|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Ciekawe czy mamy jakiś procent od następnego transferu Kuby?
![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Jestem pewnie, że bierze tylko ile to nie jestem w stanie sobie przypomnieć. Oby Błaszczykowski przeniósł się do dobrego klubu i za jak najwyższe pieniądze.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Nie wiem czy dobrze zrozumialem ale Borussia nie chce sprzedac za 8 tylko 18 i tego sie trzymaja.
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
20% od transakcji mamy chyba. wiec jesli np Borrusia faktycznie sprzedalaby Kube nawet za te 10 miln euro to my zarobilibysmy na kubie w sumie 5,250 mln euro. W kazdym razie cieszy taka informacja i jestem ciekaw jak to wszystko sie rozwinie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Cytat:
: - ) ![]()
|
|
|
|
Guest
|
|
|
80%
eee bez kitów. w 10 no może 20 to uwierzę, ale 80% to żart jakiś |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
myśle że jest to kwota około 20%...na pewno nie 80%
ale i tak...jakby sprzedali Kube za 10mln E to 2 są dla nas...bajera ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Gol Sosina, 19' Anorthosis 2 - 0 Olympiakos Piraeus
![]()
Chyba nigdy nie widziałem Beenhakkera zdenerwowanego. No, może raz. Gdy jeden z piłkarzy spóźnił się na kolację. Bo Leo nie lubi niepunktualności. Zresztą ja też. Ale przyznam szczerze, że tym piłkarzem, który się spóźnił byłem ja. - (c) Kamil Kosowski
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ke?
Juz 2-0 ? Liga cypryjska to potęga :o ... Olympiakos jadą sobie jak chcą ktory w zeszłym sezonie Werder 2x pojechał chyba po 3-0, z Chelsea zremisował po bardzo wyrownanym meczu i doszedł do 1/8 finału (a moze i 1/4, nie pamietam). No i Sosin strzela, pieknie. To dopiero 28 minuta... Steaua też wygrywa 2-1, Aalborg remisuje, Sagan gra dostął żółtą kartke (jesli chodzi o polskich piłkarzy), z ciekawostek BATE Borysow wygrywa z Lewskim.
Ostatnio edytowane przez HEDu : 13.08.2008 o godz. 19:41.
![]() |
|
|
|
Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Sosin .... i wszystko jasne .... trzy bramki w dwóch meczach i to nie z kelnerami .......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
A pamiętacie tego juniora, który bronił z Groclinem?
Wrócił już w rodzinne strony, zasilił Polonię Spartę Świdnica (IV poziom). Łukasz Jarosiński ( B - Wisła Kraków (ME)). - wychowanek Zagłebia Wałbrzych - w sezonie 2007/08 jeden z trzech (sic!) bramkarzy pierwszej kadry Wisły Kraków - ostatnio pierwszy bramkarz druzyny ME - powoływany do młodzieżowej reprezentacji kraju źródło: www.poloniasparta.pl |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Dokładnie - zamiast szukac niewiadomo kogo to Sosin dla nas byłby idealny. Dobra gra głową, ograny w Europie i skuteczny.... szkoda pisać...
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
ranny ptaszek
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Kosowski i Paulista w Pucharze UEFA
Cytat:
![]()
www.historiawisly.pl
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
BiałaGwiazda napisał(a):
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
no właśnie, ale sądzę że nikt u nas nim się ponownie nie zainteresuje, on jest po prostu słaby i tyle
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
zimą obstawiałem że co pól roku będzie o milion tańszy a za 1,5-2 lata Holendrzy oddadzą Go komukolwiek za free nie wiedziałem że to jeszcze szybciej nastąpi ![]() tzn. wiosną pan M. był fatalny ale ogólnie jako piłkarz nie jest stracony |
|
|
|
Banita
Od: 04.2005
Offline |
|
|
za darmo , brać
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Szkoda ze sam zraził się do Wisły i prawdopodobnie również do siebie trenera Skorżę. Za darmo bym go brał w ciemno... Przy odpowiednim kontrakcie motywacyjnym może wrócić do formy. Wiem, że zaliczył fatalny epizod w Wiśle, ale wciaz pamiętam jak swego czasu był najlepszym polskim napastnikiem. Dla mnie to większa rekomendacja niż skompilowane ładnie na Youtube brameczki jakiegoś nieznanego grajka z Brazylii.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
http://90minut.pl/kariera.php?id=462
Może nie był "Wiślakiem". Jednak barwy naszego klubu reprezentował, więc i wzmiankę o jego urodzinach można zamieścić ). |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
"ucieczka" usuneła z jego zyciorysu
8 lat reprezentowania Wisły, czy też strzelania z 140 goli ![]() |
|
|
|
Senior Member
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
Czy ty wierzysz w to że nasi piłkarze to są równocześnie kibice naszego zespołu? Wolał wieksze pieniądze.... ale i tak więcej zrobił dla Białej Gwiazdy niz wiekszość tych "przywiązanych" a nic nie grających! ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
ma ktos pretesje do do Zurawskiego czy Dudki chyba nie a Frankowski i Kokoszka chamskim sposobem uciekli z wisły
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ma chłop ponad 30 lat, żone, dzieci... wie że zaraz buty trzeba będzie zawiesić na kołku... Ciekawe co Ty byś zrobił na jego miejscu... Cała dyskusja na temat Frankowskiego od początku była żenująca... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Żenujące są teksty w stylu "Ma chłop ponad 30 lat, żone, dzieci... wie że zaraz buty trzeba będzie zawiesić na kołku..."
Ale po co to ciągnąć... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z mojej strony to była ironia
ja wiem, ze gosciowi należało się odejście, nie dosc ze zrobił dla Wisły wiecej niz Zurawski, to odszedł w załamujacym wrecz depresyjnym momencie takze dla samego piłkarza, kibice mysla ze tylko oni sie załamuja, oni sa najwazniejsi, a to piłkarze graja, Franka nie ma od 3 lat i LM nadal nie mamy, wiec nie jego wina panowie i panie. A dyskusji na ten temat było multum i przeciwnikow jest tylu co zwolennikow, szkoda ze nie przyszedł do nas w tym okienku (luty) zamiast Matusiaka, napewno strzeliłby wiecej niz jednego gola i by nie gwiazdorzył bo nigdy tego nie robił a osiagniecia mowia same za siebie. Gosc inteligentny, zawsze skromny i zawsze w cieniu, tacy zawsze obrywaja ...![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|