|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
e - ja mam podobnie a najbardziej sie boje ze w tej duchocie, jesli tylko Beitar podkreci tempo ,to nas w koncu stana - mam nadzieje ze to tylko taka moja prywatna paranoja
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
ja jestem dobraj myśli...jak szybko nie stracimy gola to nawet jesteśmy w stanie wygrać ten mecz...ale stawiam na 2:2...mysle ze to byłby dobry wynik przed rewanżem u nas. Jakoś nie obawiam się tych fanatycznych kibiców...Poludniowcy mają taki charakter że jak idzie drużynie to świetnie dopingują, ale jak im coś nie idzie to są w stanie tylko zdeprymowac...teraz tylko w nogach naszych piłkarzy, aby im nie szło... |
|
|
|
Banita
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Ja tam za Was trzymam kciuki.
Fajnie by było w tym sezonie dłużej powalczyć w pucharach. |
|
|
|
Banita
Od: 07.2008
Offline |
|
|
No z srednimi druzynami roznie nam sie widolo w koncu to sport
Odpadlismy z Vitoria Guimaraes ,ale umielismy wygrac z NEC,Basel czy Matersburgiem. Nasze obawy wynikaja glownie ze ten jest bardzo daleko od Polski , goracej atmosfery ale czy z nich naprawde takie kozaki ? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ich kibice to maly ch
,jak ktos sie boi grac na stadionie z kilkunastoma tysiacami widzow, to powinien zostac w domu ,pozatym mam takie wrazenie ze ten ich fanatyzm, to bardziej sie przejawia kozakowaniem w necie, niz zrobieniem piekla, jak czasami to bywa np w Turcji.Problemem moze byc tylko druzyna przeciwna bo jednak 7 mln euro na transfery robi wrazenie i nie mozna tego skwitowac tak ze nakupowali chlamu za gruba kase, szczegolnie ze to Zydzi a oni wywalac w bloto pieniedzy nie lubia ![]() ps wie ktos ,kto bedzie komentowal ten mecz w rezimowej ?
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 30.07.2008 o godz. 14:47.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
No skoro Nam legionista dobrze życzy to chyba będzie dobrze.
Najważniejsze jest to żeby wytrzymac pierwsze 15 - 20 minut, a dalej się ten mecz jakoś potoczy. Jak się uda strzelic gola w pierwszych minutach to liczę na zwyciętwo. Oby tylko Baszczu nie zawiódł, środkowi pomocnicy zdominowali środek pola a Brożek strzelił chociaż jednego gola. Ogólnie trzeba spokojnie czekac na mecz bo Nasi wreszcie mają motywację do wygrywania. Typuję że wygramy 2-0 , a bramki strzelą Brożek i Jirsak lub Cleber (z karnego) . Pozdrawiam |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
No ja na nasze zwyciestwo nie licze tymbardziej bardziej okazaszle niz 1 bramka .Jest to mecz wyjazdowy , i przede wszystkim pucharowy ,takie mecze sie rzadza swoimi prawami . W takich meczach nawet jak gra jakis mega faworyt z leszczem to nieraz sa wyniki 0-0 albo wygrane ledwo jednym golem .No i stawka meczu jest duza i jest to tez pierwszy dla obu druzyn mecz o stawke
|
|
|
|
ranny ptaszek
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Rywal Wisły - aj, jaki straszny to potwór!
*
Zaraz po losowaniu Kale był w Izraelu głównym źródłem wiedzy o Wiśle. ![]()
www.historiawisly.pl
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jak czytam o tym jacy to oni sa fanatyczni to smiech mnie ogarnia. Widzialem kilkadziesiat filmow z ich dopingiem / "oprawami" i nic specjalnego - przy nas sa pikusiami. Po prostu u siebie , gdzie nie ma wiekszej rywalizacji a reszta to "taka od niechcenia" sa "Bogami Trybun" a pewien jestem ze wiele ekip z 2/3 lig by ich zmiotlo dopingiem. W Izraelu moze sa uwazani za fanatykow i niie przecze ze przy 18 tys nie potrafia rozkrecic dopingu , ale bardzo daleko im do Polskich kibicow. Najbardziej sie wlasnie boje tej duchoty, po 30 min naszym moze sie juz "krecic w glowie" ale badzmy dobrej mysli, choc rozum podpowiada co innego.
