|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Piotr Brożek zagra:
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/...-barce,1161935 Barcelona gra z Wisłą o życie http://darekwolowski.blox.pl/2008/08...a-o-zycie.html |
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
Sorry za ot. Powód: pomyłka
Ostatnio edytowane przez treneiro : 13.08.2008 o godz. 14:26.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Mimo, że szanse na awans są bliskie zeru to mam nadzieję, że napsujemy Barcelonie krwi. Marzy mi się, żeby rozstrzygnięcie padło dopiero w Krakowie, a Barcelona najadła się pożądnie strachu. Nie pozwólmy, żeby 3 runda eliminacji była dla FCB kolejnym sparingiem przedsezonowym. Walczmy... niech posypią się kartki - z jednej i z drugiej strony. Żeby zapamiętali raz na zawsze nazwę Wisła.
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Hehe wiedziałem że z Cleberem i Brozkiem to był farmazon... WALCZYC WISŁA WALCZYC !!
Mecz o 21:45 ja na szczescie juz wymyslilem sobie zajęcie ide po grac z chłopakami na boisku a potem JAZDA!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Ja wierze ze chlopaki dadza rade i nie wyjda na mecz z miekkimi nogami ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
[jova napisał(a):
Rangers - IFK Goteborg 1:1 0:3 1998/1999 NK Croatia Zagreb - Celtic 3:0 0:1 1999/2000 NK Maribor - Olympique Lyon 1:0 2:0 2000/2001 Feyenoord - Sturm Graz 1:1 1:2 Inter Mediolan - Helsingborgs IF 0:0 0:1 2002/2003 FC Basel - Celtic 2:0 1:3 2003/2004 Newcastle Utd - Partizan Belgrad 1:0 0:1 k. 3:4 2005/2006 Celtic - Artmedia Petrżalka 0:5 4:0 2006/2007 Ajax Amsterdam - FC Kopenhaga 0:2 2:1 2007/2008 Slavia Praga - Ajax 2:1 1:0 2008/2009 Wisła Kraków - Barcelona ?:? ?:?
Ostatnio edytowane przez grosz : 13.08.2008 o godz. 13:47.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
No ale to nie sa takie firmy, moze poza Interem, chociaz on do dzisiaj nie błyszczy.
![]() |
|
|
|
Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Chłopaki nie powinni się stresować.
Denerwujące jest to podniecanie się wielką Barceloną. Łełełe. Jaka to ona jest fantastyczna. Barcelona to klub, który w swojej lidze nie przegrywa tylko z Realem. To klub, który daje ciała w meczach ze słabszymi rywalami. Tak samo Wisła czasem zremisuje z Ruchem Chorzów albo innymi Polkowicami. Jedyna różnica między Wisłą, a grajkami z Hiszpanii jest taka, że my mamy okazje grać z Barcą raz na rok, a oni grają z nimi 2 razy na rok w każdym sezonie. I ich już nazwisko Pujol nie podnieca. Mnie zresztą też. Więc weźcie się wszyscy w garść, nie dawajcie tu durnych statystyk tylko czekajmy spokojnie na mecz. Bo będzie co ma być. I wg mnie będzie dobrze i te katalońskie gwiazdy zobaczą, że nie trzeba kosztować 504279238794237 mln euro żeby umieć kopnać piłke prosto i przebiegnąć 50 m na sprincie. |
|
|
|
Member
Od: 10.2005
Offline |
|
![]() He He He Jazda Jazda Jazda ..... Już widze Brozia jak z flagą Wisełki spaceruje po Camp Nou (patrz zdjęcie obok)Powód: Dopisek
Ostatnio edytowane przez vorsiak : 13.08.2008 o godz. 13:50.
![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur,
i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Wiem, że Barcelona wiem, że emocje, ale postarajcie się trochę powstrzymać i nie piszcie, co tylko ślina na język przyniesie a w szczególności zostawcie dla siebie informacje gdzie, kto jest, co robi i w jakim jest stanie emocjonalnym, bo forum nam się zupełnie rozjedzie
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
Zdarzały się często wyniki dwucyfrowe, często różnice 7-8 goli - Pamiętam że Legia pogoniła UTArad bodajże 8:0 !!!!!!!!!!!!!!! A i Barceona zdarzało się że goniła "średnich przeciwników" różnicą 5-7 bramek ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Wiem, że jestem niepoprawnym optymistą, ktoś powie: głupkiem, ale ja zdania nie zmienię. Wierzę, i to bardziej, niż w zdobycie Pucharu Polski w zeszłym roku, że Wisła zremisuje na wyjeździe z Barceloną, a u siebie wygra i przejdzie! I Skorżę będą nosić do końca roku na rękach.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
W 1991 Legia, w tamtym sezonie ligowy średniaczek, potrafiła wyeliminować Sampdorię i postawić się Manchesterowi. Czy ktoś wyobraża sobie, by znajdujący się rok temu w podobnej sytuacji Bełchatów był w stanie powalczyć z Man Utd? I niech nikt mi nie mówi, że to dlatego, że polska piłka była mocniejsza. Przypomnijcie sobie wyniki repy z tamtych lat. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
Inter miał wtedy pake niewiele słabszą niż obecnie Barca, a Szwedzi byli drużyną znacznie słabszą niż Wisła. Pozatym Inter trenował wtedy niejaki Marcello Lipi. Rok 2000, kwalifikacje do LM. http://www.youtube.com/watch?v=cLvWK...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=pMiWt...eature=related
Ostatnio edytowane przez pawelos84 : 13.08.2008 o godz. 14:55.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Lech Poznań - Barcelona 1:1 i 1:1..przegraliśmy w karnych.
A więc da się z nimi grać ![]() |
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Dobra, ale ile było o takich meczy jak
Inter - Helsingborg 0:1 ; 0:0 ? 5 % ? 95 % po swojemu. zmiescimy sie w tych 5 % ? wątpie. ![]()
sezon ogórkowy = nuda
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Może wkońcu bo już te 95% napewno wyrobiliśmy
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A Barca? 2003/04 druga w lidze, 04/05 i 05/06 mistrz, 06/07 druga, a teraz trzecia. Do tego LM w 2006tym. Na temat Helsingborga się nie wypowiadam, bo nie pamiętam tego zespołu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Dobra..i tak nie przegadacie tych "realistów". Ci co nie wierzą w awans przy nie daj boze niekorzystnym rezultacie zaraz po meczu beda pisac - "A nie mówiłem". Miejmy nadzieję, że ci drudzy dziś będą mogli to napisać..w tym ja. Przed zadnym meczem nie bylem tak spokojny o wynik. Może dlatego, że nie ma ciśnienia na LM w tym sezonie a może jednak coś w tym jestg. Wczoraj mi się śnił pierwszy mecz a dziś rewanż. W pierwszym eczu przegraliśmy 2:1 strzelając bramkę w 90 minucie. W rewanżu wygraliśmy 1:0 po bramce również w 90 minucie, ale to my przeważaliśmy na boisku a nie BArcelona.
Ludzie..będzie co będzie i nie zmieni tego pisanie"poniżej 5:0 będę zadowolony." My mamy strzelić tam bramkę i wierzę, że to uczynimy. ![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Proponuje się ogarnąć.
Wiadomo, że serce mówi, że przejdziemy Barce, jednak rozum podpowiada, że nie będzie źle jak przegramy tylko 2-0. Być może kiepski ze mnie kibic ale ja modle by nie było kompromitacji. |
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Krakowianie spotkani na ulicach podobnie: serce podpowiada jedno rozum drugie
http://www.mmkrakow.pl/1616/2008/8/1...category=sport najlepsza wypowiedź piłkarza cracovii w filmie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
No wybaccie , ja w Wisłę wierze i moim marzeniem jest wynik remosowy ale Realaistycznie patrzac nie ammy najmniejszych szans , żadnych .
To nie jest porównanie Dawida z goliatem , to jest jak armia 11 + 7 Goliatów . Smutana prawda ale my nie mamy zadnej swiatowej gwiazdy (ok norma w Pl. nikt nie ma) ale zawodników europejskich mieszczacych sie w składach zespolów typu Atletico Madryt , Olympiakos Pireus czy Fenerbace (monce srednie zespoły - to tego dązymy) tez nie mamy , moze prócz Brożka, Nie ma sensu porówywac budżetów bo nivy kasa nie gra ale w piłce klubowej to tak troche inaczej jest Nie ma też co porówywac nas do Artimedii bo Baca to 10 klas Celticu a my moze 2-3 klasy Słowaków. Tak więc rozum od 2:0 - 4:0 dla Blaugrany , serce jak Najbardziej Wislackie remis . Niestety zwycięstwo jest dla mnie mrzonką ale jesli co niekótrych optymizm by sie sprawdził do oddaje honor a Maćkowi stawiamy pomnik juz mozna postawić zresztą |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Ale .......icie wszyscy. "To jest jak armia 11 + 7 Goliatów" - dramat. Może sobie na trzeźwo uświadomicie, że 7 lat temu Barca miała dużo mocniejszy i bardziej zgrany skład niż obecnie, a jednak nie było tak źle. W ogóle nie wiem skąd się nagle tyle płaczków wzięło. Jak graliśmy z Realem, Barcą czy Interem to jakoś nie płakaliście tak.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Mam pytanie. Czy Wisla dostanie jakies punkty do rankingu uefa jesli osiagnie 'korzystny' wynik na Camp Nou lub w Krakowie zremisuje badz wygra, zakladajac,ze nie przejdie Barcelony.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Tak odnośnie piłkarskich sensacji to zdaje się ze w elminacjach do mundialu w Niemczech Portugalia zremisowała z Lichtensteinem 2-2 wyrównującą bramkę zdobywając pod koniec meczu...
Jakbyśmy powtórzyli wyczyn graczy z tego małego księstwa, czy kraju byłoby nieźle... Tak, za każdy remis i zwycięstwo są przyznawane punkty do rankingu niezależnie od rezultatu dwumeczu... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
Uważam że obecna Barcelona ma mocniejszy zespól...przynajmniej na papierze. Typuje 3:1 dla Barcelony... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
No nie było źle , typowo polskie , było wspaniale , heroiczna walka ale Przegrana ! Jak byś uwaznie przeczytał to tam płaczu nie było poprostu małe szanse na sukces(remis). A o zgranie Hiszpan się nie martw go mocniejsze zespoły na czele z fiorentiną się o tym przekonały jak to jest z niezgraną , nowa ze "niedoświadczonym" zespołęm szkolenioweym (srednia 5 goli na mecz coś mówi choć to spraningi nie grane jednak z "ogórkami") Z Realem poprostu byo tak jak teraz czyli zero szans w Dwumeczu . Nie ma co pompowac i napinac się jak to bedzie wspaniale bo szanse są niekłe . Dziś trzeba byc z chłopakami żeby udało się ten remis tam wyciągnąc (o wygranej nie mówię , choć to byłoby swoiste Wembley 2008). |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Realnie nie mamy szans... ale jako kibic bede wierzyl ,ze sie uda...proponuje tylko bez napinki...
I TU MOJ APEL DO ADMINOW, GDY NIEDAJ BOZE BARCA NAS POGROMI BANOWAC WSZYSTKICH PLACZKOW, typu "Wisla sie rozpadnie" "spadniemy do 2 ligi" "z taka gra nie mamy szans nawet na grupe UEFA" "Cupial WY****"..... Pozdro ![]() ![]()
Czy wygrywasz czy nie.... <3
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Niech sobie pomyślą że grają z Polonią Bytom.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Zle, za mała motywacja.
Niech pomysla ze graja z Lechem, Korona, Beitarem, ale juz nie Legia, to za duzo. Wywazone. 1906% motywacji.
Ostatnio edytowane przez HEDu : 13.08.2008 o godz. 18:13.
![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|