lody w hadlu zywym towraem i dopiero w Polsce zostal zdemaskowany!

...Szmaty "dziennikarskie" przeprowadzily dochodzenie, wskazaly winnego, ale strzelaja do niego bardzo malymi kulkami i tylko w lewe kolano, zeby przypadkiem nie zabic. Bo sens zycia straca.
Pożyjemy zobaczymy.

Proces powinien rozwiać wątpliwości. Dodam tylko Misiu że Benhakker ma swoje lata i jakiś ciekawych ofert nie dostaje. Może postanowił u Nas dorobić do emerytury?

A Ty wiesz że On jest czysty jak łza czy tylko wierzysz w to? Wiedzieć a wierzyć to spora różnica. (Ja tylko wierze w to że kręci wałki - dowodów nikt nie przedstawił)

W każdym razie czekam z niecierpliwością na ten proces.

PS
Forma zwracania się per Misiu to przywilej tylko moderatorów?
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 27.08.2008 o godz. 18:52.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Stary 27.08.2008, 19:41
Uwazasz ze facet zarabiajacy przec 2/3 swojego zycia majatek musi sobie "dorabiac" niszczac dla kilku patykow swoja reputacje ?

PS. Przeciez masz Misia, wiec o co kaman ? )))))))
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
Shizuke
Member

Od: 08.2008

Stary 27.08.2008, 19:46
Gdyby Benhakker chcial sobie dorobic trenowal by Meksyk czy druzyne z Arabii Saudyjskiej...
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 27.08.2008, 20:04
Jak narazie to po awansie (tutaj jego zasługa) poniósl kompletną porażkę na EURO (chyba, że ktoś myśli inaczej) dobierając nie tych zawodników co trzeba ( a propo Leeeeeooo - Brożek, Wichniarek - zaglądnij czasem do Bundesligi, Błaszczykowski - też ten sam program). Wybacz mi o Wielki Leo, że ja malutki robaczek nie widzę kunsztu Pazdana, Zahorskiego itp. wynalazków. Jedziemy dalej, to co gra kadra to jedno wielkie dno (chyba, że się znowu komuś to podoba), a mecze elminacyjne tuż, tuż. Narazie trwa łapanka wielkiego Leeeooo, bo chyba sam dostrzegł, ze zaczyna mu się pod dupą tlić. W Janasowy stylu za pięć dwunasta zaczyna szukać swojego Frankowskiego (los padł na Brozia), ktory w razie czego uratuje mu kuper. A ten w podzięce ....... nie weźmie go do RPA
Odpowiedz cytując
Wesoła_Tsw
Member

Od: 03.2008

Stary 27.08.2008, 20:45
Brożek napewno sobie poradzi w tych meczach eliminacyjnych byle tylko dostał szanse gry Szkoda tylko ze nie powołuje Pawełka który z pewnoscia jest lepszy od Kowalewskiego czy Załuski
Odpowiedz cytując
kubawislak
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 27.08.2008, 20:49
Brak Kuszczaka pod nieobecność Borubara to nie normalne...
Odpowiedz cytując
Wesoła_Tsw
Member

Stary 27.08.2008, 20:53
Widocznie Leo postawił kreske na Kuszczaku hehe
Odpowiedz cytując
St@chu
Senior Member

Stary 27.08.2008, 20:58
kubawislak napisał(a):Wyświetl post
Brak Kuszczaka pod nieobecność Borubara to nie normalne...
Też ciężko mi to zrozumieć, ale być może boss uznał, że psuje atmosfere w kadrze i jeśli faktycznie na treningach przed Euro było tak jak opowieść niesie, że się nie przykładał to mimo wszystko wydaje się to słuszne.

Kadra to coś na co mimo wszystko trzeba zasłużyć... Jak ktoś to w ten sposób olewa to znaczy, że mu nie zależy, a skoro tak to po co go męczyć podróżą z UK...
Odpowiedz cytując
w0lno.
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 27.08.2008, 21:09
Hmm... ale sam powiedz/powiedzcie, co byście zrobili na Jego miejscu. Widzi chłopak, że Fabian jest faworyzowany i jest 3 bramkarzem w kadrze. Nawet jakby przykładał się nie wiadomo jak, to i tak by to nic nie dało.
Odpowiedz cytując
St@chu
Senior Member

Stary 27.08.2008, 22:59
w0lno. napisał(a):Wyświetl post
Hmm... ale sam powiedz/powiedzcie, co byście zrobili na Jego miejscu. Widzi chłopak, że Fabian jest faworyzowany i jest 3 bramkarzem w kadrze. Nawet jakby przykładał się nie wiadomo jak, to i tak by to nic nie dało.
Ciekawe, że w klubie ma siłę żeby zapieprzać na treningach...

Uważam, że jest lepszy od Fabiańskiego, ale mam spore wątpliwości dotyczące jego zaangażowania. Nie godzi się z rolą rezerwowego bramkarza, bo uważa się za najlepszego w kraju, głównie z racji klubu, w którym dogrzewa ławkę. Tak nie powinno być.
Odpowiedz cytując
Maćko
Urodzony optymista

Stary 27.08.2008, 23:23
Ciekawe, że w klubie ma siłę żeby zapieprzać na treningach...

Uważam, że jest lepszy od Fabiańskiego, ale mam spore wątpliwości dotyczące jego zaangażowania. Nie godzi się z rolą rezerwowego bramkarza, bo uważa się za najlepszego w kraju, głównie z racji klubu, w którym dogrzewa ławkę. Tak nie powinno być.
No już nie zaczerniajmy faktycznego obrazu.
Dogrzewa ławkę to Fabiański w Arsenalu czy Juszczyk w Wiśle, a Tomek w ManU gra. W Premiership, w Pucharze Anglii/Ligi Angielskiej, Lidze Mistrzów...
Odpowiedz cytując
Shizuke
Member

Stary 27.08.2008, 23:38
Fabianski tez gra.. A to ze jego rywalem w bramce nie jest stary dziad (vide ManU) , ktory czesto nie wyrabia to ma mniej szans na gre. Zreszta w tym sezonie Kuszczak ma jednego konkurenta wiecej (Foster) i nie zdziwilbym sie jakby dla Kuszczaka nie znalazlo sie miejsce nawet na lawce.
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Stary 28.08.2008, 07:28
Ten "niewyrabiajacy emeryt" emeryt dal MU podwojna korone w zeszlym sezonie.
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
Shizuke
Member

Stary 28.08.2008, 10:26
A czy ja napisalem, że zle bronil ? ...
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Stary 28.08.2008, 10:31
Nie napisales, ale mnie sie w lepetynie nie zmiescilo, ze mozna dobrze bronic i nie wyrabiac jednoczesnie.

Ale po glebszym przemysleniu przyznaje Ci racje. Np. Cabaj broni swietnie, tyle ze w kazdym emczu nie wyrabia przez 90minut.
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
kubawislak
Senior Member

Stary 28.08.2008, 10:36
Maćko napisał(a):Wyświetl post
No już nie zaczerniajmy faktycznego obrazu.
Dogrzewa ławkę to Fabiański w Arsenalu czy Juszczyk w Wiśle, a Tomek w ManU gra. W Premiership, w Pucharze Anglii/Ligi Angielskiej, Lidze Mistrzów...
No właśnie on jest zawodnikiem który puka do mistrza Anglii i zdobywcy LM. W poprzednim sezonie miał interwencję sezonu w ANGLII. To już druga na jego koncie. Pierwszą zdobył jeszcze za czasów gry w WBA. A Fabian co? Był trzecim bramkarzem 3 zespołu w Anglii. A Bramkarze tam tez nie są obecnie w specjalnie wysokiej formie, w przeciwieństwie do Van Der Sara
Ostatnio edytowane przez kubawislak : 28.08.2008 o godz. 10:40.
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 28.08.2008, 10:39
Zebysmy mieli takie problemy w polu jak mamy w bramce to by bylo cudownie. Tak czy siak nie powinno byc zle.
Zaluje ze Kuszczak dostaje mniej szans w reprezentacji. Moim zdaniem Boruc,Kuszczak,Fabianski - taka kolejnosc.
Z Borucem wiemy jak jest, z Kuszczakiem tez wiec...Fabianski. Szkoda, bo z calym szacunkiem do Lukasza ale umiejetnosciami odstaje od reszty. Nie rozwija sie chlopak jakos

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
Aro1234
Senior Member

Stary 28.08.2008, 10:40
VDS jest dla mnie w życiowej formie i Kuszczak jak chce grać w 1.składzie to niech przy browarku zapyta VDS kiedy ma zamiar kończyć karierę...
Odpowiedz cytując
kubawislak
Senior Member

Stary 28.08.2008, 10:45
kreseq napisał(a):Wyświetl post
Fabianski. Szkoda, bo z calym szacunkiem do Lukasza ale umiejetnosciami odstaje od reszty. Nie rozwija sie chlopak jakos
Dokładnie po wyjeździe do Arsenalu stanął w miejscu. Szkoda
Odpowiedz cytując
Maćko
Urodzony optymista

Stary 28.08.2008, 12:49
kreseq napisał(a):Wyświetl post
Zebysmy mieli takie problemy w polu jak mamy w bramce to by bylo cudownie. Tak czy siak nie powinno byc zle.
Zaluje ze Kuszczak dostaje mniej szans w reprezentacji. Moim zdaniem Boruc,Kuszczak,Fabianski - taka kolejnosc.
Z Borucem wiemy jak jest, z Kuszczakiem tez wiec...Fabianski. Szkoda, bo z calym szacunkiem do Lukasza ale umiejetnosciami odstaje od reszty. Nie rozwija sie chlopak jakos
Otóż to - Boruc w formie i z motywacją bije wszystkich, Kuszczak - wiadomo. A Fabiański na 3. może kiedyś jeszcze coś z niego będzie.
Btw. Dziekanowski dzisiaj powiedział, jak wygląda holowanie Fabiańskiego i zachowanie wobec Boruca i Kuszczaka...
A posta kogoś, kto nazwał "starym dziadem" VDS nie chce mi się nawet komentować - ile Arsenal dałby za takiego starego dziada... Przy takim leszczu jak Almunia zarówno Tomek jak i Boruc spokojnie graliby w pierwszym składzie.
Ostatnio edytowane przez Maćko : 28.08.2008 o godz. 12:52.
Odpowiedz cytując
GaoFeng
Senior Member

Stary 28.08.2008, 13:53
http://www.sport.pl/sport/1,65025,56...ral_fair_.html

Beenhakker to nie trener tylko agent pilkarski! chodzi mu tylko o wypromowanie mlodych, tanich pilkarzy z Polskiej ligi by znalasc dla nich klubu zagranicznego i pobrac prowizje (Kokoszka). on nam chce sugerowac ze nie mamy lepszych pilkarzy i nie stac nas na wiecej ale to jest bzdury totalna! Listkiewicz i swoj "Holenderski Gang" niszcza nasza pilke a my nie reagujemy... potrzebny jest protest, ale nie cichy jak w Legii tylko glosny!
Powód: Do 24:00 czekam na dowody "pobrania prowizji od transferu Kokoszki". Pozniej zaliczasz lot bez ladowania.
Ostatnio edytowane przez 7 kotów : 28.08.2008 o godz. 14:15.
Odpowiedz cytując
Wesoła_Tsw
Member

Stary 28.08.2008, 14:10
Beenhakker znajac życie odejdzie po eliminacjach o ile mu nie wypala tak jak eliminacje Euro Traci powoli sympatie kibiców i on o tym doskonale wie....
Odpowiedz cytując
St@chu
Senior Member

Stary 28.08.2008, 14:24
GaoFeng napisał(a):Wyświetl post
http://www.sport.pl/sport/1,65025,56...ral_fair_.html

Beenhakker to nie trener tylko agent pilkarski! chodzi mu tylko o wypromowanie mlodych, tanich pilkarzy z Polskiej ligi by znalasc dla nich klubu zagranicznego i pobrac prowizje (Kokoszka). on nam chce sugerowac ze nie mamy lepszych pilkarzy i nie stac nas na wiecej ale to jest bzdury totalna! Listkiewicz i swoj "Holenderski Gang" niszcza nasza pilke a my nie reagujemy... potrzebny jest protest, ale nie cichy jak w Legii tylko glosny!

Ludzie ****a litości...

Skoro on tu nie jest dla trenowania tylko dla wyciągania lewej kasy od pseudomanagerów to czemu nie przyjął propozycji od Meksyku, którą miał jakiś czas temu i która to gwarantowała mu sporo większą gażę niż ta, którą pobiera obecnie.

Zachowujecie się jak babcie słuchające pewnego radia. Usłyszą coś, przeczytają i nikogo nie obchodzi czy to ma w sobie choć krztę prawdy tylko powtarza, dodaje swoje 3 grosze, żeby tylko kogoś udupić i pokazać jaki to on jest zły i niedobry...

Beenhakker to z pewnością dzieło szatana, który zesłał go tutaj na nasz biedny polski naród, żeby się dorobił na starość, bo mu na czynsz nie starcza...
Odpowiedz cytując
GaoFeng
Senior Member

Stary 28.08.2008, 14:53
Ludzie ****a litości...

Skoro on tu nie jest dla trenowania tylko dla wyciągania lewej kasy od pseudomanagerów to czemu nie przyjął propozycji od Meksyku, którą miał jakiś czas temu i która to gwarantowała mu sporo większą gażę niż ta, którą pobiera obecnie.

Zachowujecie się jak babcie słuchające pewnego radia. Usłyszą coś, przeczytają i nikogo nie obchodzi czy to ma w sobie choć krztę prawdy tylko powtarza, dodaje swoje 3 grosze, żeby tylko kogoś udupić i pokazać jaki to on jest zły i niedobry...

Beenhakker to z pewnością dzieło szatana, który zesłał go tutaj na nasz biedny polski naród, żeby się dorobił na starość, bo mu na czynsz nie starcza...
w Polsce jest mu blizey do Holandii a zycie w Meksyku jest niebezpieczne a dla takiego starego dziada moze jeszcze za goraco...

sprawa jest prosta: w naszej reprezentacji graja wciaz gracze ktorzy w przeszlosci zawiedli albo sie nie sprawdzili. co robia tam Fabianski, Pazdan, Danch, Kokoszka, itp.? czy to jest przyszlosc naszej pilki? moim zdaniem NIE! mamy utalentowanych pilkarzy w Polsce ale na pewno nie sa to ci gracze. jak on juz chce dac mlodzieza szanse to powinien stawiac np. na Plotke, Tralke, itp..

moim zdaniem TY sie zachowujesz jak babcia sluchajaca "Radio Leo"! wierzysz wszystko co on nam chce sugerowac. Leo wie co on robi, on przeciez doprowadzil Trynidad & Tobago do MS, pochodzi z Holandi... dziwne tez ze on najczesciej oberwuje mecze Legii Warszawiej. to jest przeciez klub w Polsce gdzie gra najmniej Polakow w podstawowym skladzie! no ale Wwa-Okecie musi miec dobre polaczenie lotniczne do Amsterdamu Schiphol...

jedyny sukces Beenhakkera w Polsce to kwalifikacja do wielkiego turnieju ale Jerzy Engel i Pawel Janas to tez osiagneli. on ma tylko dlatego taki dobry wizerunek w naszym kraju bo jest to PIERWSZY AWANS DO ME!

zal mi was, nie widzicie ze on kpi sobie z was wszystkich i ma cala nasza Polske w dupie.
Powód: sekret
Ostatnio edytowane przez GaoFeng : 28.08.2008 o godz. 14:56.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów