The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.08.2008, 23:22
szybka piłka, hmmm

o wiele lepiej sie ogląda niż OE, bo jest szybka piłka, bez zbędnego .......enia ludzi którzy o piłce pojęcia nie mają(vide OE)
Obiektywnie, no kurde, obiektywnie
no ale co kto lubi.
Pamiętacie GOL-a ? To nowa wersja ot co

Jeśli ktoś oczekuje od programu wiecej niz bramki, to tylko i wyłacznie Liga+
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
radekogi
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 10.08.2008, 23:24
hmm, Bednarz poprostu powiedział prawde. Dopóki decyzje o transferach będzie podejmować rada nadzorcza wielkich transferów nie będzie i raz na jakiś czas zdarzy sie że wydadzą w porywach 500tys euro jak dotychczas. Juz lepiej gdyby to sam Cupiał dostawał liste zawodników i decydował, bo może któryś by mu sie spodobal i by dal kase. ) Chore jest to że o wszystkim decyduje RN, to tak jakby Bednarz miał decydować o rodzaju i ilości kabli wytwarzanych i sprzedawanych przez telefonike...
Odpowiedz cytując
couch
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 10.08.2008, 23:26
Ta "Szybka Piłka" to kompletne badziewie jest moim zdaniem. Zero analizy meczu, tylko jakaś szybka gadka o niczym.

Odpowiedz cytując
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 10.08.2008, 23:29
Ten program na TVP jest żałosny, powiem więcej, jest gorszy niż Magazyn "je je je". Ja rozumiem raz rzucić jakiś uszczypliwy komentarz, dwa, trzy. Niestety w magazynie TVP za cel nadrzędny ustanowili sobie wyśmiewanie polskiej ligi. W TVN przynajmniej było kilka wywiadów na magazyn, goście zawsze mieli coś do powiedzenia, można się było z tym nie zgadzać, ale to były jakieś dyskusje na temat piłki. Tutaj chodzi tylko o to żeby komuś pojechać. Rzeczowej dyskusji, wymiany poglądów brak. Kij z tym, że Salaki były śmieszne, nieobiektywne, stronnicze i często nieporadne. "Szybka piłka" jest chamska, nierzeczowa, a przy tym równie nieporadna co TVN-owski poprzednik. A jeżeli myślicie, że nie jest to stronniczy magazyn to jesteście w błędzie. Nie dość, że materiał z meczu Wisły był tak pocięty, że nie miało to żadnego związku z wydarzeniami boiskowymi i nie oddawało tego jak się z Bytomianami namęczyliśmy. Np. sytuacja Podstawka została tak przesunięta żeby wyglądało, że Wisła miała masę sytuacji, a potem się Polonii coś trafiło, a tak nie było. Jeszcze gorzej było z "derbami" Warszawy. Ja rozumiem, że kibice nazywają ten nowy twór Dyskopolo( proszę się nie oburzać, nie używam żeby kogoś obrazić tylko opisuję sytuację), ale że takiej samej terminologii używają dziennikarze w studiu? Skrót też się wokół tego koncentrował. Ja naprawdę rozumiem kibiców, bo kibicowanie nie polega na wzajemnej wymianie uprzejmości z rywalem, ale po "dziennikarzach" spodziewam się jednak czegoś innego. Nawet jeżeli nie zgadzają się z wkupywaniem w szeregi ekstraklasy, do czego mają pełne prawo, to jednak mogą dać temu wyraz w nieco inny sposób. Tak zachwalana przez Was obiektywność sprowadzała się do tego, że Szczęsny pocisnął Legionistom, czy też pocisnął wszystkim po równo( zależnie od tego, czy wyznajecie kalizm, czy też nie). Ale te komentarze Szczęsnego, choć w małych dawkach są śmiszne, to na dłuższą metę są wymuszone, irytujące i żałosne. A itak ze wszystkich ludzi w studiu, Szczęsny wnosi najwięcej merytorycznych uwag do dyskusji. Blu Błoński stara się komuś pocisnąć, ale gubi się po drodze 4 razy i zaczyna jąkać, a ten drugi gościu umie tylko sypać statystykami i informacjami sprzed tygodnia.
Jak dla mnie ten program to dno i metr mułu, telewizyjna wersja Faktu. I jeszcze te wybory kiksu kolejki, żałosne.
Odpowiedz cytując
radekogi
Senior Member

Stary 10.08.2008, 23:35
uran zgadzam sie z Tobą w 1906%. Dokładnie takie same odczucia mam po oglądnieciu tego programu. komentarze do każdego meczu trwają maksymalnie minute i są to docinki, obrażanie i drwienie z piłkarzy, oraz trenerow. Zero konkretów. Już nie mówiąc o tym, że mieli "gorące wieści" z Krakowa mówiąc o złamanej ręce Clebera i poważniej kontuzji Brożka, podczas gdy od rana jest info na oficjalnej że są to niegrozne urazy...
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 10.08.2008, 23:41
dobry jest, 10 razy lepszy od jejeje na tvn-ie,

jajcowaty a nie ponury i wszyscy grozne miny..

a analizy sami mozecie sobie zrobic, kazdy wkoncu widzi to po swojemu
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 10.08.2008 o godz. 23:43.
Odpowiedz cytując
w0lno.
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 10.08.2008, 23:41
'Szybka piłka'... tak jak i Wam coraz mnie zaczyna mi się podobać ten program. Wielkim minusem tego programu jest jego tempo. Jeszcze nie skończy się jeden skrót, a zaczyna się drugi. [Jeśli można nazwać w ogóle to skrótem]
Te całe konkursy esemesowe są naprawdę żenujące. Ciekawe, czy ktoś bierze w tym udział?
Dziwne również dla mnie jest to, iż pod koniec programu nie wybierają 11 kolejki.

Co do stronniczości. Czy tylko mi się wydaje, że Iwański jest za Wisłą?

Plusem dzisiejszego odcinka było nie wpatrywanie się prosto w kamerę dziennikarzyny, który ma wiadomości i statystyki z 'pierwszej' ręki i drugi plus - dziś nie miał przylizanej grzywy tak jak ostatnio
Powód: bo tak
Ostatnio edytowane przez w0lno. : 10.08.2008 o godz. 23:43.
Odpowiedz cytując
Rozmywaczus Pospolitus
Member

Od: 08.2008

Stary 10.08.2008, 23:43
Dziś na trzeźwo obejrzałem powtórkę Ligi+ i Twardowski zabił mnie tekstem, że "Brożkowi rosną coraz większe arbuzy pod pachami"...
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 11.08.2008, 02:43
Bednarz mowił duzo, mowił rzeczowo dlatego że inne media (gazety) nie daja mu takiej możliwości, co również zaakcentował podczas swoich wypowiedzi.

Diego Tristan jest za darmo ale trzeba zapłacić mu 1mln euro za sezon co i tak wydaje sie rozsądniejszym rozwiązaniem niż płacić za np Pawłowskiego 2 mln Euro zagłebiu plus kontarkt i w takim to kontekscie było powiedziane. Raczej porównawczo niż to że jutro Tristan w Balicach ląduje... To tak na ostudzenie emocji.

Mówiono również o tym że trzeba było wyczyścić kadrę z piłkarzy nic nie wnoszących ewentualnie drugiego planu, aby mieć miejsce i pieniądze w budżecie na piłkarzy bardziej potrzebnych.

Prowadzimy bardzo zrównoważoną politykę budżetową zmiany jak widać zaszły na wielu fronatach jednak rynek dyktuje w tym momencie warunki nie akceptowalne dla Wisły.

