|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Zakładam temat bo ciekawy jestem waszych reakcji po wejściu Wisły do LM.
Jedni pewnie zapiją się na śmierć inni wyskoczą z okna... a co niektórzy może zaczną sie zastanawiać skąd nakołować kasę na fazę grupową.. Ale tutaj możecie wypisywać swoje indywidualne propozycje ![]()
Ostatnio edytowane przez WzT : 13.08.2008 o godz. 16:44.
![]()
"NIECH ŻYJĄ ŻOŁNIERZE POLSKIEJ ARMII PODZIEMNEJ"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
O czlowieku w koszulce Wisly pod stadionami Lecha Cracovi i Legi przez godzine(jak przezyje) bedze spiewal Jak dlugo na Wawelu
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Powiem dziewczynie żeby zmieniła swe imię na "Wisła".
|
|
|
|
Viva Mauro!
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Najpierw niech awansują
![]() ![]()
"Zawodnicy odchodzą, a miłość do klubu pozostaje na zawsze..." Ola7
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Nic nie zrobię... oczywiście, będę się cieszył bardzo... Ale bez względu na wynik kocham Wisłę ponad życie! nie ważne czy w LM, czy w C klasie...
![]() I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!![]() Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
JA może nie robiłbym nic takiego dziwnego. Na pewno bym się rozplakal ze szcześcia
. Potem wszedłbym do internetu, czytal newsy i smial sie z tych zawistnych poznańskich, warszawskich(niektorych) i zydowskich dziadow, ktorzy mowili, ze od Barcy dostaniemy 9:0. Oraz żyłbym tym awansem przez najbliższe dwa tygodnie.![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Rozplakal sie.. a pozniej nie wiem, musialbym wpierw dojsc do siebie.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
wyłączył bym PlayStation
![]() a tak poważnie, sam nie wiem ale pewnie łzy szczęścia by poleciały.. ![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Przez pierwszy tydzień bym pił i świętował, a potem bym się zastanawiał skąd wziąść kase na mecze w fazie grupowej
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Gdby mnie odratowali na toksykologii pewnie bym poszedł pić dalej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
To byłaby spontaniczna rekacja,którą trudną teraz przewidzieć
![]() ![]()
By dostawać więcej od życia, dawaj więcej od siebie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Odetchnę z ulgą, bo...
http://i34.tinypic.com/2labsau.jpg |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Zapie*dole się w trupa
i przy okazji pobudził wszystkich po drodze Powód: Wisełko wygraj mecz..!
Ostatnio edytowane przez zawszewiernyts : 13.08.2008 o godz. 17:27.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Obudziłbym się, i napił kawy.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja juz cos takiego widzialem
Przypomnialo mi sie jak kilka lat temu jeszce jak gralem w pilke. Gralem w A klawowym klubiku SPOLDZIELA GRABNO k/Tarnowa, gralismy w PP z OKOCIMSKI BRZESKO w srode.Ludzi na naszym klepisku bylo 1,5 tys luda co w tamtych czasach w II ligowych klubach bylo nie lada wyczynem. Kumpel jak w przerwie wychodzil na zmiane to mu nogi chodzily jak galareta Po fantastycznym meczu wygralismy 4-3 gdzie ja w 88 min wybronilem karnego, w czwartek w mojej wiosce z meszczyzn do roboty nie poszedl nikt. Cala wioska chlala ze szczescia, a w gazetach wielkim lierami napisane na pierwszej stronie NIEPODZIANKA W GRABNIE, czulismy sie jak bohaterowie narodowi. Potem przgralismy 4-6 z UNIA TARNOW. Ale mielismy swoje 5 minut dla nas to bylo jak LM dla Wisly, wszyscy mowili ze nas Okocimski jeszcze do przerwy rozjedzie 0-10, z czym do ludzi itp itd, bo wtedy Okocimski byl w III lidze i mieli nadzieje na awans do II ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Ciężko mi to sobie wyobrazić powiem szczerze...
pewnie jakieś oblewanie tego awansu przy jakimś ognisku ![]() ![]()
I
|
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Nie wiem. Rozpłakałabym się ze szczęścia, a potem przeżywałabym to do końca wakacji. Poszłabym jeszcze na kolanach do Barcelony ucałować trenera po stopach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
pewnie tak jak wszyscy rozpłakałbym sie ze szczęścia i skakałbym z radości
a potem oblał bym jakoś sukces |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Hmmm co by było gdyby... na pewno darłbym się jak głupi z radości, nogi miałbym z waty, kto wie może bym się rozpłakał [może zaatakowałaby mnie sraczka afrykańska z nerwów
Zaraz po zwycięstwie odpaliłbym PC wszedł na nasze forum i cieszył się niezwykłym sukcesem z innymi Wiślakami ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Po awansie pewnie by była najebka srodowej nocy %) pozdro
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Jeśli awansujemy to po przyjechaniu z meczu (bedzie to zapewne okolo 12 w nocy) wyjde na dwor i zaczne spiewac na cały głos "Jak długo na Wawelu" az wszystkich obudze
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
schlałbym sie do nieprzytomności
![]()
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)
"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP ! ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
zakład na golenie głowy z 2 kumplami już od dłuższego czasu "wisi w powietrze" ...
![]() ![]()
everybody on earth wanna rap
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
nie mam watpliwosci : Osiagnalbym katharsis i zanuzyl bym sie po szyje w Nirwanie czyli calkowitym wyzbyciu sie cierpien i powodow cierpien. Przez minimum 2 tygodnie cale szczescie wszechswiata byloby skumulowane we mnie !!!
![]()
Stan , sciagnij nam paru konkretnych pilkarzy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Spaliłbym mieszkanie, jeśli tylko nie udałoby mi się wyrzucić jakiś petard, rac czy innych przez okno!
Strzelałbym kanonady! ![]() Szał radości, płacz! Wyszedłbym na osiedle i krzyczał! PS. Jeszcze zaspamowałbym forum i dostał bana na rok! ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
Ototototo zrobiłbym dokładnie to samo ![]() ![]()
Zbigniew Boniek - "Śmierć, wybuchowa atmosfera wisiały nad stadionem."
Michel Platini - "Ten wieczór nie miał nic wspólnego z futbolem." The Daily Mirror - "Dzień w którym umarł futbol." 29.05.85 |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Teraz ciekawe czy spełnicie/spełnimy to co napisaliście/my jeśli rzeczywiście WYWALCZYMY awans
![]() ![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Nie mówcie, że nikt nie wpadł na to, żeby skoczyć na Rynek na spontaniczną fetę, jak po mistrzoswie Polski.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
kumpel powiedzial ze jak Wiselka przejdzie stawia kazdemu z naszej paczki (5osob) krate browarow
wiec wiecie co bede robil ![]()
.....
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|