|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Kiedy Wisla jest w formie to trafia na Real, Barce, Inter, Lazio.... kiedy nie to Panata, Anderlecht..... co za zycie....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Doping slabo slychac bo przyciszyli (i to konkretnie) glosniki spod trybun. A w rzeczywistosci jest pewnie niezly kociol. poczekamy na filmiki SKWK to sami sie przekonacie Boze.. prosimy Cie! ![]() ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 03.2008
Offline |
|
|
e....gdzie jestes? Cos cię nie słychać? Czyżbyś był aż tak zalamany, że nie masz ochoty pisac na forum?
A co do gry - NIE POZNAJĘ TEJ DRUŻYNY!! Tak wszyscy pięknie grają..wiedza gdzie mają grać..pressing..ahh |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Żeby nie uwierzyć za bardzo w swoje możliwości! Choć po wywiadzie z Boguskim który po każdym pytaniu powtarzał, że jeszcze 45 minut można być spokojnym o niego!!! JAZDA JAZDA JAZDA!!!
![]()
Zbigniew Boniek - "Śmierć, wybuchowa atmosfera wisiały nad stadionem."
Michel Platini - "Ten wieczór nie miał nic wspólnego z futbolem." The Daily Mirror - "Dzień w którym umarł futbol." 29.05.85 |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
W porownaniu do mecz nr 1 to graja jakies 2 inne druzyny...Jak Mauro sie pchal do wolnego to pomyslalem ze po cholere to on bedzie kopal? I co? I dobrze ze mnie nie slyszal
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2003
Skąd: ..::Krakow::..Mississauga.... ^^ ZURAW GLOWA DO FRANKA GOOOLLL !!!
Offline |
|
|
mozna gdzies ogladnac bramki z meczu ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Brawo Diaz brawo Łobo!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Chyba nam sie Dżunior Dijas bardzo ładnie w zespół dziś wpisał.
Skorża to niezły magik. Wyczuł, na kogo postawić ![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
nosz k.. mać, jeszcze tylko polewy czekoladowej brakuje. GRATULACJE DLA SKORZY I ZESPOLU
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Wojciech ;F
|
|
|
|
Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Szaleństwo to co zrobił Łobodziński przy tej bramce.
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Co to byla za asysta....musialem sie odezwac...Lobo, jestes wielki...graj tak..albo i nie w lidze
![]() Przewrotka zaliczyc asyste?Chyba z ogorkami. Po meczu...Pije z Wami bo punkcili dla Was i dla Nas, Wy z Barca, ja tez bo kocham Barce od lat. Nic tylko sie cieszyc. Gratuluje bo pokazaliscie klase.Piekny mecz. Nic tylko sie cieszyc ze polska druzyna taki mecz rozgrywa...Kibicowsko swietnie,taktycznie swienie, kibicowsko swietnie jeszcze raz...gardla zdarte ale to koledzy z trybun potwierdza...Ja nie moge sie do niczego przyczepic...Juz nic nie powiem bo mecz skonczony. Gratuluje koledzy. Serce rosnie widzac jak polski klub gra.... Moze kibic z Wawy ( kijek,inny kolega) cos doda ale nie trzeba chyba....dominacja i swietna gra TAKTYCZNA. Pieniazki nie graja, taktyka , sumienne wypelnienie taktycznych zalozen=sukces. Pozdrawiam. PS: Widzieliscie IFK ? To jest skandal
Ostatnio edytowane przez kreseq : 06.08.2008 o godz. 21:20.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Prosze ten post mimo dubla zostawic bo oddaje wszystko.
Kolega z innego rorum powiedzial: "Na miejscu Gaydamaka poprosiłbym o zwrot kasy i głowy doradców. Jak można wpompowac w klub kilkadziesiąt milionow dolcow i przegrac z polskim teamem, ktory de facto przed sezonem nie wzmocnil się ani jednym zawodnikiem... Idealne podsumowanie.
Ostatnio edytowane przez kreseq : 06.08.2008 o godz. 21:24.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Ja chce dodac jedno, ci ktorzy nazekali na Diaza niech sobie ogladaja dzisiejszy mecz. Naprawde Junior za Glowackiego gra bardzo dorze.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
no, chłopy. 86 minuta, Wisełka prowadzi 5 do kółka. Przechodzimy dalej, nie ma takiej możliwości by nam przez te 4-6 minut 4 budy włożyli.
Teraz można zacząć myśleć o Barcy ![]() Edytka: wcale nie są tacy żli ci nasi dublerzy na pozycjach, jakby to wybiórcza czy inne pismaki z Mazowsza chcieli sobie i nam wmówić ![]()
Ostatnio edytowane przez harthausen : 06.08.2008 o godz. 21:34.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Powiem tak - Wygrywamy i teoretycznie skupiamy się na defensywie, a tutaj z ławki wprowadzamy 3 napastników
Po prostu rozgromiliśmy Beitar ... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Za to kocham football,nasza Wiselka jest Wielka,wszyscy perfekt zagrali,Malecki dobrze zagral ,Wtorek wkoncu sie przelamal,Cantoro bez koleczek
,ciekawe co to za transfery!!! Piekne uczucie![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
5:0 !!!!!! ANDRZEJ wkońcu zapakował!!! Ależ piękny meczykson!!!
![]()
Michel Platini - "Ten wieczór nie miał nic wspólnego z futbolem." The Daily Mirror - "Dzień w którym umarł futbol." 29.05.85 |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
dla takich chwil warto żyć tylko WISŁA
![]()
od kołyski, aż po grób zawsze ukochany klub WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Respect. Nie wiem co powiedzieć. Ten Beitar miał niezłych piłkarzy, ale nie byli drużyną i LEW ICH POŻARŁ
![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Gratulacje !!!!!!!
Pytanko? Gdzie gramy z Barcą, Reymonta czy Śląski? |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Ręce same składają się do oklasków!!! Pięknie
Teraz trzeba godnie powalczyć o grupe Ligi Mostrzów!!! ![]()
Jest jeden klub dla którego warto żyć...
..:::WISŁA:::.. ... i nie zmienia sie nic!! |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Z ostatniej wypowiedzi kumatego z zarządu - Śląski.
BRAWO WISŁA! Serce się raduję gdy się widzi piękny mecz w wykonaniu rodaków! ![]()
JAGIELLONIA BIAŁYSTOK
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2005
Offline |
|
|
No no no, szczere gratulacje. Świetne spotkanie Wisły.
Teraz walczcie z Barcą... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
TO jest proszę państwa nasza Wisła!!! Brawo dla trenera Skorży!!! Nawet Dawidowski mi dziś nie przeszkadzał
) dobry mecz Cantoro (o dziwo) i świuietny PAwła, Piotrka, Rafała, Juniora, Baszcza, Wtorka itd Z Barcą wolałbym na R22, ale pewnie więcej zarobimy na Śląskim ![]()
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
No nareszcie Wisła pokazała że potrafi grać w europejską piłkę. Beitar Jerozolima (tu cytuje komentatora tvp2) rozniosła gości. Wisła wyeliminowała błędy z meczu na wyjezdzie i skutki są natychmiastowe wynik 5-0 mówi sam za siebie. Piękne bramki a co najważniejsze dobra gra formacją, ostra gra w obronie. Najwięciej podziwu dla Rafała Boguskiego Łobodzińskiego. Ci dwaj zawodnicy zagrali naprawdę wspaniały mecz. PIĘKNA asysta Łobodzińskiego. A na dodatek gra bez Zieńczuka i Głowackiego była dobra i składna co oznacza że Wisła ma dobrych zmienniłów. Ten mecz naprawdę cieszy oko. Nie byłem zbytnio zadowolny po pierwszym meczu i nie szczędziłem słów krytyki pod adresem piłkarzy jaki Pana Bednarza (co do transferów) za co bardzo przepraszam. A dziś bije wam brawo za wspaniały mecz i czymam kciuki przed meczem z Barceloną z którą napewno zagramy i napewno nie połorzymy się na murawie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czapki z głów. Ogromne gratulacje!!!Wspanialy mecz, Skorża - kawał dobrej roboty.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie moge uwierzyc.
Jakbym ogladal jakas Chelsea. Ta asysta z przewrotki... nie nie, ide sprawdzic czy mnie nie ma w lozku bo ja chyba snie. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Świetny mecz i pomimo kilku sytuacji gdy w środkowej strefie brakowało naszych zawodników, cały czas kontrolowaliśmy przebieg spotkania.
Podobała mi się przede wszystkim zdziorność i determinacja, oby tak dalej, a w meczu z Barcą szansą na korzystny wyni będzie TAKTYKA,bo jakby nie było Maciek Skorża ma zdecydowanie większe doświadczenie trenerskie niż Pep Guardiola! A i zmuszać do błędów Valdeza ![]() ![]()
mam 1906 powodów, by nie zmieniać swych przekonań
i nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga!... RAP po godzinach i LUZ ponad wszystkim http://www.myspace.com/pio.m pio http://www.youtube.com/user/wszyscypio?feature=mhee wszyscypio |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wrzuccie jesli tylko bedziecie mogli skrot z meczu do SCIAGNIECIA!
![]() ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|