|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Chłopak skonczy na ławie i bedzie zapchaj dziura niestety taka prawda, do pomocy to on przegladu pola nie ma ani podania. Na obronie w srodku jest tak mało zorientowany, a na lewej stronie to kazdy go widział. Grac gra wszedzie nigdzie wybitnie.![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
Ale zgodzę się z Tobą, że skończy jako zapchaj dziura...a mógł walczyć o LM, ale wolał zarobić... ![]()
Wisła i Śląsk na zawsze w sercu mym!!!
|
|
|
|
ranny ptaszek
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Kasperczak: dość tułania się po świecie
* Cytat:
![]()
www.historiawisly.pl
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
Żuraw my personal Jesus
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Urodzony optymista
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Niko wróć! To był dopiero gość...Swój chłop.
![]()
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
oj tak...brakuje mi Go strasznie. Pomimo jego wszystkich wad (problemy natury wychowawczej) był dobrym piłkarzem, a poza tym chłopak grał z ogromnym zaangażowaniem i zaciętością...a tylko z takimi piłkarzami można ograć o wiele lepsze zespoły...
gdyby grał z Legią ostatnio to coś czuje że Rocki tego meczu w "całości" by nie dograł ![]() |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Trwa wlasnie 1 polowa meczu BVB -Bayern Monachium. W 29 minucie bramke dla BvB strzelil Kuba.
BvB wygrywa 2:0....Klose nie trafil do pustej bramki z 4 metrow...Cisna strasznie.
Ostatnio edytowane przez kreseq : 23.07.2008 o godz. 20:05.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
bramka Kuby:
online: http://www.yousportz.com/watch/dc55d...6b5d09f8/Watch do pobrania(dobra jakosc): Kod:
http://hostuje.net/file.php?id=5db2172b9cc88eec35ba0f062ec48483 lub http://rapidshare.com/files/131932475/Borussia_-_Bayern_1-0_Blaszczykowski.avi.html
Ostatnio edytowane przez Mrsnh : 23.07.2008 o godz. 21:22.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
A Bogdan Zając, trenerem juniorów w Skawince
dla przypomnienia head kołczem jest Jacek MatyjaPZDR ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Pięknie pociągnął Kuba Niezła szybkość. Wraca do formy po kontuzji w najlepszym stylu. I oby tak dalej KUBA !!!!!!! Dla nas nadal jesteś Wiślakiem.
Mam wciąż mieszane uczucia związane z minionymi Mistrzostwami Europy. Pewnie wyszlibysmy z grupy, gdyby grał Kuba Błaszczykowski i może obecność Brożka i Piszczka (Sikory). Bo żal mi tamtych patałachów. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Szkoda tego zawodnika ale oby mu sie powiodlo w nowym klubie :
http://www.wislaportal.pl/news.php?id=13506 |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Ryszard Czerwiec piłkarzem Skawinka Skawina
![]()
WISŁA SKAWINA
|
|
|
|
Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Pytanie/prośba
Mógłby ktoś mi podesłać na priva zestawienie byłych piłkarzy Wisły i gdzie teraz grają? ![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
WISŁA SKAWINA
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dziś o 14.30 Borussia gra towarzysko z Juventusem. Jeśli ktoś chce zobaczyć Kubę w akcji odsyłam pod ten link:
http://transmisje.net/niedziela.php ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
I jak sie Kuba spisuje ? Ja ogladac nie moge, 512kb ...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Borussia przegrywa do przerwy 0-1. Ogólnie grają słabo. Kuba miał jedną sytuację, ale strzelił w Buffona. To była praktycznie jedyna okazja dla BVB.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
w Wieku 31 lat Kariere zakończył były Kameruński pomocnik Wisły Guy Armand Feutchine.
W koszulce z Białą Gwiazdą rozegrał 21 spotkań zdobywajac 3 gole w latach 1996-1997. W Reprezentacji Kamerunu rozegrał 18 spotkań zdobywajac 7 bramek.Po odejściu z Wisły grał w Cracovii,Paoku Saloniki i St. Gallen
Ostatnio edytowane przez AYALA : 28.07.2008 o godz. 07:54.
|
|
|
|
miszcz ortografji
Offline |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Jak na takiego "ogórka" (u nas niestety zawodził) to zaskakująco dobrze sobie radził póżniej. Nie wiem czy w Vitorii grał w pierwszej czy w drugiej lidze? Ale chyba nieźle mu szło.
![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Czemu Świr w samych bokserkach paraduje ?
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Bo go tak zawinęli, dziwne by było gdyby policjant zaraz po tym jak dostał w mordę, powiedział Piotrusiowi coś w styu: "A teraz niech się pan przebierze p. Piotrze, bo mam zamiar powalić pana na podłogę, skuć kajdankami i zabrać na komendę, gdzie spędzi pan najbliższą noc..."
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Prosto z plaży przybiegł i dał mu w ryja, nawet butów nie miał. Chyba, że rzucał nimi w policjantów.
![]()
.
. |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Zmelanżowany Majdan po imprezie w Mielnie [ Zdjęcia z Koszalina ]