|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 11.2002
Offline |
|
|
o jakiej stawce piszesz? o tej podwórkowej kopanej na Białorusi
![]() oszczędź śmiechu.. |
|
|
|
Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Dla mnie wystarczy, że jest frajerem i piz*ą, nie chciałbym go widzieć w Wiśle za nic.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
i kolejna bramka! bravo Warszawa, bravo Legia! bravo Sebastian!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Ten Homel to II ligowiec Polski, po pierwszym meczu pisałem że Legia musi przejść mimo że nic nie graja bo ci Białorusini to kopacze znacznie słabsi od graczy z Kaukazu na których Polskie drużyny trafiały w ostatnich latach.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Ładna brama Iwańskiego. Z wolnego potrafi chłop uderzyć.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Jeżeli dwa tygodnie temu w meczu z tą samą drużyną wyciągano wnioski, że Iwański to ciota i spala się w poważnych meczach, to może dzisiaj ci sami fachowcy się odezwą. A że przeciwnik marny itd. to zupełnie odrębna kwestia.
![]()
:/
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
W srodek bramki to i ja potrafie uderzyć...co nie zmienia faktu że styl siermiężny i bez zbytniego polotu na Homel starczy ale w dalszej fazie może być ciężko
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
no to bedzie dzisiaj feta w Wawie - zeby tylko starowki nie zdemolowali znowu
![]() fantastyczny rezultat na trudnym terenie |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Przypominam, że Homel gra już bez 4 podstawowych graczy. Czyli 10 zespół ligi białoruskiej w rezerwowym składzie. Na ich tle to i Kmita Zabierzów wypadłby jak MU.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Dopoki Urban i Szul prowadza LEgie jestem spokojny o to ze bedziemy wyzej od nich w tabeli .Urban przereklamowany trener jak dla mnie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
nie no, szacunek dla Legii. Po tak katastrofalnym pierwszym meczu i braku Tejksiura myślałem, że odpadną. Że tamci będą się murować i lyczyć na kontry. I na początku tak było. Ale gol dodał Legii skrzydeł i dalej się jakoś potoczyło.
Ale jakby Lech przegrał, to bym się nie obraził. A Lewandowski to niech sobie samobója wbije. Tak,wiem,Lech wygra 5-0, a Lewandowski walnie hattricka... ![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Po prostu Legia dysponuje kreatywnymi pomocnikami. Co by nie mówić, ale Szałachowski, Roger, Iwański i Radovic grając obok siebie gwarantuja stworzenie jakiegoś "wiatru" pod bramką rywala.
Mnie wynik nie dziwi, Legia jest jak na nasze realia klubem poukładanym, także martwmy się lepiej o siebie. Z większą niecierpliwością czekam na spotkanie Lecha. Czuję, że będzie na co popatrzeć ![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Ludzie z kim oni graja to jest poziom naszej 2 ligi albo jeszcze gorzej ...
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Z kim by nie grali, licza sie pkt do rankingu i tyla. Dlatego ja sie ciesze ze zwyciestwa Legii. Mam nadzieje, ze Lech tez wygra.. pamietajmy, ze to dziala takze na nasza korzysc.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Odnosze sie tylko do wszystkich "ochów" i "achów" w tym topicu nad gra Iwanskiego i "kreatywnego" Szalachowskiego...
|
|
|
|
Warszawski rozmywacz I
Od: 02.2005
Skąd: Ty przeklinasz to miasto, te ulice, ja na tych ulicach co roku pale znicze
Offline |
|
|
E tam chujowka.
po Wilnie wiecej było o nas mowy w tv gazetach a tak to jutro nikt o tym pisac nie bedzie. A My swoje, **** z wynikami bez fetowania Kaki. |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Legia okropnie grała.chociaż koniec to już na luzie sobie grali,ale początek to masakra.chaotycznie jak w Azerbejdżanu.
Powód: shift Ci się zaciął? - ostrzeżenie
Ostatnio edytowane przez Wilku : 31.07.2008 o godz. 19:15.
![]() AGAINST MODERN FOOTBALL
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
No nie mów Kijek, że tylko na tym Ci zależy by o Tobie w mediach mówili
A przy okazji: wychodzi na to , że bardziej sie opłaca startować z niższej pozycji rankingowej. Trafia się na słabszych rywali, łatwiej wygrywać to i o punkciki rankingowe łatwiej A może to nie takie proste, jak mi się wydaje? ![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
o której jest Lech?
|
|
|
|
Warszawski rozmywacz I
Od: 02.2005
Skąd: Ty przeklinasz to miasto, te ulice, ja na tych ulicach co roku pale znicze
Offline |
|
|
Rok temu to teraz jak wlaczylem TVN24 to tylko o tym trabili ze kibole z Warszawy wywolali kolejna wojne swiatowa. A dzis to tylko w sporcie powiedza zesmy 4 bramki ogorasom jakims strzelili.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
bramka z karnego i wolnego nic tu nie zmienia. gosc jest ciota i tyle. Wnioski, ze sie spala wyciagnieto juz ze 2 sezony temu (vide ; GKS-Lubin, Polska-Rosja, Lubin- Steaua i jeszcze kilka) + akcja z Cabajem( i jeszcze kilka) utwierdza mnie w tym, ze Iwanski jest rzadki.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bardzo podobaly mi sie bramki Szalachowskiego. To jest dobry chlop. Jak tylko bedzie zdrowy, Legia bedzie miala z niego wiele pociechy.
Natomiast Urban na swoje szczescie uniknal kompromitacji, jaka byloby odpadniecie na tym etapie z takimi ogorkami. W pierwszym meczu w Warszawie, wygladalo to o wiele gorzej, przez co podejrzewalem, ze z awansem do kolejnej rundy, legionisci beda mieli ogromne klopoty. Skonczylo sie jednak na bezlitosnym ogoleniu leszczy ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Legia grą nie powalała na kolana, ale wygrała. Zwycięsców się nie sądzi. Ja z ich ocenom wole się wstrzymać, bo nie wierze żeby Legia była aż tak słaba jak grała w tych 3 meczach do tej pory...
Z kolei Lech to dziś raczej sie przejedzie po tym Chazarze(?), goście są jeszcze słabsi niż ten Homel... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeżyk napisał(a):
Rok temu widzialem, jak Dinamo Zagrzeb meczylo sie z nimi niemilosiernie i awansowalo dalej dopiero po dogrywce. To samo Dinamo, ktore pozniej gladko wyeliminowalo z rozgrywek amsterdamski Ajax... Do tego nie wiem, czy slyszales co mowil komentator meczowy. Ci goscie maja 2.5 razy wiekszy budzet niz Lech, a ich najlepszy zawodnik zarabia 400 tys.euro. W Polsce jeszcze nikt nigdy nie zdecydowal sie tyle placic jakiemukolwiek pilkarzowi...
Ostatnio edytowane przez Eustachy : 31.07.2008 o godz. 20:37.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Oj Leszkowi cos dzisiaj nie idzie 1-1, a i Azerowie jakos lepiej wygladaja niz u siebie
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
1-1 HT
Ten Khazar to nawet solidny zespół w Ekstraklasie spokojnie by sie utrzymał. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Azerowie zdecydowanie lepsi niż w pierwszym meczu na neutralnym terenie, jakoś nie mogę dobrze życzyć LechoAmice wiec do boju Azerzy czy też Azery a może Azerowie
![]() Sedzio? ... Ty wiesz co
Ostatnio edytowane przez Lemoniadowy Joe : 31.07.2008 o godz. 21:04.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Lech jak teraz odpadnie to bedzie mistrzostwo swiata. Frajerska bramka w stylu wczorajszej Brozka i moga miec nerwowke w 2 polowie. Niby maja przewage ale niewiele z niej wynika - sytuacji klarownych brak.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Napompowany balon z Poznania może dzisiaj dostać pierwsze ułucie. Mam nadzieje, że tak się stanie. Bo stopień nadęcia tego zespołu grającego na licencji Amiki jest tak wielki jak Himalaje. Taki mały rykoszecik w 90 min.
będzie pierwszym kubłem zimnej wody dla tych co już rozdzielili medale w nadchodzącym sezonie.Na trybunach przegląd flag skorumpowanych klubów Zagłębia Lubin, Arki, Cracovii. Doping smentny, zresztą nigdy nim nie powalali. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|