|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
A moglbym dostac odpowiedz na pytanie zamiast kasowac pytanie? Wzglednie, moze byc bez odpowiedzi, ale po co kasowanie pytania?
![]()
Per aspera ad astra.
BKS JAGIELLONIA |
|
|
|
lupus albus
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Usunałem ja, to ma byc watek wspominkowo/własciwie nie wiem - może że ktos cos zauważył, a nie kłótnie o co kto uważa. Od tego do roztrząsania jest polityczny.
![]() ![]() Tristan, Scytowie, Niniwa 2, Prawicowe czytanki, St. Michalkiewicz, NSZ, Keine Grenzen Lew Dawidowicz Bronstein vel Trocki: ''Należy wysunąć hasło rewolucyjnego unicestwienia państwa narodowego. Domowi wariatów kapitalistycznej Europy, trzeba przeciwstawić program Socjalistycznych Stanów Zjednoczonych Europy, jako etap na drodze do Zjednoczonych Stanów całego świata''. |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
A w temacie 'Ekstraklasa 2008/09' zrobila sie relacja live...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
RAV czy przewidujesz możliwość dodawania do listy ignorowanych moderatorów? (właściwie jednego acz niestrawialnego w czytaniu).
Ostatnio edytowane przez spartan : 09.08.2008 o godz. 16:42.
![]()
ANTY-RABBIN-FRONT
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Pisałem w dziale ' Mam pytanie...' ale skierowano mnie tutaj.
Mam prośbe o zmienienie mojego nicka na 'raff.' (jeżeli to możliwe) z góry dzięki! ![]() ![]() |
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
http://wislakrakow.com/forum/showpos...postcount=2685
banowac tego i temu podobne ! "Tylko szmata..." EDIT: sorry, nie doczytalem ze on chce kupic a nie sprzedac :/
Ostatnio edytowane przez mic : 11.08.2008 o godz. 16:57.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Mic - nie wiem o co Ci chodzi - koleś powiedział, ze za bilet daje 50+100 zł czyli razem 150...
Nie widze w tym żadnego krojenia, czy naciągania. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
A ja widzę, bo jakbym ja miał bilet do nie wykorzystania to bym go puścił za tą samą cenę co kupiłem i ewentualnie piwko za fatygę, bo na ziomkach po szalu się nie zarabia!!
PS: Modzi zajmujecie się w ogóle pokojem Armia Białej Gwiazdy? Bo tam w tym momencie zrobiło się Forum Onetu. Banować za wszelkie infa telefoniczne, pisanie o dopingu albo wydarzeniach z punktu widzenia telewizora, albo zaczytanych informacji z kibice.net, bo robi się jeden wielki śmietnik. I tak jak Spartan proszę o dodanie możliwości Ignorowania moderatorów, bo czytając niektórych aż się prosi taka możliwość.
Ostatnio edytowane przez emsi : 11.08.2008 o godz. 09:41.
![]()
--Dezaktywacja-- Borys trzymaj się!
|
|
|
|
Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Nie wiecie co się dzieje z Ravem ? Od dość długiego czasu nie odpowiedział na maila.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Może jest na urlopie? Przecież mamy wakacje.
![]()
the end
|
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
Tylko, że on oferuje KUPNO biletu za 150 zł... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Hehehe nie doczytałem sorki
![]()
Ostatnio edytowane przez emsi : 11.08.2008 o godz. 17:40.
![]()
--Dezaktywacja-- Borys trzymaj się!
|
|
|
|
Moderator
Offline |
|
|
emsi, ale on chyba chce kupić bilet, a nie go sprzedać. na czym ma więc zarobić?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
Pzdr. ![]()
Per aspera ad astra.
BKS JAGIELLONIA |
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Proszę wywalić w kosmos ostatnią stronę tego tematu:
http://www.wislakrakow.com/forum/sho...p?t=70&page=21 gorsze niż czat na onecie oprócz może 3 postów reszta to wstyd dla forum ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Dlaczego niektórzy zbanowani mają avatar a inni nie? od czego to zależy?
Edit: Coś tu chyba nie gra... http://wislakrakow.com/forum/member.php?u=31773 http://wislakrakow.com/forum/member.php?u=40612 Powód: multikonto?
Ostatnio edytowane przez Precel z makiem : 12.08.2008 o godz. 21:36.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Nie wiem, czy potrzebnie wznoszę alarm, ale może być dużo nieważnych głosów w typerze na najbliższą kolejkę. O ilę się nie mylę, RoS prowadzący tą zabawę, ma takie, a nie inne wymagania co do formy oddawania głosów, bo do sprawdzania "kuponów" wykorzystuje jakiś prosty skrypt/programik. Niestety w regulaminie wyraził się nieprecyzyjnie.
Zastąpienie np. Łódzki KS skrótem ŁKS może nie wydawać się zmianą nazwy drużyny, ale dla skryptu jest to coś innego. Do sedna, ktoś w temacie pozamieniał sobie na tej zasadzie nazwy klubów w kuponie. Nie robiłbym afery gdyby nie to, że następna osoba powieliła ten błędny kupon i zabawa może się posypać, albo prowadzący będzie miał więcej niepotrzebnej roboty. Prosiłbym modów o interwencję i zmianę 6. punktu regulaminu, tak żeby był jaśniejszy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Wiem, że to może wyglądać jakbym męczył czy coś ale czy ten fajny kalendarzyk na głównej stronie kiedyś powróci? Bo był całkiem przydatny i funkcjonalny.
dziekuje. |
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Błagam o zamknięcie tematu o pucharach w wykonaniu Wisły przynajmniej do meczu rewanżowego. Jest to jedyny temat na forum, w którym się coś dzieje, jednak czytać się tego nie da. Mdłości mnie biorą jak patrzę, co niektórzy wypisują.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
By dostawać więcej od życia, dawaj więcej od siebie.
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
oj tam, Zbychu nie czepiaj się.
![]() takie małe pytanie do adminów, czym spowodowane były ostatnie przerwy w dostawach forum? wczoraj, dziś... edit: wyczyśccie ostatnią strone tematu Ekstraklasy, bo sie oftop o SopCastach i hqtv zrobił.
Ostatnio edytowane przez Gucio25 : 15.08.2008 o godz. 23:10.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
mam kłopot z zauploudowaniem obrazka do podpisu. To wina serwera na który wrzucam? o co chodzi?
|
|
|
|
ranny ptaszek
Offline |
|
|
Efekt wcześniejszej awarii. Trzeba cierpliwie poczekać.
![]()
www.historiawisly.pl
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
czesc
prosze o zmiane nicka na Stone Island dzieki |
|
|
|
Vide Cul Fide
Od: 09.2004
Offline |
|
|
dotyczy to rowniez avatarow ?
Upload failed due to failure writing temporary file. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
od czego zalezy to ze niektorzy maja np. okreslony staz pod nickiem Junior Member /Member/Senior Member
inni zas swoje hasla ... czy mozna prosic o zmiane napisu pod nickiem czy od czegos to zalezy |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Junior/member/senior zależy od ilości postów.
Podpis pod nickiem można otrzymać tylko od moderatora. Jest to forma pewnego wyróżnienia i szczerze to nie masz co na to liczyć. No chyba że na "Miszcz Ortografii" lub coś w ten deseń. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
wskaz gdzie pisze z bledami ortograficznymi to bedziesz "wielki" koniec OT
|
|
|