|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Witam, jak w temacie; mam pytanie kiedy będzie najbliższy sparing na Reymonta otwarty dla kibiców
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Podobno mieliśmy zagrać jeszcze z Podbeskidziem.
Myślę że jak zagramy u siebie to wpuszczą kibiców ![]() |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Sparing z Jastrzębiem ma się odbyć na boisku bocznym, także nie powinno być problemu z obejrzeniem go na żywo
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Cytat:
wszyscy możemy sie chyba czuć zaproszeni ![]() |
|
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Za oficjalną początek o 11:00
tak więc 4 litery w ruch i w jak największej sile zawitać na sparing. ..........i doping na pełnej ****ie! ;-) ![]()
One love, one club, only Wisla Krakow!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A jednak w Zabierzowie
Lepiej jakby mecz był na stadionie Wawelu![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co z tym sparingiem z Wisla Plock
![]()
'Ten tylko jest w stanie pojąć duszę kibica, kto nim sam został. Tak jak prawdę o życiu poznał lokator celi śmierci.'
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wie ktoś coś o jutrzejszym sparingu z Bełchatowem?godz,miejsce?
![]()
'Ten tylko jest w stanie pojąć duszę kibica, kto nim sam został. Tak jak prawdę o życiu poznał lokator celi śmierci.'
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
on jest jutro? Dzwoniłem do Wisły, pare razy jednak nie udizelono mi informacji. Ma ktoś pewne info?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Wiadomo coś na temat jutrzejszego sparingu ;> ? Czy nadal nic ;/ ? bo nigdzie nic nie widać chyba...:(
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
w niedzielę ma być sparing
![]()
:twisted: Good things come to those who wait... :twisted:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
nie będzie otwarty dla kibiców...
http://www.wisla.krakow.pl/art.php?id=&news_id=4241 |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Jutro o 18 jest spar z Bełchatowem - wstęp tylko dla przedstawicieli prasy
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Aha...już właśnie czytam...no to lipa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Dlaczego media mogą a kibice nie ? przecież skoro media są to Skorża nic nie będzie ukrywał ,dali by za 5 wejście a dla karnetowców za friko i byłoby git
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Dlatego, że nie chce im się załatwiać ochrony i policji na imprezę masową. Nie od dziś wiadomo, że jak nie da się zarobić, to zarząd kibiców ma w dupie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Można przeznaczyć do sprzedaży 999 biletów i wszystko jest cacy- pozwoleń i zabezpieczenia prawnie nie potrzeba (ale ze względów praktycznych ochronę owszem), a kibice mogliby wejść.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no niestety ;/ co poradzić...zarząd ma nas w dupie ;/
Szanuj KIBICA! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Zrekompensowali by nam te 2 odwołane kolejki. Nie mogliby wpuścić kibiców Wisły na mecz?!
SZANUJ KIBICA |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Już nie 999, a 299 osób. To raz.
Pozwolenie na masowa trzeba zgłosić bodaj 10 dni przed (jak nie 14). Dwa. A trzy, to jak komus sie nudzi to niech się przejdzie, bo juz pare razy tak było, że zamknięty (tylko dla mediów) a te 50 osób wpuścili na B. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Skąd 299? Przecież tyle ustawa zakłada dla hal, a mają grać na stadionie (zmieniło sie coś?). Dwa odpada w momencie, kiedy nie sprzedają więcej, niż wymienione liczby, bo masowej nie ma. A trzy- popieram.
Ostatnio edytowane przez Mishuh : 31.07.2008 o godz. 21:49.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wie ktoś może gdzie odbędzie się sparing w sobote?Czy w ogóle sie odbędzie?
![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
ma byc ale dostalem maila od [email protected] ze bedzie niedostepny dla kibiców
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Sparing ma być zamknięty dla kibiców, ale kilka razy była już taka sytuacja że klub mówił że mecz będzie zamknięty dla publiczności, a ostatecznie można było wejść na stadion. Także można przyjść w sobotę na godz. 13 - jeśli mecz nie zostanie odwołany. Szczerze mówiąc nie widzę tego żeby odbył się na głównym boisku bo murawa jest na prawdę w fatalnym stanie... Miałem okazję niedawno być na płycie boiska i jeśli odbyłby się tam teraz mecz to nie wiem kiedy trawa by się z powrotem odrodziła... Jak dobrze by poszło to może w maju... Z powodu stanu boiska został odwołany poprzedni sparing który miał odbyć się w Krakowie, a teraz co prawda murawa trochę się zregenerowała, jednak nie sądzę żeby dobrym pomysłem było rozegranie na niej meczu mimo wszystko. Chyba że ten mecz odbędzie się na innym boisku - możliwe jest treningowe.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
nie bedzie.
|
|
|
|
Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Z tego co mi wiadomo to o 17. pozdrawiam
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Czy ktos sie orientuje, jak wyglada to ze strony technicznej, czyli czy sa jakies bilety, ograniczenia itp itd ? bede wdzieczny za info
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
O której i gdzie jest sobotni sparing z polonią bytom?
![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Sparing z Polonią Bytom odbędzie się w Bytomiu. Gracze Białej Gwiazdy od czwartku do niedzieli będą na krótkim zgrupowaniu w Porąbce (mała miejscowość pod Bielskiem)
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Czy jest ktos moze zorientowany w jaki dzien odbedzie sie mecz Wisly z Gornikeim Zabrze?
Wiem ze nie ma jeszcze dokladnej daty,ale moze ktos ma jakies ciche wiadomosci z klubu.... |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|