|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Łobodziński - DNO
Baszczyński - DNO Czyli Prawa Strona - DNO |
|
|
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
|
człowieku a czym? spodziewałeś się że może być inaczej z kandydatem do wygrania CL?
nie ma co się załamywać. Po prostu cieszyć się że nie było kompromitacji w wyniku, bo wynik idzie w świat!! Pamiętasz jak Zagłębie grało ze Steauą? Różnicy klas nie było aż tak strasznej. Bo to już bardziej nasz poziom. A i tak jesteśmy od Steuay gorsi. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Ech no coz zycie zweryfikowalo wszystko
![]()
http://www.lolowisko.republika.pl/ !!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Może za roook... w rewanżu wypada wygrać żeby wyjść z twarzą.
Czy wygrywasz, czy nie, zawsze ja kocham Cie, w sercu moim WISŁA, i na dobre i na złe. ![]()
![]()
Ostatnio edytowane przez Kamson : 13.08.2008 o godz. 22:43.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
W sumie to i może lepiej bo do Krakowa przyjedzie Barca z nastawieniem żeby odklepać mecz i może uda się nie przegrać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
No cóż... Krótko mówiąc wynik bez niespodzianki... Załamany, czy zdruzgotany nie jestem bo po golu Eto spodziewałem się że może być nawet gorzej...
Trzeba mimo tego wyniku zmobilizować się i pokazać kawałek dobrej piłki w Krakowie. Nic innego nam nie pozostaje... |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
no i elegancko - wynik przyzwoity i do tego chyba nie stracilismy duzo sil przed meczem z Polonia
wcale bym sie nie chcial byc kibicem Barcy - przeciez tam jest tak denna atmosfera, ze sie nie da meczu ogladac przeciez u nas gdybysmy grali jak taka Barca to by byla taka presja na atak, ze taki rywal jak dzisiaj Wisla dostalby dwucyfrowke ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Narkotyki - Nie biorę!!
PS: Jak trzeba dam namiar do Monaru. PS2: Niektórzy tu płaczą jakbyśmy przegrali z jakąś drużyną z trzeciego świata, a przegraliśmy z klubem z samego piłkarskiego szczytu. Wstydu nie było walczyliśmy na tyle ile nas stać, teraz się skoncentrujmy na lidze i Pucharze Uefa. Dobranoc Panie i Panowie.
Ostatnio edytowane przez emsi : 13.08.2008 o godz. 22:44.
![]()
--Dezaktywacja-- Borys trzymaj się!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Kurcze u mnie była nadzieja na 2-0. Słabo graliśmy i tyle, robili z nami co chcieli, gdyby chcieli i przycisneli badziej to byłby wynik nawet dwucyfrowy. Fatalny mecz.
![]()
Wisła Kraków i wszystko jasne
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
No niestety porazka... ale to bylo do przewidzenia trudno teraz rewanz na R22 mimo takiej porazki mam nadzieje ze kibice dopisza.... CZY WYGRYWASZ CZY NIE ZAWSZE JA KOCHAM CIE....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Luuuuuuuuz... stalo sie to co mialo sie stac.
Dobrze ze chociaz 4-0. dobry wynik jak na mecz z najlepsza druzyna swiata. szacunek - Pawelek (o dziwo), Diaz i NASI KIBICE - pokazali miejsce w szeregu kibicom Barcy. Ja tam nie jestem wk... u siebie moze pykniemy brameczke i bedzie dobrze ![]() wazne ze mecz poszedl w swiat, bez wzgledu na wynik i hajsu sie troche zgarnie. Tyle. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co ty chcesz od Baszcza? Jest moze 5% obrońców, ktorzy byli by się w stanie sprzeciwic Thierriemu. NIe bez powowdu nazywany był w Anglii angielskim TGV. Łobo to samo, jeden z lepszych jego meczow w Wiśle. ![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
wiecie co przegraliśmy mecz w głowach i tyle w temacie...
a co Sobol wyprawiał ehhh dobrze ze po jego stratach nie padały bramki bo by dopiero było.. a no i zbieram kasę na pomnik dla Clebera jedyny który nie wystraszył sie Barcy... ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
byle teraz nie wpaść na Milan, ale znając nasze szczęście............
![]()
od kołyski, aż po grób zawsze ukochany klub WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Ludzie wyluzujcie
Czegóż wy się spodziewaliście ![]()
Colin McRae[*] Żegnaj Mistrzu. Teraz pewnie ścigasz się z Ryśkiem i Januszem pilotowany przez "Beefa" po niebiańskich OSach...
"Heroes don't die, they just move on to the next stage" |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Brawa dla naszych kibiców ! Slychac ich było z samej góry Camp Nou ! BRAWA !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Znając nasze szczęście w losowaniu to w I rundzie Pucharu UEFA trafimy na AC Milan. Przynajmniej Ronaldinho pozna swojego brata bliźniaka (Diaza)
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No to Wisła popłynęła...
Powód: błędy
Ostatnio edytowane przez bonawentura : 13.08.2008 o godz. 22:52.
![]()
RAZEM WYPEŁNIJMY STADION PRZY REYMONTA !!! RAZEM BUDUJMY WIELKĄ WISŁĘ !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Napewno minusem jest to że wyszliśmy bez jakiegoś pałeru
Po bramkach sie załamali i było po meczu. plusy? gra Diaza i Pawełka. no i oczywiście nasi kibice teraz można żałować że zabrakło kasy na wyjazd ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Taktyka też była kiepska, bo to kopanie do Brozia to w pewnym momencie zrobilo sie śmieszne. Nie chce się pastwić nad tym Baszczem, ale... szkoda slów. Dobrze zagrali: Pawełek, Diaz. Poprawnie Cleber i Piotrek Brożek. Nie mam pretensji do Brozia, bo nie miał z czego nawet strzelić. Niestety, ale reszta naszych kopaczy to nie podjęła walki.
|
|
|
|
Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
4 do 0! Wisełka żegna frajera!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Mimo smutku wielkiego ,ja jestem dumny ,że kibicuję takiej drużynie jak Wisła!! Szacunek dla wszystkich co pojechali , świetna postawa naszych z dopingiem dobrze slyszalni, pikniki barcy to żenada przy takim wyniku podniosą dupsko dwa razy na mecz wstyd, ciekawe jaka cisza by była gdyby tyle przegrywali co my.Ciekawe co będzie jeśli skończy się piłkarska potęga w Barcelonie ?
sorry ze w pilkarskim temacie to pisze |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Brakowalo mi w takim meczu Kuby Blaszczykowkiego..
Tak pociagnac gre.. Jak w meczu z Nancy, FC Basel albo z Fayernordem Tylko tyle!!!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Blagam przestan pier***** farmazony. Kazdy nasz pilkarz zagral na ile mogl, niema cudow, chyba musi byc jakis powod ze ich pilkarze kosztuja grube miliony a nasi tysiace ojrosow. A Lobo akurat zrobil chyba najwiecej akcji ofensywnych w dzisiejszym meczu, wiec sie od niego odstosunkuj...
Jedyne do czego moge sie przyczepic w dzisiejszym meczu, to ze nasi nie stosowali praktycznie presingu, ale tak samo bylo w Jerozolimie. Mysle ze na Reymonta bedzie to wygladac duzo lepiej. Ogolnie rozczarowany nie jestem, spodziewalem sie ze moze byc taki wynik. Mimo wszystko brawa dla Skorzy, ktory wiedzial jaki mamy potencjal i madrze ustawil nasz zespol. Probowalismy odbierac pilki na naszej polowie i grac prostopadle na Brozka, bo Barca byla bardzo wysoko ustawiona. Kilka razy sie udalo, ale Brozek nie mial wsparcia i nie udalo sie strzelic. LM nie bedzie w tym roku, ale mysle ze spokojnie mozemy ugrac cos w PU. ![]() "WHAT DON'T KILL US, WILL MAKE US STRONGER" THE WHITE STAR DIVISION
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
pieniadze nie graja roli, nazwiska nie graja roli... piszczalka czy jak im tam wyeliminowali Rangers (?) hehe.
kogos dziwi ten wynik? bo mnie nie i jestem zupelnie spokojny i dziekuje Bogu ze tylko 4-0. Barca to najlepszy team na swiecie, my jestesmy najlepszym team'em w Polsce. WAKE UP! Brawa dla naszych KIBICOW, ich a fanow Barcy dziela lata swietlne! TYLKO WISLA! WIELKA WISLA!
Ostatnio edytowane przez autocontrol : 13.08.2008 o godz. 22:51.
![]()
sezon ogórkowy = nuda
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Tylko my wiemy ze Wisła wygrala !
nie oklamujmy sie, wszyscy wiedzielismy ze tak sie stanie i modlilismy sie o najnizszy wymiar kary, chociaz sam liczylem na jedna jakas tam brameczke. Pozostaje nam p.uefa ![]() ![]()
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)
"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP ! ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
taki mały klubik, który nie może już inwestować w stadion (bo wystarczająco duży i ładny) ani w pensje (bo w Italii ogromne podatki), więc inwestuje w MilanLab. Ten oto klubik stwierdził, że CL to nudne rozgrywki i w tym sezonie chce poznać emocje dostępne tylko w UEFA Cup.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie no - panowie, spokojnie - nie denerwujcie się. Przecież nie od dziś wiadomo, że drużyny pokroju Barcelony są niedoścignione, a w dzisiejszym spotkaniu widać było różnicę klas, a raczej lata świetlne dzielące Wisłę od Barcy. Druga sprawa - transfery. Pchanie się w zagraniczne transfery wcale nie przynosi wiele dobrego. Lepiej jest grać piłkarzami krajowymi, zbierać talenty i znów, powoli, sukcesywnie zbierać dream team. Będzie to katorżnicza praca, ale jednak warto zaczekać na kolejną erę nowych Żurawskich, Frankowskich, Szymkowiaków i innych Głowackich. Należy budować siłę Wisły od nowa, bo dziś nic ntakiego nie pokazała - była widoczna pewna taktyka Skorży, ale co z tego, jak nasza drużyna nie potrafiła wyprowadzić akcji, potrzymać trochę piłki i pograć z przeciwnikiem. Niestety, byliśmy diametralnie inną drużyną niż w meczach z Beitarem - lekko przestraszoną, drużyną, która nie potrafiła nawiązać walki. Jestem ogromnie zdziwiony, że Wisła nie potrafiła stworzyć choć 2 składnych akcji, groźnych kontr. Wszystko było zbyt czytelne i grane tylko na Pawła Brożka. Tak się grać nie da. Pokazała nam Barca jak się gra w piłkę. Pozdrawiam.
Powód: błędy
Ostatnio edytowane przez bonawentura : 13.08.2008 o godz. 22:55.
![]()
RAZEM WYPEŁNIJMY STADION PRZY REYMONTA !!! RAZEM BUDUJMY WIELKĄ WISŁĘ !!!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|