|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
bez jaj Wisły nie ma a Legia i Lech w UEFA jest juz w programie na zywo mam nadzieje że pokażą nasz meczyk na żywo...
Ostatnio edytowane przez BęczarkaTS : 10.08.2008 o godz. 22:24.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Coś mi się obiło o uszy że Mecz Wisły z Barcą koliduje z transmisją IO i go nie będzie :/ można liczyć na razie na sopcasta
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Nie da rady ich 'zbombardować' mailami, czy coś, aby pokazali ten mecz? Ps. Tak sobie myślę [łudząc się] może jeszcze prowadzą negocjacje ze sportfive? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Mecz jest o 21:45. Pekin jest siedem godzinj do przodu w stosunku do Wa-wy. Jakby nie patrzeć mecz będzie w godzinach 4:45 - 6:45 czasu Pekińskiego, podejrzewam, że o tej porze olimpijczycy śpią. Mecz musi być, jak go nie pokarzą to będzie kompromitacja naszych mediów i tyle.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
jakby chcieli to by sie nie kolidowało taki mecz i zeby nie pokazali ehhh przeciesz jest jeszcze tvp1 tvpinfo wiec tu moze leciec pekin a tu Wisełka ja licze jeszcze na to ze pokażą
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
właśnie wysłałem mail do [email protected]
niestety nie ma bezpośredniego maila do Roberta Korzeniowskiego, ale Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
bez paniki, poczekajmy spokojnie na oficjalne info. Nie możliwe jest to że tego meczu nikt nie pokaże. Przecież mówiło sie że Wisła zarobi grubą kase za prawa do transmisji, więc ktos je musiał kupić. Pozatym dla TVP byłby to równiez ogromny zysk z reklam i frekwencji przed telewizorami. A to że nie ma w programie to jeszcze nic nie znaczy. Termin meczów Lecha i Legii był znany wczesniej i być może Wisły nie uwzględniono jeszcze w programie TV. A napewno mecz nie koliduje z Pekinem bo jak ktos napisał wtedy jest tam noc...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Jesli zadna stacja nie pusci tego meczu to prawdopodobnie HQTV, oczywiscie jelsi wykombinuje jakos ten mecz, bedzie bilo rekordy ogladalnosci ; d
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Oglądnijcie sobie w któryś dzień igrzyska to się dowiecie że transmisje z IO są od 3 w nocy do góra 16-17 więc godzina meczu nijak się ma do godziny transmisji. Zamiast pisać takie pierdoły to może lepiej najpierw pomyśleć... |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
22:05 Igrzyska Olimpijskie w Pekinie - letnie igrzyska olimpijskie a jak nie umiesz oglądać na sopcascie meczów to się łudź dalej ze na TVP puszcza Wisłę Istnieje również taka ewentualność ze pod hasłem IO w Pekinie na tvp 2 kryje się transmisja Wisełki z Barcą i oby tak bylo
Ostatnio edytowane przez dymek_nhs : 11.08.2008 o godz. 10:31.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Na telegazecie TVP1 strona 203 bodajże jest napisane że mecze Wisły będą na żywo w TVP2
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Napisane jest też, że pierwszy mecz o 22.00
Widać, że "fachowcy"... |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
panowie spokojnie juz w programie na telegazecie jest napisane IO o 21 a o 21:50 mecz LM
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
tam jest napisane ze mecz bedzie w TVP2 o 22 i na TYP2 telegazecie jest w programie cyli meczyk na 100% bedzie
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Otrzymałem dziś odpowiedź od TVP drogą elektroniczną, w której Zespół d/s widzów zapewnił, że oba spotkania Wisły z Barceloną będą transmitowane. W związku z powyższym proponuję wrzucić na luz
Pozdrawiam. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.tvp.pl/program/ i wszystko sie wyjasniło. Mówiłem, nie panikować.
Mecz jest juz w środe w programie TV |
|
|
|
Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
TVP 2 13.08.2008r.
22:00 Puchar UEFA - FC Barcelona - Wisła Kraków Nie ma to jak profesjonalizm TVP... Poza tym, mecz zaczyna się o 21:45, i mam nadzieję że od tej godziny będą go pokazywać.. ;p |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no cóż, jaka telewizja tacy pracownicy.
) Ale błędu nie można im zarzucić bo liga mistrzów to tez puchar podlegający pod UEFA |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jeszcze jest opcja transmisji z poślizgiem, np. 20 min. To by tłumaczyło godzine transmisji. Było tak jakis czas temu z jakimś meczem też chyba pucharowym. Na tvp sport był na żywo, na tvp2 z poślizgiem...
![]()
Nie spaceruj tędy
Nie wyciągaj ręki To się może skończyć źle [*] |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale z tego co pamiętam to mieli wtedy jakiś sensowny powód... Bo coś innego transmitowali na żywo... Nie pamiętam dokładnie co to było... Ale tak bez powodu tego meczu nie przeniesli na 20 minut po realnym rozpoczeciu...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ten rozsądny powód to były debiutujące "Barwy szczęścia" o ile dobrze pamiętam. TVP jest już żałosne i z roku na rok robi się coraz gorsze, szczególnie w kwestii transmitowania imprez sportowych.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
Stachu, TVP wtedy zaczynała pokazywać jakiś nowy serial, chyba "Barwy Szczęścia" Dlatego też mecz pokazywany był z opóźnieniem![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Teraz powinni na 100% zacząć transmisje o czasie, a co do Groclinu to były Barwy Szczęścia...
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Mam pytanie. Czy ktos wie jakie kluby beda w Chicago i okolicach transmitowac srodowy mecz Wisly w Barcelonie?
Probuje sie cos dowiedziec, szukalem na necie ale niestety nic nie moge znalezc. Usuncie ten temat w srode. Dzieki. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Będę w tym czasie zagranicą i stąd pytanie - BarcaTV pokaże ten mecz na żywo?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Witam!Jestem aktualnie w Chicago i mam male pytanie a zarazem prosbe.Czy moglby mi ktos powiedziec gdzie albo jak moge ogladnac srodowy mecz z Barcelona na zywo?w internecie badz w telewizji
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Nie spaceruj tędy
Nie wyciągaj ręki To się może skończyć źle [*] |
|