The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Kazek K
Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.08.2008, 11:43
5:0 i Wisła żegna...
Odpowiedz cytując
gukfva
Member

Od: 09.2006

Stary 26.08.2008, 11:44
Dziś będzie trudno o bramkę dla Wisły, ale optymistycznie stawiam na 1-2 Oby kopacze zdrowieli i przeszli I rundę UEFA Cup. A jak nie to rzeczywiście Wisła - Cracovia będzie najważniejszym wygranym meczem w tej rundzie
Odpowiedz cytując
Elosz
Junior Member

Od: 08.2008

Stary 26.08.2008, 11:50
Westryl - dlaczego to jest komedia? Sympatykiem to ja jestem Śląska, na ktorego mecze czasem chodzę. Kibicuję Barcelonie od 15 lat i przezyłem z tym klubem i wzloty i upadki. Jestem socio, opłacam składki na klub. Bywam na meczach na CN. Nie jestem kibicem?
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 26.08.2008, 11:53
Uwaga – piszemy bez napinki bez obrażania przeciwnika – bany czekają w pogotowiu
Odpowiedz cytując
yeti777
Member

Od: 05.2008

Stary 26.08.2008, 11:56
Konkurs: poprawnie wytypuj wynik meczu i wygraj upominek!:

http://www.mmkrakow.pl/1737/2008/8/2...category=sport
Odpowiedz cytując
regan
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 26.08.2008, 12:38
Elosz napisał(a):Wyświetl post
Dwu cyfrówka w dwu meczu jest całkiem realna. Nawet kibice tutaj nic nie pomogą, bo Wisła nie dośc, że osłaniona, to piłkarsko marna i, nie ukrywajmy, to jest europejska druga badz trzecia liga. Pozdrawiam Was, Wiślacy.
Nie że marna, tylko za słaba na Barcelone...
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Stary 26.08.2008, 12:47
W optymalnym skladzie moznaby zawalczyc o remis, a przy duzym szczesciu o skromna wygrana. Ale ze srodkiem pomocy Jirsak - Diaz, kazda przegrana nizsza niz 0-3 bedzie sukcesem. W Barcelonie trojka Sobolewski, Cantoro, Jirsak nie powstrzymala tych zabojczych prostopadlych podan, a sa to gracze, ktorzy umieja grac w defensywie. To co dopiero teraz z ofensywnym Jirsakiem i nowicjuszem na ten pozycji Diazem ? Az boje sie myslec. Jedyna szansa dla Wisly to brak 100% mobilizacji Barcy, ktora nie bedzie sie nadwyrezac majac w zapasie 4-0 z Hiszpanii.

I nie jest to zadne czarnowidztwo ani pesymizm, ale realna ocena mozliwosci, ktora tez proponuje wziac pod uwage aby po prawdopodobnej porazce nie bylo lamentu na forum.
Tak jak napisal Kreseq nawet przegrany wysoko drumecz z Barcelona to zwyciestwo tych pilkarzy. Bo po 180 minutach z takim rywalem beda i lepsi pilkarsko i silniejsi psychicznie.
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 26.08.2008, 12:52
7 kotów napisał(a):Wyświetl post
Mecz z Barca jest kompletnie nieistotny.
W niedziele gramy najwazniejszy mecz drugiego polrocza 2008. I tam ma i MUSI byc zwyciestwo.

Otóż to.
Skorża powinien wystawić rezerwę na Barcę bo po przegranym meczu z ickami na ich terenie nie przeboleje. mecz z tą Barcą owszem.

Odpowiedz cytując
tommiyacht
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 26.08.2008, 13:20
nesta napisał(a):Wyświetl post
Bo po 180 minutach z takim rywalem beda i lepsi pilkarsko i silniejsi psychicznie.
bez przesady. mysle ze byloby tak jak mowisz gdybysmy z takim rywalem grali co miesiąc np albo i o klase nizszy. a po takiej jednorazowej lekcji futbolu to mysle ze bardziej nasi kopacze nie bedą wogole wiedzieli co sie stało, niz by mieli podszlifowac sie piłkarsko. Sądze że strzelenie gola Barsie bedzie osobiscie dla mnie duzym sukcesem w tym meczu.

SpoXsteR napisał(a):Wyświetl post
Otóż to.
Skorża powinien wystawić rezerwę na Barcę bo po przegranym meczu z ickami na ich terenie nie przeboleje. mecz z tą Barcą owszem.
patrząc na kadre na ten mecz to daleko do rezerw nie jest, a przynajmniej eksperymentalnego skladu
Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 26.08.2008, 13:24
Gdybyśmy grali w najsilniejszym składzie liczyłbym na skromne zwycięstwo. A w obecnej sytuacji sam nie wiem. W kazdym bądź razie dobrze byłoby zachować twarz. Myślę, że mamy realne szanse żeby tego meczu nie przegrać.
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując
gukfva
Member

Od: 09.2006

Stary 26.08.2008, 13:24
Ciekawostka
Ostatnie dwa sukcesy w Pucharze UEFA (1/8 finału 2002/03 i faza grupowa 2006/07) Wisła osiągnęła będąc wicemistrzem
Występy w Pucharze UEFA poprzedzone startem w kwalifkacjach LM kończyły się klęską (Valerenga po Anderlechcie, Dinamo Tb. po Realu, Vitoria po Panathinaikosie). Nadmuchany balonik pękał trzykrotnie. Jakie były powody tego stanu?
W sezonie 2003/04 po przejściu NEC na Wisłę czekała norweska Valerenga. Norweski zespół dopiero po barażach zapewnił sobie utrzymanie w krajowej lidze, zatem nie ulegało wątpliwości, że fawroytem był mistrz Polski. Niestety dwa po 0-0
Odpowiedz cytując
e
Senior Member

Stary 26.08.2008, 16:28
BEDZIE OPRAWA NA MECZU WIEC SLUCHAC DOKLADNIE GNIAZDOWEGO I JAK TRZEBA BEDZIE NP. PODNIESC KARTONIK TO PODNOSIMY W S Z Y S C Y !! POWTARZAM WSZYSCY ZEBY NIE ZEPSUC CALEGO EFEKTU I PRACY LUDZI KTORZY ZAPIER...AJA PRZY TYM OD GODZIN PORANNYCH PO TO ZEBY NADAC KOLORYTU NASZYM SZARYM TRYBUNOM!!
Ostatnio edytowane przez e : 26.08.2008 o godz. 16:37.
Odpowiedz cytując
Kazek K
Member

Stary 26.08.2008, 16:30
Trzymajcie się i piękny doping proszę + oprawę - my zajmiemy się foto oprawą całości

5:0 i Wisła żegna...
Odpowiedz cytując
kieloo
Junior Member

Od: 04.2006

Stary 26.08.2008, 16:43
Dodam tylko, że mecz Wisła Kraków- FC Barcelona na antenie radia iGol FM
Od godz. 20:40 zaprasza Michał Wszołek
Link do słuchania

PS. Pytanie do adminów: czy nadal utrzymywana jest współpraca naszego radia ze stroną wislakrakow.com? Jeśli tak to prosilbym takze o link w newsie.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 26.08.2008, 16:57
Patrzac realnie -cieszylbym sie z remisu.
Natomaist nasi u siebie graja bez zadnych obciazen,napewno beda atakowac,strach mzoe i byl na Camp Nou ale na Reymonta z dopingiem naszych kibicow napewno go nie bedzie.Barca tez napewno ma w glowach 4 bramki zaliczki ,mowia niby ze sa skoncentrwani itd ale w glowach napewno siedzi wysoka przewaga bramkowa.
Jakies skromniutkie 2;1 dla nszych mi sie marzy wynik zawsze idzie w swiat ,a wygrana z takim przeciwnikiem jak Barca da naszym niesamowitego kopa psychicznego
-przed derbami
-przed meczem o grupe UEFA.

I my panowie musimy im w tym pomoc ,kazdy dopinguje ile moze ,wymagacie od pilkarzyWymagajcie tez od siebie i pomózmy im dzisiaj!!!
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
HEDu
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 26.08.2008, 19:28
znowu sny przed meczami, 2 tygodnie temu nie mialem, teraz 1-0 w 90 minucie dla nas po karnym na nie wiem jakim zawodniku i nawet nie wiem kto karnego strzelał ale wiem ze Puyol faulował tego kogoś jak wychodzil sam na sam mimo wszystko nie moge patrzec na ten mecz optymistycznie

Odpowiedz cytując
rafalek
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 26.08.2008, 20:15
Jak narazie całkiem nieżle się ta gra układa. Wisła miała więcej sytuacji niż Barca.
Косово је СРБИЈА!!
Odpowiedz cytując
Max_LG
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 26.08.2008, 20:18
Widze, że doping stał sie głosniejszy nagle
Odpowiedz cytując
Nehiar
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 26.08.2008, 20:19
I Leo mówi, że nie ma Lewych Obrońców ...
Odpowiedz cytując
Aaarrgh
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 26.08.2008, 20:26
Wy też macie wrażenie, że Barca zachowuje się "niesportowo" bo przyjechała awansować jak najmniejszym nakładem sił? Grają sobie na luzie, wiedzą, że nie ma zagrozenia dla awansu, jak coś wpadnie, to fajnie, jak nie to trudno...
Odpowiedz cytując
rafalek
Senior Member

Stary 26.08.2008, 20:29
CZemu niesportowo? Ty byś się przemęczał gdybś mial już pewny awans?

No i koniec.
Косово је СРБИЈА!!
Odpowiedz cytując
harthausen
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 26.08.2008, 20:31
realizacja dźwiękowa i komentarz (szczególnie głupie wymądrzanie się Szczęsnego ) tragiczne, dobrze że trochę pod koniec I połowy przestali tłumić mikrofony przed widownią.

Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 26.08.2008, 20:32
Narazie nieźle to wygląda. Było pare sytuacji. Może w drugiej połowie uda sie nam coś ustrzelić i będzie jakieś skromne zwycięstwo. Piotrek Brożek do reprezentacji!!
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
Raporter
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 26.08.2008, 20:34
Przynajmniej nikt nam nie powie że w pierwszym meczu Barca nie grała na serio.
No i potwierdza się to co powiedziałem że lotnisko na Camp Nou jest dużym atutem Barcelony szczególnie jak się ma w składzie Henrego i Messiego.
Odpowiedz cytując
atomek21
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 26.08.2008, 20:37
Piotrek Brożek gra po prostu świetnie!
Odpowiedz cytując
rafalek
Senior Member

Stary 26.08.2008, 20:40
harthausen napisał(a):Wyświetl post
realizacja dźwiękowa i komentarz (szczególnie głupie wymądrzanie się Szczęsnego ) tragiczne, dobrze że trochę pod koniec I połowy przestali tłumić mikrofony przed widownią.

Wg mnie Szczęsny właśnie bardzo fajnie komentuje. Chce się go słuchac
Косово је СРБИЈА!!
Odpowiedz cytując
Ciastek1
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 26.08.2008, 20:42
Nie tylko jest świetnym obrońca ale posyła znakomite piłki do Pawła i do nie tylko w tym jednym meczu .Niech ci co mają kisiel w majtkach gdy słyszą o Lechu oglądną ten mecz .Wiadomo Barcelona nie daje z siebie wszystkiego ale to wciąż Barcelona a nie zespół 18 latków ze Szwajcarii .
Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 26.08.2008, 20:44
CH. napisał(a):Wyświetl post

Wisła Kraków bez dwóch podstawowych zawodników gra jak z nut z najlepszą drużyną świata która gra w NAJSILNIEJSZYM ZESTAWIENIU i remisuje z nią po 45 minutach 0-0 !!!
Zamiast się cieszyć jakieś głupie rozkminki sobie wkręcają..
Po takiej grze nawet jak będzie 0-2 w plecy będzie ok. A jeśli zremisujemy będe DUMNY!

bądźmy bardziej precyzyjni. Nie ma Milito (kontuzja), Marqueza i Messiego.

Co do Szczęsnego. Wg mnie gada mądrze. Tak zapytam- dla niektórych to każdy źle komentuje. Więc kogo proponujesz/proponujecie?

PS co do dźwięku. To maja mikrofony podstawić pod sektor D? Taka jest roznica miedzy filmikami z youtube(kręcone spod sektora lub z pobliza). Dzis widac, ze nie jest to ta sama atmosfera co na meczu z Bełchatowem. Ale Ci co są na meczu, na pewno się na ten temat wypowiedzą.
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 26.08.2008 o godz. 20:47.
Odpowiedz cytując
Aaarrgh
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 26.08.2008, 20:44
Dzisiaj faktycznie widać, jak obaj Brożkowie dojrzeli. Mam nadzieję, że Leo ogląda ten mecz i widzi postępy Piotrka. Singlar momentami bardzo mi się podoba - bedziemy mieli z niego dużo pociechy, zwłaszcza w lidze. Od końca zeszłego sezonu jestem po prostu zafascynowany Juniorem Diazem - chłopak, który kosztował klub 100 tysięcy baksów wydaje się być najbardziej uniwersalnym piłkarzem w obecnej kadrze...
Odpowiedz cytując
kpn
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 26.08.2008, 20:53
Brawo. Oby tak do konca
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów