|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
eeee tam wszyscy to samo... ja bym narzekał że będziemy grać w chorzowie LM a nie w Krakowie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Dla mnie to bylby spontan,napewno od razu płacz zwyciestwa ,pozniej dojscie do siebie a pozniej chyba juz tylo chec podziekowania za to pilkarzom .Gdziekolwiek by byli
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Najpierw bym się popłakał (ze szcześcia), a potem ... "Na Zimny Browar Nadszedł Czas" Tekst z kawałka "Defket Mózgu"
![]() |
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Z doświadczenia swojego i koleżanki wiem, że śpiewanie hymnu przez okno to zły pomysł. I nawet pierwsze po awansie Craxy wygrane derby nie są dobrym argumentem...dla sąsiadów. Myślę, że awans Wisełki byłby równie mało wartościowym argumentem wobec nich
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Po meczu poszlibyśmy ze znajomymi na rynek i świętowali do bialutkiego rana.
![]() ![]()
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
poleciałyby łzy..
![]() śpiewy też by były, a świętowanie awansu przez długi, długi czas. temat długofalowy. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Bolec, Chłopaki nie płaczą
A tak na serio oj byłoby wielkie świętowanie w Krakowie po meczu, jeden z piekniejszych dni w życiu każdego z nas ![]() ![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Jeśli powiem że, bym sie poryczał nie byłbym orginalny. Jeśli powiem że schlał bym sie do upadłego nie byłbym orginalny. A więc:
- wydepiluje nogi - przeczytam Biblie - skocze na [bandżi] - będe sie uczył w nadchodzącym roku szkolnym - tygodniowy ban na forum Starczy... ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
ja tam mieszkalem na Muranowie w Warszawie(dzielnica propolinijna) i wygrana z Panathinaikosem obspiewalem na maxa przez otwarte okno. Zatem niech Prezydentowa sie nie martwi o sasiadow
Co zrobie jak awansuja? Nic. Zycie sie moje nie zmieni wiele. Tyle tylko , ze w co druga srode bede mial mrowienie w calym ciele i bedzie mi sie chcialo na kims wyzyc ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Ja bym w szkole przez cały miesiąc chodził w koszulkach Wisły
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A tam bzdury gadasz Płakałem po Panathinaikosie, po Liverpoolu (Arsenal-Liverpool ćw.LM), łzy złości po meczu Polska - Austria, także różnie to bywa. Choć ja jakoś nadzwyczajnie przeżywam to co się dzieje na boisku, bo gdy ja się trzęsę z nerwów moja rodzina jak z kamienia Browara też bym się chyba nie napił, za dużo emocji ![]() ![]()
Zbigniew Boniek - "Śmierć, wybuchowa atmosfera wisiały nad stadionem."
Michel Platini - "Ten wieczór nie miał nic wspólnego z futbolem." The Daily Mirror - "Dzień w którym umarł futbol." 29.05.85 |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Z tym pomysłem u mnie było by słabo, chodze do szkoły na Oświecenia ... i będę też tam mieszakł od września ... ;/
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
A może by tak po awansie i losowaniu grup udać się na piechotę do miejsca gdzie rozegramy pierwszy mecz w LM. Zakładając oczywiście że będzie to wyjazdowy mecz
![]() ![]()
"NIECH ŻYJĄ ŻOŁNIERZE POLSKIEJ ARMII PODZIEMNEJ"
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
wszyscy by pieknie swietowali;] chciałbym powiedziec ze po awanasie chodziłbym w koszulce wisly do szkoly (jak barthez) ale chodze do sql w wieliczce a tam to by mnie żydki pięknie dojechały;D
WISŁA xD |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
No to już pora udać się przed tv odbiornik
Mam nadzieję że za nieco ponad 2 godziny ten temat będzie ciągle aktualny... ![]()
"NIECH ŻYJĄ ŻOŁNIERZE POLSKIEJ ARMII PODZIEMNEJ"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
1. Poryczę się jak bóbr.
2. Zafunduję sobie fryz "a'la Bednarz" ![]()
W prosektorium najprzyjemniej jest nad ranem, gdy szrzeje za oknami pierwszy świt. W takim świetle całkiem ładnie wyglądają starsze panie, a i panom nie brakuje wtedy nic...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Heh..palnąłeś jak Bednarz grzywką o parapet NIestety, ale temat wydaje się być coraz bardziej nieaktualny... ![]() ![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Jak Wisła Awansuje do LM To pójdę na mecz cracovii i wejdę na ich młyn w Barwach Wisły
![]() ![]() WISŁA --->ŚLĄSK--->UNIA---->LECHIA |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Widać życie ci nie mile ale ZA WISŁĘ ZA NASZ TS PÓJDZIEMY AZ PO ŻYCIA KRES
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
A ja poczekam cierpliwie na awans do przyszlego roku.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
czytając temat:
Jak bym nie oglądał meczu to bym się zwijał ze śmiechu... nie wiem dlaczego, ale jakoś kojarzy mi się z tym: http://pl.youtube.com/watch?v=zP0sqR...eature=related
Ostatnio edytowane przez MicK : 13.08.2008 o godz. 23:47.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Przy obecnym stanie jak awansujemy, to:
- sprzedam moje szaliczki - zgolę się na zero - zrobię sobie dziarę na całe plecy - wejdę do Yakuzy w dzień meczu i postawie wszystkim piwo... |
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A tu sie z Tobą nie zgodze, bo uważam, że to był mecz najlepszej drużyny na świecie z Barceloną i przy tym zostańmy. Najlepsza drużyna świata miała słabszy po prostu dzien. jutro bedzie lepiej ![]() ![]() Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawde .... aż ciężko czasami ich wyprzedzić .... |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
wieczni optymisci
![]()
.....
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
|
chyba bardziej pasuje wieczni marzyciele
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
siekiera w plecy i 100 chujow w dupe... AWANSUJEMY !!
Owiadczam, ze w momencie strzelenia bramki na 4-0 dla Wisly wyjde na plot E i napluje na morde Valdeza, naucze sie hiszpanskich przeklenstw, bede buczal na eto i rzucal wen jablkami (bo bananami to bylby RASIZMMMMM), po zwyciestwie wpadne na boisko, poprosze jakiegos katalonczyka o koszulke i na jego oczach ja zdeptam |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
![]() Cytat:
![]() ---- a ja ? po środowej przegranej byłem tak nawalony ,że ciężko mi sobie wyobrazićjak wyglądałbym gdybyśmy awansowali po następnym meczu ... ![]()
|
||
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
![]() ![]()
Tylko jeden klub kocham aż po grób!
__________________________________________________ Lubisz dobrą fantastykę? Jeśli tak, to zapraszam na moją stronę: https://www.patreon.com/ArturPlatek |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
prześpię się z dziewczyną bez zęba na przedzie...
![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|