The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
hoolifan
Banita

Od: 04.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.07.2008, 18:21
WISLAZWE napisał(a):Wyświetl post
zawiesic Lige Do Konca Wyjasnienia Tej Calej Korupcji!!!!!!!takie Jest Moje Zdanie!!!!!!
Popieram ale co wtedy z LM, Pucharem UEFA i naszą organizacją EURO 2012?
Odpowiedz cytując
tomasz1906
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 24.07.2008, 18:24
dynek.pl napisał(a):Wyświetl post
Chyba jedbnak podelegaja. Przeciez uznali decyzja PKOL w sprawie Widzewa.
Widzew zagra w 1 lidze.

Korona jeszcze nie odwolywala sie do PKOL tylko do kolejnych instancji w PZPN.
To skoro sie nie odwolala to dlaczego nie wystartuje normalnie w 1 lidze?
Ups.. zapomnialo mi sie ze rozmawiamy o pzpn, jak moglem liczyc na jakas logike
Z kazdym dniem zwiększa się ilosc ludzi, ktorzy moga pocalowac mnie w dupe
Odpowiedz cytując
karmel1906
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 24.07.2008, 18:27
WISLAZWE istnieje taka opcja edytuj, a nie nabijaj bezsensownie 3 postow jeden pod drugim.
EOT

Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawde .... aż ciężko czasami ich wyprzedzić ....
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 24.07.2008, 18:31
co do LM to i tak przystepujemy do tego meczu bez rozegrania meczu z Ruchem
PUEFA Legia ma raczej marne szanse na awans zostaje tylko Lech... Pozostaje organizacja meczow sparingowych albo jakis turniejow.... a co do Euro 2012 to patrzac z perspektywy Uefa to jak Polska nie potrafi sobie poradzic z wyeliminowaniem korupcji z polskiego sportu(proces ten trwa w Polsce przeciez ladnych pare lat) to jak poradzi sobie z organizacja E2012
Odpowiedz cytując
Lysy
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 24.07.2008, 18:46
dynek.pl napisał(a):Wyświetl post
Gdzie Chyba Europie Wschodniej i to tez z wyjatkami.
Daleko nie sięgając: Niemcy (osobiście piłem piwo na Bundeslidze) W kilku zachodnich krajach również sprzedają piwo na stadionach. Nigdzie natomiast nie spotkałem się z tym by tak surowo karali za POSIADANIE piwa. Paranoja.
Odpowiedz cytując
hoolifan
Banita

Od: 04.2008

Stary 24.07.2008, 18:48
Cytat:
Pierwsza kolejka Ekstraklasy na przełomie października i listopada
Ekstraklasa SA, działając na wniosek partnera medialnego Canal+, podjęła decyzję o przełożeniu 1. kolejki piłkarskiej Ekstraklasy w sezonie 2008/2009 z 25/27 lipca 2008 roku na 30/31 października i 2 listopada 2008 roku.

Jednocześnie zarząd Ekstraklasy SA wystosował prośbę do Trybunału Arbitrażowego przy Polskim Komitecie Olimpijskim o jak najszybsze rozstrzygnięcie spraw Zagłębia Lubin i Korony Kielce, których sytuacja prawna ma fundamentalne znaczenie dla prawidłowego prowadzenia i przebiegu rozgrywek piłkarskiej Ekstraklasy i I Ligi w sezonie 2008/2009.

W przyszłym tygodniu zbierze się rada nadzorcza Ekstraklasy SA, która przeanalizuje możliwe konsekwencje prawne podjętej w dniu 24 lipca 2008 roku uchwały zarządu Polskiego Związku Piłki Nożnej w zakresie dotyczącym rozgrywek piłkarskiej Ekstraklasy.

