The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.08.2008, 16:00
Drużyna przejmuje współczynnik wyżej sklasyfikowanego przeciwnika tylko w przypadku jeśli losowanie par następnej rundy ma miejesce przed rozstrzygnięciem dwumeczu. Losowanie 1 rundy UEFA bedzie po rozstzygnięciach el LM i PUEFA więc żadnego przejmowania współczynników nie będzie.
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 15.08.2008, 18:16
Co jak co ale polskie druzyny prowadzone przez Franza nigdy nie kompromitowaly sie w pucharach.
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
Przemo12
Banita

Od: 04.2008

Stary 18.08.2008, 18:16
http://wislaportal.pl/news.php?id=13718

Tu jest ciekawe zestawienie druzyn i szans na rozstawienie w Pucharze Uefa
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 18.08.2008, 18:41
Flame napisał(a):Wyświetl post

Chyba jaśniej się nie da. MY NIE KIBICUJEMY INNYM W PUCHARACH, my się cieszymy, ze golą frajerów i robią punkty, żebyśmy z Barcą grali dopiero w grupie...

l:
Tak w skrócie ujmując,pracują na nas jak Murzyni. W lidze są za słaby aby nam podskoczyć a w pucharach i tak daleko nie zajdą. Więc dla nas same korzyści o ile będą sumiennie ywkonywac swoje obowiązki.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
dorotja
ranny ptaszek

Od: 09.2003

Stary 20.08.2008, 03:51
Wisła mogła skończyć jak Grasshoppers
Cytat:
Po raz pierwszy od wielu lat widziałem polski zespół na dobrym europejskim poziomie.
I wcale nie chodzi mi o to, że Lech Poznań strzelił szwajcarskiemu Grasshoppers sześć bramek. Dużo większe wrażenie zrobiły na mnie rytm, skracanie pola gry, pressing i szybkość przez całe 90 min spotkania.

Jeżeli Lech zagrał tak doskonale raz, znaczy to tylko tyle, że podobne mecze może powtarzać. Im więcej tego typu spotkań, tym dystans do dobrej europejskiej piłki się zmniejsza.

Gdy zmienia się telewizyjne kanały, od razu rzuca się w oczy, czy gra zespół z naszej ligi, czy może ten z wyższej półki. W czwartkowy wieczór nie było widać żadnych różnic. Ani na boisku, ani na trybunach.

Zdaję sobie sprawę, że liga to nie to samo. Grać co trzy dni w ten sposób - to prawie niemożliwe. Jednak próbować trzeba.

Dzisiaj, by zaistnieć w poważnej piłce, trzeba grać tak jak Lech w czwartek, albo i lepiej. Liczy się praca, nie zaś przedmeczowe deklaracje, trochę pokory i dużo serca. To są składniki, które mogą przynieść sukces.

A propos deklaracji. Przekonali się piłkarze Wisły Kraków, że nie warto przed meczem za dużo mówić. Było wiele zapewnień, buńczucznych stwierdzeń, obietnic, a boisko pokazało zupełnie co innego. Oprócz Pawła Brożka w ataku reszta zespołu pod każdym względem ustępowała katalońskiej drużynie.

Kto zna się na piłce, wiedział o tym wszystkim już przed spotkaniem. Niestety, niektórzy piłkarze Wisły pomyśleli, że wygrana będzie prosta. Mało brakowało, by Wisła zamieniła się w ... Grasshoppers.

Cóż - porażki uczą, lecz tylko wtedy, kiedy wyciąga się z nich odpowiednie wnioski. W krakowskiej drużynie jest tak wiele do poprawy, że życzę jej jak najszybciej odbudowania się w rywalizacji o Puchar UEFA.

Na razie cieszmy się z efektownej i skutecznej gry poznaniaków. Brawo Franek Smuda i jego Lech! To był kawał naprawdę dobrej piłki.

Zbigniew Boniek, polskatimes.pl
Powinno się Bońka pozwać za kłamstwa. Chyba że "buńczucznym stwierdzeniem" jest "jedna tysięczna szans" Boguskiego i "nie możemy się przecież położyć" reszty drużyny. Ciekawe, czy widział, jak Milan dostaje w LM 5:0 (jakoś tak).
www.historiawisly.pl
Odpowiedz cytując
Szarny
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 20.08.2008, 04:11
Ciekawe jak szybko opinia publiczna, media, prasa z "PN" na czele zapomniały o naszym 5-0 z Beitarem Jerozolima. Rozumiem, że Lech jest teraz na topie, bo od strony marketingowej klub rozwija sie niesamowicie, jest teraz można powiedzieć "modny", ale niesmaczne jest stawianie w jednym szeregu naszego meczu na Camp Nou i spotkania Lechitów ze szwajcarami. Ciekaw jestem, ile wg. Bońka będzie miał do poprawy Lech w swojej grze, gdy w I rundzie pUEFA trafi na powiedzmy, Seville, Benfice, czy HSV...
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Stary 20.08.2008, 08:10
Poskracali by sobie pole gry z Barceloną, tudzież zagrali pressingiem. Co za matoł, jedyne logicznie i nie buńczuczne stwierdzenie pod adresem Bońka.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
Baala
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 20.08.2008, 14:14
Debil inaczej nie da się odpowiedzieć na to co powiedział. Po pierwsze ja nie słyszałem żadnych "bunczucznych zapowiedzi", wręcz przeciwnie. Przecież gdzieś czytałem zupełnie odwrotny artykuł że za mało wiary maja piłkarze Wisły, więc skąd on to wziął? Po drugie porównanie Barcy do Szwajcarów to skrajna głupota. Uważam że Beitar większy poziom prezentuje niz Szwajcarska drużyna. Ja się nawet cięsze że uwaga mediów w pucharach teraz bedzie skupiona na Lechu. Teraz to dopiero zobacza co to presja.
Odpowiedz cytując
St@chu
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 20.08.2008, 15:12
Boniek stanowi najlepszy przykład, że nie powinno się wypowiadać o czymś, o czym nie ma się pojęcia...

W widać tu jak na dłoni, że on nie ma zielonego pojęcia, jak wypowiadali się Wiślacy przed tym meczem...
Odpowiedz cytując
Zbychu
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 20.08.2008, 19:24
Legia: będzie kara za "j...ć Ruskich"?
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32284,t...l?ticaid=16764

Być może kibice Legii znów zrobili niedźwiedzią przysługe swojej drużynie...
By dostawać więcej od życia, dawaj więcej od siebie.
Odpowiedz cytując
harthausen
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 20.08.2008, 19:41
z jednej strony można poteoretyzować , że nie nie powinno się mieszać polityki ze sportem, że co sportowcy winni, itd.

Z drugiej strony, gdybyśmy my jakichś ruskich wylosowali, to co? Byłyby hasła o przyjażni ich i naszej?
Już to widzę i słyszę.

Aaaa, i jeszcze jedno. Niegłupio byłoby się wsłuchać co też na trybunach w takiej Moskwie czy Leningradzie (ups, sorry, to znowu cywilizowany St. Petersburg) na Polskę i Polaków wykrzykują.

Gest Kozakiewicza na Olimpiadzie znikąd się nie wziął.

Odpowiedz cytując
kalashnikov2
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 21.08.2008, 16:08
Legia ma 5(?) lat zawiasów za Wilno. Nie zdziwie się, że nawet takie glupstwo bedzie skutkowalo odwieszeniem kary...
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 21.08.2008, 17:09
Należy pamiętać, że towarzysz Filipiak też zadenuncjował nas wysyłając oficjalne pismo do UEFA za to co śpiewaliśmy na derbach. Sprawa ucichła, ale należy pamiętać, że ten płaczek może to powtórzyć kiedy tylko nadazy sie okazja.
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 21.08.2008, 17:34
Wygrana Wisły z Beitarem była niewątpliwie największym sukcesem polskich klubów w europejskich pucharach w ostatnich 3 latach. I to jeszcze trzeba wziąć pod uwagę sytuację kadrową Wisły.

To że Lech, który kupował na potęgę i od 3 lat jest konsekwentnie wzmacniany wreszcie zagrał 1 dobry mecz ze średniakiem - nic nie znaczy. Potencjał ofensywny Poznaniacy mają niezły nawet jak na PUEFA. Ale obrona ciągle gra tragicznie, co pokazał BOT. I jestem przekonany, że to wyjdzie w pucharach.

Boniek bardzo często mówi, a dopiero potem myśli. Jestem bardzo ciekaw jego opinii o grze Lecha w kolejnej fazie eliminacji, jeśli trafią na solidniejszy od Szwajcarów zespół.

W ogóle ta dyskusja i tak nie ma sensu. I Wisła i Lech dostaną bęcki i nie zagrają w fazie grupoweh PUEFA. Więc o czym tu mówimy.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
Kijek
Warszawski rozmywacz I

Od: 02.2005
Skąd: Ty przeklinasz to miasto, te ulice, ja na tych ulicach co roku pale znicze

Stary 21.08.2008, 18:45
flamengista napisał(a):Wyświetl post
Wygrana Wisły z Beitarem była niewątpliwie największym sukcesem polskich klubów w europejskich pucharach w ostatnich 3 latach. I to jeszcze trzeba wziąć pod uwagę sytuację kadrową Wisły.
No dobrze ze nie 33.

Na bezrybiu i rak ryba.

kalashnikov2 napisał(a):Wyświetl post
Legia ma 5(?) lat zawiasów za Wilno. Nie zdziwie się, że nawet takie glupstwo bedzie skutkowalo odwieszeniem kary...
2 zdania, 2 farmazony.
Ostatnio edytowane przez Kijek : 21.08.2008 o godz. 19:17.

uderz w puchara
Odpowiedz cytując
Vinci
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2005

Stary 21.08.2008, 18:57
flamengista napisał(a):Wyświetl post
No to teraz mocno Cię fantazja poniosła...nie pierwszy raz z resztą.
Beitar w pakiecie ze swoimi kibicami okazał się jedną z najbardziej przereklamowanych ekip jakie do nas przyjechały.

Proponuję przypomnieć sobie rangę i wyniki meczów z Iraklisem czy Basel.

Chcesz mówić o sukcesie, wstrzymaj się do momentu, gdy dorównamy wynikiem w pucharach do osiągnięcia Petrescu/Okuka.
"Kradzione szczęścia nie daje..."
Odpowiedz cytując
Lemoniadowy Joe
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2002

Stary 21.08.2008, 19:10
Vinci napisał(a):Wyświetl post
Chcesz mówić o sukcesie, wstrzymaj się do momentu, gdy dorównamy wynikiem w pucharach do osiągnięcia Petrescu/Okuka.
z całym szacunkiem dla Petrescu i bez szacunku dla łysego pokonanie Beitaru i ranga spotkania styl w jakim to zrobiliśmy zdecydowanie przewyższa osiągniecie Petrescu i Okuki krótko mówiąc w naszych warunkach finansowo - sportowych to duży sukces i nie umniejszajmy go sami
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Stary 25.08.2008, 19:32
Racje masz Lemoniadowy Joe -przejscie Beitaru w takim stylu to jak dla mnie najwiekszy sukces miedzynarodowy od slynnego sezonu 02/03
Cholera czlowieka moze strzelic jak sie widzi ze moze to pojsc na marne = na kogo mozemy trafic w I rundzie uefy i jak porownamy to do przeciwnikow ktoych losowala Wisla( i mogla wylosowac) w latach ubieglych.
No ale jak nie ma rozstawienia to takie sa tego efekty.

I troche oftopowo, ale nie ma tematu,Popatrzcie co robia w pucharach cypryjczycy - normalnie szok.

LM
Anorthosis Famagusta 3 - 0 Olympiakos Piraeus

UEFA
APOEL Nicosia 2 - 2 FK Crvena Zvezda Beograd

AEK Athens 0 - 1 Omonia Nicosia

2 z 3 maja realne szanse na przejscie dalej , w tym Famagusta do LM a jeszcze niedawno to byly takie ogory ze szkoda gadac.
Dlatego ciezko jest jakos sensownie usprawiedliwic 'nasze' myslenie ze nie ma co zbyt duzo inwestowac, bo i tak nic z tego nie bedzie.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 25.08.2008 o godz. 19:37.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
Eustachy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 25.08.2008, 19:39
No zobaczymy, czy Anorthosis bedzie potrafil utrzymac trzybramkowa zaliczke z pierwszego meczu.
Identyczny wynik osiagneli w poprzedniej rundzie z Rapidem Wieden i kto ogladal rewanz w Austrii, wie ze praktycznie tylko cud ich uratowal przed wyzsza porazka. Pelna dominacja wiedenczykow + wyjatkowo szmaciarsko puszczony gol przez ich bramkarza - taki mniej wiecej przebieg mial ten mecz.
Z Olympiakosem scenariusz moze sie powtorzyc.

Ja w kazdym badz razie, bede im kibicowal ze wzgledu na Sosina, no i przydalby sie rowniez jakis powiew swiezosci jesli chodzi o rozgrywki grupowe
Ostatnio edytowane przez Eustachy : 25.08.2008 o godz. 19:44.
Odpowiedz cytując
marcinarsenal
Senior Member

Stary 25.08.2008, 19:44
Eustachy napisał(a):Wyświetl post
No zobaczymy, czy Anorthosis bedzie potrafil utrzymac trzybramkowa zaliczke z pierwszego meczu.
Identyczny wynik osiagneli w poprzedniej rundzie z Rapidem Wieden i kto ogladal rewanz w Austrii, wie ze praktycznie tylko cud ich uratowal przed wyzsza porazka. Pelna dominacja wiedenczykow + wyjatkowo szmaciarsko puszczony gol przez ich bramkarza - taki mniej wiecej przebieg mial ten mecz.
Z Olympiakosem scenariusz moze sie powtorzyc.

Spokojnie, tak samo się podniecaliśmy jak pewna Wisła Kraków wygrała 3:1 z innym greckim klubem - Koniczynami. Były nadzieje, słowa " jak nie teraz to nigdy " i ogromne nadzieje. Tylko kibice PAO byli spokojni, mówili: "przyjedźcie do Grecji zobaczycie co znaczy słowo Panathinaikos". Śmiałem sie, jak to usłyszałem i się przeliczyłem, zresztą jak wszyscy kibice Wisełki

teraz jestem spokojny co będzie w Grecji, tym bardziej, ze tamten PAO to nie to samo co dzisiejszy Olimpiacos Pireus.

Inny mecz to Levski - BATE, o wynik którego też jestem spokojny. Levski będzie grał o życie i wątpie, aby odpadli i nie awansowali, chociaż BATE ma większe szanse niż Anthorsis
Zbigniew Boniek - "Śmierć, wybuchowa atmosfera wisiały nad stadionem."
Michel Platini - "Ten wieczór nie miał nic wspólnego z futbolem."
The Daily Mirror - "Dzień w którym umarł futbol."
29.05.85
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Stary 25.08.2008, 19:48
Ja tez w zaden sposob nie twierdze ze Famagusta i Omonia awansuja ale tak jak kolega wyzej napisal AEK i Olimpiakos to inna polka niz uwczesny PAO a wyniki robia wrazenie i nie sa przypadkowe, bo kazdy zespol ktory gral - 'nie dal ciala'.
Z Bate to jest ten problem ze myslalem ze juz Anderlecht grajac o zycie ogra ich , a tu lipa - ogolnie ciekawych meczy mozna sie spodziewac i to w pojedynkach, ktore wydawalo sie na poczatku, beda lekkimi spacerkami dla mocniejszych druzyn.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
Eustachy
Senior Member

Stary 25.08.2008, 19:53
marcinarsenal napisał(a):
Inny mecz to Levski - BATE, o wynik którego też jestem spokojny. Levski będzie grał o życie i wątpie, aby odpadli i nie awansowali, chociaż BATE ma większe szanse niż Anthorsis
Ten mecz tez akurat ogladalem
I co myslisz, ze BATE to juz nie bedzie gralo jak o zycie ?
Sadze, ze Bialorusini nie wypuszcza takiej szansy z rak, w sytuacji gdzie od bram raju, dzieli ich juz tylko jeden krok.
W Sofii nie bylo widac wiekszej roznicy w poziomie prezentowanym przez oba zespoly.
Levski jako gospodarz oczywiscie atakowal, mial tez karnego ktorego nie wykorzystal, ale ogolnie nie potrafil sie dobrac przeciwnikom do skory. BATE do awansu wystarcza remis i spokojnie stac ich na to, skoro dla przypomnienia, taki wlasnie wynik potrafili osiagnac z walczacym o zycie Anderlechtem w poprzedniej rundzie
Ostatnio edytowane przez Eustachy : 25.08.2008 o godz. 19:57.
Odpowiedz cytując
marcinarsenal
Senior Member

Stary 25.08.2008, 20:00
Pierwszy raz o BATE usłyszałem ewentualnego pojedynku ich z zagłębiem Lubin w III rundzie kwalifikacji LM. Mówiło się, ze jak przejdziemy Steauę LM mamy pewną. Oczywiście przeszła Steaua, ale BATE napędziło niezłego stracha Rumunom, bo strzeliło im kilka bramek (ale odpadli). Dlatego ten klub potrafi byc czarnym koniem pojedynku, ale w tym przypadku raczej nie wydaje mi się by tak się stało. Z resztą zobaczymy po meczu.

Eustachy, mówisz o kroku od raju a pamiętasz 87 minutę wspomnianego meczu w Atenach? ;> Zabrakło 3 minuty, pamiętam jak Szpakowski krzyczał : "Mamy Ligę Mistrzów, już jej nie wypóścimy" jak się skończyło wiemy wszyscy, a to był chyba mniejszy krok od raju niż ten BATE ;p
Zbigniew Boniek - "Śmierć, wybuchowa atmosfera wisiały nad stadionem."
Michel Platini - "Ten wieczór nie miał nic wspólnego z futbolem."
The Daily Mirror - "Dzień w którym umarł futbol."
29.05.85
Odpowiedz cytując
kimonoo.franek
Junior Member

Od: 08.2008

Stary 26.08.2008, 12:21. FK Moskwa: Bij Lacha!
http://virango.pl/content/fk-moskwa-bij-lacha
Odpowiedz cytując
Eustachy
Senior Member

Stary 26.08.2008, 14:38
No to sie Legia doigrala
Z przedmeczowych zapowiedzi wnioskuje, ze na trybunach zjednoczone kacapy z calej Moskwy i okolic, przyszykuja zasadzke i odpowiednio wroga inscenizacje , a towarzysze Obywatele (przydomek FK) dopilnuja, by tym razem to legionisci schodzili z boiska z obandazowanymi glowami.

Tak czy inaczej, moze byc goraco
Odpowiedz cytując
e
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 26.08.2008, 22:45
Cleber

http://pl.youtube.com/watch?v=Ch2AquyrzRs
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Stary 26.08.2008, 23:05
Football Sorceress napisał(a):Wyświetl post
Naprawdę uważasz, że Beitar jest lepszy od Szwajcarów Jeśli nawet dziennikarze, zwyczajowo legioniści mówią, że Lech gra teraz najlepiej i najładniej w Polsce, to coś musi być na rzeczy
Tak. Beitar jest lepszy od Szwajcarów. Porównaj sobie osiągnięcia Izraelczyków a Szwajcarów w ostatnich dwoch latach. Co do dziennikarzy warszawskich. To,że dla Ciebie sa wyrocznią nie znaczy,że dla innych również. Coś musi być na rzeczy piszesz, no coś jest. Bo jak gracie z Legią to sobie nazywacie te mecze jakimiś Derbami Polski czym wzbudzacie śmiech w Warszawie Krakowie i Wodzislawiu. Macie straszne kompleksy, chcecie być bardzo zauważani, i będziecie jak przyjedzie do was Velencia czy Milan, czego wam z calego serca życzę. A Legii życzę aby wygrała i przeszla FK Moskwa.

Naprawdę gracie najlepsza piłklę w karaju. Wali mnie to,niech osbie piszą i móiwą masy kibiców i dziennikarzy. Ich sprawa,tylko jak można grac ekstra pilkę a z takim slabym zespołem jak Bełchatów dostać 3? i to u siebie?

Różnca między nami jest taka,że dla Nas mecz z Lechem czy Amica,bo diabeł wie jak to się nazywa jest zwyczajnym meczem ligowym, a dla Was gra z nami jest wielkim wydarzeniem.
Odpowiedz cytując
St@chu
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 26.08.2008, 23:31
Football Sorceress napisał(a):Wyświetl post
Naprawdę uważasz, że Beitar jest lepszy od Szwajcarów
A przepraszam w czym Ci grający w osłabieniu Szwajcarzy są lepsi od Beitaru?

Czy G.Zurich ma w swoim składzie kogoś pokroju chociażby Boatenga, czy Abreu?

Mam szacunek dla tego co Lech robi w ostatnich spotkaniach, ale póki co przeciwnicy kładą się raczej przed nim, zamiast podejmować walkę. Bełchatów podjął w drugiej połowie i chyba nie trzeba przypominać jak się skończyło... A wystarczy niewiele, bo ta defensywa to dziurawa, oj dziurawa...

Poczekajmy jeszcze trochę z tymi ocenami, bo póki co to wróżenie z fusów.

Szczególnie że chociażby wasze mecze z Azerami już takie miłe lekkie i przyjemne dość długo nie były...
Ostatnio edytowane przez St@chu : 26.08.2008 o godz. 23:35.
Odpowiedz cytując
Eustachy
Senior Member

Stary 26.08.2008, 23:34
Football Sorceress napisał(a):
Naprawdę uważasz, że Beitar jest lepszy od Szwajcarów Jeśli nawet dziennikarze, zwyczajowo legioniści mówią, że Lech gra teraz najlepiej i najładniej w Polsce, to coś musi być na rzeczy
Wystarczy powiedziec, ze Beitar ma dwukrotnie wyzszy budzet od Wisly i Grasshoppers. W poprzednim sezonie wygrali lige z podobna przewaga do tej jaka nad reszta uzyskala w Polsce Wisla + dolozyli do tego puchar Izraela.
A Grasshoppers ? W Szwajcarii jest typowym sredniakiem. Maja bardzo mlody zespol z zaledwie 2-3 doswiadczonymi pilkarzami. Pamietam, ze gdy w Poznaniu ich trener dokonywal pierwszej zmiany, boisko opuszczal gracz w wieku lat siedemnastu...

Nie zmienia to faktu, ze Lech zagral bardzo dobrze i zasluzenie wygral, zapewniajac sobie awans juz po pierwszym spotkaniu.
Odpowiedz cytując
PROSPERO
Member

Od: 10.2004

Stary 26.08.2008, 23:41
do Football Sorceress... krótko i na temat, narazie możecie sobie pisać co chcecie ale i tak Wisła jest najlepsza drużyną w Polsce i w tej chwili nie ma sobie równych.

Pozdrawiam
W 1 Rzędach Turystki Pokazują Cycki
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów