|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Są piłkarzami, ale w takim wypadku organizuje się dwa mecze sparingowe, bo co z pierwszą jedenastką? Która jak widać w meczu z Beitaru było, nie jest zgrana do końca. No chyba, że jutro drugi mecz sparingowy? Bo co nam z takiego spotkania, skoro we wtorek Brożek, albo Jirsak po 70 minutach będą prosić o zmiany bo ich skurcze łapią. Poza tym Brożkowi by się przydało pograć jeszcze, bo w środę miał problem z trafieniem piłką w bramkę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
http://www.sport.pl/pilka/1,65050,55...Barcelona.html
Cytat:
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Diaz grał na środku i stracili 3 bramy ;] nie no wiem, nie oceniajmy ale gosciu kompletnie mi nie pasuje, wolny i chaotyczny, do tego słaby jakby ledwo trzymał sie na długich nogach
Brożek + Dawidowski? Kto wie. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak zagramy 4-4-2 to skończy się tak, że na środku obrony zagra Sobolewski, a w pomocy Jirsak i o zgrozo Cantoro :/ Jestem tylko ciekaw kto wyjdzie w ataku.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Może mi ktoś powiedzieć jak grał ten SInglar? A swoją drogą Sobol na środku obrony nie byłby złym pomysłem.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
A Cantoro niestety musi grać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Młoda Wisła wygrała przed chwilą sparing z Limanovią 2:1 (grali w Limanowej)
Bramkę wpuścił Cebanu, a Wisła grała kiepsko. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Plan przygotowań do rundy wiosennej:
http://www.wisla.krakow.pl/art.php?id=&news_id=5016 ![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
FC Brasov, który zajmuje jedenaste miejsce w rumuńskiej Divizia A, chciałby się zmierzyć z Wisłą 29 stycznia, ale krakowianie czynią starania, aby w tym dniu zagrać z Zenitem Sankt Petersburg.
http://www.futbol.pl/index_2501.php?...eba7f88b74b4bf |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Orientuje się ktoś może czy sparing 17 stycznia będzie otwarty dla kibiców i gdzie ma zostać rozegrany mecz?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
DP napisał, że w Krakowie w samo południe
![]()
Zawsze wierni,choć pijani,zawsze z Wisłą - Pakos-Fani
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
prawdopodnie w skotnikach
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
dawno . dawno temu z Ziliną dobry pierwszy sparing + prezentacja TV Kraków ostatnio Polonia Bytom + prezentacja + duzy mróz ![]() Fajnie zeby to bylo otwarte dla kibiców nawet biliety moga byc gora 10 zeta |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
podobno w skotnikach z trzecio ligowym zespołem
![]() |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Offline |
|
|
z drugoligowym zespołem. Kolejarz Stróże - klub, do którego przejść ma Piechna i który zainteresowany jest Kmiecikiem.
wicelider II ligi wschodniej, tyle samo punktów co pierwsze KSZO. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Prawdopodobnie tak. Super, uczestnik LM.
http://www.wislakrakow.com/www/showa...rticleid=19887 |
|
|
|
Banita
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/art.php?id=&news_id=5078 W Wiśle robili nowy test na refleks .
Trochę mnie dziwi że Cebanu(bramkarz) jest najlepszy wydolnościowo ,ale z drugiej strony ja bym stawiał na tego chłopaka ,on ma dobry charakter i raczej silny ,na pewno jest zrównoważony i się nie usztywnia(dobry przepływ emocji i kordynacja ).
Ostatnio edytowane przez jachting : 13.01.2009 o godz. 16:05.
![]()
"Wspaniałość przejawia się nie w tym, gdzie jesteśmy, ale w jakim kierunku się poruszamy. Musimy żeglować czasem z wiatrem, czasem pod wiatr, ale żeglować, nie dryfować ani stawać na kotwicy."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Mam pytanie co do sparingu z Piastem Gliwice pod koniec lutego, wiadomo gdzie się odbędzie? Mam nadzieje, że na Reymonta jak każdy mecz w tym sezonie
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Jak ktoś będzie miał informacje na temat miejsca rozegrania sparingu Wisla vs. Kolejarz Stróże, proszę pisać !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Podobno walczy o nowy, 5-cioletni kontrakt.
Info telefoniczne. |
|
|
|
Banita
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Kadra na zgrupowanie w Olivie:
Bramkarze: Ilie Cebanu, Mariusz Pawełek, Velimir Zdravković Obrońcy: Marcin Baszczyński, Piotr Brożek, Cleber, Junior Diaz, Arkadiusz Głowacki, Marcelo, Peter Singlar Pomocnicy: Rafał Boguski, Łukasz Burliga, Mauro Cantoro, Konrad Gołoś, Tomas Jirsak, Krzysztof Mączyński, Wojciech Łobodziński, Radosław Sobolewski, Marek Zieńczuk Napastnicy: Beto, Paweł Brożek, Piotr Ćwielong, Tomasz Dawidowski, Patryk Małecki, Andrzej Niedzielan |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Offline |
|
|
czemu nie jedzie Leszczak?
akurat on mógłby bardzo skorzystać na takim zgrupowaniu z pierwszą drużyną. |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Bo ma szkołe. Tak jak Chrapek. Polecą na drugie zgrupowanie. Mówił o tym Skorża ...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bo jedzie Dawidowski, a to chyba jego ostatnia szansa bo w czerwcu kończy sie mu kontrakt.Pamietam że podczas jednego z zimowych zgrupowań strzelał sporo bramek w sparingach ale niestety znowu doznał kontuzji
Ostatnio edytowane przez AYALA : 18.01.2009 o godz. 23:52.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Ja wiem Dawidowski jedzie po to ,bo Wisła myśli że go tam zostawią i ktoś go kupi w tej Hiszpani haha
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|