Wisła przedstawiała ofertę kilku klubom zdegradowanym ewentualnie niżej notowanym z polskiej ligi wypożyczenia ich piłkarzy aby promowali się przez grę w Wiśle a póżniej spylić ich za granicę. Jak narazie oferta pozostała bez odzewu. Potrzeba nam 5 zawodników, 3 jakościowo odpowiadających wymaganiom pierwszej 11, dwóch kolejnych na ławkę.

Tak myśląc nad tym to gratuluje Legii i Lechowi bo wychodzi że mocno przeinwestowali zespoły w tym oknie transferowym. Przy braku wejści a do rozgrywaek grupowych Pucharu UEFA dużo zapłacą.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
peterwislak
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 11.08.2008, 08:33
Mam prozbe jakby ktoś udostepnił Lige+Ekstra to na stronce podobnej do YouTuba
dzieki wielkie
Odpowiedz cytując
Arturas
Junior Member

Od: 07.2008

Stary 11.08.2008, 09:35
podszywacz napisał(a):Wyświetl post
Panowie redaktorzy zachowywali się jak większośc histeryków "dlaczego nie ma transferów" a Pan Bednarz w mistrzowski sposób im to wytłumaczył. To trzeba obejrzeć, nie da się tego przekazać tekstem.
Dla mnie to nie jest normalne, że mamy 12-13 dobrych grajków + kontuzjowany Głowa i chcemy nimi niby wejść do grupy PUEFA, wygrać MP, PP, PE i jeszcze nie wiem co. Nasz pełnowartościowy skład to ten z meczu z Beitarem plus Zieńczuk. Niedzielan, Mały, Dawid, Singlar mocno odstają o mlodzieży nie wspominając. Baretto - może za miesiąc zacznie być gotowy do gry. Goły - ?
Bednarz mówi, że wszyscy dla nas zbyt drodzy, za ciency albo jedno i drugie, a Ty i Tobie podobni twierdzą, że świetnie wypadł.
Zobaczymy co będzie za 1,5-2 miechy jak chłopaki zaczną się sypać albo po prostu braknie sił - to nie są maszyny. Wtedy sobie puście ten program i podniecajcie się jeden z drugim. Poza tym Bednarz wczoraj był mocno pobudzony i dawał się dosyć łatwo wyprowadzać z równowagi więc dla mnie wypadł tak se, zresztą bronił przegranej sprawy.

A tekst że Lewandowskiemu trzeba byłoby płacić tyle co Brożkowi - już w to wierzę... Chyba, że Bednarz myślał o Piotrze..
sorry za częściowy ot.
Ostatnio edytowane przez Arturas : 11.08.2008 o godz. 09:39.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 11.08.2008, 09:42
MatMario napisał(a):Wyświetl post
Bednarz mowił duzo, mowił rzeczowo dlatego że inne media (gazety) nie daja mu takiej możliwości, co również zaakcentował podczas swoich wypowiedzi.

Diego Tristan jest za darmo ale trzeba zapłacić mu 1mln euro za sezon co i tak wydaje sie rozsądniejszym rozwiązaniem niż płacić za np Pawłowskiego 2 mln Euro zagłebiu plus kontarkt i w takim to kontekscie było powiedziane. Raczej porównawczo niż to że jutro Tristan w Balicach ląduje... To tak na ostudzenie emocji.

Mówiono również o tym że trzeba było wyczyścić kadrę z piłkarzy nic nie wnoszących ewentualnie drugiego planu, aby mieć miejsce i pieniądze w budżecie na piłkarzy bardziej potrzebnych.

Prowadzimy bardzo zrównoważoną politykę budżetową zmiany jak widać zaszły na wielu fronatach jednak rynek dyktuje w tym momencie warunki nie akceptowalne dla Wisły.

Wisła przedstawiała ofertę kilku klubom zdegradowanym ewentualnie niżej notowanym z polskiej ligi wypożyczenia ich piłkarzy aby promowali się przez grę w Wiśle a póżniej spylić ich za granicę. Jak narazie oferta pozostała bez odzewu. Potrzeba nam 5 zawodników, 3 jakościowo odpowiadających wymaganiom pierwszej 11, dwóch kolejnych na ławkę.

Tak myśląc nad tym to gratuluje Legii i Lechowi bo wychodzi że mocno przeinwestowali zespoły w tym oknie transferowym. Przy braku wejści a do rozgrywaek grupowych Pucharu UEFA dużo zapłacą.
Taaa Lech wydał raptem 1,65 mln EUR i mocno przeinwestował? Nie rozśmieszaj mnie - łykasz wszystko co Bednarz wczoraj chciał sprzedać! On nie mógł powiedzieć całej prawdy bo Nadprezes by go pogonił. Legia miała sporo pieniedzy na koncie po wcześniejszych transferach i teraz dopiero zrobiła z nich uzytek - bo krótką kadrą nie da się zobyc MP. (czy dobrze wydała to sie okaże) Ale ja tu nie widze przeinwestowania u naszych konkurentów. U nas natomiast widze po sprzedazy Dudki i odejściu Kokoszki i Paulisty niedoinwestowanie bo mamy raptem 14 piłkarzy do gry
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
devios
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 11.08.2008, 09:43
Ten magazyn jak na razie wydaje mi się gorszy, ale może muszę się przyzwyczaić. Przede wszystkim- za dużo ludzi w studiu. No i tempo za duże- każdy powie po jednym zdaniu i to jeszcze o wszystkim i o niczym, a już lecą dalej. Jedyny plus tej sytuacji, że nie ma przynudzania, a te zdarzało się w "Magazynie Orange Legia Ekstraklasa". No i po programie mam miłe wrażenie, że to jest magazyn ligowy "Szybka Anty Legia Piłka". Lubię Szczęsnego od dzisiaj.

Odpowiedz cytując
kądzikowski
Banita

Od: 03.2008

Stary 11.08.2008, 09:56
Na początku Magazyn w Tvnie też był kijowy. Z czasem się trochę poprawili. Dajmy TVP czas. To była dopiero druga emisja programu. Sądzę, że w kolejnych sezonach poprawią się i będzie to naprawdę ciekawy program.
Odpowiedz cytując
lukiskor
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 11.08.2008, 10:10
Szybka piłka 10.08.2008

Plik : 348 MB (348 MB), czas 0:55:11, rodzaj: AVI, 1 ścieżka(i) audio, jakość 46 %
Video : 308 MB, 782 Kbps, 25.0 fps, rozdz. 640*352 (16:9), XVID = XVID Mpeg-4, Obsługiwane
Audio : 40 MB, 102 Kbps, 44100 Hz, 2 kanał(y), 0x55 = Lame MP3, Obsługiwane

Kod:
http://rapidshare.com/files/136470860/Szybka.pilka.10.08.08.www.sport-video.pl.part1.rar
http://rapidshare.com/files/136471821/Szybka.pilka.10.08.08.www.sport-video.pl.part2.rar
Kod:
part1  http://sharebase.de/files/wXx3B6X0MA.html
part2  http://sharebase.de/files/TvKPZNr3ha.html
Kod:
part1 http://hostuje.net/file.php?id=d9f7ea989a4eab64f7d9d633cec9c2ce
part2 http://hostuje.net/file.php?id=ad81c7911ba9bb4e419ff5b241ac43a9
Nagranie & Upload: www.Sport-Video.pl
Odpowiedz cytując
ByQ
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 11.08.2008, 10:11
Nie przypominam by ten na TVGN sie kiedykolwiek poprawil - ogladac sie tego nie dalo (chyba ze ktos za legia byl). Ta szybka pilka nawet ujdzie, przynajmniej nie przynudzaja tylko cos sie dzieje.
Odpowiedz cytując
pchelas
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 11.08.2008, 10:20
Gówniana ta "Szybka Piłka" jest. Zapindalają z tematami, każdy chce zabłysnąć (sztucznie ziewający Patyra, co to kurna było). Pyszałek Błoński, omnibus Szczęsny, któremu żarcik uda sie raz na dziesięć.
I do tego te konkursy ...

Tylko Liga + (extra).
Odpowiedz cytując
marcinarsenal
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 11.08.2008, 10:24
Popieram, kolejna żałosna porażka TVP. Już lepiej niech dadzą same skróty z meczów...

Wszystko sztuczne, "na stojąco", nudni goście w studio, po prostu żenada
Zbigniew Boniek - "Śmierć, wybuchowa atmosfera wisiały nad stadionem."
Michel Platini - "Ten wieczór nie miał nic wspólnego z futbolem."
The Daily Mirror - "Dzień w którym umarł futbol."
29.05.85
Odpowiedz cytując
Schabek
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 11.08.2008, 10:59
Na ale czego oczekujecie Jakiś długich komentarzy jak oni mają tylko godzinę na pokazanie skrótów wczoraj było widać że "te skróty były jeszcze skrócone " jak by mieli więcej czasu to może fajnie by to wyglądało
Odpowiedz cytując
Rob_Zombie
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 11.08.2008, 11:06
Jeśli ta oranżada od tvnu była gówniana to dla szybkiej piłki od tvp brakuje skali...
Jest 2 prowadzących + 4 gości i w efekcie nawet pół słówka nie zdążą powiedzieć bo ich tam za dużo jest. Do tego jakieś sztuczne szoł próbują robić, zmiana koloru oświetlenia, takie sztuczne wchodzenie prowadzących, co to ****a ma być? Sopot festiwal? Oprócz Szczęsnego reszta kolesi to jakaś pomyłka, choć w sumie i tak na to biadolenie w studio zawsze się 'wyłączałem' i na tvnie oglądałem głównie te skróty. W oranżadzie były całkiem ok + całkiem ok był komentator (czy raczej lektor) natomiast tutaj tragedia... Wycinają sytuacje bramkowe od momentu strzału do momentu przekroczenia przez piłkę linii końcowej, bramki tak samo pokazują. No ****a, człowiek nawet nie zdążył się połapać co się dzieje na ekranie a oni już 12 sytuacji zdążyli pokazać... No i mój 'ulubieniec' Iwański. Koleś truje mi życie komentując mecze, a teraz będzie dokładał kolejne 3 grosze prowadząc szybką piłkę...
Gówniana oranżado! Wróóć!
Odpowiedz cytując
marcinarsenal
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 11.08.2008, 11:08
Ja oczekuję profesjonalizmu, szczególnie u prowadzących. Rafał Patyra pochodzi z mojego miasta (miasteczka) ale nienawidzę tego gościa. To sztuczne ziewanie jak już ktoś wspomniał, twarz Kena oraz uśmieszki w stronę Iwańskiego mnie dobijają. On nie nadaje się do niczego...

Iwański też nie lepszy, choć wole go takiego niż komentatora sportowego. TVP ma kilku fajnych dziennikarzy sportowych, choćby Szaranowicz, Kurzajewski, Babiarz, czy Szpaku. Oni byliby 100 razy lepsi w studio niż para Iwański-Patyra.

Co do gości również porażka. Rozumiem, że TVP nie chce już zapraszać starej gwardii (Tomaszewski-Strejlau-Lato), ale naprawdę są lepsi i ciekawsi specjaliści i goście. Przykład - Liga+

Rozumiem, że mają tylko godzinę na przedstawienie wszystkich skrótów i opinii gości, ale to czym jest ten program to jest nędza. Naprawdę wolałem już tvn'owski stronniczy magazyn
Zbigniew Boniek - "Śmierć, wybuchowa atmosfera wisiały nad stadionem."
Michel Platini - "Ten wieczór nie miał nic wspólnego z futbolem."
The Daily Mirror - "Dzień w którym umarł futbol."
29.05.85
Odpowiedz cytując
Baala
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 11.08.2008, 11:52
Dla mnie ten program to porażka. Zdecydowanie gorszy od tvn-owskiego. Tam co prawda było nachalne promowanie Legii + Slak który nie miał pojęcia co mówił, ale przynajmniej skróty były w porządku, goście mogli sie porządnie wypowiedzieć i z czasem ten z czupryna przestał mnie irytować bo było widać że zna sie na polskiej piłce.

Na tvp, chą zrobić jakis szoł i tak to wygląda:
- skróty na jakimś przyśpieszaczu, gdzie nawet wszystkich akcji lektor nie przedstawi bo za szybko lecą
- koleś od sędziów wszędzie widzi karne (ja z pośród czterech jego nieodgwizdanych karnych żadnego nie widziałem) ma sie wrażenie że sedzia nic nie sedziował na podstawie jednego wątpliwego karnego
- szybkie gadki o niczym, jest za dużo ludzi w studio i ma sie wrażenie jak ytrzech gości walczy o miano najwiekszego szołmena w studio, a nie eksperta.
- dopiepszanie sie do wszystkiego. Taki magazyn powin ien promowac piłk,ę a nie jej dopiepszać na każdym kroku, trzech gości zabiera pokolei głos i kązdy w dwóch zdaniach z czegos szydzi
- gospodarze, poprostu widac po nich że jedynie gdzie oni oglądają piłke to LM i nic wiecej.
- sms na trzy minuty to mnie zabiło po co na trzy minuty robić jak i tak zwyciezce poznaje się za tydzień
Odpowiedz cytując
Wiślak_358
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 11.08.2008, 12:17
Liga+Ekstra jest najlepsza a to co jest na TVP 2 to jest żenada równie dobrze można by było pokazać skróty bez tego studia i gadania "ekspertów"
Odpowiedz cytując
Shizuke
Member

Od: 08.2008

Stary 11.08.2008, 15:24
No to ogladajcie Lige+ i sie nie odzywajcie. Ten program nie ma na celu konkurowac z canal+. To zupelnie inna polka. Nie oczekiwalem cudow i mi to wystarcza. Duzy skok jakosciowy w porownaniu do TVNu. Przeciez to byl program legii. Jeszcze pora nadawania i te reklamy...
Odpowiedz cytując
Michu88
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 11.08.2008, 15:36
Shizuke napisał(a):Wyświetl post
No to ogladajcie Lige+ i sie nie odzywajcie. Ten program nie ma na celu konkurowac z canal+. To zupelnie inna polka. Nie oczekiwalem cudow i mi to wystarcza. Duzy skok jakosciowy w porownaniu do TVNu. Przeciez to byl program legii. Jeszcze pora nadawania i te reklamy...
Zgadzam się w 1906%. Do tego co napisałeś dodałbym jeszcze od siebie fakt, że wreszcie w centralnym miejscu nie ma herbu (L) i to mnie osobiście bardzo cieszy.Do tego jeszcze obiektywny sędzia, który od razu rozstrzyga sporne sytuacje z danego meczu. Poza tym program duuuuużo bardziej obiektywny niż tvn-owsie "jejeje". A jak komuś nie pasi to ma Ligę+.
Wisła i Śląsk na zawsze w sercu mym!!!
Odpowiedz cytując
radekogi
Senior Member

Stary 11.08.2008, 15:38
Programu TVP nawet nie ma co porównywać z LIGĄ+, bo to tak jakby porównać poziom WISŁY i Cracovii. ) Ale mimo wszystko jets to telewizja publiczna i wymaga się od nich profesjonalizmu, dlatego moim zdaniem ekspertami powinni byc kompetentni ludzie, a według mnie ta złota trójka nie jest. Ale to moje zdanie więc możecie sie z nim nie zgadzać. Dodam tylko, że naprzykład w Niemczech program ligowy w telewizji publicznej jest naprawde profesjonalnie prowadzony mimo, że tam prawa do transmisji ma też prywatna telewizja PREMIERE. pozdro
Odpowiedz cytując
w0lno.
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 11.08.2008, 15:42
radekogi napisał(a):Wyświetl post
Programu TVP nawet nie ma co porównywać z LIGĄ+, bo to tak jakby porównać poziom WISŁY i Cracovii. ) Ale mimo wszystko jets to telewizja publiczna i wymaga się od nich profesjonalizmu, dlatego moim zdaniem ekspertami powinni byc kompetentni ludzie, a według mnie ta złota trójka nie jest. Ale to moje zdanie więc możecie sie z nim nie zgadzać. Dodam tylko, że naprzykład w Niemczech program ligowy w telewizji publicznej jest naprawde profesjonalnie prowadzony mimo, że tam prawa do transmisji ma też prywatna telewizja PREMIERE. pozdro
Chodzi Ci o skróty na DSF-ie? [jeśli dobrze pamiętam najpierw są same skróty, a zaraz po tym magazyn ligowy, gdzie omawiana jest kolejka i to mi się podoba, szkoda, ze u nas tak nie ma] I tam nie jest tak jak w Polsce, że skrót to praktycznie tylko pokazanie samych bramek...
Odpowiedz cytując
luca
Junior Member

Od: 12.2007

Stary 11.08.2008, 20:53
co wy chcecie od Iwańskiego super komentator a te jego gooooooool!!!!! jest naprawdę fajne. Ot takie moje subiektywne zdanie
Odpowiedz cytując
luca
Junior Member

Od: 12.2007

Stary 11.08.2008, 20:55
aha zapomniałbym dodać ta szybka piłka jest do bani tylko ten iwański spoko
Odpowiedz cytując
Colin
Senior Member

Od: 07.2004

Stary 11.08.2008, 21:54
A dla mnie Iwański jest jednym z najgorszych i najbardziej nudnych komentatorów jacy się pojawili ostatnio. Jest poprawny ale nic więcej. W trakcie meczu mówi chłodnym głosem bez emocji, bez wyrazu, mnie nie potrafi kompletnie wciągnąć. Gada pierdoły, które chyba mają zająć czas meczowy (by nie było głucho). Nie ma tego czegoś jak Szpakowski, Borek czy goście z Canal+, byli piłkarze. Nie potrafi wciągnąć, przyciągnąć swoją myślą, komentować ciekawie z innym gościem w studiu. Poprawny i nic więcej moim zdaniem. Nie potrafi wyciągać wniosków i formułować myśli, które odzwierciedlałyby jego większą znajomość piłki i tego co się dzieje na boisku. Jest przynudzający i ten jego ton wypowiedzi zawsze... W sumie gość sympatyczny, ale komentuje nieciekawie moim zdaniem. Ale widocznie teraz ma koniunkturę w tvp. Szkoda, że komentatorami, dziennikarzami rzadko kiedy zostają ludzie, którzy choć amatorsko łyknęli tego sportu, wiedzą choć trochę jak to wygląda z drugiej strony i są maniakami dyscypliny przez co potrafią zaskakiwać, formułować nieprawdopodobne myśli i wnioski przykuwające uwagę widza i oddające jak najbardziej boiskowe sytuacje.

A propos dziennikarzy: jak przeczytałem dziś wypowiedź Brożka, który stwierdził, że Ulatowski dzwonił do niego, że w ogóle ostatnio się nie wypowiadał o nim czy Wiśle to mi ręce opadają jaką chamską i szukającą sensacji, kłamliwą prasę sportową mamy w Polsce.
Powód: ;)
Ostatnio edytowane przez Colin : 11.08.2008 o godz. 21:59.
Colin McRae[*] Żegnaj Mistrzu. Teraz pewnie ścigasz się z Ryśkiem i Januszem pilotowany przez "Beefa" po niebiańskich OSach...

"Heroes don't die, they just move on to the next stage"
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów