|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
1-0 Śląsk - Sotirović ![]() ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dziś wg mnie zremisowal wygrany mecz, nie wiem czy to frycowe czy co ale kontrolowac mecz przez 90% czasu miec 10x wiecej sytacji i nie wygrac to trzeba sie postarac.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Nic ciekawego nie gramy ale strzelamy.
PS Ciekawe co z naszymi kibicami bo nawet ich nie słychać |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
KSP 0-2 Wisla
0-1 http://pl.youtube.com/watch?v=N1d-KYTI0oI 0-2 http://pl.youtube.com/watch?v=i30k4C27mMY
Ostatnio edytowane przez e : 16.08.2008 o godz. 21:37.
![]()
|
|
|
|
Warszawski rozmywacz I
Od: 02.2005
Skąd: Ty przeklinasz to miasto, te ulice, ja na tych ulicach co roku pale znicze
Offline |
|
|
Bydełko z Bytomia pokazało dzis "klase".
Idealny przykład aby nie dac komus licencji, i pier.... mnie ze "piłka nozna dla kibiców" - jak nie masz kasy nie grasz. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
A o co ci dokładnie chodzi ? bo jakiś niekumaty jestem, fakt oglądałem kilka minut ten mecz i jesli chodzi o doping to non-stop praktycznie ciupali nam i Śląskowi....ale kibiców Śląska nie było....
Coś podobnie Polonia która ciupała chyba tylko w początkowej fazie pierwszej połowy, jak z tego co wiem spora liczba naszych kibiców dotarła w czasie jej trwania lub pózniej ![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
|
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
W lidze+ zaprezentowali stadion Polonii Bytom. To cudo nie powinno mieć licencji, szatnie w kontenerach? To nawet Warta ma lepsze
A oszołoma od kamieni mam nadzieję wyłuskano z publiki i zrobiono, co z nim należy. hyh, cały czas nie mogę zrozumieć, jak tydzień temu mogliśmy przegrać z tym cieniutkim jak zupka Knorra Bełchatowem. Tydzień już mnie ta porażka uwiera. Jutro jest mecz prawdy. Trzeba wygrać, inaczej gadanie o walce o mistrza mozna schować między bajki. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Może wejdziesz na ich forum i pośmiejesz się z nich? Ubaw po pachy... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Widzisz, to że cracovia przyjmowała gości w blaszanych barakach nikogo nie dziwi.
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 17.08.2008 o godz. 08:59.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
e tam, nie przesadzaj. Macie dobrą pake i wspaniale morale po pogonienu Zurychu. A nawet jakby, to dopiero 2 kolejka, a recze Ci ze po pierwszej rundzie juz nie bedzie tak wiadomo kto bedzie mistrzem. Wróże Wam spokojnie miejsce pucharowe
|
|
|
|
Warszawski rozmywacz I
Od: 02.2005
Skąd: Ty przeklinasz to miasto, te ulice, ja na tych ulicach co roku pale znicze
Offline |
|
|
pokazali jak jakis malolat rzuca kamieniem w Sotirovica.
To juz Łeczna ma lepsze zaplecze niz taki Bytom. bez kitu zazenowałem sie..
Ostatnio edytowane przez Kijek : 17.08.2008 o godz. 00:44.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Gdzie można obejrzeć ten materiał n/t 'kontenerów' ?
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Co do licencji to pewnie sa niezle wały w PZPNie . Pewnie taki dzialacz PZPN z terenu ze Slaska + wlasciciel Polonii jada do Listka i mowia:"-K*rwa Michał dopuść nas ,pamietasz jak w 1986 roku poszedlem ci na reke" ,a Michał na to:"Kaziu no dobra ,ale to juz ostatni raz" i Polonia Bytom gra w Extraaklasie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Cytat:
Mam nadzieje, że dzisiaj w Białymstoku kolejne nakłócie balonu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Patrząc na to, jak Jaga grała z Arką, to niestety wątpię. No chyba że Lech coś strzeli, jeśli wiecie co mam na myśli
![]() ![]()
Tylko jeden klub kocham aż po grób!
__________________________________________________ Lubisz dobrą fantastykę? Jeśli tak, to zapraszam na moją stronę: https://www.patreon.com/ArturPlatek |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
35sek i Odra 1:0 ! hahahaha nie moge
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ladnie sie zaczyna... cisnac Odra, cisnac!
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wiem, ale rozwaliło mnie to doszczętnie
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Tylko dodam że Wodzisław to jest wielce parszywe miejsce - sam nie mogę się doliczyć ile razy nasza Wisła tam wtopiła :/ można więc powiedzieć - żadna niespodzianka
![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kocur - my to my, ale Legia ostatnio na 12 spotkan wygrala tam 10
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Lech sie meczy poki co z Jagusia
Legia udawadnia ze trener Urban bedzie mogl zostac kolejnym asystentem w Reprezentacji bez ogladania sie na zobowiazania wobec eLki PS. No i sie powtorzylo..Jaga miala szanse a ola strzela Lech. 1-0.
Ostatnio edytowane przez Pan Jotka : 17.08.2008 o godz. 16:30.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Karny dla Odry powinien być czy nie? obiektywnie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Odra 2-0!!
i co teraz powiecie Co do karnego , jeden sedzia by podyktowal drugi nie |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
chyba już 2 ?
Jaga, niestety, Arboledy nie upilnowała, pierwszy gol wpadł ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
karny widocznie byl, bo sprawiedliwosc istnieje - 2-0!
![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|