źródło: Ekstraklasa SA
Co do piwa to w Niemczech i w Anglii napewno mozesz pic piwo alkoholowe na stadionach.
Odpowiedz cytując
Illargui
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 24.07.2008, 19:00
Moim skromnym zdaniem jedynym sposobem na przerwanie tej parodii jest zawieszenie ligi na okres, pozwalajacy na podjęcie wiążacych decyzji wobec klubów. Co da przełożenie startu rozgrywek o tydzień czy dwa? Wolałabym żeby liga nie grała całej rundy czy sezonu, ale aby w momencie jej startu nie było możliwości pojawienia się tak skandalicznych decyzji, jak ta wczorajsza.
Rozgrywanie meczów w obecnym stanie faktycznym jest nieporozumieniem.
Odpowiedz cytując
Krissu
Militaris

Od: 01.2006

Stary 24.07.2008, 19:28
Tak trochę odbiegnę od tematu
Cytat:
Na specjalnej konferencji prasowej, która odbyła się w warszawskim hotelu Kyriad Prestige, ogłoszono partnera strategicznego Ruchu Chorzów. Została nim Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy. - Do tej pory nikomu nie oddaliśmy znaczka WOŚP, ale dziś powierzamy go w ręce Ruchu. Cieszę się ogromnie, że mogę brać udział w akcji, dzięki której wydarzenia sportowe staną się atrakcją dla całych rodzin - powiedział Jerzy Owsiak.
"Niebiescy" w najbliższym sezonie będą grać w barwach Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy. Chorzowska firma, wzorem Barcelony noszącej na koszulkach znak UNICEF-u, przekazała na rzecz WOŚP "wszystko to, co ma najlepsze", czyli awers koszulki meczowej przeznaczony dla Partnera Strategicznego. To pierwszy taki przypadek w Polsce.
- Nie chcemy, aby futbol w Polsce kojarzył się jedynie z korupcją i pseudokibicami na stadionach. Piłka nożna powinna łączyć pokolenia i stać się widowiskowym, ale i bezpiecznym spektaklem, który na stałe wróci do kalendarza imprez rodzinnych. Ruch Chorzów wraz z Wielką Orkiestrą Świątecznej Pomocy chcą jako pierwsi wypracować standardy niezbędne do zapewnienia bezpieczeństwa na stadionach, tak aby przywrócić piłce jej dawną magię, którą będą mogli cieszyć się najmłodsi wraz z rodzicami i dziadkami. Zobowiązuje nas do tego niebieskie szlachectwo - mówi Katarzyna Sobstyl, Prezes Ruchu Chorzów.
Jerzy Owsiak swoje dzieciństwo spędził blisko stadionu Legii, ale miło wspomina także zespół Ruchu. - Wychowałem się na Czerniakowie, chodziłem na mecze Legii z całą rodziną. Była to jeszcze drużyna Lucjana Brychczego, więc naprawdę stare dzieje. Mimo tego, Ruch to dla mnie firma. Od najmłodszych lat słyszałem wiele o tym zespole - opowiada.
- Na początku rozmów zapytałem działaczy Ruchu, czy ich obiekt jest bezpieczny, czy ludzie przychodzą oglądać piłkę nożną czy "podymić". Pokazano mi wiele filmów i zobaczyłem na nich ładny, bezpieczny stadion. Kibice mają jednak potężny głos i byłem ciekawy co oni na to. Dostałem odpowiedź, że się na to zgadzają. Być może niedługo inne kluby będą chciały z nami współpracować, ale chwała Ruchowi za to, że zrobił to jako pierwszy - dodał.
Założyciel fundacji WOŚP obiecał, że w najbliższym czasie przekaże Ruchowi kilka defibrylatorów, dzięki czemu chorzowski stadion będzie pierwszym w Polsce, który będzie je posiadał. - Muszę przyjechać na Cichą jako cichy kibic i zobaczyć, jak to jest z tym Ruchem naprawdę. Później wejdę na mecz w niebieskim szaliku, a potem na ryzyko z zielonym Legii - uśmiechał się.
Współpraca Ruchu z Wielką Orkiestrą Świątecznej Pomocy będzie trwać przez rok. - Jest to umowa bardzo dżentelmeńska, nie jest obwarowana tysiącem różnych punktów. U nas w firmie od razu pomyśleliśmy: Ruch Chorzów to nie ryzyko. Zyskiem dla klubu będzie pełny stadion i sprzedane wszystkie bilety. To jest inwestycja na przyszłość, która nie będzie Niebieskich nic kosztowała - twierdzi Owsiak.

Na koniec konferencji zaprezentowane zostały nowe koszulki piłkarzy Ruchu. Jeden trykot, z znaczkiem WOŚP z przodu i numerem 17 z tyłu, wręczono Jerzemu Owsiakowi. - Być może to serce na koszulce będzie łagodzić obyczaje na boisku, na którym są ogromne emocje, a wszystkim zawodnikom adrenalina skacze bardzo wysoko. Nie zawsze udaje się nad tym zapanować - zauważył Wojciech Grzyb. - Ale my, piłkarze lubimy, gdy na trybunach jest rywalizacja, a żywiołowy stadion pobudza nas do jeszcze większego wysiłku. Doceniamy kibiców, którzy zdzierają dla nas gardła - zakończył kapitan chorzowskiej jedenastki.
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 24.07.2008, 19:29
Widze serduszka Owsiaka ....szczytne ale z drugiej strony...
Przynajmniej spokojniej na forum.
Widze bany polecialy...Slusznie. Panie od kotkow: Jak mam nazywac ten twor? Polonia go zwac nie bede wiec prosze wymysl cos na poziomie"pejsow" bo za to nie ma banow i ostrzezen. Czekam na Twoja wene i inwencje
Pozdrawiam.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
South
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 24.07.2008, 19:40
Pierwsza kolejka za 3 miesiące ,paranoja
Powód: ****a mać co za cepy pracują w tym pzpnie pkolu czy uj wie gdzie jeszcze
Ostatnio edytowane przez South : 24.07.2008 o godz. 19:41.
Odpowiedz cytując
Paparapa
Senior Member

Stary 24.07.2008, 19:43
Paparapa napisał(a):Wyświetl post
a za Żydzew poleca bany dozywotnie,nie?

A masz jakis problemik z tym, Kolego ? Tzn ze zrozumieniem tekstu pisanego ?
Wybacz,nie chcialem Cie urazic.
Pozdrawiam wszystkie internetowe,placzace mendy.
Odpowiedz cytując
pan_premier
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 24.07.2008, 20:14
rozwiazanie proste: zagranie na nosie koruptorom z PKOL i odwołanie ligi do 22 sierpnia.
Tak to będize szarpanka, w przyszły czwartek decyzja czy gramy dalej itp?

mamy PE i można go grac cały miesiac bez niepewnych druzyn...będzie miał wtedy range i wszystko....
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 24.07.2008, 20:24
Premierze ale zauważ, że w PE zagra 16 zespołów, które nazwijmy to są obecnie w lidze , a za 4 tygodnie okaże się, że Zagłębie i Korona mogą grać w lidze i będą jeszcze pluć japy o Puchar Ekstraklasy.. ;] Koło się zamyka

Trybunał hańby i tyle. Hańba w polityce i w sporcie. Dawno nie było takiego bagna... ;] Chociaż tyle że Rusko z Koźmińskim w TVN 24 przeprosił kibiców ;]

Kosecki : "Dobro EURO 2012 ponad wszystko! Nie można dopuścić, aby kurator wszedł do PZPN!"
Odpowiedz cytując
pan_premier
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 24.07.2008, 20:38
!!IRIVER!! napisał(a):Wyświetl post
Premierze ale zauważ, że w PE zagra 16 zespołów, które nazwijmy to są obecnie w lidze , a za 4 tygodnie okaże się, że Zagłębie i Korona mogą grać w lidze i będą jeszcze pluć japy o Puchar Ekstraklasy.. ;] Koło się zamyka
no to zróbmy turniej lata, nagroda: ta pani z PKOL co jest na wakacjach, mozna ja wziac za żonę, albo na gnój do wyboru dla wygranej druzyny
!!IRIVER!! napisał(a):Wyświetl post
Kosecki : "Dobro EURO 2012 ponad wszystko! Nie można dopuścić, aby kurator wszedł do PZPN!"
i to są jaja, bo to jawne przyzwolenie na bajzel. Obudzimy sie po Euro za liga albańską. Zobaczycie
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
Odpowiedz cytując
John1906
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 24.07.2008, 20:39
Nie potrafił jednak zagwarantować, że ekstraklasa wystartuje z tygodniowym poślizgiem. - Dzisiaj nie jestem w stanie odpowiedzieć na takie pytanie. Bardzo bym tylko chciał, by Trybunał Arbitrażowy ds. Sportu PKOl zebrał się najszybciej jak to możliwe i poinformował nas, czy Zagłębie Lubin i ewentualnie Korona Kielce mają prawo grać w ekstraklasie. Jeśli będzie to odpowiedź twierdząca, będziemy mieć kolejny kłopot, a prawnicy spory galimatias - dodał szef Ekstraklasy SA.

wcale nie wiadomo czy za tydzien ruszy liga... smieszne to wszystko
Odpowiedz cytując
Krissu
Militaris

Od: 01.2006

Stary 24.07.2008, 20:39
Obawiam się, że takiego burdelu to nawet Albańczycy nie mają :(
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Stary 24.07.2008, 20:42
Pisalem juz :Liga nie musi ruszyc za tydzien. Jesli nie zalatwia sprawy z PKOL a nie zalatwia bo wiemy co sie stalo, to liga bedzie odwlekana do czasu uprawomocnienia sie wyroku Zaglebia. Do tego czasu bedzie cisza, potem musza sie zebrac lub bedzie jasne ze Zaglebie spada a sprawa Widzewa jest w tym wszystkim marginalna.
Nie napalajcie sie na kolejny tydzien - po prostu czekajcie.

Odpowiedz cytując
John1906
Senior Member

Stary 24.07.2008, 20:49
szkoda ze decyzji nie podjeli jutro o 18
kibiców Ruchu by zawrocili w drodze do Krakowa a nas na stadionie
Odpowiedz cytując
piter116
Senior Member

Stary 24.07.2008, 20:49
http://www.weszlo.com/news/619
Chłopakom z weszlo. com humor nadal dopisuje
Odpowiedz cytując
Luu...
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 24.07.2008, 20:50
kreseq napisał(a):Wyświetl post
Pisalem juz :Liga nie musi ruszyc za tydzien. Jesli nie zalatwia sprawy z PKOL a nie zalatwia bo wiemy co sie stalo, to liga bedzie odwlekana do czasu uprawomocnienia sie wyroku Zaglebia. Do tego czasu bedzie cisza, potem musza sie zebrac lub bedzie jasne ze Zaglebie spada a sprawa Widzewa jest w tym wszystkim marginalna.
Nie napalajcie sie na kolejny tydzien - po prostu czekajcie.

to niech liga będzie zawieszona do zimy, wystartujemy od kolejek wiosennych i będziemy grac co trzy dni, odwołajmy PE i PP, a teraz niech PZPN zrobi tak jak pisał pan_premier puchar lata a nagrodą będzie puchar polski+ekstraklasy gratis i co dobre ?
Ostatnio edytowane przez Luu... : 24.07.2008 o godz. 20:56.
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..."
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Stary 24.07.2008, 20:53
Luu... - Ja bym chcial, Ty bys chcial, inni by chcieli...Problem w kasie, cierpliwosci sponsorow i klubow, rozgoraczkowaniu E S.A i C+( tym sie nie dziwie ) Jest jeszcze TVP ale oni powinni miec malo do gadania, niestety jest inaczej.
Ja bym zaoral wszystko i poczekal rok...tyle ze pal szesc E2012 ktorego bysmy nie mieli...pal szczesc sponsorow i C+ ktora gra gieroja a skazana na Nas jest, chodzi tutaj o kluby ktore w 3/4 by zbankrutowaly - wystarczy znac umowy sposnorow z klubami do ktorych kazdy ma dostep jesli taka umowa wejdzie w zycie.

Odpowiedz cytując
EMPI
Czasem nachodzi Cię...

Stary 24.07.2008, 21:00
kreseq napisał(a):Wyświetl post
Widze serduszka Owsiaka ....szczytne ale z drugiej strony...
Przynajmniej spokojniej na forum.
Widze bany polecialy...Slusznie. Panie od kotkow: Jak mam nazywac ten twor? Polonia go zwac nie bede wiec prosze wymysl cos na poziomie"pejsow" bo za to nie ma banow i ostrzezen. Czekam na Twoja wene i inwencje
Pozdrawiam.
Na innych stronach wymyślili Dysko-Polo...
Ale dla mnie to Polonia Warszawa przynajmniej biorąc pod uwagę kwestie formalne. Mają prawo do historii i tradycji i do logo - to mają... To nie to co Pogoń Szczecin kiedyś...

Właśnie czytam o naszej ekstraklasie i... Jezus Maria...
Odpowiedz cytując
Luu...
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 24.07.2008, 21:03
to było pewne że całe to EURO będzie "cichym" przyzwoleniem na wszystko ale czy ludzie odpowiedzialni za sport w Polsce nie zdają sobie sprawy że my innego wyjścia jak zawieszenie rozgrywek na co najmniej pół roku a nawet rok nie mamy ? ****a niech minister sportu pokaże jaja i zawiesi cały PZPN i wywali w komos Ekstraklasę SA

P.S. to ostatnie zdanie to taki żart z tym że wiąże jakieś nadzieje z ministrem, to raczej Panowie my musimy się zabrać i *******ć (czyt. posprzątać) ten syf
Ostatnio edytowane przez Luu... : 24.07.2008 o godz. 21:06.
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..."
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Stary 24.07.2008, 21:04
Flame - Ja sie wypowiadac nie bede bo :
1) Mowie co mysle i atakuje mnie jeden z drugim
2) Kupili to i owo a chca szczycic sie 1 mistrzem dla Groclinu ( jesli takowy Polonia wywalczy ) - wyczytane w mediach wiec prosze mnie za to nie strofowac.
3)Niech sie Polonia postara zatrzymac zawodnikow...powodzenia... Kupili ale kasy tej samej nie maja...Wtedy bedzie wrzask bo ktos chcial "podkupic" zawodnikow i wraca jak bumerang historia z wojskiem?

Na dzien dzisiejszy derby bedzie w 2 kolejce i wtedy dowiemy sie kto bedze stratny...Nie skazuje nikogo na przegrana ale nie mam tez zmaiaru nazwywac tego tworu Polonia, wiec czekam na pomysl. Skoro Craxa ma prawo byc nazywana pejsami co jest analogia do zydow, to Polonia ma prawo byc nazywana....?
Czekam na pomysly i nie odpuszcze chyba ze za cene bana.
PS: Przezyje byle z uzasadnieniem.

Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 24.07.2008, 21:12
pan_premier napisał(a):Wyświetl post
i to są jaja, bo to jawne przyzwolenie na bajzel. Obudzimy sie po Euro za liga albańską. Zobaczycie
Jawnym przyzwoleniem na bajzel była decyzja PKOl. Dobrze, że nie dopuścili w ogóle Lubina do Ekstraklasy, choć bez względu na to czy dopuszczą czy nie to i tak jest skandal, że Widzew był bezkarny.

Pani od bajzlu jedna z drugą powiedziały w TVN 24, że w sumie to sprawa Arki była nieprzedawniona i Arka się tylko odwoływała wobec ujemnych punktów więc sprawy degradacji nie rozpatrywano. Stwierdziła również, że to iż Szczakowianka nie dostała odszkodowania od PZPN w związku z decyzją 'Sondu Najwyszszego'* to istna szopka i coś niedopuszczalnego... No i nie chciała skomentować zdenerwowanego Janka T. , który uważał, że w tej kwestii najbliższy prawdy był Sąd Powszechny ;] W końcu Janek mądrze prawił

* - celowe zrobienie błędu ;]
Odpowiedz cytując
wojteq_NH
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 24.07.2008, 21:20
W tej samej audycji Rusko stwierdził, że mimo iż Ekstraklasa nie jest stroną sporu to skontaktowali się z Trybunałem z prosbą o rozstrzygniecie sprawy Zagłębia już w przyszłym tygodniu ze względu na szeroki aspekt społeczny całej tej sytuacji. Z tego co zrozumiałem to na przyszły tydzień własnie wszytsko jest zaplanowane żeby się wyjaśnić - zostanie wieć tylko Korona, która dopiero sięodwola i póki co nie będzie ani w Ekstraklasie ani w 1 Lidze.
:twisted: Good things come to those who wait... :twisted:
Odpowiedz cytując
John1906
Senior Member

Stary 24.07.2008, 21:27
wojteq_NH napisał(a):Wyświetl post
W tej samej audycji Rusko stwierdził, że mimo iż Ekstraklasa nie jest stroną sporu to skontaktowali się z Trybunałem z prosbą o rozstrzygniecie sprawy Zagłębia już w przyszłym tygodniu ze względu na szeroki aspekt społeczny całej tej sytuacji. Z tego co zrozumiałem to na przyszły tydzień własnie wszytsko jest zaplanowane żeby się wyjaśnić - zostanie wieć tylko Korona, która dopiero sięodwola i póki co nie będzie ani w Ekstraklasie ani w 1 Lidze.
Terminy decyzji Sądu Najwyższego w takich sprawach nie są szybkie. Nie należy się spodziewać, że rozstrzygnięcie zapadnie w ciągu miesiąca czy dwóch, ale będziemy prosić prezesa Sądu Najwyższego, by nasze skargi zostały potraktowane priorytetowo" - poinformował Malinowski, dodając że podobna prośba zostanie skierowana do Trybunału Arbitrażowego ds. Sportu, by ten jak najszybciej podjął wiążącą decyzję w sprawie odwołania KGHM Zagłębia Lubin.
- W sprawie Zagłębia Trybunał dokonał jedynie wstrzymania decyzji o degradacji, ale nie przesądził czy ona jest słuszna, czy nie. Czekamy zatem na ostateczny wyrok - wyjaśnił Malinowski, dodając, że organy dyscyplinarne PZPN - Wydział Dyscypliny i Związkowy Trybunał Piłkarski - w kwestii karania klubów i osób zamieszanych w aferę korupcyjną będą stosować dotychczasową politykę.
- Będziemy wydawać decyzję według dotychczasowych zasad, licząc że Sąd Najwyższy zaakceptuje naszą skargę kasacyjną wobec decyzji Trybunału Arbitrażowego - zakończył.
Odpowiedz cytując
wojteq_NH
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 24.07.2008, 21:42
ale tutaj jest napisane o SN, ja mam na mysli sam Trybunał Arbitrazowy, żeby dokonał tej formalności i uznał degradację za niesluszna. Później się będa martwić o resztę.
:twisted: Good things come to those who wait... :twisted:
Odpowiedz cytując
Barbarossa
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 24.07.2008, 21:44
Więc działacze Beitaru pozwiedzają sobie Kraków w piątkowy wieczór
Odpowiedz cytując
SZYMEK_TSW
Senior Member

Stary 25.07.2008, 10:49
http://www.sport.pl/pilka/1,65050,54...umpowany_.html
Podsumowanie działalności niektórych klubów na przekroju kilku ostatnich lat

Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów