The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
dymek_nhs
Senior Member

Od: 10.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.08.2008, 21:56
w0lno. napisał(a):Wyświetl post
Chodzi Ci o skróty na DSF-ie? [jeśli dobrze pamiętam najpierw są same skróty, a zaraz po tym magazyn ligowy, gdzie omawiana jest kolejka i to mi się podoba, szkoda, ze u nas tak nie ma] I tam nie jest tak jak w Polsce, że skrót to praktycznie tylko pokazanie samych bramek...
Dobry jest tez magazyn LAOLA pokazuja bramki ze wszystkich waznych lig tj Angielska Niemiecka Wloska itp ale niestety nie wiem czy dalej to leci na DSF
Odpowiedz cytując
lukiskor
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 11.08.2008, 22:45
lub ewentualnie....

Kod:
PART1 - http://hostuje.net/file.php?id=05825f10db7a2b1ec61f2bff292c8cab
PART2 - http://hostuje.net/file.php?id=0e00213627af05c5ea2014d8bbb69b06
PART3 - http://hostuje.net/file.php?id=bec609cd888a5fb585ffdddce413fcee
PART4 - http://hostuje.net/file.php?id=d5d700ff5261f39a0a33d8b391d63aa4
PART5 - http://hostuje.net/file.php?id=3f9db717831e7d00c1418a0bfd0a47b7
PART6 - http://hostuje.net/file.php?id=36facad326f18aa78266ade301126e46
PART7 - http://hostuje.net/file.php?id=548feaf007c1fcde4bc30168baf9450f
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 11.08.2008, 22:51
Colin napisał(a):Wyświetl post
Ale dla mnie Iwański jest jednym z najgorszych i najbardziej nudnych komentatorów jacy się pojawili ostatnio. Jest poprawny ale nic więcej. W trakcie meczu mówi chłodnym głosem bez emocji, bez wyrazu, mnie nie potrafi kompletnie wciągnąć. Gada pierdoły, które chyba mają zająć czas meczowy (by nie było głucho). Nie ma tego czegoś jak Szpakowski, Borek czy goście z Canal+, byli piłkarze. Nie potrafi wciągnąć, przyciągnąć swoją myślą, komentować ciekawie z innym gościem w studiu. Poprawny i nic więcej moim zdaniem. Nie potrafi wyciągać wniosków i formułować myśli, które odzwierciedlałyby jego większą znajomość piłki i tego co się dzieje na boisku. Jest przynudzający i ten jego ton wypowiedzi zawsze... W sumie gość sympatyczny, ale komentuje nieciekawie moim zdaniem. Ale widocznie teraz ma koniunkturę w tvp. Szkoda, że komentatorami, dziennikarzami rzadko kiedy zostają ludzie, którzy choć amatorsko łyknęli tego sportu, wiedzą choć trochę jak to wygląda z drugiej strony i są maniakami dyscypliny przez co potrafią zaskakiwać, formułować nieprawdopodobne myśli i wnioski przykuwające uwagę widza i oddające jak najbardziej boiskowe sytuacje.
.
Zgadzam sie .Iwanski jest co najwyzej srednim komentatorem.Piszesz ze nie ma emocji w glosie,wg ma z tym ze wywoluje je jakby od niechcenia,bardzo sztucznie.I w efekcie kiedy pada gol dla Polskiej druzyny niby jest jego radosc ale jakas bezbarwna...
Nia ma to jak Szpakowski,ehh ilez to on bramek skomentowal,i to slynne "Acha Jezus Maria",kiedys to chyba w czolwoce magazynu GOL na TVP2 lecialo.
I jeszce 2 slowa o innych...
Kto ma C+ napewno oglada Premiership a tam para Twarowski ,Nahorny..i wszystko jasne.
Nie mam natomiast Polsatu ale na ME mecze komentowali pewnie ci sami ktorzy potem komentuja ligi ,mi spodobal sie zwlaszcza komantarz Przemyslawa Pelki,i bodaj Wojcika ale imienia nie pamietam.Borek tez daje rade.Naprawde Polsat ma paru dobrych fachowcow.

Natomiast jeszcze z Publicznej to nietrawie sztucznosci Pana Patyry w zachowaniu,mimice ,gestykulacjii i wypowiadaniu sie.Kto tego goscia zaangazowal na takmi stanowowisku.....
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
luca
Junior Member

Od: 12.2007

Stary 12.08.2008, 09:58
racja Patyra jest do bani i ten jego wystylizowany uśmieszek mnie dobija
Odpowiedz cytując
StelmiOriginal
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 12.08.2008, 10:11
Wg mnie ta 'Szybka piłka' jest dużo lepsze od "jejeje" z TVNu.

Jednak najlepsza jest Liga+(Extra).

"jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma"
WISŁA!!!
Odpowiedz cytując
pj.patryk
Member

Od: 09.2006

Stary 12.08.2008, 10:18
Do każdego komentatora można się przyzwyczaić. Kiedyś bardzo nie lubiłem Szpakowskiego teraz nie wyobrażam sobie meczu Polski bez Szpaka i Mielcarskiego. Wracając do tematu to dla mnie nie ma porównania jeśli chodzi o szybkom piłkę i ligę+. Canal+ podchodzi do rzeczy bardzo profesjonalnie i choć może nie zawsze wychodzi idealnie to zawsze oglądam ich programy z wielka przyjemnością. Jak ja to mowie, po prostu da się tego słuchać.
Odpowiedz cytując
Michal912025
Junior Member

Od: 06.2008

Stary 12.08.2008, 16:43
Tez uwielbiam Iwańskiego a co do tego programu no to sam nie wiem co o nim myslec ale wkurzaja mnie docinki pana Patyry
Odpowiedz cytując
kaelowiec
Banita

Od: 04.2005

Stary 12.08.2008, 22:16
prawda jest taka ze coby zlego nie mowic o patyrze i iwanskim to przynajmniej sa dziennikarzami od pilki noznej , natomiast tych dwoch pajacow z tvn to ITI na szybkosci wyjela z dupy i prowadzili program tak kompetetnie , jak ja bym poprowadził program o historii poezcji afrykanskiej
Odpowiedz cytując
Awe
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 13.08.2008, 08:24
Mnie tam wali co gadają w studio bo i tak nie słucham, oglądam tylko skróty. No i te są fatalne. Nie ma w ogóle powtórek. Zamiast pokazać coś więcej to dają widok smażonej kiełbasy, albo kogoś na trybunach. Ja tego nie rozumiem, czy oni takie skróty dostają od C+ czy tam pracują tacy idioci, sabtoażyści, którzy celowo pogorszają ten program? A może ktoś na prawdę myśli, że wywody Błońskiego i Grzywki są ciekawsze od dobrych skrótów? Przecież jak by dali przez godzinę porządne skróty bez studia, to by większość piała z zachwytu, a tak większość zlewa ten program. Jeszcze gorszy poziom skrótów był na TVN.
Po burzy słońce wychodzi zza chmur,
i nad Krakowem zaświeci znów.
O jednym marzę, o jednym wciąż śnię,
Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem.
Życie bym dał, za krakowską Wisłę
O jakże bym chciał, by znów była mistrzem
O jakże bym chciał

Odpowiedz cytując
kuba7k
Member

Od: 06.2004

Stary 13.08.2008, 09:13
dokładnie, najlepsza formule ma eurogol na eusrosporcie. Same skróty, troche statystyk, tabela i komentarz podczas skrótów, miedzy nimi jakiś reportaż o jednym góra trzech klubach, parę newsów, wzmianka o europejskich pucharach i koniec
WISŁA KRAKOW........
Odpowiedz cytując
marcinarsenal
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 13.08.2008, 09:59
kuba7k napisał(a):Wyświetl post
dokładnie, najlepsza formule ma eurogol na eusrosporcie. Same skróty, troche statystyk, tabela i komentarz podczas skrótów, miedzy nimi jakiś reportaż o jednym góra trzech klubach, parę newsów, wzmianka o europejskich pucharach i koniec

Kiedyś oglądałem eurogole, do momentu, aż polsat sport wyszedł z inicjatywą stworzenia programu Gol! Program był dużo lepiej zrobiony niż eurogole, a do tego pokazywał bramki z ciekawszych lig: angielska, I liga angielska, włoska, hiszpańska, niestety brakowało polskiej. Program był zawsze o 18 w poniedziałki
Zbigniew Boniek - "Śmierć, wybuchowa atmosfera wisiały nad stadionem."
Michel Platini - "Ten wieczór nie miał nic wspólnego z futbolem."
The Daily Mirror - "Dzień w którym umarł futbol."
29.05.85
Odpowiedz cytując
Rob_Zombie
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 13.08.2008, 10:55
kaelowiec napisał(a):Wyświetl post
prawda jest taka ze coby zlego nie mowic o patyrze i iwanskim to przynajmniej sa dziennikarzami od pilki noznej , natomiast tych dwoch pajacow z tvn to ITI na szybkosci wyjela z dupy i prowadzili program tak kompetetnie , jak ja bym poprowadził program o historii poezcji afrykanskiej
Ale o jakiej kompetencji ty mówisz? O kompetencji w oddawaniu głosu gościom? O kompetencji w jakimś idiotycznym ziewaniu? Ani ci z tvnu nie byli kompetentni ani ci z tvp. Iwański jedyne w czym ma kompetencje to w idiotycznym darciu mordy gdy - że tak zażartuje - komentuje mecz.
Odpowiedz cytując
St@chu
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 13.08.2008, 11:12
Rob_Zombie napisał(a):Wyświetl post
Iwański jedyne w czym ma kompetencje to w idiotycznym darciu mordy gdy - że tak zażartuje - komentuje mecz.
Wole idiotyczne darcie mordy niż beznamiętne biadolenie cały mecz...

Akurat wszystkie komentarze, które przeszły do polskiej historii były idiotycznym darciem mordy... Ale to tak na marginesie...
Odpowiedz cytując
Ksawery
Member

Od: 04.2007

Stary 13.08.2008, 13:22
Sory za OT ale nie mogłem się powstrzymać. Kto przebije tego gościa w temacie idiotycznego darcia się?: http://www.youtube.com/watch?v=ErZ1S...eature=related Do opery a nie komentowania meczów
Co do magazynów to dla mnie również najciekawsza jest Liga+Extra z Kontrowersjami (niestety zmienił się Spec od rozstrzygania problemów i bardzo mnie to smuci :( )
Odpowiedz cytując
Rob_Zombie
Senior Member

Stary 13.08.2008, 14:06
Ksawery napisał(a):Wyświetl post
Sory za OT ale nie mogłem się powstrzymać. Kto przebije tego gościa w temacie idiotycznego darcia się?:
http://pl.youtube.com/watch?v=n2qFaeb2KrI Ten koleś po lewej

Mnie nie tyle chodzi o to że Iwański podnieca się golami w mocno niekontrolowany sposób, a to że jak jest byle dośrodkowanie, byle zalążek okazji do zdobycia gola to jeszcze przed tym jak piłka wleci w pole karne to on już szczytuje. I kompletnie nie potrafi kontrolować swojego głosu.
Odpowiedz cytując
e
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 13.08.2008, 14:22
Smieszy Was to czy jak?
oby wiecej takich komentatorow!
szkoda ze nie ma takich w Polsce...
Odpowiedz cytując
Ksawery
Member

Od: 04.2007

Stary 13.08.2008, 14:50
@Rob_Zombie masz racje, Crudeli jest nie do przebicia
@e - a Ciebie nie śmieszy? Ten pierwszy mnie trochę irytował, bo przeciągał tak że nie dało się wytrzymać, ale Crudeli jest tak pozytywnie zakręcony i tak się emocjonuje każdym golem Milanu że nie sposób się nie roześmiać jak się na niego patrzy Zapewne my się zachowujemy podobnie jak On ale jednak taki starszy Pan wzbudza we mnie wyjątkową sympatię
@Mod - sory za offtopa
Odpowiedz cytując
HEDu
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 13.08.2008, 15:57
Ja tam nie moge zniesc tego przeciagania, sztucznie tak ...

Odpowiedz cytując
kohprzem'68
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 16.08.2008, 21:49
Czy widział ktoś z was już nowy kanał Orange Sport na c+ jeśli tak to napiszcie coś o tym co tam jest pokazywane ?
A Iwański to karykatura kometatora i jego rozdarta japa przy golach dla L smiechu warte (co najmniej tak jakby mu z tyłu szpica zasadził Szpakowski z półwoleja).

Byliśmy , widzieliśmy już wiele ..."we all hope this is our moment."
Odpowiedz cytując
e
Senior Member

Stary 16.08.2008, 21:49
O ktorej konczy sie ta Liga+ ?
Odpowiedz cytując
rafalek
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 16.08.2008, 22:10
Pewnie o 23:30..a nie wiecie gdzie ją możńa w necie obejrzeć?
Косово је СРБИЈА!!
Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 16.08.2008, 22:27
kohprzem,

Kiedy Iwański cieszył się tak strasznie przy golach dla Legii? Chyba nie chodzi ci o czwartkowy mecz z FK Moskwa bo wtedy nie komentował Iwański.

Moim zdaniem zarówno Iwański jak i Zawadzki (Lech - Grasshoppers) komentują na dobrym poziomie.
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując
bonawentura
Senior Member

Stary 16.08.2008, 22:47
Sory za OT ale nie mogłem się powstrzymać. Kto przebije tego gościa w temacie idiotycznego darcia się?: http://www.youtube.com/watch?v=ErZ1S...eature=related Do opery a nie komentowania meczów
Co do magazynów to dla mnie również najciekawsza jest Liga+Extra z Kontrowersjami (niestety zmienił się Spec od rozstrzygania problemów i bardzo mnie to smuci :( )
Wolę już słuchać Iwańskiego...
RAZEM WYPEŁNIJMY STADION PRZY REYMONTA !!! RAZEM BUDUJMY WIELKĄ WISŁĘ !!!
Odpowiedz cytując
e
Senior Member

Stary 17.08.2008, 00:35
skrót z Ligi + (Polonia 0-2 Wisla)

http://pl.youtube.com/watch?v=O_UcOueguWE
Odpowiedz cytując
tylko_na_kilka_dni
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 17.08.2008, 01:21
on, zdecydowanie ON: http://www.youtube.com/watch?v=7Cd3zLGA6w0
Odpowiedz cytując
Michu88
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 17.08.2008, 12:43
kohprzem'68 napisał(a):Wyświetl post
Czy widział ktoś z was już nowy kanał Orange Sport na c+ jeśli tak to napiszcie coś o tym co tam jest pokazywane ?
Obecnie można na tym kanale oglądać wszystkie mecze na żywo naszej ekstraklasy, które nie są pokazywane przez C+. Na C+ są 3 mecze w kolejce, a pozostałe 5 możesz oglądnąć na żywo właśnie na tym kanale
Pozdr 4 all
Wisła i Śląsk na zawsze w sercu mym!!!
Odpowiedz cytując
piotr 0704 dortmund
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 17.08.2008, 14:55
Co do "Szybkiej pilki" to mysle ze jeszcze podniosa poziom, dotra sie w miare zdobywania doswiadczenia.
Licze glownie ze ogarna troche ten chaos i zaczna robic to bardziej przejzyscie i estetycznie.

A co do wspomnianego Pana Crudeli to dla mnie to jest Mistrz Swiata. Tylko ze nasi komentatorzy nie specjalizuja sie jeszcze w komentowaniu wybranych druzyn i dlatego nie wkladaja w to tyle serca.
Stan , sciagnij nam paru konkretnych pilkarzy.
Odpowiedz cytując
pj.patryk
Member

Od: 09.2006

Stary 17.08.2008, 22:25
Był taki okres, że Janusz Basałaj komentował mecze Wisły(Parma, Schalke, Lazio, Anderlecht,itp.) oraz reprezentacji Polski. Bardzo mi się ten komentarz podobał. Jakiś czas temu Pan Basałaj komentował na Eurosporcie. Dla mnie szkoda wielka, że już nie komentuje meczów Wisły w pucharach.
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 17.08.2008, 22:35
"Wisla osmieszona przez Barce"

co to za leb ?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów