The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
szczaq21
Senior Member

Od: 01.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.08.2008, 20:01
Aro1234 napisał(a):Wyświetl post
Yyy.. chyba ci sie z CSKA Moskwa pomyliło, które 2-3 lata temu wygrało Puchar UEFA... CSKA Sofia to przeciętniak klasy Wisły..
Nie macie juz o co kłucić. Nie ma transferów źle. Są, jeszcze gorzej.
Odpowiedz cytując
Rob_Zombie
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 01.08.2008, 20:02
Aro1234 napisał(a):Wyświetl post
Yyy.. chyba ci sie z CSKA Moskwa pomyliło, które 2-3 lata temu wygrało Puchar UEFA... CSKA Sofia to przeciętniak klasy Wisły..
Dokładnie.

A jak czytam stwierdzenia 'najlepszy zawodnik ligi bułgarskiej', 'lider zespołu' to ja się zastanawiam czy my rozmawiamy o tym samym piłkarzu.
Ech... jedni przeginają w jedną stronę, a inni w drugą...

do Acapelo - ale o co ci chodzi? Potrafisz czytać ze zrozumieniem? Czy ja gdzieś napisałem że to lamer i na nic nam się nie zda?
Ostatnio edytowane przez Rob_Zombie : 01.08.2008 o godz. 20:27.
Odpowiedz cytując
Acapelo
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 01.08.2008, 20:08
Rob_Zombie napisał(a):Wyświetl post
Dokładnie.

A jak czytam stwierdzenia 'najlepszy zawodnik ligi bułgarskiej', 'lider zespołu' to ja się zastanawiam czy my rozmawiamy o tym samym piłkarzu.
Ech... jedni przeginają w jedną stronę, a inni w drugą...
Ale jednak tam grał w 11 mimo że grali 1 napastnikiem. Zdobył 14 bramek. Jest silny i dużo tych bramek strzela głową co w dzisiejszych czasach gdy kluczową rolę odgrywają stałe fragmenty to wielki atut. CSKA wygrało ligę zdecydowanie. Ograli Wisłę. Może to być gwiazda Wisły czy nie?

A to że nie jest to Berbatov to wiemy. Ale jednak w meczach z taką Slavią czy CSKA, czy serbami, austriakami, portugalczykami nawet niemcami może nam pomóc... Nie?
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 01.08.2008, 20:09
Tak pomału proponowałbym zakończyć dyskusję na temat tego czy Nei będzie realnym wzmocnieniem czy nie, bo zaczyna to przypominać gonienie własnego ogona.

I przypominam że są wakacje i moderatorzy mogą odsyłać ,,na zasłużony urlop co bardziej zmęczonych nieustannym stukaniem w klawiaturę forumowiczów"
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 01.08.2008 o godz. 20:39.
Odpowiedz cytując
bódyń
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 01.08.2008, 20:26
regan napisał(a):Wyświetl post
Wam piknicy i malkontenci ****a mac nic nie dogodzi... Ja cierpie dole... Nie ma transferów... to Bednarz zły Cupiał huj, Wilczek pedał. Ktoś wkońcu kupuje gościa, najlepszego zawodnika ligi Bułgarskiej... za dużo, nie wiadomo czy sie sprawdzi, ****a Bednarz debil sciaga kota w worku. Normalnie ludzie w tym kraju są po.......eni, bo inaczej tego nazwać sie nie da...
Popieram w calej rozciaglosci. Tu czasami pisza same niezadowolne placzki.
Odpowiedz cytując
Ricon
Member

Od: 11.2003

Stary 01.08.2008, 23:10
wbrew pozorom naszym najwiekszym wzmocnieniem moze okazać sie ... Baretto. Nie wypowiadałem sie wczesniej na ten temat bo bylem na 100 % przekonany, ze on nie zagra już w Wisle. 2 miesiące załatwiał papiery aby grac, w Polsce Sciema!! No ale to juz przeszlosc. Od dzisiaj trenuje już w Wisle. Dlaczego będzie wzmocnieniem Otóż, jak wszyscy widzą Wisła zaczeła grać systemem 1-4-5-1. Powiem tak - Maciej Skorża jest the best. Ten trener dopasował taktyke pod piłkarzy a nie pod publike czy tez pod siebie. O bramkarzu i obroncach nie bede sie rozwodzil bo te ustawienie jest standartem ale pomoc i atak. W Wisle typowym rozgrywajacym jest Jirsak. jest to pilkarz grajacy bardzo ofensywnie. Jednakze, najlepeij prezentuje swoje walory mając za swoimi plecami pewne wsparcie. Takim wsparciem miał byc Cantoro. Niestety mauro nie jestw w najwyższej formie o czym mogliśmy sie przekonac na podstawie ostatnich meczy. Radek Sobolewski jest piłkarzem wybitnie defensywnym. On ma rozbijać a nie kreować. Czyli reasumując Sobolewski z tyłu aJirsak z przodu. Zostaje dziura pomiedzy nimi i ta dziurę mógłby wypełnic Baretto. Brazylijczyk przeważnie gra także na pozycji def pomocnika jednakże w porównianiu do Sobola posiada umiejętności rozgrywania piłki. Nie jest typowym playmarkerem ale lepiej mu to wychodzi jak dla Cantoro i Sobolewskiemu razem wzietych. Ponadto jest bardzo skuteczny w destrukcji. Tyle jesli chodzi o pomoc. Stan osobowy, potencjalny a także forma naszych napastników udowanida nam, że 4-5-1 idelnie pasuje do Wisły. W obecnym składzie tylko Brozek jest w formie. Czego nie da sie powiedziec o pozostałych gwiazdach. Wisłą, tak naprawde to potrzebuje dokupić tylko stopera i lewego pomocnika. Trzeba pamietać również o Vardze. Wiem, że wszyscy powiedza, że to jest chodzacy szpital. Jednakże, zwroćcie uwagę, że on tak naprawdę nie wyleczyl porządnie jednej kontuzji. Co chwile mu sie odnawiała, powodując problemy w grze. Teraz wreszcie, po operacji istnieje możliwość całkowitego wyleczenia Rumuna. Trzeba pamietać, że Varga gra podobnie jak Sobolewski, twardo i skutecznie. Byłby idealnym wzmocnienim konkurencji na tej pozycji (Sobolewski - Varga, Cantoro-Baretto, Jirsak-Mączyński). Ostatni wątek to Nei. Statystyki wyglądają bardzo okazale i mam nadzieje, że w niedługim czasie potwierdzi swoją wartość.
Odpowiedz cytując
Lukas_Wieniawa
Junior Member

Od: 06.2008

Stary 02.08.2008, 09:09
Ale trzeba też pamiętać, że Skorża jest raczej bojaźliwym trenerem i może się bać stawiać na np. Barreto czy chociażby Varge.
Odpowiedz cytując
pawelo84
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 02.08.2008, 09:23
Ricon napisał(a):Wyświetl post
wbrew pozorom naszym najwiekszym wzmocnieniem moze okazać sie ... Baretto.

Przedewszystkim odpowiedz sobie na pytanie czy ten pan chce u nas grać? Jesli przyjeżdza na pierwszy trening u Dana 2 tygodnie później niż reszta, jesli przyjeżdza teraz miesiąc po pierwszym treningu, to coś jest chyba nie tak...

To samo Varga, on też co chwile coś kombinuje.Gdy był jednym z najlepszych defensywnych pomocników w lidze rumuńskiej na jesien, to robił wszystko żeby do Wisły nie wrócic.

Po co nam tacy piłkarze?
Odpowiedz cytując
Raven
Senior Member

Od: 12.2005

Stary 02.08.2008, 09:24
na podstawie wywiadow jakie wczoraj udzielil mozna wnioskowac ze liczy na Barreto
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 02.08.2008, 09:36
pawelo84 napisał(a):Wyświetl post
Przedewszystkim odpowiedz sobie na pytanie czy ten pan chce u nas grać? Jesli przyjeżdza na pierwszy trening u Dana 2 tygodnie później niż reszta, jesli przyjeżdza teraz miesiąc po pierwszym treningu, to coś jest chyba nie tak...

To samo Varga, on też co chwile coś kombinuje.Gdy był jednym z najlepszych defensywnych pomocników w lidze rumuńskiej na jesien, to robił wszystko żeby do Wisły nie wrócic.

Po co nam tacy piłkarze?
Wow, gdzie oglądasz lige rumuńską, ewentualnie gdzie takie coś przeczytałeś? Ja osobiście pierwsze słysze. Aż dziw bierze że skoro był taki dobry to nikt z Rumunii go nie odkupił od nas
Odpowiedz cytując
Maciuś
bananowy chłopiec

Stary 02.08.2008, 09:42
Podejrzewam ze Nei i Ze Kalanga byliby w Krakowie w ciagu 5 minut gdybysmy w 3 rundzie wylosowali np. Bate Borysow. Wogole sie nie zdziwie jak zadnego z tych pilkarzy nie zobacze u nas.
Odpowiedz cytując
pawelo84
Senior Member

Stary 02.08.2008, 09:52
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
Wow, gdzie oglądasz lige rumuńską, ewentualnie gdzie takie coś przeczytałeś? Ja osobiście pierwsze słysze. Aż dziw bierze że skoro był taki dobry to nikt z Rumunii go nie odkupił od nas
W prasie pisalo że Varga gra bardzo dobrze w Rumuni, jakby grał słabo to Wisła nie chciałaby go sciągnąc do siebie.
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 02.08.2008, 10:19
kacpergawlo napisał(a):Wyświetl post
No, ale jak już wiemy, że do LM nie wejdziemy to powinniśmy się zbroić na Uefa. A transfery pewnie będą po rewanżu w Krakowie, po eliminacji Beitaru.
Dokładnie, od razu news jakby na potwierdzenie twoich słów.
http://www.wislakrakow.com/www/showa...rticleid=18656

Mecz z Beitarem to mecz o coś więcej niż tylko o przejście do następnej rundy.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 02.08.2008 o godz. 10:21.
Odpowiedz cytując
pan Dudi
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 02.08.2008, 10:25
Ricon napisał(a):Wyświetl post
wbrew pozorom naszym najwiekszym wzmocnieniem moze okazać sie ... Baretto. Nie wypowiadałem sie wczesniej na ten temat bo bylem na 100 % przekonany, ze on nie zagra już w Wisle. 2 miesiące załatwiał papiery aby grac, w Polsce Sciema!! No ale to juz przeszlosc. Od dzisiaj trenuje już w Wisle. Dlaczego będzie wzmocnieniem Otóż, jak wszyscy widzą Wisła zaczeła grać systemem 1-4-5-1.

I nieważne, że ku*wa milion osób wcześnie tłukło na tym forum, że sam Skorża mówił, że 4-5-1 będziemy grać tylko na wyjazdach z trudnym przeciwnikiem (w PL jest takich 2? 3?) i czasami w Europie, ale widzę, że niektórym to trzeba chyba ku*wa ręcznie tłumaczyć, bo i tak ku*wa wiedzą swoje. Widziałeś skład na sparing z Bełchatowem? To domyśl się jakie było ustawienie. 4-5-1? Wątpię. Myślisz, że starają się o Neia bo chcą grać 1 napastnikiem? To pomyśl jeszcze raz.

Co do Barreto też się nie zgodzę. Fakt, że na pewno wyjdzie na dobre jeśli wśród defensywnych pomocników będzie większa konkurencja, ale znając ambicje i wolę walki nijakiego Mauro C. to i tak gówno da a on będzie odwalał swoją kaszanę dalej. Przynajmniej dzięki Barreto nie będzie grał na co bardzo liczę. Szkoda tylko, że on sam nie należy do młodzieniaszków, bo potrzebujemy kogoś młodego na tą pozycję, żeby skorzystał z doświadczenia Sobola. Może Mączyński wyrośnie na pomocnika z prawidziwego zdarzenia?
Odpowiedz cytując
Acapelo
Senior Member

Stary 02.08.2008, 10:29
Zobaczymy. Żeby tylko do tego czasu nie wpłynęła inne oferta. Bo nasi myślą najwidoczniej, że bez ryzyka można coś osiągnąć. 3mln złotych uważają że to duży wydatek jak na mistrza Polski, drużynę z ambicjami gry w europejskich pucharach, kandydata na mistrza Polski. Za zawodnika co by nie powiedzieć ogranego i takiego jakiego nam w drużynie brakuje.

Inną sprawą jest, że wg. mnie czekają raczej na pozwolenia na pracę i wizę, dlatego Nei nie może przejść testów medycznych.
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 02.08.2008, 10:33
pawelo84 napisał(a):Wyświetl post
W prasie pisalo że Varga gra bardzo dobrze w Rumuni, jakby grał słabo to Wisła nie chciałaby go sciągnąc do siebie.
jedyne co pamiętam to to że jest wyróżniającym się graczem słabiutkiego UT Arad a nie jednym z najlepszych defensywnych pomocników ligi. Myśle że jakby takim był to Steaua czy Dinamo chciały go kupić i Wisła pewnie by go sprzedała z zyskiem. A sprowadzają go spowrotem bo Skorża chce na własne oczy się przekonać jakim zawodnikiem jest Norbert
Odpowiedz cytując
Bronex
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 02.08.2008, 10:41
Szczerze napisawszy to do momentu przeczytania tej wiadomości o czekaniu do środy z dopełnieniem formalności w sprawie Nei'a miałem jakieś resztki nadziei na to ,że ktoś w tym klubie rzeczywiście mimo okoliczności chce budować skład na przyszłość teraz widać ,że dyletanctwo i pierdzenie po kątach było jest i będzie. W środę odpadniemy z Beitarem to będzie po Nei'u.
Odpowiedz cytując
Acapelo
Senior Member

Stary 02.08.2008, 10:45
Po przyjściu Neia boję się tylko jednego. Że nasz tchórzliwy Skorża będzie stawiał w środku na Cantoro zamiast na Jirsaka. Niech przyjdzie ten Nei i Mauro do lamusa!!
Odpowiedz cytując
Chorynatrzykolory
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 02.08.2008, 10:47
Transfert Będą jeśli przejdziemy Beitar. A nawet gdyby się nie udało to Nei by był wspaniałym zawodnikiem na następny rok bo nie wierze byśmy znaleźli później napastnika takiej klasy za 850 tys. euro ,a gdyby Cska Sofia nie spadła za długi chciała by o wiele więcej.to podejście mnie wkurza bo w lidze możemy mieć cholerne kłopoty , wystarczy jeszcze kilka kontuzji, napastnika bramkostrzelnego mamy jednego i będzie ciężko, a Lech się mocno wzmocnił,trzeba pamiętać też o Legii która zawsze jest drużyną mocną.
Ostatnio edytowane przez Chorynatrzykolory : 02.08.2008 o godz. 10:51.
Odpowiedz cytując
pan Dudi
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 02.08.2008, 10:49
Kim jest ten gość wyżej? Tzn ten jeszcze wyżej
Odpowiedz cytując
Acapelo
Senior Member

Stary 02.08.2008, 10:51
Maro-TS-NH napisał(a):Wyświetl post
Będą jeśli przejdziemy Beitar. A nawet gdyby się nie udało to Nei by był wspaniałym zawodnikiem na następny rok bo nie wierze byśmy znaleźli później napastnika takiej klasy za 850 tys. euro ,a gdyby Cska Sofia nie spadła za długi chciała by o wiele więcej.
No właśnie ale Cupiał nie chce płacić 300tys Euro za sezon Więc woli oszczędzić tą kasę przez rok a potem kupić za 800tys kogoś nawet słabszego

A ja jestem niemal pewien że jak przyjdzie NEI to przy najbliższej okazji sprzedamy Brożka niezależnie od tego czy będzie mistrz i el. ligi mistrzów w przyszłym roku w zmienionej formule.

Więc w sumie co to za różnica czy Nei przyjdzie jak 2 dobrych napastników będzie tylko przez pół roku
Tak u nas budują drużynę
Odpowiedz cytując
Gin
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 02.08.2008, 10:56
Jednym słowem komedia Panowie , najpierw naciskali na CSKA zeby juz go puscili a teraz nagle mają czas , zobaczycie ze jak nawet przejdą Beitar to i tak go nie kupią .
Odpowiedz cytując
<Crasch>
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 02.08.2008, 11:01
Acapelo napisał(a):Wyświetl post
No właśnie ale Cupiał nie chce płacić 300tys Euro za sezon Więc woli oszczędzić tą kasę przez rok a potem kupić za 800tys kogoś nawet słabszego

A ja jestem niemal pewien że jak przyjdzie NEI to przy najbliższej okazji sprzedamy Brożka niezależnie od tego czy będzie mistrz i el. ligi mistrzów w przyszłym roku w zmienionej formule.

Więc w sumie co to za różnica czy Nei przyjdzie jak 2 dobrych napastników będzie tylko przez pół roku
Tak u nas budują drużynę
No bo wtedy będzie ZERO napastników.
Myslisz czasem?
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 02.08.2008, 11:02
To juz jest pusty śmiech

http://www.wislakrakow.com/www/showa...rticleid=18656

Jak nie ma pieniedzy na takich piłkarzy jak Nei to trzeba było zatrzymać Pauliste i Ćwielonga. Przynajmniej Skorża miałby pole manewru w ataku!
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 02.08.2008 o godz. 11:08.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
Bronex
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 02.08.2008, 11:06
To nie jest komedia to jest dramat. Cały okres przygotowawczy Bednarz nie mógł załatwić kasy na transfery. Teraz kiedy zupełne odpadnięcie z pucharów jest bardzo realne naprędce próbują jeszcze robić dobrą minę do złej gry. To co? taki Wilczek ,Bednarz nie wiedzieli jakie będą straty finansowe z tytułu jawnej nonszalancji w odniesieniu do pucharów. Kolejny rok zmarnowany. Banda dyletantów i tyle. Tutaj Acapello ma rację ,że jak kupią Nei'a to i tak przy pierwszej okazji opylą Brożka. Mądra polityka Wisły to oksymoron.
Odpowiedz cytując
wiśnia
Senior Member

Stary 02.08.2008, 11:07
Przeciez my porazke z Beitarem mamy wkalkulowaną,to po co to czekanie do srody?
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Stary 02.08.2008, 11:09
pan Dudi napisał(a):Wyświetl post
I nieważne, że ku*wa milion osób wcześnie tłukło na tym forum, że sam Skorża mówił, że 4-5-1 będziemy grać tylko na wyjazdach z trudnym przeciwnikiem (w PL jest takich 2? 3?) i czasami w Europie, ale widzę, że niektórym to trzeba chyba ku*wa ręcznie tłumaczyć, bo i tak ku*wa wiedzą swoje. Widziałeś skład na sparing z Bełchatowem? To domyśl się jakie było ustawienie. 4-5-1? Wątpię. Myślisz, że starają się o Neia bo chcą grać 1 napastnikiem? To pomyśl jeszcze raz.

Co do Barreto też się nie zgodzę. Fakt, że na pewno wyjdzie na dobre jeśli wśród defensywnych pomocników będzie większa konkurencja, ale znając ambicje i wolę walki nijakiego Mauro C. to i tak gówno da a on będzie odwalał swoją kaszanę dalej. Przynajmniej dzięki Barreto nie będzie grał na co bardzo liczę. Szkoda tylko, że on sam nie należy do młodzieniaszków, bo potrzebujemy kogoś młodego na tą pozycję, żeby skorzystał z doświadczenia Sobola. Może Mączyński wyrośnie na pomocnika z prawidziwego zdarzenia?

Dudi, dlatego ja już sobie dałem spokój z tym forum.Dzięki "specom" "analitykom" i "menadżerom z FM" w temacie transferowym jak i "nibylandii " pojawily mi się pierwsze siwe włosy.
Nie ma co się denerwować.Najlepiej chyba wychodzić z założenia "Ty masz rację, ja mam spokój", szkoda tylko, że te forum czyta cała kibicowska Polska (i nie tylko) i widzą to co tu się dzieje
.Inteligentni i wykształceni ludzie- a za takich uważam np Sambo czy Flamengiste - są zagłuszani przez nieokrzesanych menadżerów z "football menadżera", którzy uczą Cupiała jak ma wydawać pieniądze.
Czytając tego typu rzeczy nasuwa mi się powiedzenie "Syn uczy ojca dzieci robić".

Najlepiej walić puste slogany: "Bednarz łysy chu","Cupiał wypierdalaj","Balcerowicz musi odejść" itd...
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 02.08.2008 o godz. 11:14.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 02.08.2008, 11:14
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
Dudi, dlatego ja już sobie dałem spokój z tym forum.Dzięki "specom" i "analitykom" , "menadżerom z FM" w temacie transferowym jak i "nibylandii " pojawily mi się na głowie pierwsze siwe włosy.
Nie ma co się denerwować i wychodzić z założenia "Ty masz rację, ja mam spokój", szkoda tylko, że te forum czyta cała kibicowska Polska (i nie tylko) i widzą to wszystko.Inteligentni i wykształceni ludzie- a za takich uważam np Sambo czy Flamengiste - są atakowani po swoich postach przez nieokrzesanych menadżerów z football menadżera, którzy uczą Cupiała jak ma wydawać pieniądze.
Czytając tego typu rzeczy nasuwa mi się powiedzenie "Syn uczy ojca dzieci robić".

Najlepiej walić puste slogany: "Bednarz łysy ****","Cupiał wypierdalaj","Balcerowicz musi odejść"
Z twojej wypowiedzi zrozumiałem tyle:

1. Skoro Cupiał ma wielkie pieniądze i jest właścicielem to jest nieomylny w sprawie zarządzania klubem TS Wisła Kraków
2. Każdy kto nie ma tak dużych pieniedzy jak Cupiał nie ma prawa krytykowac (oceniać) jego decyzji.

Masz więcej równie ciekawych mądrości na zbyciu?
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
Dalku
Banita

Od: 07.2008

Stary 02.08.2008, 11:16
I tak zaraz bede mial bana , wiec powiem jedno apro po transferu Nei i braku jakich kolwiek dzialan przed pucharami
BEDNARZ WYPIERDALAJ !!!!!
Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 02.08.2008, 11:17
Pablo84,

dziwisz się fali krytyki? Zawaliliśmy to okno transferowe w tak tragiczny sposób, że aż głowa boli. Mając bardzo poważne braki kadrowe nie byliśmy w stanie pozyskać przed ważnymi meczami nikogo, żeby je uzupełnić. I teraz kiedy kontuzji doznaje Głowacki nie mamy dosłownie nikogo na jego miejsce i trzeba wypożyczać piłkarzy z innych pozycji. To od tego można dostać siwych włosów, a nie od zalewu fali krytyki (podlanej tradycyjnie pokemoństwem niektórych) do której doświadczony forumowicz powinien mieć dystans.

Inna sprawa, że winnych zaistniałej sytuacji szuka się zazwyczaj w niewłaściwym miejscu.
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów