The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Gucio25
Forumowy Di Caprio

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.08.2008, 18:54
był ktoś wieczorem, koło piątej, szóstej? ile biletów na D jeszcze jest, ostatecznie na E?
wdzięczny bym był za informacje, bo zapomniałem zadzwonić do WŚ.
Odpowiedz cytując
luki
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 05.08.2008, 18:55
s2pac napisał(a):Wyświetl post
A można dokonać rezerwacje na bilety? Niestety takiego czegos na stronce nie znalazłem..:(
Nie jestem z Krakowa..
Nie można...
Odpowiedz cytując
s2pac
Junior Member

Od: 11.2007

Stary 05.08.2008, 19:00
to jaka jest inna możliwosć by OSOBY nie z Krakoowa kupiły bilet oprócz przyjazdu?
Odpowiedz cytując
Raporter
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 05.08.2008, 19:02
To fakt jest to wkurzające. Nie da się praktycznie. Przy większym stadionie jest to nie do pomyślenia. Też bym pojechał jakbym miał bilet w kieszeni. Conajmniej 1000tys biletów mniej na taki mecz to właśnie brak możliwości kupienia biletu.
Odpowiedz cytując
Mishuh
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 05.08.2008, 19:03
to jaka jest inna możliwosć by OSOBY nie z Krakoowa kupiły bilet oprócz przyjazdu?
skoro osoby spoza Krakowa przyjeżdżają, to bilet kupią. Przecież Ci wszyscy piszą, że kupisz.
Odpowiedz cytując
dostuffca
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 05.08.2008, 19:04
mogą poprosić osoby z Krakowa by kupiły im bilet.
albo przyjechać do Krakowa nieco wcześniej niż przed meczem i kupić bilet jak jeszcze będzie.
albo przyjechać na inny mecz niż puchary, bo wtedy bilety są w kasach nawet przed meczem.

Gucio25 napisał(a):Wyświetl post
był ktoś wieczorem, koło piątej, szóstej? ile biletów na D jeszcze jest, ostatecznie na E?
wdzięczny bym był za informacje, bo zapomniałem zadzwonić do WŚ.
kupowałem o 16.30 bilety na D i przemiła pani stwierdziła "co się tak wszyscy dopytują? są jeszcze - jak się skończą to się skończą, ale jeszcze są"
Powód: odp #2
Ostatnio edytowane przez dostuffca : 05.08.2008 o godz. 19:06.
Odpowiedz cytując
s2pac
Junior Member

Stary 05.08.2008, 19:06
chodzi mi o to, że znajomych w Krakowie nie mam, a 100 minut do Krakowa po bilety i 100 na powrót do domu muszę liczyć. Potem kolejne 100 by dojechać na mecz.. itd . Powinni umożliwić kupno biletów przez internetowe konta bankowe...
Odpowiedz cytując
Mishuh
Senior Member

Stary 05.08.2008, 19:10
chodzi mi o to, że znajomych w Krakowie nie mam, a 100 minut do Krakowa po bilety i 100 na powrót do domu muszę liczyć. Potem kolejne 100 by dojechać na mecz.. itd . Powinni umożliwić kupno biletów przez internetowe konta bankowe...
Masz półtora godziny do Krakowa i siejesz tyle paniki? Przecież nie musisz przyjeżdżać "za 5 dwunasta" (w sensie o 20:30), jeśli będziesz ze 2 godziny przed meczem, to nie ma problemu.

A że nasz klub nie bawi się w nowe formy sprzedaży, to już inny temat.
Odpowiedz cytując
marooc
Member

Od: 06.2004

Stary 05.08.2008, 19:33
s2pac -> Napewno bedą bilety jutro Spokojnie dostaniesz, pryzjezdzaj bo każdy WIślak jest jutro potrzebny!!
Ostatnio edytowane przez marooc : 05.08.2008 o godz. 19:36.
Odpowiedz cytując
s2pac
Junior Member

Stary 05.08.2008, 19:47
a u są tu może osoby, które sprzedają bilety?
Odpowiedz cytując
WiślakNH
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 05.08.2008, 19:49
a u są tu może osoby, które sprzedają bilety?
Bilety sprzedają w WŚ lub kasach tak dla jasności.
Miasto Kraków - pozdrowienia dla Dobrych Chłopaków !!

Odpowiedz cytując
k.Kononowicz
Junior Member

Od: 12.2006

Stary 05.08.2008, 20:15
Od której jutro będzie sprzedarz biletów? tak jak do tej pory czyli w godz 11-18 czy może tylko przed meczem? (pytam bo nie wiem o której przyjechac do Krakowa ).
Dzieki za odpowiedz.
Odpowiedz cytując
Mishuh
Senior Member

Stary 05.08.2008, 20:16
Za przykład postawię dwie młode dziewczyny z Podkarpacia (się nie chwalą, to ja je pochwalę ). Same od paru lat przyjeżdżają na Wisłę, a mają dwukrotnie dalej, niż np. s2pac. Są na większości meczów w piłkę i w kosza, jeżdżą na wyjazdy. Wyjeżdżają rano, wracają nocą. I nawet raz nie widziałem, żeby się dopytywały "co i jak" z takim zapałem i brakiem własnej inicjatywy, jak niektórzy w tym temacie.
(to miało Was zmobilizować do wzięcia du.py w troki i przyjechania na mecz bez biadolenia )
Odpowiedz cytując
regan
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 05.08.2008, 20:22
11-14 gthth
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Od: 11.2002

Stary 05.08.2008, 20:35
regan napisał(a):Wyświetl post
11-14 gthth
błąd

Wiślacki Świat czynny jest w godz. 11-15
przy sektorze B, a potem kasy do ostatniego biletu od 11
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
Odpowiedz cytując
ŁukaszTS
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 06.08.2008, 08:41
Mam na sprzedarz bilet na D do odbioru pod stadionem bede tam po 19- tel: 665 456 865
wiec jesli sie komus nie chce stac w kolejkach to polecam siebie ;p

oferta nieaktualna
Ostatnio edytowane przez ŁukaszTS : 06.08.2008 o godz. 11:42.
"...MY WIERZYMY W MISTRZOSTWO NASZEJ WISEŁKI..."
Odpowiedz cytując
Emilio
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 06.08.2008, 08:42
PvD napisał(a):Wyświetl post
błąd

Wiślacki Świat czynny jest w godz. 11-15
przy sektorze B, a potem kasy do ostatniego biletu od 11
Jak to? To dzisiaj nie ma sprzedaży tylko na dwie godziny przed meczem? Zawsze chyba tak było w dniu meczu...?
Odpowiedz cytując
_gilardino_
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 06.08.2008, 09:01
Umiesz czytac ze zrozumieniem?Pvd napisał ze w kasach sprzedają bilety od 11 do momentu sprzedaży ostatniego biletu :|

Odpowiedz cytując
Prezydentowa
Miodek

Od: 06.2004

Stary 06.08.2008, 09:01
Mishuh napisał(a):Wyświetl post
Za przykład postawię dwie młode dziewczyny z Podkarpacia (się nie chwalą, to ja je pochwalę ). Same od paru lat przyjeżdżają na Wisłę, a mają dwukrotnie dalej, niż np. s2pac. Są na większości meczów w piłkę i w kosza, jeżdżą na wyjazdy. Wyjeżdżają rano, wracają nocą. I nawet raz nie widziałem, żeby się dopytywały "co i jak" z takim zapałem i brakiem własnej inicjatywy, jak niektórzy w tym temacie.
(to miało Was zmobilizować do wzięcia du.py w troki i przyjechania na mecz bez biadolenia )
To te takie bliźniaczki z kręconymi włosami Jak tak, to masz racje, niesamowite są

M89 napisał(a):
Ciekawe, czy sprzedają no limit, tak żeby był nadkomplet, czy bilety po prostu tak słabo idą.
Nie sądzę, żeby sprzedawali nadkomplet. W takie coś można było się bawić na C, ale nie teraz. W razie jakichkolwiek problemów z trybuną byłyby niezłe jaja, jak by się okazało, że było więcej biletów sprzedanych niż przewiduje to sektor.
Odpowiedz cytując
radekogi
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 06.08.2008, 10:43
Tu cie zaskocze. Pamiętam na meczu z Legią i Lechem w poprzednim sezonie. Poszedłem wyjątkowo na sektor B i ku mojemu zaskoczeniu dostałem bilet na fikcyjny sektor B4. )) Zresztą często widać że jest nadkomplet jak schody i balkon u góry są pełne a do tego wszystkie krzesełka..
Odpowiedz cytując
Tomek-1906
Junior Member

Od: 04.2008

Stary 06.08.2008, 10:52
Byłem przed chwilą po bilet,troche ludzi sie tam kręci nie ma kolejek lecz jak ktoś odchodzi to następny dochodzi i tak w kółko.
Odpowiedz cytując
globoos
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 06.08.2008, 11:02
ja mam pytanie następującej treści : czy chcąc kupić bilet przed meczem (2h przed) mogę go sobie gdzieś załadować na kartę kibica czy muszę kupować papierowy?
Odpowiedz cytując
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Stary 06.08.2008, 11:12
Tylko bilet papierowy
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
Odpowiedz cytując
wiertar
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 06.08.2008, 12:09
ja mam takie pytanie.znajomy z bytomia chce wybrac sie na mecz Wisla-Polonia jednak nei jest kibicem poloni i chcialby isc na sektor wislacki czy przy sprzedazy beda sprawdzac dowod osobisty sorki za moze banalne pytanie ale niespotkalem sie z odpowiedzia na podobne pytanie.
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut Po klimat trybun na wyjazdach byłeś ilu dobra oprawa i ekipa w dobrym stylu, tygiel emocji choć pełno s****ysynów, chce abyś zdech i choć wynik w plecy, śpiewasz dalej zdarte gardło cię leczy, to niby parę liter, parę piłkarzy wiesz niby w polskiej lidze nic się nie zdarzy wiesz, ale gdy płona race śpiewają trybuny znowu wygramy nie ważne u nas czy u nich, poczucie dumy gdy tamci mówią o nas to dla tych co zarywaja życie na stadionach...
Odpowiedz cytując
regan
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 06.08.2008, 12:29
nie nic nie trzeba podchodzisz pod kase na stadionie(najlepiej 2 h przed meczem) i prosisz o bilecik płacisz kobita ci sprzedaje tyle

radekogi napisał(a):Wyświetl post
Tu cie zaskocze. Pamiętam na meczu z Legią i Lechem w poprzednim sezonie. Poszedłem wyjątkowo na sektor B i ku mojemu zaskoczeniu dostałem bilet na fikcyjny sektor B4. )) Zresztą często widać że jest nadkomplet jak schody i balkon u góry są pełne a do tego wszystkie krzesełka..
NIe trzeba być mędrcem zeby to zauważyć. Tylko najlepsze jest to, jak portale zanirzają frekwencje, a powinni zawyrzać. Np nadkompletu nie było na derbach. Ale na takiej Legii to nadkomplet był i to duży. Gdzie byś nie stanął ścisk.

Edit: napisałem wczoraj emaila o te bilety i odpisali, że jest jeszcze dużo i także na sektor D. Sprzedarz bedzie prowadzona do rozpoczęcia meczu
Ostatnio edytowane przez regan : 06.08.2008 o godz. 12:43.
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
Wiślacka Kalwaria
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 06.08.2008, 12:44
Zaniżanie frekwencji denerwuje.. A ostatnio juz mnie dobil onet i przeglad sportowy. Otoz na onecie pisalo ze na meczu Homel-Legia bylo 2,5 tys widzow, a w przegladzie.. Uwaga 8tys.. CZy to jest normalne..? Czemu pajace nie podaja faktycznego stanu..;/ To przyklad Legii, ale na Wisle tak jest praktycznie po kazdym meczu, przynajmniej 2 tys zawsze urywaja..
Ostatnio edytowane przez Wiślacka Kalwaria : 06.08.2008 o godz. 12:49.
... w sercu moim Wisła i na dobre i na złe..
Odpowiedz cytując
kolsTSW
Member

Od: 02.2008

Stary 06.08.2008, 12:51
spokojnie zobaczymy dziś ile pójdzie wjsciówek mam nadzieje ze wszystkie i zobaczymy jaką podadzą frekwencje na dziejszym meczu

TYLKO WISŁA
ARMIA
BIAŁEJ
GWIAZDY
Odpowiedz cytując
dawidoff24
Junior Member

Od: 08.2008

Stary 06.08.2008, 13:20. Barcelona w Krakowie
Witam.
Ze względu na to, iż jestem przekonany o awansie Wisły do III rundy el. Ligi Mistrzów, chciałem zapytać o dostępność biletów na rewanżowy mecz z BArceloną. W jaki sposób można zdobyć bilety Wiem, że zainteresowanie będzie ogromne, ale wg was jaka jest najpewniejsza droga zdobycia bieltów Dodam, że nie jestem z Krakowa i nie mam karty kibica. POzdrawiam i dzieki za odpowiedz
Odpowiedz cytując
Kondipr
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 06.08.2008, 13:35
Najpewniejsza jest taka, żeby ustawić się w kolejce z kilkanaście godz.. przed otwarciem WŚ.
"Od zawsze na zawsze w pamięci niepokonani" ; "Wiara czyni cuda" ; "Nikt nie wymaga od Was......." ; " Na Reymonta wychowani......."
Odpowiedz cytując
e
Senior Member

Stary 06.08.2008, 13:35
Najpewniejsza jest taka jak wyzej napisal Kondpir.

Wstepna informacja:
http://www.wisla.krakow.pl/art.php?news_id=4268

wpierw przejdzmy Beitar, potem bedziemy myslec.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów