|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Pisałem w temacie ale bez skutku wiec może tutaj pomoże. Typer generalka, mamy już nowy sezon!
Proszę o przyklejenie: http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=4684 Zamiast: http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=3283 |
|
|
|
Banita
Od: 03.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
czy mógłby ktoś się zająć pyrą jizzz'em? Nie przeszkadzają mi kibice innych klubów, ale ten tylko nas obraża i nie wiem, jak się utrzymał bez bana od maja.
![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Czy byłby ktoś tak miły i zajrzał do tematu "Nasze Zgody"? Bardzo proszę ...
|
|
|
|
Wyjazd Rzecz Święta!
Offline |
|
|
Temat oczyszczony, nie cytujecie debilnych postów !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Daj namiar na jakieś wykroczenie i dostanie urlop(bo ostrzeżenie już otrzymał).
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
http://www.wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=4742
Monitorujcie ten temat, bo pytania o oprawę i ciągłe przypominanie o rzeczach oczywistych w co drugim poście jak koszulka i szalik, sprawia, że z tematu informacyjnego robi się burdel. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Dalczego mam nieaktywna opcje : "Zacytowac wiadomosc w odpowiedzi?"
Nie wiem czy od zawsze czy od jakiegos czasu. Chcialem ostatnio zacytowac "przedmowce" i wtedy to odkrylem. ![]()
Stan , sciagnij nam paru konkretnych pilkarzy.
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 04.2008
Offline |
|
|
chcialem tylko zapytac czy rasistowskie hasla na tym forum czyli na stronie Wisły, naszego klubu, są ok?
czy modowie popierają przesłanie płynące z podpisu użytkownika wisl@k_TS http://wislakrakow.com/forum/member.php?u=28174
Ostatnio edytowane przez Przemo12 : 21.08.2008 o godz. 14:39.
|
|
|
|
Urodzony optymista
Od: 07.2005
Offline |
|
A czy popierają przesłanie płynące z Twojego podpisu? A może mojego? Mamy wolność słowa.![]()
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
|
|
|
|
dziarski chłop
Od: 04.2005
Offline |
|
goreje serduszko młodziutkiego lewaka z pięknym podpisem - wiesz chociaż dziecię co oznacza ten przyjazny gest w Twoim podpisie? ![]()
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
PS. Czy Twoj avatar nie jest znieważeniem flagi narodowej?
Ostatnio edytowane przez kalashnikov2 : 21.08.2008 o godz. 15:48.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
![]() I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!![]() Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy! |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
mam pytanie jak dodac do swojego profilu zdjecie albo jakis obrazek
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
drugi polityczny sie robi
http://www.wislakrakow.com/forum/sho...?t=4746&page=2 ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
STELLA BIANCA FOREVER - SOCIOS WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
zbanować rafalka/kądzikowskiego (wielokonto)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Mam pytanie czy kibic Legii musi mieć nick prowokacyjny wobec kibiców Wisły"Aniołek_Wisła"?
Pomijam fakt że napisał Wisła z małej litery w temacie o meczu z Bełchatowem!!!! Niech ma nick Aniołek_Legia a nie prowokuje niepotrzebnie! ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
|
A wg mnie Ogryzek to też prowaokacja- narazie ukryta
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Masz coś do mnie to napisz na priva! Boli cie coś u mnie, to zawsze możemy pogadać a nie obrażaj mnie takimi tekstami "miszczu ortografji" i "ukryta prowokacjo"
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Aniołek już dożywotnie śpi
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
pytanko do modow czemu i dlaczego ktos zaingerowal i usunal filmik z powitania C. Rice przez PremieraRP, z tematu smieszne filmiki i zdjecia, wiem ze to bylo raczej malo smieszne, bardziej zalosne to co pokazal pan prezydent (pff!). Panowie nie robcie siary i totalitaryzmu na forum. komentarze owszem moze i nie byly za bardzo stosowne, ale niestety pokazuja caly urok pierwszego pokurcza RP.
tylko bez banow prosze, bo sie jeszcze obraze. ![]() Powód: literowka
Ostatnio edytowane przez karmel1906 : 24.08.2008 o godz. 01:58.
![]() ![]() Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawde .... aż ciężko czasami ich wyprzedzić .... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Może pora zamknąć temat o meczu z GKSem kibicowsko. Co raz większy bałagan sie tam robi.
![]()
the end
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Czy jest szanasa na otworzenie tematu w dziale Armia Białej Gwiazdy ,,Kumatszym być"?
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
http://wislakrakow.com/forum/showthr...152#post592152 post #72 (post niejakiego wiarusa (czy cos w tym stylu))
Zbanować zakompleksionego idiote! E: Dzięki!
Ostatnio edytowane przez Krzysiek : 26.08.2008 o godz. 18:12.
![]() I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!![]() Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy! |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|