|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
![]() ![]()
Tylko jeden klub kocham aż po grób!
__________________________________________________ Lubisz dobrą fantastykę? Jeśli tak, to zapraszam na moją stronę: https://www.patreon.com/ArturPlatek |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
tyle, że Wisła też miała jedną dobra i jedną słabą połówkę w meczu z GieKaeSem Bełchatów. Idealnie nie było, ale widać, że coś się ruszyło (w końcu są sytuacje podbramkowe)
![]() ![]() |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Legia zagrała dobrze? Lepiej?
Mecz stał na tragicznym poziomie z obu stron, wygrana 2-0 zamazuje jego obraz bo wygląda na gładko miło i przyjemnie. A to była kopanina. I najbardziej żenujące było to, że (L) pod koniec meczu zaczeła sie bronic w 11 praktycznie (może w 10, jak murzynek zapomniał wrócić). Czego pieknym obrazem było to jak Mucha lub obrońcy kilka razy wybijali piłke na połowę Jagi a tam ... puuuusto. I obrońcy (J) robili długie wykopu na heja (też tragedia), po czym piłka znów wracała i nadal nikogo z (L) nie było. Ze 2 razy się Ch. zaplatał. Zobacz tak koło 75 min. Druga bramka efektem tego, że (J) nie miała nic do stracenia i atakowała całą druzyna i poszła kontra. Typowe. Za sytuacje podbramkowe punktów sie nie daje, i niestety styl meczu nie napawa optymizmem przed meczem z FK ... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
przecież Wisła jest tutaj chwalona właśnie za to, że jak jej nie idzie itp a jednak potrafi wygrywać (nazywane jest to doświadczeniem). Jest to koronny argument który jest używany przeciwko Lechowi (który nie potrafi wygrywać meczy, które nie są po jego 'myśli'). Legia dzisiaj nie zagrała bardzo dobrze (co podkreśliłem), ale żeby pisać, że tragicznie? Bez przesady. Jak wspomniałem, kilka setek nie wykorzystanych było. Z meczu na mecz powinno być coraz lepiej.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Przypomne ci co napisałem, a czego zapewne nie przeczytałeś. Cytat:
*** Odnośnie Legii to zastanawia mnie jak to możliwe, że połowa zawodników (kluczowych!) tego klubu jest nieprzygotowana do sezonu?! Jan Urbana ciągle zasłania się tym, że Chinyama, Roger itp. nie są gotowi na 45 minut. Przecież to właściwie dyskwalifikuje go i jego sztab szkoleniowy jako fachowców. Jak można dopuścić, żeby po 5 kolejkach połowa zawodników była nieprzygotowana do gry, a reszta była bez formy. To jest jakaś kpina.
Ostatnio edytowane przez Arked : 24.08.2008 o godz. 21:07.
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Kto ma zatem wg Urbana odpowiadać za ich przygotowanie? |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
Ja pisze jako JA nie jako cała Wisła lub chociażby to forum. I moje zdanie jest takie, że mecz stał na marniutkim poziomie i nie daje nadzieji przed czwartkiem (bodaj). Pozdrawiam |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
"Legia Warszawa wreszcie zaczęła grać jak na wicemistrza Polski przystało!"
żródło : SE. jesli dziennikarze SE sa zadowoleni z poziomu spotkania i fascynuje ich gra Legii - wyrazy wspolczucia dla całej redakcji. moim skromnym zdaniem spotkały sie chyba dwie druzyny najsłabiej przygotowane do sezonu - dolączyłbym do nich jedną góra dwie ekipy z ekstraklasy. niestety,pozostałe spotkania równiez nie zachwyciły i ciężko być optymistą przed najblizszymi kolejkami. ligowej szarżynzy ciąg dalszy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
dynek.pl napisał(a):
Nie no ,zawsze cenie twoje zdanie na dany temat ,ale teraz to pojechales stary po calosci.............. Mam C+ 8 lat i znam juz na pamiec te ich ciągotki do dziwnych zagluszen ,szmerow i 100 roznych odglosow spiewu tych samych kibicow na jednym stadionie. Nigdy,ale to NIGDY nie sugeruj sie tym jak slyszysz doping kibicow na danym meczu,w relacjii z TV a zwlaszcza z Canal+ .. Oni jakby chcieli to mogli by tak zrobic zeby np na naszym stadionie lepiej bylo slychac 50 gosci ,zamiast naszej 6 tys trybuny..wystarczylo by tylko powyciszac mikrofony sprzed naszych sektorow a poglosnic jeden sprzed ich(zawsze stoi pod sekotrem gosci jeden mikrofon) Ja to juz zartobliwie nazywam ich " bawieniem sie " dzwiekiem bo wlasciwie to jak ktos ogladal wczorajszy mecz z Belchatowem to jest to ciagle zamulanie dzwieku z trybun,juz ktorys raz ..niewewiem mzoe jestem przeczulony .. A co do Lecha ktoremu tak zazdroscisz jakbym sie napinał z jakim Poznaniakiem to bym mu powiedzial ze wg relacjii z C+ to zostali przekrzyczeni przez Gornik w pierwszej polowie,no ale wieloletnie doswiadczenie w sluchaniu transmisjii karze sadzic ze to wniosek z dupy wziety ![]()
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 24.08.2008 o godz. 23:11.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Te gadania o Lechu mnie dobija.. tu ,że to murowani kandydaci na mistrza, Ludzie dajcie spokój!! To jest 3cia kolejka będe mógł powiedzieć ,że Lech będzie murowanym kandydatem na mistrza jak będzie miał 10 punktów przewagi nad Wisłą , a tak nie będzie
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Lech jak narazie gra najbardziej efektowna pile(cos jak my za Kaspra) -czy to wystarczy do mistrza? zdecydowanie za wczesnie by to stwierdzic, jak narazie mamy 3 punkty przewagi nad nimi i z tego nalezy sie cieszyc.
Jak wiadomo tytulu nie zdobywa sie efektownoscia a efektywnoscia - ogolnie ten sezon zapowiada sie o wiele bardziej ciekawie niz ubiegly. Juz niedlugo pojedynek gigantow i wtedy zobaczymy jak sprawy sie maja. Najpierw podtrzymac passe i ograc judaszy ![]()
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 25.08.2008 o godz. 02:54.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
stary co to za bełkot. Ja rozumiem, ze trudno na tym forum o obiektywizm ale zachowaj chociaż pozory. Kompleksy? Jak narazie to widzę je na tym forum. To tutaj co drugi post dotyczy Lecha, w co drugim poście jakieś śmieszne porównania, napinki, prognozy. Gdzie nie spojrzeć Lech. Na forum Lecha trzeba się naprawdę mocno postarać zeby znależć zdanie o Wiśle. Lech moblilizuje się tylko na Legie? Co za brednie Nie ma to jak używać utartych stereotypów. Weź wypij szklankę zimnej wody na ochłodę bo mocno się widze zgrzałeś. |
|
|
|
Member
Od: 08.2004
Offline |
|
Stary nie przesadzaj Jest to temat o ekstraklasie w tym sezonie. Siłą rzeczy jako jeden z głownych naszych rywali do wywalczenia (jak to mówią w Poznaniu)" majstra" musicie wraz z Legia pojawiać się częściej niż na przykład Odra Wodzisław czy Polonia Bytom.Prawdopodobnie (nie wiem na pewno gdyż nie zagladałem) na forum Am... ups Lecha* jest podobny wątek i zapewniam Cię, że Wisła występuje tam w podobnych rozmiarach co Kolejorz tutaj. Poklikaj sobie w innych tematach to zobaczysz, że bardziej niż Am..ups Lech* interesuje nas sytuacja na swoim własnym podwórku. * sorki za tą odrobinę złośliwości. Nie gniewaj sie pytong ![]() ![]()
WISŁA ZAWSZE PANY
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ASTIZ ZNÓW W LEGII?
Cytat:
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 25.08.2008 o godz. 10:22.
![]() ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
|
swój chłopie mój post tyczył się bezpośrednio twórczości Oressa.
Z tymi złośliwościami to proponuję na forum Lecha, a nie do mnie. Choć osobiście uważam, że to mało wyszukana złośliwość. Na pewno stać Cie na więcej ![]() |
|
|
|
Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Zapewniam Cię, że w złośliwościach nie licz na więcej , bo spokojny ze mnie człowiek. Choc nie ukrywam, jestem grzesznikiem i czasami ulegam pokusie zdzielenia delikatnym prztyczkiem, czym była tamta mała złosliwostka. Cieszę się, że się nie gniewasz.Niech zwycięża Le.....pszy! Zdrówka życzę![]()
WISŁA ZAWSZE PANY
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oglądał ktoś wczoraj Szybką Piłkę? Urban powiedział, że Rzeźniczak na EURO był
... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
http://forum.wiaralecha.pl/index.php...ic=6765&st=405 ostatnie trzy strony podobnego wątku na forum Lecha. Słowo 'Wisła' pojawia sie tam DWA razy, podczas wymieniania grup PE. Rzadziej niż Polonia Bytom czy Arka Gdynia chociażby. A więc jak coś piszesz, to to sprawdź najpierw. Trudno też doszukać się tam takich kwiatków jak w Waszym wątku.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]()
W prosektorium najprzyjemniej jest nad ranem, gdy szrzeje za oknami pierwszy świt. W takim świetle całkiem ładnie wyglądają starsze panie, a i panom nie brakuje wtedy nic...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
![]() redaktor: (coś tam na piepszył o meczu Legia-Jaga) Igor Lewczuk: No tak przegraliśmy ale to jest Legia nie dawny mistrz Polski: ![]() ![]() ![]() ![]() eh ci młodzi nie umieją udzielać wywiadów porządnie ![]() Powód: Mistrzem Polski Jest WISŁA !!! Wisła Najlepsza Jest Wisłę Trzeba Szanować Wisłę Ten Nasz TS!!
Ostatnio edytowane przez Ricken : 25.08.2008 o godz. 16:23.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Więc go chyba nie zrozumiałeś. Co innego fakt, że co ma tamto mistrzostwo do tego meczu to już inna śmieszna kwestia. Ludzie, każdego się czepiacie, a swoich błędów nie widzicie (vide 'nie dawny') ![]() ![]() |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Po co sie sprzeczac.... Bedziemy madrzejsi po kilku nastepnych kolejkach
Pismaki maja to do siebie ze kazdy mowi co innego a i tak wiekszosc p*** farmazony, byle odrobic panszczyzne.Co do Inakiego: "Jak udało się dowiedzieć redakcji Legia.Net do Legii wraca środkowy obrońca Inaki Astiz z Osasuny Pampeluna. Tym razem trafi na Łazienkowską z wolnego transferu i podpisze z klubem kontrakt na 5 lat" Nie powiem ze to byloby cos wielkiego. Moze nie jest wybitnym graczem ale na polska lige to czolowa postac jesli chodzi o defensywe. Na te chwile nie ma potwierdzenia wiec nie ma co sie "napalac". Aro1234 - Poczekajmy az zagra i wtedy sie wypowiadajmy. Tak czy siak gral jako kapitan w 1 lidze hiszpanskiej, tam gdzie wiekszosc z naszych kopaczy by sie nie miescila na lawce. Astizem nie trzeba sie podniecac, wszyscy go doskonale znaja i wiedza na co go stac.Czolowy obronca ligi, dla mnie to wystarczy.
Ostatnio edytowane przez kreseq : 25.08.2008 o godz. 16:39.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Descarga - 'wielki' Hiszpan przyszedł a nawet w kadrze meczowej go nie ma... ![]() |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Co do informacji o Astizie, to można powiedzieć: głupi (Szul+Urban+Trzeciak) ma zawsze szczęście.
Zawalili okres przygotowawczy, wydali kupę kasy na (na razie) średnie transfery a teraz za darmo przychodzi ich najlepszy stoper z ubiegłego sezonu. To tak jakbyśmy po bęckach z PAO i Vitorią zastali pod drzwiami do siedziby klubu Żurawskiego proszącego o powtórne zatrudnienie. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Warszawski rozmywacz I
Skąd: Ty przeklinasz to miasto, te ulice, ja na tych ulicach co roku pale znicze
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jeśli transfer Astiza dojdzie do skutku, to w 3 klubach utworzą się bardzo ciekawe środki obron:
Legia Astiz-Choto Wisła Głowacki-Cleber Lech Arboleda-Bosacki Gdybyście mogli wybierać, to którą byście chcieli? a) wybierając z tych trzech opcji b) wybierając obronę pomijając swój klub Kijek, gdzie Ty tu widzisz prowokacje? Normalne pytanie
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 25.08.2008 o godz. 18:07.
![]() ![]() |
|
|
|
Warszawski rozmywacz I
Skąd: Ty przeklinasz to miasto, te ulice, ja na tych ulicach co roku pale znicze
Offline |
|
ps. Astiz+Arboleda |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|