|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
był ktoś wieczorem, koło piątej, szóstej? ile biletów na D jeszcze jest, ostatecznie na E?
wdzięczny bym był za informacje, bo zapomniałem zadzwonić do WŚ. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
to jaka jest inna możliwosć by OSOBY nie z Krakoowa kupiły bilet oprócz przyjazdu?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
To fakt jest to wkurzające. Nie da się praktycznie. Przy większym stadionie jest to nie do pomyślenia. Też bym pojechał jakbym miał bilet w kieszeni. Conajmniej 1000tys biletów mniej na taki mecz to właśnie brak możliwości kupienia biletu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
skoro osoby spoza Krakowa przyjeżdżają, to bilet kupią. Przecież Ci wszyscy piszą, że kupisz.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
albo przyjechać do Krakowa nieco wcześniej niż przed meczem i kupić bilet jak jeszcze będzie. albo przyjechać na inny mecz niż puchary, bo wtedy bilety są w kasach nawet przed meczem. kupowałem o 16.30 bilety na D i przemiła pani stwierdziła "co się tak wszyscy dopytują? są jeszcze - jak się skończą to się skończą, ale jeszcze są" Powód: odp #2
Ostatnio edytowane przez dostuffca : 05.08.2008 o godz. 19:06.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
chodzi mi o to, że znajomych w Krakowie nie mam, a 100 minut do Krakowa po bilety i 100 na powrót do domu muszę liczyć. Potem kolejne 100 by dojechać na mecz.. itd . Powinni umożliwić kupno biletów przez internetowe konta bankowe...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Przecież nie musisz przyjeżdżać "za 5 dwunasta" (w sensie o 20:30), jeśli będziesz ze 2 godziny przed meczem, to nie ma problemu.A że nasz klub nie bawi się w nowe formy sprzedaży, to już inny temat. ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
s2pac -> Napewno bedą bilety jutro
Spokojnie dostaniesz, pryzjezdzaj bo każdy WIślak jest jutro potrzebny!!
Ostatnio edytowane przez marooc : 05.08.2008 o godz. 19:36.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
a u są tu może osoby, które sprzedają bilety?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Bilety sprzedają w WŚ lub kasach tak dla jasności.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Od której jutro będzie sprzedarz biletów? tak jak do tej pory czyli w godz 11-18 czy może tylko przed meczem? (pytam bo nie wiem o której przyjechac do Krakowa ).
Dzieki za odpowiedz. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Za przykład postawię dwie młode dziewczyny z Podkarpacia (się nie chwalą, to ja je pochwalę
). Same od paru lat przyjeżdżają na Wisłę, a mają dwukrotnie dalej, niż np. s2pac. Są na większości meczów w piłkę i w kosza, jeżdżą na wyjazdy. Wyjeżdżają rano, wracają nocą. I nawet raz nie widziałem, żeby się dopytywały "co i jak" z takim zapałem i brakiem własnej inicjatywy, jak niektórzy w tym temacie. (to miało Was zmobilizować do wzięcia du.py w troki i przyjechania na mecz bez biadolenia ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
11-14 gthth
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
|
błąd
Wiślacki Świat czynny jest w godz. 11-15 przy sektorze B, a potem kasy do ostatniego biletu od 11 ![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Mam na sprzedarz bilet na D do odbioru pod stadionem bede tam po 19- tel: 665 456 865
wiec jesli sie komus nie chce stac w kolejkach to polecam siebie ;p oferta nieaktualna
Ostatnio edytowane przez ŁukaszTS : 06.08.2008 o godz. 11:42.
![]()
"...MY WIERZYMY W MISTRZOSTWO NASZEJ WISEŁKI..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Jak to? To dzisiaj nie ma sprzedaży tylko na dwie godziny przed meczem? Zawsze chyba tak było w dniu meczu...?
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Umiesz czytac ze zrozumieniem?Pvd napisał ze w kasach sprzedają bilety od 11 do momentu sprzedaży ostatniego biletu :|
![]() |
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
M89 napisał(a):
|
||
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Tu cie zaskocze. Pamiętam na meczu z Legią i Lechem w poprzednim sezonie. Poszedłem wyjątkowo na sektor B i ku mojemu zaskoczeniu dostałem bilet na fikcyjny sektor B4.
)) Zresztą często widać że jest nadkomplet jak schody i balkon u góry są pełne a do tego wszystkie krzesełka.. |
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Byłem przed chwilą po bilet,troche ludzi sie tam kręci nie ma kolejek lecz jak ktoś odchodzi to następny dochodzi i tak w kółko.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
ja mam pytanie następującej treści : czy chcąc kupić bilet przed meczem (2h przed) mogę go sobie gdzieś załadować na kartę kibica czy muszę kupować papierowy?
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
|
Tylko bilet papierowy
![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
ja mam takie pytanie.znajomy z bytomia chce wybrac sie na mecz Wisla-Polonia jednak nei jest kibicem poloni i chcialby isc na sektor wislacki czy przy sprzedazy beda sprawdzac dowod osobisty
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
nie nic nie trzeba podchodzisz pod kase na stadionie(najlepiej 2 h przed meczem) i prosisz o bilecik płacisz kobita ci sprzedaje tyle
Edit: napisałem wczoraj emaila o te bilety i odpisali, że jest jeszcze dużo i także na sektor D. Sprzedarz bedzie prowadzona do rozpoczęcia meczu
Ostatnio edytowane przez regan : 06.08.2008 o godz. 12:43.
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Zaniżanie frekwencji denerwuje.. A ostatnio juz mnie dobil onet i przeglad sportowy. Otoz na onecie pisalo ze na meczu Homel-Legia bylo 2,5 tys widzow, a w przegladzie.. Uwaga 8tys.. CZy to jest normalne..? Czemu pajace nie podaja faktycznego stanu..;/ To przyklad Legii, ale na Wisle tak jest praktycznie po kazdym meczu, przynajmniej 2 tys zawsze urywaja..
Ostatnio edytowane przez Wiślacka Kalwaria : 06.08.2008 o godz. 12:49.
![]()
... w sercu moim Wisła i na dobre i na złe..
|
|
|
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
spokojnie zobaczymy dziś ile pójdzie wjsciówek mam nadzieje ze wszystkie i zobaczymy jaką podadzą frekwencje na dziejszym meczu
TYLKO WISŁA ![]()
ARMIA
BIAŁEJ GWIAZDY |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Witam.
Ze względu na to, iż jestem przekonany o awansie Wisły do III rundy el. Ligi Mistrzów, chciałem zapytać o dostępność biletów na rewanżowy mecz z BArceloną. W jaki sposób można zdobyć bilety |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Najpewniejsza jest taka, żeby ustawić się w kolejce z kilkanaście godz.. przed otwarciem WŚ.
![]()
"Od zawsze na zawsze w pamięci niepokonani" ; "Wiara czyni cuda" ; "Nikt nie wymaga od Was......." ; " Na Reymonta wychowani......."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Najpewniejsza jest taka jak wyzej napisal Kondpir.
Wstepna informacja: http://www.wisla.krakow.pl/art.php?news_id=4268 wpierw przejdzmy Beitar, potem bedziemy myslec. ![]()
|
|
|