|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Ciekawe kogo wymysli pan Bednarz ,na srodek obrony ? Chociaz jeden obronca musi przyjsc .Gdyby liga grala normalnie to teraz by byla druga kolejka i mielisbysmy znow 1 Clebera w obronie. Nie znam zadnego profesjonalnego klubu,tymbardziej mistrza ,tymbardziej grajacego w pucharach ,majac dwoch srodkowych obroncow (z czego jeden jest kontuzjowany).
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Ja tylko mam nadzieje, ze nie bedziemy czekac z Neiem do rozstrzygniecia rewanzu z Beitarem. Bo Brazylijczyk jest tez bardzo potrzebny na nasza lige. Z samym Brozkiem jej nie wygramy.
A tych kilku krytykow prosze o podanie nazwiska napastnika, ktory w tej cenie do 1 mln Euro, mialby lepsze referencje, statystyki itp ? Zawsze znajda sie krytycy i malkontenci, ale narzekac juz na taki transfer to potrafia tylko Polacy. Nie ma zakupow - zle, przychodzi bramkostrzelny napastnik - zle, przyszedlby Lewandowski - zle bo druga liga, Perrone - zle, co to za napastnik co 4 bramki w sezonie strzelil ? Kto ma przyjsc ? Sam C.Glomb, menadzer ktory jest obeznany z rynkiem transferowym stwierdzil, ze za takie pieniadze ciezko znalezc klasowego napastnika dlatego negocjacje tyle trwaly, bo CSKA chcialo dostac wiecej. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
Nie mamy bramkarza i co najważniejsze obrońcy! Dlatego jestem mocno sceptyczny co do tego newsa. Choć kto wie? Ale to na pewno dopiero po wyeliminowaniu Beitara. Wcześniej nie ma mowy. ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
A mozecie mi powiedziec czy dzis przylatuje Nei
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
ale przeciez Ze Kalanga jest prawoskrzydlowym pomocnikiem! przecież taki nam jest już niepotrzebny. na prawą pomoc mamy już 2 zawodników - Boguskiego i łobodzińskiego. No chyba, że gra jeszcze na innej pozycji... proszę oświećcie mnie!
![]()
RAZEM WYPEŁNIJMY STADION PRZY REYMONTA !!! RAZEM BUDUJMY WIELKĄ WISŁĘ !!!
|
|
|
|
Member
Od: 02.2007
Offline |
|
Ze Kalanga jest prawo nożny i gra na prawy skrzydle. Info o jego lewoskszydłowości szerzy tylko interia ![]() ![]()
"Oto ten moment przed momentem na państwa ekranach" - Dariusz Szpakowski
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Ze kalega - ok spoko...
Ale w zaistnialej sytulacji (kazdy wie jaka jest) Na miejscu Bednarza nie marnowal bym czasu na zwiedzanie cieplej Rumuni, tylko jak najszybciej zapier... do Warszawy i za wszelka cene probowal sciagnac Jodlowca. ![]()
Czy wygrywasz czy nie.... <3
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Moze poprostu jest obunozny tak jak np. Kosa. Zreszta dobrze wyszkolony technicznie gracz, nie powinien miec problemu z graniem obiema nogami.
![]() "WHAT DON'T KILL US, WILL MAKE US STRONGER" THE WHITE STAR DIVISION
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Łobo zawsze może zagrać na lewej flance. Wtedy Za Kalanga będzie mógł szaleć na prawej flance.
![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Ze Kalanga! Jak ja mam wielka nadzieje na ten transfer. Facet jest niesamowity odrobine lepszy od Kalu Uche(takze pod wzgledem charakteru), i owszem to prawoskrzydlowy. Odnosnie transferow to ja jestem jak najbardziej na tak! Wogole co to za ostatnio dziwny wysyp informacji transferowych? Smolarek(fakt!), Ze Kalanga, Nei. Cieszyloby mnie bardzo gdyby dwojka nei, Ze Kalanga przyszli do Wisly, ale wedlug mnie najwazniejsze to: srodek obrony i lewoskrzydlowy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Tylko na tym forum ktoś może na serio odbierać informacje o zainteresowaniu Smolarkiem. Nie znam żadnego innego tak skrzywionego miejsca.
Szkoda że Wisla takimi pilkarzami jak Nei czy Ze Kalanga nie interesowala sie wczesniej, kiedy kosztowali odpowiednio 500 i 350 tys euro, a nie teraz o 40% wiecej... Ze Kalange pamietam z African Cup of Nations, jeden z czolowych i najbardziej wyrozniajacych sie zawodnikow Angoli, naprawde swietne wrazenie na mnie wywarl. Az dziw, ze gra w Dynamnie Bukareszt... Ale jak juz jest w Dinamie, to po co ma odchodzic do Wisly? |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Myśle że to jest melodia przyszłości i zalezy od środowego wyniku z Beitarem. Na nasza lige Cupiał nie wyłoży takiej kasy. Transfer to jedno a do tego dochodzi wynagrodzenie piłkarza. Nie jest sztuka szastac kasa na kredyt. To własnie dlatego CSKA sprzedaje Neia. Prasa pisze też o klopotach finansowych Southampton i wyzbywaniu sie najlepszych piłkarzy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
On w poprzednim sezonie grał w Boaviscie Porto. Chyba go wypożyczyła z Dinama, bo coś tam mu się za bardzo grać nie chciało. Mimo wszystko myśle ze w Polsce prędzej zagra niż w Rumuni. Będzie mial przeciez kompanów Nei i Clebera. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z tego co pamietam to ten ze kalanga moze grac na obu skrzydlach,ale priorytetem powinien byc stoper,no to dzisiaj albo jutro powitamy neia
jjjbg!!!![]()
Semper Fidelis
,, Spadochroniarze nie umierają, tylko idą do piekła aby się przegrupować''
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ciekawe jak po wylosowaniu Barcy kształtują się aktualne plany transferowe Wisełki...
Czyżby wycofanie oferty dla Nei - wszystko możliwe. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Jeżeli przejdziemy Beitar to droga do pucharów będzie otwarta. Nawet porażka z FCB nie zamknie nam tej drogi. Będziemy grac w Pucharze Uefa, a tacy piłkarze jak Nei czy ten skrzydłowy będą nam potrzebni.
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
hehe dzwonił do mnie kolega pracujacy w jednej z TV, i dosc poważnym tonem mówił mi o tym Smolarku. 500 tys miałby dostać.... Ja go wyśmiałem ale czas pokaże. LOL ja tam go nie lubie, ch.. mu w d...., nie umie mówić po Polsku, a gra jak ciota to moje osobiste zdanie, ale jesli ma pomoc naszej druzynie to czemu nie... ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() A po wylosowaniu Barcy bardzo prawdopodobna z jego strony jest reakcja o "olaniu" tego wszystkiego, co w obecnych realiach będzie oznaczało zachowaniu status quo jeśli idzie o skład drużyny. Nie sądzę żeby Cupiała interesował Puchar Uefa. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A co z tym Finskim bramkarzem? Bo jakos tak wszystko teraz ucichlo...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
||
Gra na prawej i przyznam, że wczoraj właśnie sobie myślałem, że oprócz środkowego obrońcy i bramkarza, najbardziej potrzebujemy skrzydłowych, bo Małecki i Boguski na skrzydle to zapchajdziury, a nie realna konkurencja. Ich miejsce jest tuż za napastnikiem na środku. Na skrzydle mamy tylko Zieńczuka i Łobodzińskiego, a Ze Kalanga mimo, że woli grać na prawym skrzydle, to widziałem jak zamieniał się miejscami z lewym pomocnikiem i nie było źle. Dodam, że Ze Kalanga to nie do końca Uche, czy Paulista, bo facet odwala też kawał dobrej roboty w defensywie. |
|||
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
byli na meczu gdzie strzelili mu 6 bramek....
wiec chyba NO WAY ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mysle,ze po poznaniu naszego nastepnego rywala(po ewentualnym przejsciu Beitaru)w kontekscie LM,ten temat znacznie ucichnie o ile nie zaniknie......
No moze sie troszku odżyc po przejsciu Beitaru. ![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
ale on chyba zagrał I połowe i puścił tylko jedną bramke (o ile sie nie myle - jeśli tak to poprawcie).
niestety wylosowanie Barcy może ponieść za sobą konsekwencje w postaci braku transferów... ciekawe czemu z Neiem czekali do piątku? Pozostaje czekać. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|