|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
ale koźmiński pojechał, jestem pod wrażeniem
![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
ehm... to chyba się jutro dowiem, czy mam w koncu iść na R22
ale kabaret ![]() ![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Banita
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
co powiedzial dokladnie Kozminski? nie mam tvn24...
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
tomassi :
http://tvn24-stream.onet.pl/1,1,nazywo.html - Stream radiowy czyli 2 opcje wlacz. Czyli za tydzien zaczynamy...nic sie juz do tego czasu nie zmieni. PS: Ostre slowa padly... ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
,, Wszyscy śpiewają jebać PZPN"
|
|
|
|
Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Koźmiński powiedział, że to Ekstraklasa S.A. decyduje kiedy startuje liga. Potem gadał żeby pokazać jaja, rzucił hasło jebac pzpn, a na koniec na pytanie gdzie jest przewodnicząca trybunału arbitrażowego odpowiedział, że pewnie z Dodą oceniają taniec na lodzie
EDIT: dla użytkowników neostrady http://www.neostrada.pl/tpsa/run?n=msi_wiadomosci_tvn24
Ostatnio edytowane przez Weez3r : 24.07.2008 o godz. 15:36.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Może jeszcze z rozpędu mecz z Beitarem odwołają... ;-)
![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
![]() Szkoda tylko w sumie, ze mecz u siebie za 2 tygodnie ale moze zmienia terminarz przez tydzien z uwzglednieniem 18 druzyn.
Ostatnio edytowane przez dynek.pl : 24.07.2008 o godz. 15:39.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
no to pierwsza kolejka odwolana...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Skoro i Arka i Piast i Jaga zostają w ekstraklasie to po co przekładać 1 kolejkę?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jest już definitywna decyzja?
|
|
|
|
Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Dzieki za Info, burdelu w pzpn ciag dalszy
![]() |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Czyli Koźmiński po prostu za dużo wypił.
W sumie żadna kompromitacja, bo bardziej PZPN skompromitować on nie może. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ze ja jestem w robocie takie cyrki mie ominely, mam nadzieje ze jeszce to pokaza.
A ja myslalem ze nie wiele zeczy jest mnie w stanie zaskoczyc, to sie mylilem ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Fajnie jeszcze powiedział ze Nurowski i ten Trybunał " w teorii 2 rozne firmy" ![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
też nie rozumiem tego odwoływania. Wkurzyłem się, miał być wieczór na R22... co za cioty
btw. przypomina mi się akcja z Gargułą. Gazety: Garguła w Wiślę. Za 5 minut: Garguła nie dla Wisły. ![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Co tam sie wogole dzieje
Przy tym czmys slowo burdel,zamienia sie w grzecznoscowe okreslenie zamieszania,a film Pilkarski Poker po prostu sie chowa. Ostateczna dezyje wydaje chyba Rusko,wiec gramy za tydzien w Wodzislawiu,zreszta ciekawe kiedy zagramy pierwsza kolejke moze w Boze Narodzenie Pozatym ciekawe jesli po 22 sierpnia przywroca Zaglebie,to jestem ciekaw jakie dopiero jaja będą,byc mzoe trzeba bedzie grac od nowa .. ![]() CO ZA PARODIA ![]() ![]() ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Rusko wyjaśnił, że to Ekstraklasa S.A., jako podmiot prowadzący rozgrywki, decyduje o ich terminarzu i w porozumieniu z partnerami medialnymi, m.in. stacją telewizyjną Canal+ zdecydowano o przełożeniu inauguracyjnej serii meczów. Prezes Ekstraklasy zapowiedział, że liga wystartuje za tydzień. Rozegrane zostaną mecze 2. kolejki, a mecze 1. kolejki odbędą się w innym terminie.
Wiadomo, że w Ekstraklasie zagra 16 drużyn. PZPN zamroził kary wobec Zagłębia Lubin. Do czasu wyroku Trybunału mecze tego zespołu w lidze nie będą rozgrywane. Wyrok w sprawie klubu jest spodziewany dopiero 22 sierpnia. Wcześniej Trybunał uchylił decyzję PZPN o degradacji za korupcję do niższej klasy rozgrywkowej Widzewa Łódź. Oznacza to, że Widzew w nowym sezonie zagra w I lidze (dawna druga). Zajmie w niej miejsce Poloni Warszawa, która po fuzji z Groclinem Dyskobolia zagra w Ekstraklasie. Przed wejściem na obrady zarządu były selekcjoner kadry Jerzy Engel powiedział telewizji TVN, że PZPN rozważy powiększenie ekstraklasy do osiemnastu zespołów: - Konsultowałem się z trenerami ligowymi. Dla nich najważniejsze jest, aby rozpocząć rozgrywki jak najwcześniej. Czy w ekstraklasa będzie liczyła szesnaście czy osiemnaście zespołów, to już sprawa drugorzędna. Zarząd PZPN wciąż obraduje za zamkniętymi drzwiami i nie podaje żadnych informacji. Więcej szczegółów wkrótce. Za powiększeniem ligi opowiadał się także minister sportu, Mirosław Drzewiecki. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
To co, Lech Poznan zachowal tradycje Lecha Poznan czy jednak Amiki?![]()
Kiedyś wrócą tamte lata... 1946... 2000... 2011?
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
To jest paranoja. Z dnia na dzien sytuacja zmienia sie jak w kalejdoskopie. Tylko w Polsce jest to mozliwe.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
wg http://www.ekstraklasa.org/terminarz/ zaczynamy 2 sierpnia o 16.00 z Odrą w Wodzisławiu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Szlag mnie zaraz trafi. Czekałam na mecz z Ruchem i cieszyłam się że jutro startuje liga a tu rozczarowanie. Co im szkodziło przełożyć mecze tylko tych drużyn co są zamieszane w korupcje a reszta niech gra normalnie. To jest jeden wielki cyrk
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nas nie obchodzi zdanie dziadow z pzpn-u. Uznajemy mistrza z 46 i 2000, Puchar Polski z 52 i 2001 i Superpuchar z 2000.
![]()
Kiedyś wrócą tamte lata... 1946... 2000... 2011?
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|