|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
![]()
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Czyli w końcu rozpisali wczoraj ten przetarg czy nie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Na stowke wczoraj mial byc ogloszony przetarg na budowe C... ale to Polska
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
To, że to Polska to widać najbardziej bo tych waszych postach. Panowie trochę więcej optymizmu i wiary...
http://www.2012.org.pl/cities/krakow/multimedia
Ostatnio edytowane przez dannato : 23.07.2008 o godz. 07:24.
![]()
WISŁA CHECKS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Z tej wizualizacji wnioskować można że w późniejszych latach jest możliwość rozbudowania trybun D i E.
![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
A w sumie jak to jest, ze blizniacza A/B nie zawali sie bez tego gowna, a trybuna od Jordana juz tak ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
nie będzie żadnej kolumniady.
![]()
WISŁA CHECKS
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
dla mnie najwazniejsze że wewnątrz stadion prezentuje się okazale...tak typowo angielsko...a to jak wyglada na zewnatrz mniej mnie obchodzi...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Dziwne..
Rzędy szczytowe nowej C (dwupoziomowej) są na takiej samej wysokości co istniejące D,a to przecież nie za bardzo możliwe... |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ta wizualka najlepiej pokazuje to co wszyscy w większości twierdziliśmy na tym forum i nie tylko. A mianowicie jak okrąglak psuje nasz stadion. Gdyby C i AB były bliźniacze to całkiem nieźle by to wyglądało.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
PNU '06
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Szkoda tylko, że to oświetlenie jest takie. Wygląda moim zdaniem fatalnie.
![]()
PNU '06
Małe deseczki robi się tak jak małe dziewczynki. Rżnie się duże Nie zbadane są wyroki Słowiańskiej Duszy! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Mam nadzieję ,że ostatecznie zmienią koncepcję i światła "po ludzku' zamontują w dachu ,bo to co przedstawili ,to wg mnie tez wydaje się fatalne.
![]()
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"...... |
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
|
ja myślę, że lepszego potwierdzenia niż wpis dannato nie może być
![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Czy ktoś z Was wie co to są za niebiskie elementy "skocznie, schody" przed trybuną D,E ? tuż za oboma trybunami
![]()
Runner
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
skocznie
aa tak powaznie są to chyba podziemne przejscia pod boiskami treningowymi... |
|
|
|
Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
a nie raczej wyjścia z podziemnych parkingów?
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
|
ma nie być boisk za trybunami, (przeglądać temat)
![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Zdecydowanie są to wyjścia z podziemia, no bo jak inaczej przejść przez boisko treningowe. A co do samej wizualizacji to osobiście bardzo mi się podoba!! Naprawdę wnętrze wygląda BARDZO fajnie a i z zewnątrz jako zamknięta bryła prezentuje się okazale. Brakuje mi tylko jednego: mianowicie wielkiego neonu czy świetlnego napisu WISŁA KRAKÓW. Wiem, że jest to stadion miejski ale korzysta z niego tylko Wisła więc tymczasowo można takie coś zorganizować i umieścić na jakiejś trybunie. Moja propozycja to wielkie podświetlane litery na Trybunie D. Co Wy na to?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
dlaczego do cholery nie obudują tego okrąglaka... jego trzeba schować przynajmniej z zewnątrz, a nie eksponować. zakłóca bryłę stadionu, nie pasuje i jeżeli miał wywoływać jakiś efekt asymetrii czy czegoś podobnego to zdecydowanie jest to marny efekt.
![]()
:twisted: Good things come to those who wait... :twisted:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Ile razy trzeba powtarzać, że lubiński stadion budowany jest z gotowych elementów i dlatego mają takie tempo prac...!
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mi sie podoba.
Tylko caly czas rozmyslam jak to bedzie z naroznikami, a mianowicie z tymi szczelinami ![]() deszcz, wiatr itp bedzie walil po ryjach osobom siedzacym tam. powinni to jakos zamknac. i druga rzecz czy kazdy bedzie mial dobry widok skoro A/B i C bedzie wyzsze od E i D to moga osoby siedzace gdzies na krawedziach naroznika moga nie widziec drugi rog boiska z powodu krawedzi dachow D badz E. W ogole ciekawi mnie czy oni zlacza te narozniki do D i E czy beda takie "przepascie", brzydko to bedzie wygladac. przynajmniej tak to wyglada na wizualizacji. ale mysle ze jaki jest O. to jest , ale chyba do czegos takiego nie dopusci.. ogolnie ok jedyny MINUS - OKRAGLAK (widac to np. z widoku z gory)
Ostatnio edytowane przez e : 23.07.2008 o godz. 14:32.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak znam życie to Twoje obawy sa w pełni uzasadnione i pewnie dokładnie to spieprzą.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Tą różnicę między dachami pewnie zasłonią szybą czy też pleksą A te przepaście o których mówisz podejrzewam że będą żeby się kibice zbyt swobodnie przemieszczać nie mogli Chyba nawet uwzględnili na tej wizualizacji obniżenie murawy bo wydają się trybuny być bliżej niż na poprzednich (w szczególności C) No i okrąglak od zabudowy! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tylko jak go zabudować? Kiedyś był pomysł na telebim. Coś na wzór dawnego Highbury
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Wielce szanowny pan architekt miał w planie wieszać telebimy pod dachem w naroznikach więc te miejsca tak na prawdę to będą miejsca-widmo do wypełnienia pojemności
ale moooże się coś zmieniło - okrąglak tez mieli obudowywać.. ![]()
:twisted: Good things come to those who wait... :twisted:
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
nie jestem za bardzo na bieżąco z projektami naszego stadionu i chciałbym sie dowiedzieć co się stało z tym projektem 3 poziomowej trybuny A i B?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
pierwsze slysze... bylo cos takiego?
![]()
|