|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
5:0 i Wisła żegna...
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Dziś będzie trudno o bramkę dla Wisły, ale optymistycznie stawiam na 1-2
Oby kopacze zdrowieli i przeszli I rundę UEFA Cup. A jak nie to rzeczywiście Wisła - Cracovia będzie najważniejszym wygranym meczem w tej rundzie ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Westryl - dlaczego to jest komedia?
Sympatykiem to ja jestem Śląska, na ktorego mecze czasem chodzę. Kibicuję Barcelonie od 15 lat i przezyłem z tym klubem i wzloty i upadki. Jestem socio, opłacam składki na klub. Bywam na meczach na CN. Nie jestem kibicem? ![]() |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Uwaga – piszemy bez napinki bez obrażania przeciwnika – bany czekają w pogotowiu
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Konkurs: poprawnie wytypuj wynik meczu i wygraj upominek!:
http://www.mmkrakow.pl/1737/2008/8/2...category=sport |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Nie że marna, tylko za słaba na Barcelone...
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W optymalnym skladzie moznaby zawalczyc o remis, a przy duzym szczesciu o skromna wygrana. Ale ze srodkiem pomocy Jirsak - Diaz, kazda przegrana nizsza niz 0-3 bedzie sukcesem. W Barcelonie trojka Sobolewski, Cantoro, Jirsak nie powstrzymala tych zabojczych prostopadlych podan, a sa to gracze, ktorzy umieja grac w defensywie. To co dopiero teraz z ofensywnym Jirsakiem i nowicjuszem na ten pozycji Diazem ? Az boje sie myslec. Jedyna szansa dla Wisly to brak 100% mobilizacji Barcy, ktora nie bedzie sie nadwyrezac majac w zapasie 4-0 z Hiszpanii.
I nie jest to zadne czarnowidztwo ani pesymizm, ale realna ocena mozliwosci, ktora tez proponuje wziac pod uwage aby po prawdopodobnej porazce nie bylo lamentu na forum. Tak jak napisal Kreseq nawet przegrany wysoko drumecz z Barcelona to zwyciestwo tych pilkarzy. Bo po 180 minutach z takim rywalem beda i lepsi pilkarsko i silniejsi psychicznie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
Otóż to. Skorża powinien wystawić rezerwę na Barcę bo po przegranym meczu z ickami na ich terenie nie przeboleje. mecz z tą Barcą owszem. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
patrząc na kadre na ten mecz to daleko do rezerw nie jest, a przynajmniej eksperymentalnego skladu |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Gdybyśmy grali w najsilniejszym składzie liczyłbym na skromne zwycięstwo. A w obecnej sytuacji sam nie wiem. W kazdym bądź razie dobrze byłoby zachować twarz. Myślę, że mamy realne szanse żeby tego meczu nie przegrać.
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Ciekawostka
Ostatnie dwa sukcesy w Pucharze UEFA (1/8 finału 2002/03 i faza grupowa 2006/07) Wisła osiągnęła będąc wicemistrzem ![]() Występy w Pucharze UEFA poprzedzone startem w kwalifkacjach LM kończyły się klęską (Valerenga po Anderlechcie, Dinamo Tb. po Realu, Vitoria po Panathinaikosie). Nadmuchany balonik pękał trzykrotnie. Jakie były powody tego stanu? W sezonie 2003/04 po przejściu NEC na Wisłę czekała norweska Valerenga. Norweski zespół dopiero po barażach zapewnił sobie utrzymanie w krajowej lidze, zatem nie ulegało wątpliwości, że fawroytem był mistrz Polski. Niestety dwa po 0-0 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
BEDZIE OPRAWA NA MECZU WIEC SLUCHAC DOKLADNIE GNIAZDOWEGO I JAK TRZEBA BEDZIE NP. PODNIESC KARTONIK TO PODNOSIMY W S Z Y S C Y !! POWTARZAM WSZYSCY ZEBY NIE ZEPSUC CALEGO EFEKTU I PRACY LUDZI KTORZY ZAPIER...AJA PRZY TYM OD GODZIN PORANNYCH PO TO ZEBY NADAC KOLORYTU NASZYM SZARYM TRYBUNOM!!
Ostatnio edytowane przez e : 26.08.2008 o godz. 16:37.
![]()
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Trzymajcie się i piękny doping proszę + oprawę - my zajmiemy się foto oprawą całości
![]() 5:0 i Wisła żegna... ![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Dodam tylko, że mecz Wisła Kraków- FC Barcelona na antenie radia iGol FM
Od godz. 20:40 zaprasza Michał Wszołek Link do słuchania PS. Pytanie do adminów: czy nadal utrzymywana jest współpraca naszego radia ze stroną wislakrakow.com? Jeśli tak to prosilbym takze o link w newsie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Patrzac realnie -cieszylbym sie z remisu.
Natomaist nasi u siebie graja bez zadnych obciazen,napewno beda atakowac,strach mzoe i byl na Camp Nou ale na Reymonta z dopingiem naszych kibicow napewno go nie bedzie.Barca tez napewno ma w glowach 4 bramki zaliczki ,mowia niby ze sa skoncentrwani itd ale w glowach napewno siedzi wysoka przewaga bramkowa. Jakies skromniutkie 2;1 dla nszych mi sie marzy wynik zawsze idzie w swiat ,a wygrana z takim przeciwnikiem jak Barca da naszym niesamowitego kopa psychicznego -przed derbami -przed meczem o grupe UEFA. I my panowie musimy im w tym pomoc ,kazdy dopinguje ile moze ,wymagacie od pilkarzy ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
znowu sny przed meczami, 2 tygodnie temu nie mialem, teraz 1-0 w 90 minucie dla nas po karnym na nie wiem jakim zawodniku i nawet nie wiem kto karnego strzelał ale wiem ze Puyol faulował tego kogoś jak wychodzil sam na sam
mimo wszystko nie moge patrzec na ten mecz optymistycznie![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Jak narazie całkiem nieżle się ta gra układa. Wisła miała więcej sytuacji niż Barca.
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Widze, że doping stał sie głosniejszy nagle
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
I Leo mówi, że nie ma Lewych Obrońców ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Wy też macie wrażenie, że Barca zachowuje się "niesportowo" bo przyjechała awansować jak najmniejszym nakładem sił? Grają sobie na luzie, wiedzą, że nie ma zagrozenia dla awansu, jak coś wpadnie, to fajnie, jak nie to trudno...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
CZemu niesportowo? Ty byś się przemęczał gdybś mial już pewny awans?
No i koniec. ![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
realizacja dźwiękowa i komentarz (szczególnie głupie wymądrzanie się Szczęsnego ) tragiczne, dobrze że trochę pod koniec I połowy przestali tłumić mikrofony przed widownią.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Narazie nieźle to wygląda. Było pare sytuacji. Może w drugiej połowie uda sie nam coś ustrzelić i będzie jakieś skromne zwycięstwo. Piotrek Brożek do reprezentacji!!
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Przynajmniej nikt nam nie powie że w pierwszym meczu Barca nie grała na serio.
No i potwierdza się to co powiedziałem że lotnisko na Camp Nou jest dużym atutem Barcelony szczególnie jak się ma w składzie Henrego i Messiego. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Piotrek Brożek gra po prostu świetnie!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Wg mnie Szczęsny właśnie bardzo fajnie komentuje. Chce się go słuchac ![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Nie tylko jest świetnym obrońca ale posyła znakomite piłki do Pawła i do nie tylko w tym jednym meczu .Niech ci co mają kisiel w majtkach gdy słyszą o Lechu oglądną ten mecz .Wiadomo Barcelona nie daje z siebie wszystkiego ale to wciąż Barcelona a nie zespół 18 latków ze Szwajcarii .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
bądźmy bardziej precyzyjni. Nie ma Milito (kontuzja), Marqueza i Messiego. Co do Szczęsnego. Wg mnie gada mądrze. Tak zapytam- dla niektórych to każdy źle komentuje. Więc kogo proponujesz/proponujecie? PS co do dźwięku. To maja mikrofony podstawić pod sektor D? Taka jest roznica miedzy filmikami z youtube(kręcone spod sektora lub z pobliza). Dzis widac, ze nie jest to ta sama atmosfera co na meczu z Bełchatowem. Ale Ci co są na meczu, na pewno się na ten temat wypowiedzą.
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 26.08.2008 o godz. 20:47.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Dzisiaj faktycznie widać, jak obaj Brożkowie dojrzeli. Mam nadzieję, że Leo ogląda ten mecz i widzi postępy Piotrka. Singlar momentami bardzo mi się podoba - bedziemy mieli z niego dużo pociechy, zwłaszcza w lidze. Od końca zeszłego sezonu jestem po prostu zafascynowany Juniorem Diazem - chłopak, który kosztował klub 100 tysięcy baksów wydaje się być najbardziej uniwersalnym piłkarzem w obecnej kadrze...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Brawo. Oby tak do konca
|
|