Ostatnio edytowane przez e : 30.07.2008 o godz. 14:59.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Przypuszczalne składy według Interii:
Beitar: Kale - Alvarez, Ben-Yosef, Benado, Ziv - Baruchyan, Boateng, Tal, Fernandez - Tamuz (Zandberg), Abreu. Wisła: Pawełek - Baszczyński, Głowacki, Cleber, Piotr Brożek - Boguski (Łobodziński), Cantoro, Sobolewski, Jirsak, Zieńczuk - Paweł Brożek Ciekawostką jest fakt,że bramkarzem Beitaru jest Chorwat Tvrtko Kale,który był swego czasu u nas na testach,ale go nie wzieliśmy.Dziś się okaże czy mamy czego żałować ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Jak wystawi Łoba to zaczne się martwić, na razie jest good
![]() Co do upału.Przecież trenowali w upale cały czas, nagle poumierają po 10 minutach, bo wy tak mówicie. Come on ![]() U nas też jest gorąco. ![]()
.
. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Temperatura to tylko jeden ze skladnikow goraca
.No ale nie tylko my tam musielismy grac -wiekszy problem bylby gdyby Meksyk pilkarsko nalezal do Europy![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mnie najbardziej zastanawia, jak nasi piłkarze poradzą sobie z fanatycznymi kibicami Beitaru...No i jak sędzia będzie gwizdał przy tym kotle...Choć jeszcze się okaże jaki to naprawdę jest kocioł...Gramy w końcu prawie derby
![]()
Wisła i Śląsk na zawsze w sercu mym!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Temperatura o godz 20 bedzie wynosila ok. 25 C . Spokojnie sobie poradzimy, ba smialo moge powiedziec, ze fizycznie bedziemy lepsi
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
bez przesady to tak jakby nasi grali przypuścmy najwyżej na Leszku lub Zabrzu |
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
|
Nasi w kotle Trabzonu sobie poradzili i to tutaj też dadzą radę. I nie róbcie z tych żydów nie wiadomo jakich fanatyków. Prędzej bym się obawiał zachowania Turków czy też gry w kotle bałkańskim niż żydów gdyby przyszło Wiśle się z nimi zmierzyć.
![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W ogóle jaki tam kocioł. Już nie przesadzajmy, piłkarze to nie dzieci żeby się mieli bać publiki.
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Offline |
|
|
spokojnie, będzie dobrze - mówie wam.
po trzech latach znowu emocje związane z LM, oby trwały jak najdłużej. do boju Wisełka! ps. jeśli tam mają kocioł, to u nas jest piekło. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No skoro właściciel klubu obawia się o zachowanie swoich kibiców to coś musi być na rzeczy...
![]()
Wisła i Śląsk na zawsze w sercu mym!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Normalnie co niektorzy zaczynaja wpadac w paranoje - a co to jest Bejtar ? kiedy oni niby jakies sukcesy odnosili ? sa dobzi ale na swoim podworku -dzisiaj WIELKA WISEŁKA wygra 3-0
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
czcze gadanie, a kiedy mysmy strzelili komus 3 bramki ? ŁKSowi ? Polonii Bytom ? Jagielloni ? Nie ta klasa. Miejmy nadzieje, ze sie myle.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Cracovii pewne powiązanie widzę
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
obawia sie.. pewnie okrzykow miejscowych w nasza strone od nazistow itp. afere niektorzy kreca nie wiem po co.. wbiegli na murawe,na jakiegos dziennikarza napadli i to by bylo na tylko czy jeszcze jakies super grozne akcje wykrecili? smiac sie czy plakac ze smiechu? gdzies jest napisane ze duzo ekip nie przyjezdza do nich bo sie boja.. to swiadczy wlasnie o tym jak kibicowsko Izrael jest slaby. kuczmen mam nadzieje ze po meczu zagladniesz na forum i podzielisz sie z nami jakims komenarzem. ![]()
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Piwko przyszykowane,papieroski zakupione,tv rozgrzany
Pozostaje wiec trzymac kciuki za polski zespol grajacy w pucharach.Moj typ : 1:2 Pogromu nie bedzie bo zespol z Izraela to nie ogorek. Pozdrawiam i zycze powodzenia. ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
Oczywiście zawsze można się pocieszać że pieniądze nie grają (taaaa ) |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Powinniśmy zagrać tak jak graliśmy w rundzie jesiennej 2007/08 z np. Zagłębiem Lubin albo z Legią..
Myślę że to wystarczy.. Musi. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
A Schalke może gorsze było od Beitaru?
BEZ JAJ !!!!! chociaż my też mieliśmy inny skład ale porównywalny chociaż |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Mam nadzieje że kondycyjnie nie będziemy odstawać od Beitaru - w takim klimacie gra się naprawdę ciężko. Martwi mnie jedno - jak (tfu tfu) Paweł złapie jakąś kontuzje podczas meczu to kto na szpicy za niego? Kmiecik czy Niedzielan bez formy?
Ale trzeba być optymistą ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|