The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.08.2008, 15:49
Bednarz chyba raczej ostrozniej wydaje pieniądze od Mielcara.Pamietam że jak kupiono Varge to za zbliżone pieniądze był wtedy do wyciagniecia z Bełchatowa Garguła no ale wtedy na gwałt potrzebowaliśmy kolejnego def. pomocnika.....W tym samym okienku transferowym Mielcar sprowadził jeszcze Burnsa a w klubie byli już Mauro , Sobol,Barreto i wspomniany Varga.
Niech juz lepiej Bednarz zostanie ale licze że poszuka nam takich ciekawych nastolatków jak ma Legia (Borysiuk,Rybus,Majkowski)
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 08.08.2008, 15:54
ciągle jedziecie na łysego i jedziecie.

Nie wiem czy pamiętacie już, bo jest dośc duzo uzytkowników o maksymalnie tygodniowym stanie pamięci, ale gd przychodzili Skorża i Bednarz, trąbiało wszędzie o długofalowej polityce klubu.
A długofalowa, to nie jest 2 miesiące czy pół roku.
Mieliśmy kominy płacowe i inne problemy, teraz staramy sie tego uniknąć.
Zatrudniając piłkarza np. Y z klubu X i oferując mu kontrakt np. 300 tys czy wiecej, kontrakt zwykły, a nie motywacyjny, robimy taki włąsnie komin.
Nie dziwcie się ze nie pchają sie do nas drzwiami i oknami tuzy europejskie, bo po prostu nie chcą takich kontraktów.
Im bardziej nasza marka będzie w pucharach rosnąc, tym wiecej bedzie ofert dla pana Jacka B.
A tak to, ma lekko związane ręce ..

Tak mi sie wydaje, i to jest tylko i wylącznie moja opinia. Moze byc inaczej.

Dla was wyznacznikiem są trasfery czy to jak gra drużyna?
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Raporter
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 08.08.2008, 15:55
Natomiast niepokoi że Bednarz nie znajduje młodego narybku! A to wina też współpracowników jakich sobie dobrał. Może to trzeba zmienić bo nie słyszałem żeby Czerwiec kogoś znalazł.

Przydałby się wywiad z Czerwcem w RBG bo nie wiem czy ten gość wogóle coś robi? Czy Bednarz wogóle mu ufa?
Ostatnio edytowane przez Raporter : 08.08.2008 o godz. 15:58.
Odpowiedz cytując
leyzer87
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 08.08.2008, 16:06
szprotson napisał(a):Wyświetl post
To jak gra drużyna nie jest zasługą Bednarza, a trenera.
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 08.08.2008, 16:11
leyzer87 napisał(a):Wyświetl post
To jak gra drużyna nie jest zasługą Bednarza, a trenera.
tak masz racje, za szeroko pojechałem.

ale po prostu juz nie moge wytrzymac czytajac to co niektorzy pisza !

zawsze Źle, co by nie było to źle.
Jeszcze sie taki nie narodził, co by wszystkim dogodził
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Lemoniadowy Joe
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2002

Stary 08.08.2008, 18:55
szprotson napisał(a):Wyświetl post

oczywiście że gra i dyrektor sportowy jak sama nazwa wskazuje odpowiada za sportowa sfere a czasem lepiej jak już napisałem nikogo nie kupić niż kupować głupio.

Wisła mając w skladzie wielu darmowych graczy czy prawie wychowanków Brożków Boguskiego z 4 ligi rozjechała Beitar budowany szybko i za duże pieniądze.

albo inny przykład mówicie że nie mamy rezerwowych ale dzięki temu taki prze ambitny Diaz zagrał na stoperze Małecki dostał szanse w pucharach, Kowalski Mączyński i reszta będzie też sporo grać to może byc wiecej warte niż wydanie 1-2 mln euro na transfery. Oczywiście nie ma co przeginać w drugą strone i w ogóle sie nie wzmacniać bo zawodnicy od nas też odchodzą, niestety.
Odpowiedz cytując
czesiu
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 08.08.2008, 22:10
Zamiana Bednarza na Mielcarskiego to jest zły pomysł. Niestety, ale Greg zachował się nie odpowiednio krytykując transfery Bednarza, bo bedąc w Wiśle dal się poznać jako przeciętny menago. Z jego pomysłów na sprowadzenie rezerowych zawodników Porto czy Benfiki nic nie wyszło. Z Petrescu miał niby wizje, tylko o ograniczonym budżecie zapomniał. Więc niech się teraz nie wpierd...la.
Odpowiedz cytując
jova
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 08.08.2008, 22:11
Lemoniadowy Joe napisał(a):Wyświetl post
Barreto przyszedł za 200 tys euro
funkykoval napisał(a):Wyświetl post
Baretto za 400 tys eurasiów a Varga o ile pamiętam - 350 tys eurasiów
Co do Vargi chyba macie rację - to było raczej coś koło 350 tys., ale w przypadku Barreto wydaje mi się, że plotki mówiły o kwocie minimum 500 tys. Niestety nie udało mi się znaleźć żadnej wiarygodnej informacji potwierdzającej to. W przypadku tego transferu jedynie transfermarkt wspomina o kwocie i to właśnie równiutkich 500 tys. euro, ale wszyscy wiemy ile warte są ich źródła.
A tak w ogóle, czy to jest istotne? Grunt, że kupę kasy wydano na zawodników, którzy do dziś nic nie pokazali.
Odpowiedz cytując
Bronex
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 08.08.2008, 23:39
Może czas odpowiedzieć sobie na pytanie oto takie:

Co robi Cupiał jak dyr. sportowy zaczyna się domagać kasy na transfery od rady nadzorczej
a) Cupiał nie daje kasy i czeka ,aż desperat, świadom swojej niemożności, sam poda się honorowo do dymisji
b) w sytuacji kiedy taki dyr. sportowy jednak tkwi zawzięcie na swoim stanowisku i próbuje coś lepić mimo przeciwności , oskarża się go brak transferów gotówkowych, rażącą nieudolność i wyrzuca na zbity pysk

Jeżeli Cupiał rzeczywiście chce zatrudnić fachowca od robienia transferów to chyba po pierwsze powinien przestać walić ściemę pod tytułem "dam pieniądze na transfery" i po drugie nie szukać takiego człowieka między Odrą a Bugiem gdzie wszyscy potencjalni kandydaci w tym fachu do raczej mniej lub lepiej uzdolnieni ludzie ,którzy eksperymentują i dopierą się na własnych błędach uczą działania w obszarze pozyskiwania nowych pracowników jakimi są piłkarze.

Wcześniejszy dorobek Bednarza pokazał ,że jeżeli ma ten człowiek określoną pulę do wydania to robi na prawdę jak na polskie i wiślackie warunki świetne zakupy (Diaz, Jirsak, Łobodziński to właśnie na nich Cupiale zarobisz te miliony euro w przyszłości) a do tego udało mu się pozyskać obytego i ciekawego napastnika jakim jest Andrzej Niedzielan. Jeżeli ten klub ma się rozwijać w ogóle to Bednarz powinien być przy tym obecny i aktywnie ten rozwój kreować. JACEK jestem z Tobą !! Trzymaj się bo nie którzy na Twoim miejscu dawno rzuciliby ten cyrk o kant dupy tak jak Grzesio swego czasu.
Odpowiedz cytując
bonawentura
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 09.08.2008, 10:21
Bronex napisał(a):Wyświetl post
Jeżeli Cupiał rzeczywiście chce zatrudnić fachowca od robienia transferów to chyba po pierwsze powinien przestać walić ściemę pod tytułem "dam pieniądze na transfery" i po drugie nie szukać takiego człowieka między Odrą a Bugiem gdzie wszyscy potencjalni kandydaci w tym fachu do raczej mniej lub lepiej uzdolnieni ludzie ,którzy eksperymentują i dopierą się na własnych błędach uczą działania w obszarze pozyskiwania nowych pracowników jakimi są piłkarze.
Cupiał nigdy nie powiedział, że da pieniądze na transfery - tylko brukowce tak napisały. Wydaje mi się, że nie ma co wylewać żali wobec Cupiała - przecież niedawno Wisła zdobyła Mistrzostwo Polski. W pucharach nic nie osiągamy, a żeby osiągnąć, musiałoby się zmienić całe środowisko, skorumpowane i skompromitowane - mówię o atmosferze w polskiej lidze. Wisła, jak narazie jest mocna w lidze, to fakt, ale na europejskie puchary jej zwyczajnie nie stać. My nie mamy Romana Abramowicza, który dzięki interesom naftowym, dorobił się milionów. Zgadzam się, że w polskiej piłce należy racjonalnie inwestować pieniądze i wielkich funduszy w najbliższym czasie nie będzie, bo mamy za słaba ligę i nie ma z kim konkurować.

Jacek Bednarz powinien spokojnie czekać. Przecież to nie jego wina, że nie ma pieniędzy. Cupiała? Dla mnie też to bardzo wątpliwe, bowiem w biznesie należy racjonalnie zarządzać, inaczej się nie da.

Bardzo się dziwię natomiast, czemu nie byłoby możliwe wykupienie części akcji klubu przez kibiców, którzy wchodząc w skład specjalnego stowarzyszenia płaciliby składki członkowskie. Ponoć mamy 6 milionów kibiców i w ciągu roku uzbierałyby się pieniądze na jakiś transfer. To kwestia chęci współpracy z zarządem. Jeśli kibice tak narzekają, że nie ma transferów, to niech sami spróbują działać. Specjalnie policzyłem na kalkulatorze - żeby uzbierać milion euro w rok potrzeba by było około 29 tysięcy członków, którzy miesięcznie płaciliby po 10 złotych. Czy to dużo?

Wówczas Jacek Bednarz miałby okrągły milion euro do wydania - kibice nie musieliby mieć do nikogo pretensji, że nie ma transferów. Dziwię się, że nikt nie podejmie poważnej dyskusji na ten temat. A może po prostu My sami nie chcemy wydawać ani złotówki na Wisłę?

Będę bronił Cupiała zaciekle, bo pieniądze, które kładzie na ten klub nie rzuca ot tak, bo ma. Biznes to biznes. Nie można trwonić pieniędzy i nic z tego nie mieć. Powiedzmy sobie szczerze - w Polsce piłka nożna nie jest dochodowym sportem, nie przynosi takiego dochodu jak w Hiszpanii, Anglii, Niemczech, Francji czy Włoszech.

Dlatego nie ma funduszy na transfery i Jacek Bednarz również cudu nie uczyni i nie sprowadzi nam Ronaldinho za darmo. Pozdrawiam.
Powód: błędy
Ostatnio edytowane przez bonawentura : 09.08.2008 o godz. 14:02.
RAZEM WYPEŁNIJMY STADION PRZY REYMONTA !!! RAZEM BUDUJMY WIELKĄ WISŁĘ !!!
Odpowiedz cytując
sayek89
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 09.08.2008, 10:31
Co wy chcecie od Bednarza, przedłużył kontrakty z Głowackim i Brożkiem
Bóg, Honor i Wisła!
Odpowiedz cytując
Oldpara
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 09.08.2008, 10:48
Bednarz nam zbudował w półtora roku nową drużynę za rozsądne pieniądze. Niedzielan, Diaz, Łobodziński, Jirsak, do tego nowe kontrakty z Brożkiem, Głowackim. Żadnego nietrafionego transferu.
Tylko z Kokoszką niewypał, ale na debila nie ma rady.
Generalnie barddzo pozytywnie oceniam jego działalność.
Powód: literówka, sorry
Ostatnio edytowane przez Oldpara : 09.08.2008 o godz. 11:06.
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
Odpowiedz cytując
4fan_player
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 09.08.2008, 10:50
Oldpara napisał(a):Wyświetl post
Bednarz nam zbudował w półtora roku nową drużynę za rozsądne pieniądze. Niedzielan, Diaz, Łobodziński, Irsak, do tego nowe kontrakty z Brożkiem, Głowackim. Żadnego nietrafionego transferu.
Generalnie barddzo pozytywnie oceniam jego działalność.

ludzie why?
Odpowiedz cytując
pawelos84
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 09.08.2008, 10:52
Piłka to biznes, ale w tym roku Cupiał powinien moim zdaniem trochę zaryzykować. Nie oszukujumy się, kluby dostaną 2,5 raza tyle co w tamtym sezonie za prawa transmisyjne. Z tego co kiedys pisał PS, to mistrz ma szanse nawet na 10 mln złotych. 6 mln złotych w porównaniu do poprzedniego sezonu to jest bardzo duża różnica. I niech nikt nie mówi że pensje podwyższono, bo po odejsciu Dudki, Kokoszki i Paulisty, to jestesmy minimum 300 tyś euro do przodu.

Dlatego dziwię sie Cupiałowi że nie da Jackowi więcej szans się wykazać ...
Odpowiedz cytując
bonawentura
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 09.08.2008, 14:08
Oldpara napisał(a):Wyświetl post
Rozumiem, że jesteśmy kibicami Białej Gwiazdy, rozumiem też, że Kokoszka nas zdradził, ale ludzie - popatrzcie na to też z innej strony, ze strony zawodnika - Kokoszka też chciał się rozwijać, więc poszedł do innego klubu. We Włoszech - nie oszukujmy się, będzie miał lepsze warunki rozwoju niż we Wiśle - to tyle koniec, kropka.

Swoją drogą zgodzę się, że transfery Bednarza jak narazie wypaliły wszystkie. Boję się jedynie o Niedzialana i jego kontuzję, bo tak naprawdę będzie go można ocenić po kilku spotkaniach w lidze.
Powód: błędy
Ostatnio edytowane przez bonawentura : 09.08.2008 o godz. 14:09.
RAZEM WYPEŁNIJMY STADION PRZY REYMONTA !!! RAZEM BUDUJMY WIELKĄ WISŁĘ !!!
Odpowiedz cytując
Weez3r
Member

Od: 06.2007

Stary 09.08.2008, 14:12
matthewG napisał(a):Wyświetl post
Rozumiem, że jesteśmy kibicami Białej Gwiazdy, rozumiem też, że Kokoszka nas zdradził, ale ludzie - popatrzcie na to też z innej strony, ze strony zawodnika - Kokoszka też chciał się rozwijać, więc poszedł do innego klubu.
Zgoda, ale nie musiał przy tym pieprzyć, że Wiślakiem pozostanie na zawsze.

sorry za OT
Odpowiedz cytując
Lemoniadowy Joe
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2002

Stary 09.08.2008, 14:18
Rozumiem, że jesteśmy kibicami Białej Gwiazdy, rozumiem też, że Kokoszka nas zdradził, ale ludzie - popatrzcie na to też z innej strony, ze strony zawodnika - Kokoszka też chciał się rozwijać, więc poszedł do innego klubu. We Włoszech - nie oszukujmy się, będzie miał lepsze warunki rozwoju niż we Wiśle - to tyle koniec, kropka.
ja go rozumiem i życzę mu aby sobie zaraz nogę złamał czy jak sobie kupie laleczkę Voodoo to zadziała ?

ilu zawodników po odejsciu z Wisły na zachód sie "rozwineło" bo ja widzę jednego no może dwóch
Odpowiedz cytując
Raporter
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 09.08.2008, 14:21

Swoją drogą zgodzę się, że transfery Bednarza jak narazie wypaliły wszystkie. Boję się jedynie o Niedzialana i jego kontuzję, bo tak naprawdę będzie go można ocenić po kilku spotkaniach w lidze.
Gościu sam sobie patrz z innej strony. Patrząc z tej strony powinniśmy za darmo pozwolić odejść wszystkim innym zawodnikom. Kokoszce chodziło tylko o pieniądze, a Brożek Paweł tu nadal gra. Nie pier... ol waść i wstydu oszczędź. I najlepiej pędź razem z Kokoszką.
Odpowiedz cytując
Dive Pirate
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 09.08.2008, 15:26
jova napisał(a):Wyświetl post
Co do Vargi chyba macie rację - to było raczej coś koło 350 tys., ale w przypadku Barreto wydaje mi się, że plotki mówiły o kwocie minimum 500 tys. Niestety nie udało mi się znaleźć żadnej wiarygodnej informacji potwierdzającej to. W przypadku tego transferu jedynie transfermarkt wspomina o kwocie i to właśnie równiutkich 500 tys. euro, ale wszyscy wiemy ile warte są ich źródła.
A tak w ogóle, czy to jest istotne? Grunt, że kupę kasy wydano na zawodników, którzy do dziś nic nie pokazali.
Wg. transfermarkt Varga był za friko, nie zmienia to faktu że oboje mają kontrakty w okolicach 100 - 150 tys. euro, pewnie bliżej tych 150 tyś, czyli za te dwa kontrakty moglibyśmy mieć ok 300 tyś na kontrakt dla jakiegoś konkretnego grajka.
Odpowiedz cytując
tomazo
Junior Member

Od: 01.2004

Stary 10.08.2008, 22:40
Dobrze chlop dzis gadal mogl powiedziec tylko troche wiecej nt niedoszlych transferow bo wiadomo ze nt przyszlych to niebardzo mogl na poczatku bylem negatywnie nastawiony do niego ale coraz bardziej mnie przekonuje wiem ze paru dziennikarzy dzis nie bedzie wiedziec co jutro w gazetach napisac ale przynajmniej wiadomo na czym stoimy
Odbij w lewo dziki kolarzu
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 10.08.2008, 22:52
Widać ze Bednarz niewiele może - szuka, szuka ale RN i Cupiał czekają na okazje. Jak sie pojawi okazja (niewielkie pieniądze albo za darmo) to kupimy. Dobrze wiedzieć i niepotrzebnie nie bluzgac na Bednarza. Na pewno nie damy ceny rynkowej za pikłkarza ale zawsze poniżej - bo my szukamy okazji! Ale z okazjami tak jest że można mieć 5 par klapek na lato (promocje i półdarmo) a nie mieć 1 pary butów na zimę (np. poza Brożkiem nie mamy bramkostrzelnego napastnika)
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
czesiu
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 10.08.2008, 22:58
Bednarz wspomniał też, że toś nie jest zadowolony z tego że On jest w Wiśle. Mówił, może to jakiś zawodnik, który odszedl w ostatnim czasie.
Odpowiedz cytując
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 10.08.2008, 23:52
Tutaj zapis wypowiedzi Bednarza z dzisiejszej Ligi+ Extra.
Mam wrażenie, że pieniądze z Dudki, Barcelony itd. będą reinwestowane dopiero zimą, mam nadzieję, że nadal przez Bednarza.
Odpowiedz cytując
Lemur
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 11.08.2008, 13:56
Gdybym był Bednarzem, to po odrzuceniu moich 17-stu, czy 20-stu propozycji transferowych, w geście protestu przeciwko działaniom uniemożliwiającym mi normalną prace i pełnienie obowiązków, natychmiast podałbym się do dymisji.

Chyba, że to "odrzucenie" jest tylko fikcją, pełniącą rolę wygodnej wymówki dla własnej bezczynności...
Odpowiedz cytując
piotr 0704 dortmund
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 11.08.2008, 14:43
Szkoda ze Pan Jacek nie podal do publicznej wiadomosci nazwisk tej "parszywej 17-stki". Moglibysmy dowiedziec sie wtedy kto jest winny braku zwmocnien - JB czy RN . Co do Nei`a wiadomo ze winny sam zawodnik ( niech sobie zarabia u arabow ). A jesli RN akceptuje tylko okazje i promocje to polecam Biedronke albo innego lidla tam tego najwiecej. Promocjami to niech sie wzmacnia Odra Wodzislaw a nie klub , ktory chce grac w Europie.
Stan , sciagnij nam paru konkretnych pilkarzy.
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 11.08.2008, 14:50
Lemur napisał(a):Wyświetl post
Gdybym był Bednarzem, to po odrzuceniu moich 17-stu, czy 20-stu propozycji transferowych, w geście protestu przeciwko działaniom uniemożliwiającym mi normalną prace i pełnienie obowiązków, natychmiast podałbym się do dymisji.

Chyba, że to "odrzucenie" jest tylko fikcją, pełniącą rolę wygodnej wymówki dla własnej bezczynności...

Musi jakoś zarabiać na życie, a w Wiśle zapewne zarabia przyzwoicie, więc jak wczoraj usłyszeliśmy będzie pracował w takich warunkach jakie są...
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 11.08.2008, 14:55

Przeciez powiedzial, ze ma rachunki do oplacenia
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 11.08.2008, 22:54

Ehhh..Twarowski wczoraj tez bardzo "delikatnie" podsunal takie wyjscie Jackowi..

Ale ten szybka riposta.."Dopoki bede widzial sens mojej pracy ,w tym klubie to zostane"
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
manson777
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 11.08.2008, 22:59
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
Ehhh..Twarowski wczoraj tez bardzo "delikatnie" podsunal takie wyjscie Jackowi..

Ale ten szybka riposta.."Dopoki bede widzial sens mojej pracy ,w tym klubie to zostane"
ten sens to pewnie comiesięczny przelew na jego rachunek....
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 11.08.2008, 23:55
manson777 napisał(a):Wyświetl post
ten sens to pewnie comiesięczny przelew na jego rachunek....
Tez tak pomyslalem,biorac pod uwage jednak to co mowil " w calosci" mozna bylo odniesc nieodparte wrazenie ze jednak ma wizje funkcjonowania klubu,i chce razem ze Skorza cos dobrego dla Wisly zrobic...
A ze zarabia..jak kazdy pracownik w firmie,zakladzie ....

BTW...byl tak fragment gdzie Twarowski wodzil Bednarza o nasza Rade Nadzorczą,i chcial wyciagnac,jacy ludzie w niej zasiadaja ....czyli jednym slowem czy sie znaja na biznesie ,czy na pilce a moze na tym i na tym,skoro wydaja sie byc organem decyzyjnym w sprawie transferu tego a tego zawodnika.
Tyle ze Bednarz umiejetnie wybrnał na tyle ze odpwoiedzi nie bylo...
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 11.08.2008 o godz. 23:58.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów