The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Snakes
Banita

Od: 07.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.08.2008, 12:58
A ja sadze ze o Legia gorzej wylosowala, bo FK Moskwa jest w pelni sezonu
Odpowiedz cytując
Vinci
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2005

Stary 01.08.2008, 13:12
djjamajczyk napisał(a):Wyświetl post
a Lech... na mój nos bezie bardzo cięzka przeprawa bo Grashooper jst naprawdę solidnym europejskim zespołem -> wiele razy LM (pamiętam że raz prawie wyszli z grupy) , przeprawa przez Intertoto (dla nas rzecz Impossible ).
.
Tamte czasy minęły bezpowrotnie - po złotym okresie Ligi Mistrzów los rzucił ich na Wisłę Płock. Również na tym etapie rozgrywek Pucharu UEFA. Mało brakło, a sam Jeleń by ich wtedy wysadził z rozgrywek. To, że przeszli dalej było zasługą jedynie stronniczo sędziującego arbitra.
Uważam, że Lech ma spore szanse na awans i mógł gorzej wylosować.
"Kradzione szczęścia nie daje..."
Odpowiedz cytując
Eustachy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 01.08.2008, 13:17
Zgadzam sie z Vincim. Sam pamietam, jak w Zurychu Jelen nie wykorzystal karnego, a w rewanzu sedzia nie uznal prawidlowo zdobytego gola dla ploczczan. A chyba kazdy sie zgodzi, iz obecny Lech to jednak lepsza ekipa, niz owczesna Wisla Plock.

Ps. Peszko bedzie dobrze pamietal tamta konfrontacje i pewnie wlasnie od niego Smuda sprobuje na poczatek wysepic pare informacji
Odpowiedz cytując
djjamajczyk
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 01.08.2008, 13:38
Vinci napisał(a):Wyświetl post
Tamte czasy minęły bezpowrotnie - po złotym okresie Ligi Mistrzów los rzucił ich na Wisłę Płock. Również na tym etapie rozgrywek Pucharu UEFA. Mało brakło, a sam Jeleń by ich wtedy wysadził z rozgrywek. To, że przeszli dalej było zasługą jedynie stronniczo sędziującego arbitra.
Uważam, że Lech ma spore szanse na awans i mógł gorzej wylosować.
Zgadzam się że mogli gorzeh wylosowac ( Sttutgart i nie byłoby tej dyskusji) , ale Wisła vs. Zurych to tez dawne czasy niestety.
Trzeba miec na uwadze że Szwajacarzy przebrnęli Intertoto .
Zobaczymy na 1. meczu jak pójdzie Poznaniaką , zycze im wygranej na dobra naszej kopanej
Odpowiedz cytując
Robert_wislak
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 01.08.2008, 13:44
kreseq napisał(a):Wyświetl post
Gratulacje dla Lecha....przeciwnik trudniejszy niz Nasz.

PS: Czy tylko ja uwazam ze komentator meczu Leszka byl cholernie dobry ?
Też to zauważyłem, to chyba jego debiut był bo oglądam mecze prawie zawsze i nigdy go nie słyszałem. Ale jest całkiem niezły.

A Legia z FK Moskwa nie wygra, jak dalej będzie taka atmosfera na trybunach... gdzie Ci piłkarze czują pomoc kibiców?...ale dobra, nie mój problem.
Ostatnio edytowane przez Robert_wislak : 01.08.2008 o godz. 13:47.
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 01.08.2008, 14:17
Bardzo kiepskie losowanie...i Legia, i Lech pozegnaja sie z P. UEFA(patrzac na to z jakimi amatorami odpadali w ostatnich latach...). Wczoraj gra obu tych ekip pokazuje, ze to chyba szczyt mozliwosci przejsc druzyne z Bialorusi i z Azerbejdzanu. Ja jestem pesymista.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 01.08.2008, 14:32
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
Bardzo kiepskie losowanie...i Legia, i Lech pozegnaja sie z P. UEFA(patrzac na to z jakimi amatorami odpadali w ostatnich latach...). Wczoraj gra obu tych ekip pokazuje, ze to chyba szczyt mozliwosci przejsc druzyne z Bialorusi i z Azerbejdzanu. Ja jestem pesymista.
Szcególnie gra Lecha pokazuje.... co pokazuje? - Lech zagrał dobry dwumecz z Azerami.

