|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
ja bym chcial zeby Wisla bramke strzelila i nie stracila zadnej
mam nadzieje ze wezma nogi za pas i zaczna oddawać strzały ![]() |
|
|
|
Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
czyli znowu mialem racje. Skonczy sie na 5-0 pewnie, ale za to w krakowie moze pozwola nam zremisowac wiec spoko
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
|
A powiem wam że na takim lotnisku to po prostu dramat się gra
Nie dziwię się Wiślakom że się boją ruszyć bo to jest naprawdę wielkieeee boisko...Widać że styl Barcy wynika z tego boiska. Zmiana stron jest zabójcza dla rywala bo musi cała drużyna się przemieścić ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
ojj widać różnice klas i to olbrzymią ale nie oszukujmy się, to jest wielka Barcelona, mam nadzieje że nie nastrzelają nam dużo więcej jeszcze
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
wnerwia mnie komentator. Głupi gnojek, który ma pretensje, że Wisełka słabsza od Barcy. Co to za jeden i skąd on jest?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Łobo szaleje
![]() Jednak widać różnicę między zespołami - niestety kasiora robi swoje i liga w jakiej zespoły grają ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Nie ma elementu w ktorym bylibyśmy lepsi odBarcy...no może poza ilością popełnionych fauli :/ Ale co się dziwić
Nie ta liga, nie te zarobki, nie ta klasa piłkarzy...Ja oglądam mecz bez foni bo mnie mega wkurzają opóźniające się obrazki albo przyspieszony komentarz ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
ludzie,i co wam by dał Nei, Jodłowiec czy inni? I tak piłkarze Barcy są o 3 klasy lepsi...
To nie jest wina Wisły, tylko Polskiej piłki w ogóle. "Dream team" naszej ligi dostał by od niej baty. Co ciekawe... Wisła nie gra źle. W zasadzie to dawno nie widziałem tak dobrze grającej Wisły! Ech,wbić im jedną bramkę... było by super. Ale to inny świat - u nich jest piłka nożna, u nas piłka kopana.
Ostatnio edytowane przez Elendil : 13.08.2008 o godz. 21:39.
![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Komentator tez przesada.. jakby pretensje mial ze Wisla nie prowadzi z Barca
mam nadzieje ze po 1 polowie niektorzy od tych "pieniadze nie graja roli, nazwiska bla bla bla.." otrzasneli sie i zeszli na ziemie. Boze... jedna bramka dla nas i bede b. szczesliwy ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
trudno do kogos miec pretensje - poprostu roznica klas
kazdy wynik nizszy niz 5:0 bedzie sukcesem i zachowaniem twarzy ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Wydaje mi się że przy troszke odważniejszej grze spokojnie można puknąć im bramkę.
Z tego co widze, to nasi nie narobili w pory jak to było z Realem, ale też nie ma co liczyć na bramki gdy sie posyła długie piłki do osamotnionego Brożka. Jak nam nie walną jeszce ze 2 czy 3 bramek to będzie dobrze. Ja moge powiedzieć, że za grę się nie wstydze, bo dają z siebie dużo. Barcelona to jednak Barcelona, grają na luzie, ale też im nie wszystko wychodzi. |
|
|
|
Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
oby nie bylo dwucyfrowego wyniku w agregate
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ale mina Wilczka... bezcenne
chłop posmutniał trochę, jak szybko został sprowadzony na ziemię, że Barca gra skutecznie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Baszczu to zapamięta ten mecz do końca życia, Henry go robi jak chce. O dziwo dużo lepiej wygląda Piotrek Brożek.
![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Pawełek póki co jak Artur Sarnat gra mecz życia... Co może to wyjmuje... Szkoda tylko że Sarnat mógł więcej wyjąć... bo te dwa gole... Co bramkarz może zrobić... Nic...
Szkoda że Brożek w tej pierwszej akcji nie próbował strzału... Trzeba dać Valdesovi szanse do pomyłki... Nawet Realowi strzeliliśmy bramke... Barcelonie też choć jedną wypada... Choćby honorową... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Dla mnie to wygląda jak by sie poddali już
![]() Może Skorża wyjedzie ze słowami Reymana i jeszcze wygramy ![]() Jak dla mnie na boisku zieniu za Łobodzińskiego. kiszke gra tez baszczu ale za niego raczej nie ma kto wejść. Singlar nie doświadczony... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
na Camp Nou przegramy 2-0 a na Reymonta pykniemy ich standardowo 5-0
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Ty już nie bądź taki do przodu, bo cię z tyłu zabraknie. Drugi mecz gramy u nas - jaką mamy murawę wszyscy wiemy, a Barcelona nie lubi na takiej grać, bo nie da się grać technicznej piłki. U nas stawiam remis, ale to i tak nic nie da
![]() ![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
TVP ? nie mam pytań żenada ... Co do gry Pawełka to wybronił dwie 100% więc nie jest źle, no mógł wyciągnąć 2 bramkę no ale trudno. Wisła mało przy piłce na razie tylko z kontry grają stawiam na 4-2 dla barcy i mam nadzieje że Łobodziński zejdzie i wejdzie za niego Małecki lub Zieńczuk ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Wzmocnienia? proponuje wzmocnić zespol 11 pilkarzami...
ludzie dajcie spokoj, to jest inny świat, tutaj ludzie przychodzą tylko po to,zeby poogladac znanych i dobrych grajkow bo co oni mają procz pilki w tej biednej Barcelonie.Wisla poki co moze powalczyc z 'sredniakami' chociaz juz znanymi firmami. Pare zespolow jak Barcelona, Manchester są poza zasięgiem. Co do meczu to Wisla gra lepiej niz sparing partnerzy Barcy. Barcelona dysponuje kilkoma zagraniami których my nigdy nie zrozumimy, nie nauczymy się... o ile gol z daleka mozna upsrawiedliwiac, to akcje sam na sam juz nie. |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Teraz wystarczy zacząć grać w ta samą dyscyplinę co Barcelona i golimy ogórków aż miło.
Nie ma co rozpaczać, nasi robią co mogą. ![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Obyśmy dowieźli to 2:0 do Krakowa, naszych podobno 2tys. mam nadzieje jednak że może tych 11 zaskoczy kibiców i Barcelony jak i nas
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
w studiu tez smuty wala.... taki Szczesny mądry.. Wyjdz sam na boisku i pokaz klasy przy gwiazdach Barcelony.... Ze byl dobrym bramkarzem to teraz kurde znawca.......
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Ja wiem że to Barcelona, że znany klub na całym świecie ale to co czasami wyrabia ten pan w czarnym to po prostu przechodzi ludzkie pojęcie ...
Barca ma chyba umiejętności żeby sobie radzić bez pomocy sędziów ... ach, ciśnienie mi skoczyło kilka razy ![]() Czas przygotować kolejne piwo ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Qrna chata, jak się takim wynikiem skończy to nie byłoby źle patrząc trzeźwo.
Niestety to jak wyścig malucha z mercem, jakie wymiary ma boisko Barcy i o ile jest większe od naszego? Najbardziej razi środek pola, i boli że nie mamy kogo tam wstawić. Mam nadzieję że chłopaki zagryzą zęby i będą gryźć trawę przez nast. 45' bo jeśli zwieszą głowy i zaczną człapać może być bardzo źle. Prezes nasz widać ogromnie zestresowany, paznokcie wcina niczym landrynki. Laporta też pewnie nie może się odnaleźć bo jak niby gościa z Polski pocieszyć. ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ciekawy mecz, bo obnaża do bólu umiejetności kilku naszych kopaczy.
Tak się zastanawiam, po jaki ...j organizujemy te sparingi z Liverpool'em czy Sevillą, bo jak przychodzi co do czego to i tak mają pełno w gaciach. Niech zagrają z jajami a nie jak panienki. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Ale masakra, wiedzialem,ze jesteśmy slabi i gramy z drużyną, ktora naszą reprezentacje by punknęla ale żeby aż tak nie potrafić nic dobrego zagrać? Nasi grajkowie to nema techniczne. Dzięku Bogu,że gramy z Barceloną i ta niemoc pod każdym względem mnie nie dziwi ani nie martwi. Najlpesi grajac pilkę treningową pokazują nam gdzie nasze miejsce.
Jedyny plus to Pawelek, widac,ze nie pękł. A ten strzal Henrego z dobitką, bardzo ladnie. A tak Barcelona to znowu nie takie grajki. Jakbym umial grac tak jak oni to bym duzo lepiej grał. , nie ma się czym podniecać.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 13.08.2008 o godz. 21:47.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No Panowie Wislacy teraz zagrac 45 min najlepiej jak sie da a reszte bedziemy konczyc w Krakowie.
JJJ BG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]()
Stan , sciagnij nam paru konkretnych pilkarzy.
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Ludzie a Rosja wyszła z połowy w finale z Hiszpanią? Jakby nie mieli Alvesa jeszcze oprócz Messiego to by im o wiele gorzej się grało
A tak mają 3 napastników w tym jednego w obronie![]() Nie bez kozery mówiono że to by była większa sensacja remis tam niż Wembley. Jeszcze kupią Silvę to niewielu podskoczy.
Ostatnio edytowane przez Joe Cole : 13.08.2008 o godz. 21:47.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Czy mi się wydało czy na trybunach widziałem synów Clebera
? |
|