To nie jest żaden szczyt - mecze będą ciężkie ale rywale w zasięgu jak najbardziej!
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
Oress
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 01.08.2008, 14:34
Ludzie co wy piszecie, obydwa zespoły mogły wylosować dużo lepsze zespoły a wylosowały typowych średniaków, szczególnie takimi są Szwajcarzy, którzy są zdecydowanie w zasięgu Lecha.
Odpowiedz cytując
Marcin(L)
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 01.08.2008, 15:08
Co wy piszecie? Legia "wydaje się być" faworytem? Chyba nie wiecie co to jest FK Moskwa... Niestety będzie bardzo ciężko, wypada powalczyć, Lech za to trafił bardzo dobrze, Zurich przypominam do UEFA dostał się w tym roku tylnymi drzwiami (przez intertoto)... Mają szansę.

Co do Wisły to niestety po raz kolejny bez szans:(
Znowu można odłożyć marzenia na kolejny rok...
Legia 2010/11 TAK! O takiej marzyłem!
Odpowiedz cytując
Snakes
Banita

Od: 07.2008

Stary 01.08.2008, 15:10
Ja stawiam na Lecha ,bo przynajmniej bylo widac jakas mysl i jakosc w grze u Pyr .Jesli ten element druzyna opanuje to naprawde mozna grac z kazdym
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Stary 01.08.2008, 15:15
Marcin(L) napisał(a):Wyświetl post
Co wy piszecie? Legia "wydaje się być" faworytem? Chyba nie wiecie co to jest FK Moskwa... Niestety będzie bardzo ciężko, wypada powalczyć, Lech za to trafił bardzo dobrze, Zurich przypominam do UEFA dostał się w tym roku tylnymi drzwiami (przez intertoto)... Mają szansę.
No z FK bedzie ciezko , niby slabo graja w lidze ale niedawno pykneli na wyjezdzie CSKA 2-0(choc wiadomo ze to Rasija wiec moze ten wynik byl nieprzypadkowy)
Ruscy z roku na rok maja coraz mocniejsza lige i ciezko przypuszczac by Legia ich przeszla ,choc oczywiscie nie jest to jakis potentat - jak dla mnie kiepskie losowanie(gdzie nawet nie wiem, jakie byly inne zespoly).Ale za to wyjazd z gatunku hard core

Zurych...hmm , z tego co pamietam, mieli fatalna runde jesienna a na wiosne grali zupelnie inaczej(transfery?).
Na pewno latwiejszy przeciwnik niz FK , ale i tu latwo nie bedzie - jak dla mnie 50/50.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
nowy_piotrek
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 01.08.2008, 15:39
Moze niektorzy nie wiedza, ale w FK wystepuja tacy pilkarze jak chocby Siemak, Bystrov czy Maxi Lopez. Giza , Iwanski czy Arubarabara (czy jak mu tam) troche przy nich mizernie wygladaja. No ale przynajmniej wyjazd Legionisci maja ciekawy, po Wilnie i Homelu, kampania wschodnia trwa

Lech moze cos tam ugra, grunt ze na Stuttgart nie trafili.
Ostatnio edytowane przez nowy_piotrek : 01.08.2008 o godz. 15:42.

Życie bym dał, za krakowską Wisłę...
Odpowiedz cytując
Brozinhio
Banita

Stary 01.08.2008, 15:41
Rosyjska liga jest bardzo mocna - a Fk rok temu zaliczalo sie do czolowki. W tym roku idzie im marnie, ale nie oszukujmy sie. Liga rosyjska jest już lata świetlne od naszej. Tam graja Reprezentanci brazyli, i piłkarze o których zabiegaja kluby z całego świata. Jakoś nie widzę LEgi w roli faworyta... Choć jeżeli Fk okaże się naprawdę bardzo osłabione kryzysem, to można dać Legi te 20% szans na awans.

Co do Lecha -jego gra bardzo mi sie podoba Smuda to dla mnie ojciec sukcesu Drużyny Kasperczaka i najlepszy trener w Lidze (może poza Skorżą, ale Maciek bedzie musiał to jeszcze udowodnić), a piłkarze w nim grający posiadają tak ogromny potencjał że jeśli wszyscy się będą odpowiednio rozwijać, Lech za 2 lata będzie mocniejszy niż jakikolwiek polski klub kiedykolwiek, to jednak ich brak ogrania w Europie poskutkuje zapewne kilkoma nerwowymi chwilami i obawiam sie ze w walce z porządnym europejskim średniakiem takim jak Grasshoppers może im sie spalić psychika. Nie mniej szanse Lecha na Awans to 55%.

Nasze szanse na przejście Beitaru oceniam na 75 %
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Stary 01.08.2008, 15:45
Brozinhio napisał(a):Wyświetl post

Nasze szanse na przejście Beitaru oceniam na 75 %
To jakie byly przed pierwszym meczem ze tak sie spytamBo chyba logiczne jest ze po porazce(nie wazne ze niewielkiej) + absencji filaru defensywy, powinny spasc
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
Zieniu17
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 01.08.2008, 15:48
Marcin(L) napisał(a):Wyświetl post

Co do Wisły to niestety po raz kolejny bez szans:(
Znowu można odłożyć marzenia na kolejny rok...
Sory, ale skoro macie tylko powalczyć z 13 drużyną rosyjskiej premierlig to możecie się wycofać odrazu przed meczem
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!

Fundacja #1 - Wiezi Muzyki
Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze
Firma krk - Zamiast szukac podzialow
Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak
Peja - (Z)robie szmal
Odpowiedz cytując
63624
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 01.08.2008, 15:57
Mnie rozśmiesza tylko argument o słabej postawie FK Moskwa w lidze. Jak doskonale pamiętamy, Legia odpadała z dołującą w lidze Austrią Wiedeń, a Wisła z Vitorią.
"Jak rozpoznać komunistę? Cóż, jest to ktoś kto czyta Marksa i Lenina. A jak rozpoznać antykomunistę? To ktoś kto rozumie Marksa i Lenina." Ronald Reagan
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Stary 01.08.2008, 16:01
Szczegolnie ze nie tylko FK , jak narazie nie idzie dobrze.CSKA 7 , Zenit 9.
No coz jak dobrze pojdzie , to nasza dluga przygode w pucharach zakonczy samotny Lech na 1 rundzie
Swoja droga nie ma sie co dziwic , jak w jakis przedwstepnych rundach, wpadamy na niezle teamy, pokroju Beitara, FK ,czy Zurychu
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 01.08.2008, 16:22
Oba zespoły poza burtą. Przypominam, że Wisła zdeklasowała ich w lidze w stosunku 14 i 20 pkt. !!! Kilka tranasferów( widać zresztą jakich udanych) nie zmieniło tych drużyn w solidnego średniaka europejskiego jakimi sa ich przeciwnicy. Legia narazie nie miał mozliwości się sprawdzić na poważnie bo gra z rezerwą Homla (bez 4 czołowych) nic im nie powiedziało w jakim są momencie (albo zanadto wymownie powiedziało). To samo Amika. Dopóki zespoły były w komplecie dopóty Smuda głaskał się po brodzie i nerwowo gonił przy linii. A na boisku Hazar klepał piłeczkę jak miło. Idiotyczna decyzja sędziego (nastrzelona ręka) spowodowała, że odwaga staniała i było po zawodach. Do tego momentu nie było wiadomo jak potoczy się mecz. Tak czy tak żaden zespoł nie powtórzy wyczynu Wisły sprzed 2 lat i nie zagra w rozgrywkach grupowych UEFA. Poza tym trzeba utrzymywać równa forme na puchary i ligę, a to jak widać udawało sie w ostatnich 10 latach tylko Wiśle, która od czasu do zcasu też miała wpadki (ale któż ich nie ma nawet z wielkich klubów).
Odpowiedz cytując
Brozinhio
Banita

Stary 01.08.2008, 16:25
1q2 napisał(a):Wyświetl post
To jakie byly przed pierwszym meczem ze tak sie spytamBo chyba logiczne jest ze po porazce(nie wazne ze niewielkiej) + absencji filaru defensywy, powinny spasc
Byly takie same - taki wynik tj ok 2;1 wchodzil jak najbardziej w moja rachube i spodziewalem sie albo remisu albo 1bramkowej porażki. Może troche kontuzja Głowy coś zmienia. Dlatego z pierwotnego założenia 3-0 dla Wisełki w rewanżu koryguje moje spekulacje na 3-1.

Edit
Na potwierdzenie u BWin - kursy Wisła -beitar 1x2
1 - 1.70; x - 3.65; 2 - 4.00

Kto jak kto ale Bukmacherzy znaja sie na rzeczy
Ostatnio edytowane przez Brozinhio : 01.08.2008 o godz. 16:37.
Odpowiedz cytując
Acapelo
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 01.08.2008, 19:09
Tytul z onetu. Legia FK Moskva się nie przestraszy. O ile wiem to samo było przed Szachtarem. Ale może się mylę...
Odpowiedz cytując
Kijek
Warszawski rozmywacz I

Skąd: Ty przeklinasz to miasto, te ulice, ja na tych ulicach co roku pale znicze

Stary 01.08.2008, 19:13
sportowo przecietnie, kibicowsko chujowo.

uderz w puchara
Odpowiedz cytując
Zbychu
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 01.08.2008, 19:36
Lech powinien sobie poradzić.Legia raczej odpadnie.Obym się mylił w przypadku Legii.Wisła mam nadzieje że w Krakowie odrobi straty z Jerozolimy.W ewentualnym dwumeczu z Barceloną szanse iluzoryczne,ale przynajmniej jak to mówią jak spadać to z wysokiego konia.
By dostawać więcej od życia, dawaj więcej od siebie.
Odpowiedz cytując
jizzz
Banita

Od: 05.2008

Stary 01.08.2008, 21:34
Kijek napisał(a):Wyświetl post
sportowo przecietnie, kibicowsko chujowo.
Tu bym się nie zgodził...Spartak zapewni Wam atrakcje
Odpowiedz cytując
Bronex
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 01.08.2008, 22:05
Losowanie dla Lecha dosyć szczęśliwe. Bałem się ,że trafią Stuttgart. Na szczęście ta szwajcarska drużyna jest do ogrania. Nie będzie łatwo jak z Chazarem Chelsea Lenkoran ale przy odpowiedniej koncentracji o korzystny wynik jestem spokojny.
Legia trafiła na cholernie niewygodnego rywala. FK Moskwa po 15 kolejkach rozgrywek ligii rosyjskiej zajmuje 13. lokatę z 16 punktami. Na 16 drużyn to oczywiście miejsce mało imponujące jednak w ocenie drużyny może być bardzo mylące. Pomimo tego ,że drużyna prowadzona przez ukraińskiego trenera Olega Błochina najczęściej remisowała z ligowymi średniakami a z potentatami pokroju Zenita ( 2 kolejka 0-2) czy Lokomotiwu Moskwa ( 15 kolejka 0-3) przegrywała , potrafiła również zanotować bardzo dobre spotkania np. w 7 kolejce zremisowali ze Spartakiem Moskwa 1-1 (gol dla FK Moskwa strzelony przez 30 letniego argentyńskiego napastnika Hectora Bracamonte), mecz z 14 kolejki (świeży z 20 lipca br.) z CSKA Moskwa wygrany 0-2 (gole dla FK Moskwy Ivanov i Ciżek). Dodatkowo taka informacja obecnie trzy pierwsze drużyny ligii to (po 15 kolejkach) 1 Rubin Kazań (FK przegrało z nimi 1-2 w 9 kolejce) 2 Amkar Perm (FK zremisowało z nimi 1-1 w kolejce 5) i 3 miejsce to Dynamo Moskwa i też tutaj remis 1-1 w kolejce szóstej.

Z pucharu Rosji odpadli w ćwierćfinale po meczu z Amkarem Perm przegranym 2-1 .
Ogólnie liga rosyjska to jedna z czołowych lig europejskich i żeby w niej nawet odnosić regularne remisy trzeba mieć solidną i wyrównaną kadrę. Z lepszych zawodników FK można wymienić

napastnicy Hector Andreas Bracamonte i Maximiliano Gastón Lopez (13 meczów 2 bramki w obecnym sezonie , wcześniej Barcelona FC kupiony za 2 mln euro do FK)

pomocnicy Ciżek , Samiedow , Ricardo.

obrońcy Dmitrij Godunok, Roman Hubnik , Oleg Kuźmin , Mariusz Jop (zagrał we wszystkich 15 spotkaniach w lidze).

bramkarz Jurij Żewnow.

Przed sezonem szeregi FK Moskwa zasili Zvonimir Vukić, Aleksander Samiedow z Lokomotiwu Moskwa (który sporo ich kosztował). Jednocześnie FK Moskwa sprzedało jednego ze swoich kluczowych graczy Romana Adamowa (napastnik) do Rubina Kazań.

Najbliższy mecz ligowy FK Moskwa gra 2 sierpnia br. z Zenitem Sankt-Petersburg w Pitrze ;-) Sądząc po newsach albo ich braku to temat Legii jest jeszcze bardzo daleko, teraz dla nich najważniejsze jest spotkanie z Zenitem aby z meczu na mecz uciekać ze strefy spadkowej.
Ostatnio edytowane przez Bronex : 01.08.2008 o godz. 22:33.
Odpowiedz cytując
Verter
Member

Od: 05.2007

Stary 01.08.2008, 22:16
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Dopóki zespoły były w komplecie dopóty Smuda głaskał się po brodzie i nerwowo gonił przy linii. A na boisku Hazar klepał piłeczkę jak miło. Idiotyczna decyzja sędziego (nastrzelona ręka) spowodowała, że odwaga staniała i było po zawodach. Do tego momentu nie było wiadomo jak potoczy się mecz.
W tym momencie to było 2:1 dla nas i nie zanosiło się by Chelsea Azerbejdżanu przeprowadziła jakiś szturm na naszą bramkę, choć pewnie my nie wygralibyśmy tak wysoko. Khazar miał kilka sytuacji i tyle, zresztą bramka to chyba ich jedyna sytacja w I połowie. Nieskromnie powiem, że nie było w tym meczu takiego dłuższego momentu, że musiałbym się bać o wynik Nie ma się też tym faktem co podniecac, w końcu nie graliśmy z Barceloną.

Co mi się nie podobało w naszej grze to nieskuteczność w polu karnym, bo w środku pola to nawet fajnie wyglądało, ale szkoda wymienić 5-6 podań i nie oddać strzału na bramke. Rengifo znów poniżej oczekiwań i Lewandowski mógł wejść wcześniej. Po za tym z takim rywalem było grać od pierwszej minuty dwoma napastnikami. Choć Smuda pewnie sie bał że znów będziemy atakować, a stracimy jakąś z dupy bramke co zresztą się stało ...

Co do losowania kolejnej rundy to nie trafilismy na Stuttgart więc nie ma co klękac przed jakimis pasikonikami
Odpowiedz cytując
Kijek
Warszawski rozmywacz I

Skąd: Ty przeklinasz to miasto, te ulice, ja na tych ulicach co roku pale znicze

Stary 01.08.2008, 22:33
jizzz napisał(a):Wyświetl post
Tu bym się nie zgodził...Spartak zapewni Wam atrakcje
jakby był Berlin, Liberec czy nawet te Wegry to juz bylbym gotowy na turystyke a do Moskwy to jakos mi nie spieszno. Szczegolnie ze samochod/pociag odpada a samolotem to tak min. 2500pln wiec dziekuje

uderz w puchara
Odpowiedz cytując
wyar
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 01.08.2008, 23:34
Bronex napisał(a):Wyświetl post
Losowanie dla Lecha dosyć szczęśliwe. Bałem się ,że trafią Stuttgart. Na szczęście ta szwajcarska drużyna jest do ogrania. Nie będzie łatwo jak z Chazarem Chelsea Lenkoran ale przy odpowiedniej koncentracji o korzystny wynik jestem spokojny.
Legia trafiła na cholernie niewygodnego rywala. FK Moskwa po 15 kolejkach rozgrywek ligii rosyjskiej zajmuje 13. lokatę z 16 punktami. Na 16 drużyn to oczywiście miejsce mało imponujące jednak w ocenie drużyny może być bardzo mylące. Pomimo tego ,że drużyna prowadzona przez ukraińskiego trenera Olega Błochina najczęściej remisowała z ligowymi średniakami a z potentatami pokroju Zenita ( 2 kolejka 0-2) czy Lokomotiwu Moskwa ( 15 kolejka 0-3) przegrywała , potrafiła również zanotować bardzo dobre spotkania np. w 7 kolejce zremisowali ze Spartakiem Moskwa 1-1 (gol dla FK Moskwa strzelony przez 30 letniego argentyńskiego napastnika Hectora Bracamonte), mecz z 14 kolejki (świeży z 20 lipca br.) z CSKA Moskwa wygrany 0-2 (gole dla FK Moskwy Ivanov i Ciżek). Dodatkowo taka informacja obecnie trzy pierwsze drużyny ligii to (po 15 kolejkach) 1 Rubin Kazań (FK przegrało z nimi 1-2 w 9 kolejce) 2 Amkar Perm (FK zremisowało z nimi 1-1 w kolejce 5) i 3 miejsce to Dynamo Moskwa i też tutaj remis 1-1 w kolejce szóstej.

Z pucharu Rosji odpadli w ćwierćfinale po meczu z Amkarem Perm przegranym 2-1 .
Ogólnie liga rosyjska to jedna z czołowych lig europejskich i żeby w niej nawet odnosić regularne remisy trzeba mieć solidną i wyrównaną kadrę. Z lepszych zawodników FK można wymienić

napastnicy Hector Andreas Bracamonte i Maximiliano Gastón Lopez (13 meczów 2 bramki w obecnym sezonie , wcześniej Barcelona FC kupiony za 2 mln euro do FK)

pomocnicy Ciżek , Samiedow , Ricardo.

obrońcy Dmitrij Godunok, Roman Hubnik , Oleg Kuźmin , Mariusz Jop (zagrał we wszystkich 15 spotkaniach w lidze).

bramkarz Jurij Żewnow.

Przed sezonem szeregi FK Moskwa zasili Zvonimir Vukić, Aleksander Samiedow z Lokomotiwu Moskwa (który sporo ich kosztował). Jednocześnie FK Moskwa sprzedało jednego ze swoich kluczowych graczy Romana Adamowa (napastnik) do Rubina Kazań.

Najbliższy mecz ligowy FK Moskwa gra 2 sierpnia br. z Zenitem Sankt-Petersburg w Pitrze ;-) Sądząc po newsach albo ich braku to temat Legii jest jeszcze bardzo daleko, teraz dla nich najważniejsze jest spotkanie z Zenitem aby z meczu na mecz uciekać ze strefy spadkowej.

Zgadza sie,Bronex. I ja mysle, ze Lech powinien sobie poradzic - a Legia ? Wydaje mi sie,ze w tym sezonie atak FK Moskwa nie jest najskuteczniejszy- tu jest wiec szansa dla Legii - ale bedzie ciezko, oj ciezko...
You'll never know...
Odpowiedz cytując
Gucio25
Forumowy Di Caprio

Od: 07.2005

Stary 02.08.2008, 00:31
już tak nie przesadzajcie z tym pesimyzmem. co by się tu działo, jakby trafili na Stuttgart i Herthe?
Leszek trafił bardzo dobrze i z Grashopperem, jeśli tylko zagrają na dobrym poziomie, powinni wygrać.

djjamajczyk napisał(a):Wyświetl post
Trzeba miec na uwadze że Szwajacarzy przebrnęli Intertoto.
to zobacz kogo oni tam mieli w tym Inter-Toto...
natomiast Legia trafiła przeciętnie, zakładam że łatwo nie będzie, ale jak Warszawiacy trafią z formą, to przy odrobinie szczęścia mogą sprawić niespodziankę.
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 02.08.2008, 00:49
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Szcególnie gra Lecha pokazuje.... co pokazuje? - Lech zagrał dobry dwumecz z Azerami.

To nie jest żaden szczyt - mecze będą ciężkie ale rywale w zasięgu jak najbardziej!
Wlasnie...warto podkreslic, ze z Azerami... . Ja zycze, jak najlepiej polskim klubom, ale rzeczywistosc jest niestety brutalna. Bez obrony(a Lech takowej nie ma) niewiele sie ugra w Europie.
Odpowiedz cytując
Baala
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 02.08.2008, 13:27
Zenit-FK Moscow 0-1
Jop gra od początku.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów